Lån 15000

Vi guider dig igennem processen til et lån og hvad det koster at låne penge online. Bliv klar over de forskellige gebyrer og find det billigste lån.

 • Lån uden sikkerhed
 • Lån rentefrit
 • Hurtig låneproces
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån maj 2024 arrow right
Cashper lån på 1 time arrow right
Låneoversigt opdateret 30. maj 2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM KVIKLÅN ONLINE

Lån 15.000 kr online her

Det kan være en langsom og besværlig proces at sammenligne lån 15000 i dag. Det har vi gjort nemmere med vores sammenligningstjeneste. Her kan du nemt, hurtigt og sikkert sammenligne lån fra flere forskellige låneudbydere.

Hvad koster det at låne online?

Når du skal låne penge online er der flere ting du bør være opmærksom på og derfor også holde øje med. Dette er for at du får det bedste og billigste lån 15000 kr.

De ting du bør holde øje med er:

 • Løbetiden
 • Administrationsgebyr
 • Oprettelsesgebyr
 • Renten

Disse ting udgør prisen på dit hurtig lån 15000. Alle udgifterne på dit lån vil blive samlet i lånets ÅOP. Dette står for de årlige omkostninger i procent. ÅOP kan du bruge til at sammenligne lånetilbud på lån 15000 hurtigt. På den måde har du som låntager mulighed for at se hvilket lån, der reelt set er billigst.

Lån 15000

Renten

Når du sammenligner priser på lån, så er renten en vigtigt ting at kigge på. En lav rente betyder ofte også et billigt lån. Du bør dog være klar over, at låneudbyderne ikke altid står klar til at give dig den laveste rente.

Det skyldes at låneudbyderne tjener penge på, at låne penge ud til dig. Hvis låneudbyderne giver dig et lån 15000 billigt over 3 år, så tjener de ikke penge med en rente på for eksempel 5%.

Alt dette betyder dog ikke, at det ikke kan lade sig gøre at få en lav rente. Du bør dog være klar over, at renteniveauet generelt er noget højere på disse lån, end det er på større lån.

Administrationsgebyret

Den sidste udgift der er på et lån vil være administrationsgebyret. Dette betaler du en gang om måneden. Det dækker over låneudbydernes udgift til at inddrive betalingen af dit lån. Alt dette foregår helt elektronisk.

Prisen på administrationsgebyret vil variere fra udbyder til udbyder. Typisk koster det mellem 0-40 kroner om måneden. Dette er derfor ikke den største udgift på dit lån.

Oprettelsesgebyret

Oprettelsesgebyret, eller som det også hedder, etableringsomkostningen, vil oftest være den næststørste udgift du kan have på et lån.

Du betaler ikke oprettelsesgebyret på én gang. Du betaler det i stedet i mindre dele, fordelt ud på hele lånet løbetid i stedet.

Gebyret vil ofte bestå af 2-6% af hele det samlede lånebeløb.

Løbetiden

Noget der også har indflydelse på prisen af dit lån, er løbetiden. Løbetiden har ikke nogen direkte indflydelse på renten, oprettelsesgebyret eller administrationsgebyret. Det har dog en stor indflydelse på, hvor stor din månedlige ydelse er og på hvor længe du skal betale af på dit lån.

Derfor er der også mange låntagere, der vælge en kort løbetid på deres lån 15000 uden sikkerhed. Dette er dog ikke altid en god idé. Det skyldes at en kort løbetid også vil være lig med, at du får en større månedlige ydelse på dit lån. Dette stiller krav til dit månedlige rådighedsbeløb.

Derfor er det en rigtig god idé hvis du vælger en længere løbetid på lånet. Du kan nemlig altid betale mere at på dit lån, hvis du ønsker at gøre dette. Det vil aldrig komme til at koste dit ekstra, hvis du ønsker at betale mere af.

Optag et lån trods RKI

Det er svært at optage et lån, hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI. Det skyldes at du tidligere har vist at du ikke kan overholde en betalingsaftale. Derfor finder låneudbyderne det ikke attraktivt, at låne dit penge. Derfor bliver det også svært at finde et lån 15000 trods rki.

Du har dog mulighed for at optage et kautionist lån. Med et kautionist lån, får du en anden person, det kan være en ven eller et familiemedlem, til at kautionere for dig. Det betyder, at hvis ikke du kan betale den månedlige ydelse på lånet, så overtager kautionisten den månedlige betaling. Du bør dog huske på at langt de fleste låneudbydere, stiller krav til kautionisten også.

Derudover har du mulighed for at gøre brug af et Pantelån. Et pantelån fungerer ved at du som låntager pantsætter dine værdigenstande. Her vil du få udbetalt en procentdel af din genstands værdi. Dette fungerer helt uden at der skal foretages en kreditvurdering af din økonomi. Du kan derfor optage et lån trods RKI.

Sørg for at indhente og sammenligne flere forskellige lånetilbud

Når du ønsker at optage et lån 15000 rentefrit, er det en god idé hvis du indhenter flere lånetilbud. Det er den mest effektive måde, hvorpå du kan finde det bedste og billigste lån. Det gør derudover også hele din låneproces hurtigere og nemmere.

Du kan nemlig spare en del penge, ved at undersøge og sammenligne flere forskellige lån hos forskellige låneudbydere. Du bør dog huske på, at de lån du sammenligner skal have samme lånebeløb og løbetid. Hvis ikke de har dette, kan du ikke sammenligne dem korrekt, for at finde det billigste lån.

Hvis du husker at sammenligne lån, skaber du de bedste forudsætninger for, at finde det bedste lån 15000 idag. Dermed finder du også det lån der er billigst og passer bedst til din økonomi.

5/5 - (1 vote)
FAQ

FAQ: Lån 15000

Hvad koster det at låne 15000 kr?

Det varierer fra låneudbyder til låneudbyder hvad det koster at låne 15000 kr. Du kan via vores sammenligningstjeneste se, hvad det vil koste dig at optage et lån hos de forskellige låneudbydere.

Hvor kan jeg låne 15000?

Her på sitet har vi listet en række låneudbydere der tilbyder et lån 15000 kr. Du skal blot ansøge via den enkelte låneudbyders hjemmeside. Ofte har du pengene på din bankkonto indenfor 24 timer.

Hvor kan jeg låne penge hurtigt?

Du kan nemt og hurtigt optage et lån penge online i dag. Du har her et utal af muligheder for at låne penge nemt, hurtigt og sikkert.

Hvor kan jeg låne 10000?

Vores låneudbydere her på sitet tilbyder lån på 10000 kr. Du kan via sitet her se hvilke låneudbydere der tilbyder dette. Herefter kan du blot ansøge om lånet på udbyderens hjemmeside.