Kviklån med straksudbetaling

Står du og mangler et kviklån med straksudbetaling, så har vi her på siden de bedste og billigste lån. Du kan indhente og sammenligne lånetilbud.

 • Hurtig udbetaling
 • Nem godkendelse
 • Ingen krav om sikkerhed
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån april 2024 arrow right
Lån 1.000 Kr med NemID arrow right
Låneliste opdateret 19. april 2024
DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordiclån
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 5.000 - 50.000 kr
Løbetid 12 - 72 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 8,73 - 28,08 %
 • Svar inden for 1 time

 • Bestem selv løbetiden

 • Nem godkendelse med NemID

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM FORBRUGSLÅN ONLINE

Lån penge på få minutter

kviklån med straksudbetalingStår du måske og mangler et kviklån med straksudbetaling, uden du helt ved hvad du skal lede efter? Så er du kommet til det rette sted. Det kan være svært at navigere rundt i alle de forskellige lån der findes. Dette hjælper vi med.

Det er vigtigt at du inden du optager et lån, undersøger hvilke vilkår de forskellige låneudbydere kan tilbyde dig. Der er forskellige lånevilkår alt efter hvilket lån du gerne vil have. Når du vil optage et nyt lån er det vigtigt at du kender til ÅOP – de årlige omkostninger i procent. Det tal fortæller dig om hvad du kommer til at betale tilbage til låneudbyderen. De årlige omkostninger i procent fortæller om alle omkostninger, ved at optage lånet, også renter og gebyrer.

Der er mange låneudbydere på markedet i dag til lån med hurtig udbetaling. De vil alle give dig et godt lånetilbud. Det at der er mange låneudbydere, betyder også at der er mange forskellige lånetyper. Derfor er tit svært at finde rundt i de mange lån på markedet. Kviklånet har eksisteret i mange år og er et oplagt valg.

Kviklån betyder at du kan låne pengene hurtigt. Processen fra du optager lånet, til du får pengene udbetalt er kort. Hvis du står og mangler penge her og nu, så er et kviklån et oplagt valg.

Hvad er et kviklån?

Kviklån betyder kortfristet lån eller SMS lån.

Løbetiden på et kviklån varierer meget, det kan være fra få måneder og op til flere år. Der er mange udbydere på det danske marked i dag, hvilket også betyder at du nok skal finde en som opfylder dit behov. Det kan både være med hensyn til alder, beløb og afbetalingstiden. Derudover er det nemt og hurtigt at udfylde en låneansøgning og blive godkendt.

Selvom det  kan lyde som om det er en ulempe, så er det faktisk rigtig godt at der er så mange udbydere af lån. Det betyder nemlig at der er en øget konkurrence. En øget konkurrence gør at låneudbyderne hele tiden presser hinanden, det giver bedre vilkår for dig som skal låne.

Kviklån uden sikkerhed

Modsat et banklån hvor der ofte kræves at du stiller en form for sikkerhed, så skal du ved et kviklån med straksudbetaling, ikke stille sikkerhed. Det betyder at du ikke risikerer at skulle aflevere dit bil eller lignende, hvis ikke du kan betale lånet. De fleste kviklån  er også af en begrænset størrelse, hvilket betyder at der ikke er lige så stor en risiko ved at låne pengene ud til dig. Derfor er der også blevet skruet ned for mange af de krav, som for eksempel bankerne stiller. Det betyder at det også er nemmere at blive godkendt til et lån.

Fordele ved kviklån

Der er flere fordel ved et kviklån med straksudbetaling. En af de store fordele er at det er nemmere at blive godkendt til lånet. Din låneproces bliver hurtigere og mere enkel for dig som låntager, ved et online kviklån. Den helt store fordel er at du ikke skal vente i lang tid på at bankerne laver en kreditvurdering af dig, hvor du har udfyldt og fremvist dokumentation. Ved et online lån udfylder du det hele online, samt underskriver med NemID, herefter bliver der lavet en kreditvurdering af dig.

Det hele bliver mere overskueligt ved at det foregår online. Det sikre dermed en hurtig låneproces.

Den hurtige svartid og den hurtige udbetaling er nogle af de helt store fordele ved et online kviklån. Det gør det attraktiv for låntagerne, hvis det er her og nu man står og mangler pengene. Derudover er der lave krav til dig som låntager, hvis du gør det online i stedet for i banken. Det er en fordel for dig, hvis du har en fast indtægt når du vil låne penge.

Ulemper ved kviklån

Der vil også være ulemper at finde når vi snakker om et kviklån uden sikkerhed. I og med det er så nemt og lettilgængeligt at finde en online låneudbyder, så kan det også få dig til at nedprioritere den risiko der er. Det byder typisk på høje omkostninger når vi snakker om online kviklån.

