Lån 2000

Står du og mangler penge til din drømme projekt? Så skal du læse med her. Få de ultimative tips til at låne til det du går og drømmer om.

 • Lån uden sikkerhed
 • Nem godkendelse
 • Underskriv med NemID
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån juni 2024 arrow right
Cashper lån på 1 time arrow right
Låneoversigt opdateret 24. juni 2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM KVIKLÅN ONLINE

Hvad er lån 2000?

Et lån 2000 er det der bliver betegnet som et kviklån eller et mobillån. Begge titler dækker over det samme, nemlig at det er et lån som optages online eller via en online ansøgningsformular. Det er derudover et hurtig lån.

Mangel på penge i hverdagen

lån 2000Står du og mangler et lån 2000 kroner som du ikke havde regnet med, så kan det godt være svært at finde de penge i dit budget. Pengene du mangler kan være til en uforudset regning eller til renovering i dit hjem. Det kan være svært at få skaffet pengene til en dyr regning, hvis du magler et lån 2000 kr. Lånet kan du optage som både kviklån, sms lån og mobil lån 2000.

Sådan låner du

Du vil højst sandsynligt gerne låne nu, hvis du står og mangler penge sidst på måneden. På internettet har du nemlig muligheden for at låne som almen borger, til præcis det du går og mangler. Mange er negative overfor at låne penge via disse lån, da lånene ofte har meget høje renter. Lånene er dog også forbundet med en masse fordele, da det er nemt at låne penge og du får en hurtig udbetaling af pengene. Så du kan låne hurtigt. Derfor behøver man ikke være kritisk over alt der er i forbindelse med disse hurtige lån.

Lån er ofte forbundet med stress og tanker om at være bundet til en aftale, som løbende skal betales. Du behøver dog ikke låne 20.000 kr rentefrit, eller gratis i 30 dage, hvis ikke du har råd til det i din økonomi. Du kan nøjes med at låne et mindre beløb som at låne 2000 kr eller et lån 3000. og dermed have lidt ekstra penge.

Når du optager lån online så skal du ikke oplyse, hvad du vil bruge pengene til. Derfor behøver du heller ikke at investere pengene, hvilket flere banker vil råde dig til.

Mindre beløb, kortere periode

De små beløb er ofte nogen du låner via din telefon. Du kan låne et mindre beløb, så det passer med, at du kan betale beløbet tilbage i den efterfølgende måned. De små lånebeløb har derfor ikke en lang løbetid. Det giver den fordel, at du hurtigt for afsluttet dit lån. Hvis dit lånebehov kræver at det skal strække sig over en længere periode, så er et kortfristet lån ikke en ideel løsning.

Kortfristede lån har ofte en lav rente og et mindre lånebeløb.

Har du brug for et lidt større lånebeløb med hurtig godkendelse, så bør du overveje lån 5000 uden kreditvurdering som ansøges helt enkelt med NemID.

Løbetiden

Det er vigtigt at du som låntager får valgt den rigtige løbetid på dit lån. Det er ikke kun ved lån 2000, men også generelt når du låner penge. Løbetiden varierer meget fra låneudbyder til låneudbyder. Nogen kræver at du betaler lånet tilbage inden for få måneder, mens andre tillader en længere løbetid på lånet.

 • En kort løbetid

Hvis du ønsker et billigere lån, så skal du have et lån med en kort løbetid. Renten tilskrives ofte hver måned, det vil sige at jo færre måneder du skal betale renter og gebyrer, jo billigere er det for dig. Du skal dog huske på, at jo færre måneder du skal betale, jo større afdrag kræver det at du kan betale hver måned.

 • En lang løbetid

Hvis du optager et lån med en lang løbetid, så vil lånet være dyrere da der kommer renter og gebyrer på lånet i flere måneder. Dit månedlige afdrag bliver dog også lavere, modsat ved den korte løbetid. Det handler om at finde den rette balance når du skal optage et lån.

Det er vigtigt at løbetiden og den månedlige ydelse passer til din økonomi og dit rådighedsbeløb. Vi anbefaler at du får lavet et budget, så du får et overblik over hvor meget du har til at afdrage med hver måned. Herefter vælger du den løbetid og den ydelse, der passer bedst til dit rådighedsbeløb.

Bevidst om lånebehov

Hvis du har et kortfristet lån men har et pludseligt behov for en længere periode, til at tilbagebetale beløbet, så skal du kontakte udbyderen af lånet. Du skal dog være opmærksom på at din rente forhøjes, hvis du vælger at få en længere løbetid på dit lån. Dette kan derfor ikke anbefales. Det er vigtigt at du er helt sikker på, om et kortfristet lån er den rette løsning for dig, inden du underskriver lånet.

Hvis du i din økonomi kan se, at du ikke har råd til at betale lånet tilbage den efterfølgende måned. Så er det en god idé at holde sig fra kortfristede lån. Derimod skal du søge efter et lån med en længere løbetid. Forbrugslån kan her være en god løsning.

Lån og RKI?

RKI er et register over dårlige betalere. Registeret gør at virksomheder kan sikre sig, at de ikke låner penge ud til låntagere, som ikke er i stand til at betale deres lån tilbage. Dette betyder også at du som låntager, ikke har mulighed for at optage et lån.

