Ferratum

Få en brugervenlig bankoplevelse i høj kvalitet med en finansiel fleksibilitet i dit liv.

 • Nem og hurtig kredit
 • Ideelt til hverdagsbrug
 • Ingen sikkerhed
ANSØG LÅN NU
 Ansøg sikkert  Ansøg sikkert hos Ferratum
dit unikke lånetilbud arrow right
ANMELDELSE februar 2024 arrow right
sammenlign flere lån arrow right
Låneoversigt opdateret 28. februar 2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

Ferratum - Anmeldelse februar 2024

Lånevilkår

Lånebeløb 1.500 - 50.000 kr.
Løbetid 1-12 måneder
Rentespænd 3,5-17 %
ÅOP 24,99 % (afhængig af kreditvurdering)
Alder 21 år
Lån trods RKI Nej
ANSØG LÅN NU
 Ansøg sikkert  Ansøg sikkert hos Ferratum

Bedømmelse i stjerner

Godkendelses process:
4 out of 5 stars (4,0 / 5)
Behandlingstid:
4.5 out of 5 stars (4,5 / 5)
Fleksibilitet & betingelser:
4 out of 5 stars (4,0 / 5)
Renter & omkostninger:
3 out of 5 stars (3,0 / 5)
Kundeservice:
4.5 out of 5 stars (4,5 / 5)
Average:
4 out of 5 stars (4,0 / 5)
*Anmeldt af Låneportalen

Ferratums mission

Ferratum bank blev grundlagt i 2005 og har hovedkvarter i Helsinki. I dag har de bredt sig til 23 lande. I Danmark findes Ferratum lån kun i form af en online bank. Den har derfor ingen fysiske filialer. De har i dag over 2 millioner kunder.

Ferratum kredit vil skabe de mest brugervenlige bank oplevelser igennem deres kerneværdier:

 • Professionalisme
 • Innovation
 • Etiske principper

De ønsker at vise det ved at have ansvarlighed og tydelige operationer og innovation med nye ideer. Ideer der sikrer deres konkurrencedygtighed på markedet. Derudover principper der for kunder og ikke mindst ansatte skaber en tillid og loyalitet.

De tilbyder i dag kredit og ikke lån. Det gør det muligt for dig at have mellem 1.500 – 50.000 kr. mellem hænderne blot 45 minutter efter du har ansøgt om kreditten. Derudover får du en fast rente på 22,52%. Vælger du at ansøge om kredit hos dem skal du ikke betale et oprettelsesgebyr. Den samlede ÅOP – de årlige omkostninger i procent – er på 24,99%.

Ferratum kredit

Tilgængelighed hos banken

De er en tilgængelige udbyder. Der er mange tilgængelige kontaktkanaler du kan gøre brug af, for at få hjælp af kundeservice teamet. Du har mulighed for at kontakte dem telefonisk eller over mail. Derudover kan du også chatte med dem via deres hjemmeside eller skrive til dem via messenger.

Kundeservice holder åbent alle hverdage mellem kl. 9:00 – 17:00. Det giver dig en god mulighed for at kunne finde tid til, at kontakte dem i løbet af dagen. Det kunne dog være godt med åbningstider i weekenden. Her har du dog alligevel mulighed for at sende dem en mail. Derudover kan du på deres hjemmeside få hjælp via deres “hjælpecenter”. Her svarer de på en række relevante og generelle spørgsmål.

Ferratum udbetaling kan kontaktes på telefonen på 70 20 70 46 eller ved at sende dem en mail på [email protected].

Fleksibilitet

I forhold til fleksibilitet er der ikke meget af dette hos Ferratum. Du skal som minimum være 21 år gammel, før du kan blive godkendt til en ferratum hæv kredit. Dette er en hindring for de yngre kunder. Når du skal vælge dit lånebeløb har du kun mulighed for at vælge mellem 1.500 kr – 50.000 kr. Dette giver en mangel på fleksibilitet hos flere, hvis nu man ønsker at låne til nogle større renoverings projekter.