Det er vigtigt at du får udarbejdet et budget, så du her kan se om du har råd til det pågældende lån. Du skal være sikker på at det rådighedsbeløb du har i dit budget, er nok til at du kan afbetale på det lån du optager. Et budget er den bedste og nemmeste måde for dig, at finde ud af dette på. Du undgår nemlig at vælge et lån der er for dyrt, når du først har lavet dit forarbejde.

En ulempe ved de online kviklån er de høje omkostninger der er forbundet med dem. Det er ikke en billig låneform. Omkostningerne er ofte høje, fordi du ikke skal stille sikkerhed for lånet.

Det kan også være en ulempe for dig som låntager, at der er så mange forskellige udbydere på det danske marked, det kan være svært at  holde styr på. Her er det at du skal sammenligne de forskellige lån, vælg gerne 3 forskellige. Så du kan se hvad der passer bedst til dig og din økonomi.

Kan jeg tage et hurtig lån trods RKI?

Det er sjældent at du kan optage hurtige lån trods RKI, ikke mange låneudbydere vil gå med til dette. Når du er registreret i RKI, så står du som dårlig betaler. Tjek her om du er registreret i RKI.

RKI er et register over debitorer, der ikke kan finde ud af at afbetale på deres gæld. Hvis du ikke afbetaler på din gæld til en virksomhed, så kan de registrerer dig i RKI. Det bedste råd til dig som vil optage et lån og står registreret er, at du skal få betalt din gæld af. Efter det kan du optage et nyt lån.

Efter fem år eller når gælden er betalt er, så bliver du slettet fra RKI registret. Det betyder dog ikke at gælden er slettet, selvom du kommer ud af RKI, gælden kan først blive slettet når du betaler hvad du skylder.

Du kan få et rentefrit kviklån i 30 dage

Der findes i dag flere låneudbydere der tilbyder dig som låntager, et rentefrit lån i 30 dage. Det betyder at du ikke skal betaler renter og gebyrer i de første 30 dage. Det giver dig som låntager en mulighed for at afdrage med mere i starten, så det samlet set bliver billigere for dig.

At have styr på ÅOP

Det er vigtigt når du skal sammenligne de forskellige lån, at du er grundig når du sammenligner dem. Du skal huske altid at kigge efter ÅOP – de årlige omkostninger i procent. De fortæller dig hvad alle omkostningerne er ved lånet. De årlige omkostninger i procent er ofte højere det første år at lånets løbetid.

Du bør derudover altid kigge på de følgende ting, når du samlinger kviklån med straksudbetaling:

 • ÅOP
 • Gebyrer
 • Renter
 • Samlet tilbagebetaling
 • Vilkår og regler

Risikoen ved at tage et kviklån med straksudbetaling

Hvis du som låntager har styr på din økonomi, er det ikke sikkert at risiciene ved et lån bliver en realitet. Det kan dog have konsekvenser for din økonomi hvis du ikke har styr på det. Det er rigtigt nemt i dag at optage et kviklån, derfor er der også mange der bliver fristet uden at tænke sig om.

En af de største risici der er ved et kviklån, er hvis du ikke får betalt de månedlige afdrag til tiden. Der kommer ekstra omkostninger på lånet, hvis ikke der bliver afdraget til tiden. Dette kan hurtigt blive dyrt. Ikke at betale af på sit lån kan ende med en registrering i RKI.

Overvej hvilke konsekvenser der kan være ved at optage et lån, inden du vælger at ansøge om lånet. Som tidligere nævnt er det en god idé at lave et budget inden du låner, så du har helt styr på din økonomi. Et budget viser hvad dit rådighedbeløb er. Ud fra dit rådighedsbeløb kan du bedømme og vurdere, hvor meget du har til at kunne afdrage med på et lån hver måned.

Bedøm post
FAQ

Hvad betyder det at låne med NemID?

Når du låner online så underskriver du dit lån med NemID. NemID er den måde hvorpå låneudbyderne laver en kreditvurdering af dig, for at vurdere om du kan låne penge af dem.

Hvordan finder du det bedste lån?

Du finder det bedste lån ved at sammenligne de forskellige lån. Det kan du gøre her på siden. Det er vigtigt at du undersøger hvad det vil koste dig at optage de forskellige lån. På den måde finder du det lån, der passer bedst til dig og din økonomi.

Kan du låne trods RKI?

Det er ikke ofte ikke muligt at låne trods RKI, da du står registreret som dårlig betaler. Låneudbyderne vil ofte ikke låne penge ud til dig hvis du står i RKI, da chancen for at de får deres penge tilbage, er lille.