Bedste lån

Hvad er vigtigt at huske på, når du ansøger om et lån? Det giver vi dig et svar på. Få hjælp til at finde det bedste lån online i dag.

 • Lån penge hurtig
 • Få et billigt lån
 • Hurtig svartid
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån juli 2024 arrow right
Lån 1.000 Kr med NemID arrow right
Låneliste opdateret 21. juli 2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM FORBRUGSLÅN ONLINE

Hvad er det bedste lån?

Det kan for dig som låntager være svært at finde ud af, hvad det bedste lån er. Når der tales om billige lån er renten og ÅOP – de årlige omkostninger i procent – nogle af de vigtigste parametre man kan skrue på. Det er nemlig disse parametre der afgør, hvor dyrt lånet ender med at blive for dig. Derudover er det også godt at finde et lån med en kort tilbagebetalingsperiode. Det betyder at du kommer hurtigere ud af din gæld, samtidig med at du har det bedste lån med lav rente. Løbetiden afgør hvor længe du skal afdrage på dit lån. Derfor er det bedste lån og det lån, der giver de lavest mulige omkostninger.

Der er flere og flere låneudbydere på det danske online lånemarked. Det betyder også at du sagtens kan ansøge om lån flere steder. I dag er det udbredt at ansøge om lån online fremfor i banken. Banklån har nemlig den klassiske låne løsning, som de fleste i dag kender til. Der er dog færre der kender til det store online lånemarked. Online findes der utallige låneudbydere, der tilbyder lån i alle størrelser og med både korte og lange løbetider.

Vær kritisk og grundig

Det kan være svært at finde rundt i de mange forskellige typer af lån. Der findes lån til enhver lejlighed, såsom bedste lån til elbil. Låneudbyderne er i dag også begyndt at skræddersy lån til målgrupper og låntagere. Selvom de mange typer af lån har gjort det svært at finde det bedste lån til bil, så har den store konkurrence gjort at vilkårene er blevet forbedret. Det betyder at du som låntager skal bruge mere tid på at finde det rigtige lån. Dog kan den ekstra tid, betyde at du ender med det bedste billige lån online.

Alle låntagere har individuelle behov – Lån penge uden basisbank hvis dette f.eks. er en vigtig faktor for lige netop dit låne behov.

Inden du optager et lån er det vigtigt at du ved, hvad du leder efter. Derfor kan det være en god idé hvis du sætter dig ned og kigger på din økonomi. Det er en god idé at lægge et budgetskema, så du ved hvad dit månedlige rådighedsbeløb er. På den måde kan du hjælpe dig selv med at indsnævre dine lånemuligheder.

Lån uden sikkerhed

Når du stiller sikkerhed for et lån, så betyder det at du stiller en fysisk genstand som en form for pant for dit lån. Det kan for eksempel være dit hus eller din bil. Det betyder også, at hvis du ikke kan betale lånet tilbage, så kan låneudbyderen tage dit hus eller din bil, for derefter at betale lånet af. På den måde sikrer låneudbyderen sig selv mod tag.

Inden du finder de bedste lånemuligheder, skal du gøre klart med dig selv om du vil finde et lån med sikkerhed eller ikke. Sikkerheden for dit lån vil blive stillet i noget der har en værdi for dig. I nogle tilfælde kan du som låntager ikke selv bestemme om du vil have et lån uden sikkerhed, eller med. Det afhænger af den type af lån du vælger at ansøge om.

Hvis du ønsker at finde det bedste lån lige nu og dermed også finder det online, vil du ikke blive bedt om at stille at aktiv som sikkerhed. De lån der findes online er oftest forbrugslån, hvilket betyder at de ikke kommer med sikkerhed. Hvis du derimod ønsker at optage et lån i banken, vil du blive bedt om at stille sikkerhed for dit lån.

Husk at sammenligne lån og lånetilbud

Når du leder efter de bedste lånetilbud, er det vigtigt at du husker at sammenligne de forskellige lån og tilbud. Hvis du ikke sammenligner lånene, kan du ikke vide om du har fundet det bedste lån for dig. Det er en god idé at ansøge om lån hos flere forskellige låneudbydere, da du på den måde har et bedre grundlag til din sammenligning. Hvis du bliver godkendt til lån af udbyderne, vil du modtage et lånetilbud. Når du har modtaget lånetilbuddene, er det her sammenligningen starter.

Det er vigtigt at huske på, at det er gratis og uforpligtende at sende en låneansøgning afsted. Du forpligter dig først til lånet, hvis du vælger at underskrive det lånetilbud du modtager fra låneudbyderne.

Det er vigtigt at de låneansøgninger du sender, er ansøgninger til lån der har de samme vilkår. Det betyder at lånetilbuddene du nu skal til at sammenligne har det samme lånebeløb og den samme løbetid på lånet. Hvis ikke disse ting er ens, vil du ikke kunne sammenligne tilbuddene ordentligt.

Derudover bør du samtidig også kigge på ÅOP – de årlige omkostninger i procent. Lånets årlige omkostninger i procent fortæller dig om den samlede pris på lånet. Det er derfor en pris hvor både renter og andre gebyrer er blevet inkluderet. Det lån der har de laveste årlige omkostninger i procent, vil være det billigste lån for dig som låntager.

De årlige omkostninger i procent vil fremgå i lånetilbuddet.

5/5 - (1 vote)
FAQ

Hvor er det bedst at låne penge?

Vi har her på sitet listet en lang række låneudbydere, der tilbyder de bedste lån online. Du skal blot ansøge om lånet på låneudbyderens hjemmeside.

Hvem vil låne mig penge?

De fleste låneudbydere vil låne dig penge, så længe du opfylder de krav som låneudbyderne har. Der er nogle generelle krav du skal opfylde, såsom at du skal være minimum 18 år gammel, have fast bopæl, indtjening og ikke være registreret i RKI. Derudover kan der forekomme ekstra krav, der kan variere fra udbyder til udbyder.

Kan man låne penge af privatpersoner?

Der er ikke nogen lov om at en privatperson ikke må låne penge ud til venner og familie. Det er dog stadig en god idé at både du som låntager og långiveren bliver enige om lånebeløbet og tilbagebetalingen.