Kviklån trods rki

Er du blevet registreret som dårlig betaler i RKI? Vi hjælper dig igennem processen som dårlig betaler. Følg med her for at se dine lånemuligheder.

 • Lån med kautionist
 • Pantsæt dine værdigenstande
 • Lån uden sikkerhed
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån september 2022 arrow right
Lån 1.000 Kr med NemID arrow right
Låneliste opdateret 25. september 2022
DK - Kreditnu
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 4.000 - 25.000 kr
Løbetid 12 - 12 mdr.
Min. alder 23 år
 • Svar straks

 • Gratis straksoverførsel

 • Kundefavorit

 • Forhøj dit lån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Weblånet.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 25.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 22 år
 • Hurtig udbetaling

 • Udfyld på under 1 minut

 • Underskriv med NemID

 • Direkte svar

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Pantsat
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1000 - 100000 kr
Løbetid 1 - 180 dage
Min. alder 18 år
 • Hurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Fuld diskretion

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM FORBRUGSLÅN ONLINE

Hjem » Penge » Kviklån trods rki

Hvad er RKI?

Flere er i dag blevet registreret i RKI, derfor er der også flere der ønsker et kviklån trods rki. RKI eller Ribers Kredit Information er ejet af Experian, som registrerer privatpersoner som dårlige betalere. RKI sælger disse data oplysninger til banker og offentlige myndigheder. Det gør de med henblik på, at der kan foretages en kreditvurdering. Udover RKI findes der også Debitor Registret som foretager lignende service.

Du vil blive registreret som dårlig betaler når du ikke har betalt dine regninger til tiden. Det kan have konsekvenser for dine lånemuligheder på sigt. Det kan nemlig vise sig at blive svært for dig, at gå ud og låne penge igen. Derfor anbefaler vi at du altid sørger for, at betale dine regninger og lån til tiden, så du ikke ender med at tage et sms kviklån trods rki.

Modtager du en rykker er det vigtigt at du får betalt den til tiden. Efter tre rykkere kan virksomheder og låneudbydere nemlig indberette dig til RKI. Dette kan have store konsekvenser for dig som låntager, da det kan føre til at du skal sælge nogle af dine værdigenstande.

Værd at vide om lån trods RKI

Hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI, kan det være svært at få et kviklån med rki. Derfor kan det også være svært at finde et kviklån trods rki uden kautionist. Men, der findes dog nogle låneudbydere der tilbyder dig nye kviklån trods rki, så du reelt set stadig har mulighed for at låne penge. Disse låneudbydere løber dog en større risiko ved at låne dig penge, når du i forvejen har en gæld og bliver set på som værende en dårlig betaler. Dette giver dig som låntager høje renter. Dog bliver det ikke krævet af dig, at du skal stille sikkerhed for de penge du låner. En sikkerhed ved et lån kan blive stillet i form af for eksempel en bil eller et hus. Du har dog her mulighed for at optage et lån trods rki.

Det er dog vigtigt at du er opmærksom på, at det kan være en dårlig ide at låne penge, hvis du er registreret som dårlig betaler. Vi anbefaler at du får betalt din nuværende gæld af, inden du vælger at optage endnu et lån.

Når du er registreret som dårlig betaler vil det lån du kan optage, have dårligere vilkår. Det indebærer højere renter og en højere ÅOP – årlige omkostninger i procent. Derfor giver det ofte bedst mening at vente med at låne, til du er blevet slettet fra RKI. Når du ikke er registreret længere vil du derfor igen få bedre lånevilkår.

Alternativer til lån trods RKI

Flere undrer sig over kviklån trods rki hvor kan jeg finde det? Der findes flere alternativer til kviklån trods rki, så du stadig har mulighed for at låne nogle penge. Du kan vælge at låne penge af din familie eller venner. I sådan et tilfælde vil der ikke være den samme rente som ved et almindeligt lån. De fleste familier har også i deres interesse at hjælpe dig ud af din økonomiske dårlige situation. Her er det dog vigtigt at i sørger for, at lave en afdragsordning, så du får betalt de lånte penge tilbage igen.

Du kan derudover også vælge at tage ekstra vagter på dit arbejde, gå op i tid eller finde et ekstra arbejde. Det kan give dig flere penge mellem hænderne hver måned.

Derudover findes Pantsat.dk på markedet. Pantsat fungerer på en anden måde end de traditionelle låneudbydere gør. De har et ønske om at udnytte værdien af dine egne værdigenstande. På den måde kan du få et lån for de genstande du alligevel ikke bruger. Derudover kører de med konceptet, salg med tilbagekøbsret. Det betyder at du senere hen kan købe dine værdigenstande tilbage igen.

Du kan pantsætte hvilken som helst genstand, den skal dog have en minimums værdi på 1.000 kr. Når du vælger at pantsætte en genstand, vil Pantsat foretage en kreditvurdering af denne. Det betyder også at der ikke bliver foretaget en kreditvurdering af dig som låntager, men blot at din værdigenstand. Derfor kan du optage et lån penge trods af RKI, da der ikke bliver set på din økonomiske situation.

Få styr på din økonomi

Vi anbefaler at du laver et budgetskema, så du kan få et overblik over din økonomi og dermed få den på rette køl igen. Budgettet hjælper dig til at se, hvordan din økonomi ser ud i fremtiden. Det anbefales at du laver et budgetskema, inden du optager et lån trods RKI.

Når du laver budgettet bør du indrage alle dine indtægter og udgifter. Dette gælder alle faste og løbende omkostninger. Dermed bør du også få styr på hvad din faste indkomst er hver måned. Med dette har du et reelt og godt overblik over hvordan din privatøkonomi ser ud, når du vil optage et kviklån trods rki.

Bedøm post