Debitor Registret

Bliv guidet igennem Debitor Registret og hvad en registrering som dårlig betaler betyder for dig.

 • Skyldner register
 • Registreret som dårlig betaler
 • Sletning fra registret
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån maj 2024 arrow right
Lån 1.000 Kr med NemID arrow right
Låneliste opdateret 30. maj 2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Lendme
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 4,02 - 21,69 %
 • 17 lånetilbud med 1 ansøgning

 • Rente fra 3,34%

 • Hurtigt svar & udbetaling

 • DKs nemmeste ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Weblånet.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 25.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 22 år
ÅOP 3,55 - 19,95 %
 • Hurtig udbetaling

 • Udfyld på under 1 minut

 • Underskriv med NemID

 • Direkte svar

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM FORBRUGSLÅN ONLINE

Hvad er Debitor Registret?

Hvad er debitor registret? Debitor Registret er ligesom RKI et register du kan blive registreret i, hvis ikke du betaler din gæld. Det er åbent skyldner register, hvor alle som foretager et kredittjek, kan se om du står indberettet. Debitor registret tjek kan se af virksomheder og dig selv. Du kan også se de oplysninger som Debitor Registret har på gælden. Mange tænker måske, debitor registret hvad er det og er jeg registreret som dårlig betaler? Det prøver vi at dykke dybere ned i.

Det betyder at du kan blive registreret, hvis ikke du har betalt af på en kreditaftale, som ellers aftalt. For at blive registreret skal du som låntager som hovedregel have bekræftet skyldsforholdet på skrift. Derudover skal der også være tale om en gæld på 1.000 kroner. Der skal også være gyldig dokumentation for registreringen. Denne dokumentation vil ofte være frivilligt eller misligholdt forlig. Hvis du er registreret vil du få svært ved at få et lån trods debitor registret.

Hvis du bliver registreret vil du altid modtage en registreringsmeddelelse. Her kan du se hvem der har indberettet dig og hvad de har indberettet. Der kan være mange gode grunde til en registrering og det er ofte heller ikke med god vilje at det sker. Det kan være en svær situation at være i og oftest er det også på baggrund af uheldige forhold. Derfor anbefaler vi altid at du kontakter låneudbyderne og finder en løsning med dem, inden du bliver registreret som dårlig betaler.

Registrets betydning for dig

Registret ejes af Bisnode. Bisnode debitor registret tilbyder virksomheder adgang til et register, hvor de kan få indsigt i, om låntagere er dårlige betalere. Hvem bruger debitor registret? Det er nemlig ikke kun i lånebranchen dette bliver brugt. Flere og flere virksomheder søger indsigt hos rki og debitor registret, inden de tager nye kunder ind. Debitor registret rki er to registret for dårlige betalere, som virksomheder benytter sig af. Derfor er det ikke den store forskel på rki og debitor registret, da de helt reelt dækker over det samme.

Låneudbyderne bruger dette når de skal foretage en kreditvurdering af en låntager. Ved lån uden sikkerhed går låneudbyderne meget op i, hvordan en kreditvurdering tager sig ud. Nogle banker tager sikkerhed eller pant i din bolig eller din bil. Der er en høj risiko forbundet ved at låne penge ud til en der er registreret som dårlig betaler.

Et lån uden sikkerhed betyder at hvis ikke du betaler lånet tilbage, så har udbyderne ingen chance for at få deres penge tilbage igen.

Registret er ikke kun for privatpersoner. Virksomheder kan også blive registreret. Når du som privatperson vil optage et lån, vil udbyderen undersøge om dit CPR-nummer er registreret. Når en virksomhed vil optage et erhvervslån, vil udbyderen undersøge om CVR-nummeret er registreret.

Er jeg registreret?

Hvordan ser jeg om jeg er registreret i debitor registret? Du vil for det første modtage en besked, hvis du bliver skrevet ind i registret. Hvis du stadig er i tvivl om du er registreret eller je, kan du lave et debitor registret tjek og se om du er registreret på mindbroplysning.dk. Her kan du også se om du er endt med en registrering efter du har stået som kautionist i forbindelse med et lån.

