Kredit Nu

KreditNU giver dig mange fordele. Du kan låne op til 25.000 kr. online, når det passer dig. Lån nemt og hurtigt i dag.

 • Nem ansøgningsproces
 • Ingen skjulte gebyrer
 • Høj godkendelse
ANSØG LÅN NU
 Ansøg sikkert  Ansøg sikkert hos Kredit Nu
dit unikke lånetilbud arrow right
ANMELDELSE maj 2024 arrow right
sammenlign flere lån arrow right
Låneoversigt opdateret 30. maj 2024
DK - Kreditnu
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 4.000 - 25.000 kr
Løbetid 12 - 12 mdr.
Min. alder 23 år
ÅOP 180 %
 • Svar straks

 • Gratis straksoverførsel

 • Kundefavorit

 • Forhøj dit lån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

Kredit Nu - Anmeldelse maj 2024

Lånevilkår

Lånebeløb 4.000-25.000 kr.
Løbetid 0-24 måneder
Rentespænd 3,5-17 %
ÅOP 24,87 % (afhængig af kreditvurdering)
Alder 21 år
Lån trods RKI Nej
ANSØG LÅN NU
 Ansøg sikkert  Ansøg sikkert hos Kredit Nu

Bedømmelse i stjerner

Godkendelses process:
4.5 out of 5 stars (4,5 / 5)
Behandlingstid:
5 out of 5 stars (5,0 / 5)
Fleksibilitet & betingelser:
4.5 out of 5 stars (4,5 / 5)
Renter & omkostninger:
3 out of 5 stars (3,0 / 5)
Kundeservice:
5 out of 5 stars (5,0 / 5)
Average:
4.4 out of 5 stars (4,4 / 5)
*Anmeldt af Låneportalen

Dette kan KreditNU tilbyde dig

Kredit Nu tilbyder privat personer et lån på op til 25.000 kr. De fokuserer på at have en ansvarlig udlånspolitik. Derudover bliver der foretaget en grundig kreditvurdering af alle låneansøgninger. Kreditnu dk udbetaler lånet som straksoverførsel i kundecentrets åbningstider.

De har gjort det til deres mission at udbyde hurtigere lån til deres kunder, samtidig med at de har fokus på en række værdier såsom ansvarlig långivning. De har en god tilgængelighed hvor du som låntager, har gode muligheder for at komme i kontakt med deres kundeservice. De har lange åbningstider i hverdagene og derudover har de også åbent i weekenderne.

Kreditnu tilbyder lån med en løbetid på 24 måneder. Du har samtidig frihed til at afdrage dit lån i dit eget tempo. Månedligt vil der blive sendt en faktura til din mail med oplysninger omkring det beløb, du skal indbetale. Derudover har du altid mulighed for at betale mere eller afdrage dit lån før tid. Alt sammen uden ekstra omkostninger.

Lånerammen er på 4.000 – 25.000 kr. Alle låneansøgninger vil blive individuelt kreditvurderet. Kreditvurderingen foregår på baggrund af dine oplysninger fra RKI, Debitor Registret, Kreditstatus og CPR registret. Derudover får de også dine kontooplysninger altså dine udgifter og indtægter. Alle disse ting spiller ind, når du som låntager bliver kreditvurderet.

Kreditnu er ejet af Blue Finance Denmark ApS. De ønsker at tilbyde et produkt med ansvarlighed. Dette er også grunden til at du skal være minimum 23 år gammel for at ansøge og optage et lån.

Har du behov for et kortfristet lån men et større beløb, så tag et kig på Folkelånet, her kan du låne op til 50.000 kr med hurtig udbetaling.

Hurtig ansøgning

Du skal ikke stille sikkerhed for dit lån hos Kreditnu. Du skal også kun udfylde få oplysninger såsom dit CPR-nummer, bankoplysninger, adresse og din indkomst samt dit forbrug. De resterende oplysninger der skal bruges til at lave en kreditvurdering af dig, vil udbyderen modtage igennem eksterne partnere. Det betyder at du som låntager ikke skal finde dine lønsedler og udskrifter frem. Du får en kort, hurtig og overskuelig ansøgningsproces. Låneansøgningen er gjort nem og overskuelig, så du som låntager hurtig og let kan udfylde låneansøgningen.

Når du har udfyldt låneansøgningen sender du den blot afsted og herfra klarer de resten af arbejdet for dig. Du skal blot vente på svar. Hvis din låneansøgning bliver godkendt, laver kreditnu udbetaling med straksoverførsel. Det betyder at pengene allerede er ved at blive overført til din konto, når du har modtaget en SMS med svar på, at din låneansøgning er godkendt. Du skal dog være opmærksom på at de kun kreditvurderer og udbetaler låneansøgninger som er blevet godkendt, i deres åbningstid.

Optag lån uden månedlige renter

Pr. d. 1 juli 2020 har kreditnu rente ændret deres lån og det betyder at du nu kan låne uden månedlige rentetilskrivninger. Det eneste de kræver er at de får et etableringsgebyr på 25% af det lånte beløb. Det gebyr vil derefter blive lagt til din hovedstol og derefter indregnet i den månedlige ydelse. Det betyder at du får et billigere alternativ til kortfristede lån. Derudover kan du også ansøge om at få en forhøjelse af dit lån. Det kræver dog at du har foretaget minimum to månedlige afdrag. Derefter vil der også blive foretaget en ny kreditvurdering af dig, hvis du ønsker en forhøjelse af lånet.