Du kan ikke optage et lån trods RKI idag. Det er ikke muligt at lån penge, da de fleste låneudbydere har det som krav at du ikke må være registreret som dårlig betaler i RKI. Det er et krav fra udbyderne. Da der er en større risiko forbundet med at låne penge ud til nogen, som er registreret som dårlige betalere.

Hvis du er registreret som dårlig betaler, mener både banken og de online låneudbydere, at der er en stor risiko ved at låne dig penge. Det skyldes, at du før ikke har været i stand til at overholde dine betalings- og låneaftaler.

Mulighederne for at optage et lån trods RKI er dog ikke helt væk. Der findes flere forskellige kautionist lån, hvor du kan få en anden person til at kautionere for dit lån. Det betyder at den anden person skal betale din gæld, hvis ikke du selv kan. Det er dog en dårlig idé at låne penge, hvis du er registreret som dårlig betaler. Netop fordi omkostningerne ved lånet bliver så høje. Derfor anbefaler vi at du får betalt din nuværende gæld af, inden du påbegynder at optage en ny gæld.

Tjek her om du er registreret som dårlig betaler i RKI.

Lån uden sikkerhed og dokumentation

Ved de fleste låneudbydere på det online marked, kan du i dag låne penge uden at skulle stille sikkerhed for lånet. Sådanne lån tager ikke sikkerhed i dine ejendele såsom dit hus eller din bil. I stedet bliver der lavet en kreditvurdering af din økonomi.

Der findes nogle generelle krav for at låne uden sikkerhed:

 • Du skal være minimum 18 år.
 • Have en permanent opholdstilladelse
 • Fast bopæl i Danmark
 • Du må ikke være registreret i RKI.

Du kan ikke låne penge uden dokumentation, i hvert fald ikke uden at fremvise en form for dokumentation. Det er et krav at du kan bevise hvem du er. Denne dokumentation foregår dog automatisk, når du ansøger dit lån med NemID. Når du optager et lån med dit NemID nøglekort, så bliver din ansøgningsproces forkortet mærkbart. Det gør den, da du ikke behøver at fremsende dokumenter til låneudbydere, da det foregår online i stedet.

Det kan betale sig for dig som låntager, hvis du ansøger om lån ved flere forskellige låneudbydere. Låneudbyderne vurderer nemlig dig som låntager forskelligt. Hvis det ender med at en låneudbyder afviser dig, så betyder det ikke at du ikke kan optage et lån ved en anden udbyder. Derfor anbefaler vi at du ansøger om lån ved 3 forskellige udbydere. På den måde er det også nemmere for dig, at finde det lån der passer bedst til dig og din økonomi.

Budgetskema

Det er altid en god idé at få lagt et budget over din økonomi. Når du har et budgetskema så har du et overblik over din privatøkonomi. På den måde kan du også vurdere om du har råd til at betale af på det respektive lån hver måned. Her er det en god idé at kigge på dit rådighedsbeløb. Hvis du samler alle dine indtægter og udgifter i et budget, får du nemt og hurtigt et overblik over din økonomi. Det kan sagtens betale sig at skabe dette overblik, inden du går ud og låner penge ved en udbyder.

Et budgetskema er derudover også et godt værktøj til at spare penge og give dig en større klarhed over hvad dit rådighedsbeløb er. Samt hvad du har råd til at bruge.

Ved at lave et budgetskema sikrer du dig også at du får en fornuftig økonomi i fremtiden. Hvis du har et godt budget, så kan det også fortælle dig om du har overskud til at låne mere end du først havde antaget. Derudover kan det også fortælle dig om du eventuelt skal låne et mindre beløb i stedet.

Lån på nettet

Der er en stor bevågenhed med låneudbydere på markedet i dag. Der er nye udbydere på markedet, men også en del udbydere der har været på markedet i mange år. En låneudbyder du kan ansøge om lån 2000 kr ved er for eksempel Viabill, her kan du også låne i en kortere periode og dermed betale mindre i renter og gebyrer. Der er strenge regler i Danmark, hvis du skal være en udbyder af lån. De krav bliver ofte strammet og dem der ikke lever op til reglerne og kravene, bliver straffet.

Hvis du går efter at optage lån ved en af de låneudbydere der har eksisteret i flere år, så kan du oftest godt føle dig tryg ved det. Hvis du derimod finder en ny låneudbyder, så kan det være en god idé at finde en anden låneudbyder, hvis ikke tingene stemmer overens. Læs derfor altid anmeldelser af låneudbyderen på Trustpilot, på den måde finder du også den låneudbyder og det lån der passer bedst til dig og din økonomi.

Bedøm post
FAQ

FAQ: Lån 2000

Hvem kan låne 2000 kr?

Du skal minimum være 18 år gammel for at ansøge om lån. Du skal have en fast bopæl i Danmark, samt en fast indtægt. Derudover må du ikke være registreret som dårlig betaler i RKI.

Kan du låne trods RKI?

Det er ikke muligt at låne hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI. Det er ikke muligt, da låneudbyderne ikke finder det attraktivt at låne penge ud til dig, hvis du i forvejen har vist at du ikke kan betale lånet tilbage og dermed bliver anset som dårlig betaler.

Hvad bruger du til at identificere dig med?

Når du ansøger om lån online skal du bruge dit NemID. NemID'et er låneudbydernes måde hvorpå de kan se at det er dig der ansøger om lånet. Derudover bruger låneudbyderne dit NemID til at lave en kreditvurdering af dig.