Det er godt at vide om du er registreret som dårlig betaler. På den måde vil det også blive nemmere at gøre noget ved denne situation. I stedet for, at du sikker med spørgsmålet, debitor registret er jeg registreret?

Derfor ender du med en registrering

Den overordnede årsag til du ender med at blive registreret som dårlig betaler, er at du har haft en betalingsaftale som du ikke har overholdt. Det beløb du skylder vil blive sendt til et inkassoselskab som herefter vil forsøge at få betalingen fra dig. Det der sker, er at inkasso køber din gæld fra låneudbyderen. Dermed får denne låneudbyder nogle penge ind på trods af, at du som låntager ikke har kunnet betale.

Inkassoselskabet lægger et gebyr på gælde, så forsøger de herefter at indhente penge fra dig. Dette er derfor din sidste chance for at betale gælden, inden du bliver skrevet ind som dårlig betaler.

Hvis du ikke betaler gælden til inkasso vil sagen kunne blive taget videre til Fogedretten. Her skal du som låntager kunne bevise, at du ikke har kunne betale gælden.

Kom ud af Debitor Registret

Der er ikke mange der har lyst til at stå registreret i Debitor Registreret. Derfor er der også mange der ønsker en debitor registret sletning. Der er heldigvis flere ting man kan gøre og hjælp at hente, hvis man ønsker at undgå en registrering eller ønsker at bliv slettet fra debitor register.

Det kan være svært at overskue gælden, hvis den består af flere forskellige lån. Det kan især være svært hvis lånene er optaget hos flere forskellige låneudbydere. I en sådan situation skal du være opmærksom på, at få afdraget på de lån du skal. Ellers kan du ende med at blive registreret som dårlig betaler.

For at undgå at komme i debitor registret rki, bør du undersøge dine muligheder for at samle dine lån i ét lån istedet. Det kan du gøre med et samlelån. Her optager du et nyt lån, som du bruger til at indfri dine eksisterende lån med. Det giver dig et bedre overblik og en mulighed for at spare mange penge hver måned. Du slipper nemlig for at betale renter og gebyrer til flere forskellige låneudbydere.

Så længe er du registreret som dårlig betaler

Flere og flere der er registreret som dårlige betalere stiller sig selv spørgsmålet, hvor længe er man registreret i debitor registret? Hvis du er registreret, så vil du i henhold til loven om behandling af personoplysninger, blive slettet fra registret efter 5 år. Det betyder dog ikke, at du ikke længere skylder penge. Det betyder kun at du ikke længere står i registret. Du skal derfor stadig betale de lånte penge tilbage.

Hvis du ønsker at se din registrering, hvad du er registreret for og hvem der har registreret dig. Kan du gøre brug af debitor registret nemid. Her kan du logge ind og se din status.

5/5 - (1 vote)
FAQ

Er jeg registreret i Debitor Registret?

Du vil modtage besked hvis du bliver registreret hos Debitor Registret. Du har altid ret til aktindsigt og du kan dermed se hvem der har registreret dig. Dine oplysninger til stå i registret i op til 5 år eller indtil din gæld er fuldt indfriet.

Er jeg på debitor listen?

Hvis du er på debitor listen vil du have modtaget brev herom. Hvis du er på debitor listen er det fordi en virksomhed har registreret dig som dårlig betaler.

Er Debitor Registret og RKI det samme?

RKI og Debitor Registret er de to største skyldnerregistre i Danmark. For at blive registreret skyldner i Debitor Registret skal du have underskrevet en skylderklæring. RKI har både et åbent og et lukket register. Det lukkede register er ikke offentlig. Det åbne register er offentligt.

Hvornår bliver man slettet fra Debitor register?

Hvis du betaler din gæld vil du blive slettet fra registret. Derudover vil du kunne være registreret i op til 5 år.