Betingelser for at låne

Som ved andre lån, forekommer der nogle betingelser du skal opfylde, før du kan blive godkendt til et lån. Vi har her gjort det nemt og overskueligt for dig, at se om du kan blive godkendt til lån hos Kreditnu.

 • Du skal have dansk adresse
 • Dansk CPR-nummer
 • Gyldigt NemID
 • Du skal have en aktiv mailadresse og mobilnummer
 • Du skal være minimum 23 år på tidspunktet du ansøger om lån
 • Ikke være registreret i RKI
 • Ikke være registreret i Debitor Registret

Du skal som låntager oplyse om ændringer i din adresse, navn, e-mail, telefonnummer og andre oplysninger, der gør det muligt at kunne kontakte dig.

Det samlede lånebeløb vil blive udbetalt til din bankkonto, når du bliver godkendt til lån. Det vil oftest ske samme dag som du ansøger om lånet. Afhængigt at din bank og tidspunktet du ansøger om lånet på, vil beløbet blive udbetalt samme dag.

Kundeservice

Hvis du i løbet af ansøgningsprocessen har behov for at komme i kontakt med kundeservice, så sidder flere dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig. De tilbyder kundeservice med følgende muligheder:

 • Pr. Mail
 • Pr. Telefon

Derudover har du mulighed for at gå ind under “ofte stillede spørgsmål”. Her kan du finde svar på flere forskellige spørgsmål. Hvis du ikke kan finde det svar du søger der, kan du kontakte kundeservice på telefon 78 76 27 64 eller sende en mail til [email protected]

Hjemmesiden har ikke en chat funktion, dog har de skabt gode åbningstider pr. telefon. De gode åbningstider gør at man ikke kommer til at mangle denne chat funktion. Kundeservice teamet sidder klar pr. telefon alle hverdage mellem 8:00 – 21:00 og 10:00 – 20:00 i weekenden. Det gør det nemt for dig som låntager at kunne finde tid til at kontakte en medarbejder, ligemeget om det er om aftenen eller i weekenden. De vægter kundetilfredshed højt. Derfor har de også de lange åbningstider i kundeservice, så du kan komme i kontakt med dem, når du har behov for det.

Fleksibilitet med lån

Ved Kreditnu er der en lav fleksibilitet når det gælder lån. Renten, løbetiden og oprettelsesgebyret er fastsat på forhånd og du kan lån mellem 4.000 – 25.000 kroner.

Hvis du skal optage et lån hos dem skal du være mellem 23 -70 år gammel. Dette er med til at gøre det til en mindre fleksibel låneudbyder. Du har derudover ikke mulighed for at ansøge om lån med en medansøger. Det kan gøre det sværere for nogen at blive godkendt til lån, på baggrund af deres privatøkonomi. Du har dog en meget fleksibel og god mulighed for at indfri dit lån før tid, hvis du kommer i en situation der gør at dette er muligt.

I forhold til kundeservice kan du forvente en høj fleksibilitet. Der er lange åbningstider og samtidig mulighed for at kontakte dem i weekenden også. Det skaber gode rammer for låntagere, der har behov for at komme i kontakt med kundeservice. Dette ses også hos kreditnu trustpilot.

5/5 - (1 vote)

Fakta om Kredit Nu

Du kan kontakte låneudbyderens kundeservice på følgende måde:

 • Åbningstider: 8:00-21:00
 • E-mail: [email protected]
 • Telefon: 78762764
 • Adresse: Badstuegade 1E, 1. 8000 Aarhus C
 • Firmanavn: Blue Finance Denmark

Konklusion

KreditNu har en ansvarlig lånepolitik og vægter deres kundetilfredshed højt. De lange åbningstider gør det nemt at komme i kontakt med kundeservice teamet alle ugens dage. Låneprocessen er let og overskuelig, så det er nemt for dig som låntager at ansøge om lån hos dem.

Fordele

 • Du modtager pengene med det samme
 • Rente på 0%
 • Hurtig kreditvurdering

Ulemper

 • Du skal være minimum 23 år
FAQ

FAQ: Kredit Nu

Hvem står bag KreditNU?

KreditNU er en del af Blue Finance Denmark ApS og er under opsyn af finanstilsynet.

Kan man låne uden kreditvurdering?

Det er ikke muligt at låne uden kreditvurdering. Når du ansøger om lån og giver samtykke til E-skat, vil låneudbyderen foretage en kreditvurdering af dig helt automatisk.

Hvor kan man låne penge trods RKI?

Det er ikke muligt at optage et lån trods RKI. Hvis du er registreret i RKI er du registreret som dårlig betaler. Det betyder at låneudbyderne ikke ser det som værende attraktivt at låne dig penge, fordi du tidligere har misligholdt en betalingsaftale. Dog findes der muligheden for at optage et kautionistlån, hvor du får en ven eller et familiemedlem til at kautionere for dig.

Hvad skal der til for at få kassekredit?

Hvis du ønsker at få en kassekredit så afhænger det af din økonomi. Hvordan den hidtil har set ud og den generelle økonomiske situation. De fleste kan dog få en kassekredit, medmindre man er registreret i RKI eller Debitor Registret.