Når du optager en kredit har du mulighed for at indfri dit lån før tid, endda uden at skulle betale et ekstra gebyr for det. Du har derudover mulighed for at vælge en lang løbetid, der gør det fleksibelt for dig som låntager, at tilbagebetale lånet igen. Du får også en stor fleksibilitet i form af, at du har pengene på din bankkonto indenfor 1 time. Hvis du er en kunde der betaler dine regninger til tiden generelt set, har du mulighed for at gøre brug af ferratum forhøj lån. Du har derudover også mulighed for at få ferratum betalingsfri måned, dette gør det nemt for dig som låntager. Da du så kan få lidt luft i økonomien 2 gange i løbet af 12 måneder.

Fordele og ulemper ved lån

Når vi snakker om både lån og kreditter, så vil der forekomme både fordele og ulemper. Dette er ikke til at undgå, hverken ved det ene eller det andet. Vi anbefaler at du sammenligner og gennemgår flere forskellige lån, så du har det bedste grundlag for at finde det bedste og billigste lån. Du bør sætte fordele og ulemper op mod hinanden og derefter overveje, hvad der er vigtigst for dig i et lån.

Fordele:

 • Hurtig ansøgningsproces
 • Hurtig svartid
 • Udbetaling til din bankkonto på 45 minutter
 • Du skal ikke betale et oprettelsesgebyr

Ulemper:

 • Høj rente
 • Høje årlige omkostninger i procent
 • Du skal være minimum 21 år gammel for at kunne ansøge om lån

Når du har gennemgået både fordele og ulemper ved lån, kan du herefter finde det lån der passer bedst til dig. Husk at være kritisk.

Hvad koster det at låne hos Ferratum?

Et lån hos Ferratum Bank er en hurtig og nem løsning. Det er ofte en lånetype der bliver brugt til akut opstået økonomiske situationer. Det kan dog hurtigt blive en dyr omgang. Når du optager et lån hos dem, skal du ikke betale et oprettelsesgebyr. Ønsker du i løbet af din løbetid at indfri din kredit, så kan du gøre dette uden at skulle betale et ekstra gebyr.

Renten på en kredit er dyr. Du skal betale en fast rente på 22,52%, dette er en ulempe for digs om låntager. Den samlede ÅOP – de årlige omkostninger i procent – lander på 24,99%. Sammenlignet med andre konkurrenter på det danske online lånemarked, er denne ÅOP i den høje ende. Dog er Ferratum kredit en god løsning, til dig der står og mangler pengene nu og her.

Vi anbefaler at du som låntager undersøger og sammenligner alle de muligheder du har for lån. Dette er for at du får det billigst mulige lån, med de laveste renter og de laveste årlige omkostninger i procent. Vi anbefaler at du sammenligner 3-5 forskellige lån og overvejer hvad der er vigtigst for dig. På den måde ender du med et lån der passer til dig og din økonomiske situation.

4.8/5 - (13 votes)

Fakta om Ferratum

Du kan kontakte låneudbyderens kundeservice på følgende måde:

 • Åbningstider: 9:00 - 17:00
 • E-mail: [email protected]
 • Telefon: 70207046
 • Adresse: Lottenborgvej 24, 2800 Kongens Lyngby
 • Firmanavn: Malta Financial Services

Konklusion

Hos Ferratum får du en nem og hurtig løsning, hvis du står og mangler penge her og nu. Låneprocessen er nem, hurtig og overskuelig. Du har herefter pengene på din bankkonto indenfor 45 minutter.

Fordele

 • Hurtig svartid
 • Digital ansøgning
 • Pengene med det samme

Ulemper

 • Du skal være minimum 21 år gammel
 • Høj rente
 • Høje årlige omkostninger i procent
FAQ

FAQ: Ferratum

Kan man forhøje sin kredit hos Ferratum?

Kunder som betaler rettidigt gennem længere tid kan blive tilbudt en forhøjelse af kreditgrænsen. Hvis du er blevet tilbudt en forhøjelse vil det fremgå på din profil.

Hvor hurtigt udbetaler Ferratum?

Ferratum giver svar med det samme og overfører penge hele døgnet rundt alle dage i ugen. Når du har fået et svar på din låneansøgning og underskrevet din låneaftale, vil du modtage pengene på din bankkonto indenfor 45 minutter.

Hvem ejer Ferratum Bank?

Ferratum er en del af Multitude.