Lån 4000 uden kreditvurdering

Mangler du et lån på 4.000 kr, så har vi det bedste og billigste lån. Du kan indhente og sammenligne personlige tilbud.

 • Lån 4000 uden kreditvurdering
 • Intet krav om sikkerhed
 • Svar med det samme
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån april 2024 arrow right
Cashper lån på 1 time arrow right
Låneoversigt opdateret 19. april 2024
DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordiclån
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 5.000 - 50.000 kr
Løbetid 12 - 72 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 8,73 - 28,08 %
 • Svar inden for 1 time

 • Bestem selv løbetiden

 • Nem godkendelse med NemID

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM KVIKLÅN ONLINE

Lån 4000 i dag

Lån 4000 uden kreditvurdering nu til at dække pludseligt opståede udgifter. Det kunne f.eks. være reparation af din computer eller skærmen på din smartphone. Det kunne også være, at du har brug for at låne penge til en rejse til Thailand. Uanset hvad du skal bruge pengene til, så kan et sms lån 4000 kr  være en stor hjælp.

Lån på 4000 er hurtigt og nemt at ansøge, uanset formålet så lån 4000 i dag ved at sammenligne lån, så du kan finde det billigste lån.

Lån uden sikkerhed

Det er ofte online du vil kunne søge et lån på 4000 kr. Det kan have sine fordele at gøre det. Du skal nemlig ikke stille sikkerhed for lånet hvis det er online, som typisk er et af kravene ved en fysisk bank. Der bliver heller ikke fra låneudbyderens side stillet spørgsmålstegn ved, hvad du vil bruge dine lånte penge på. Det du skal huske på, det er at du får betalt dine månedlige afdrag til tiden.

Når der bliver snakket om et lån uden sikkerhed, så betyder det at du ikke skal stille noget som sikkerhed for lånet. Det kunne for eksempel være sådan noget som dit hus, bil eller andet værdifuldt du ejer.

Lån 4000 uden kreditvurdering

Hvad er fordelene ved lån online

Fordelen ved et online lån er at du slipper for besværet med banken. At låne i banken kan være en langsom proces, modsat online lån hvor det hele går hurtigere. Ved et online lån er ansøgningsprocessen nemmere at komme igennem, det er let. Du kan de fleste gange også låne uden at skulle stille sikkerhed for lånet.

Derudover bliver du godkendt automatisk. En anden fordel ved online lån er også at der er utallige af tilbud, og utallige varierende beløb du kan låne. Der er fleksible løbetider. Du behøver ikke at stå til regnskab for hvordan du vælger at bruge de penge du har lånt. Låneaftalen kan du underskrive hjemmefra, da det hele foregår automatisk.

Online lån er rigtig gode til de små lånebeløb, som kan bruges på ting, dit budget måske ikke rækker til. Et lån 4000 i 30 dage er godt til en situation hvor budgettet ikke helt rækker. Hvis du har en stabil økonomi, så kan du godt lægge din økonomi på en måde, så du kan tilbagebetale det lånte beløb.

Inden du vælger at optage et lån

Det er vigtigt at du kender til nogle af de forskellige begreber der omhandler lån. Det er begreber som ÅOP, rente og løbetid. Hold øje med disse når du sammenligner lån online. Et lån 4000 gratis findes ofte ikke, derfor er det vigtigt at du undersøger hvad du har med at gøre.

Det kan være svært at finde  rundt i alle de forskellige online lån, der i dag er på markedet. Derfor er det vigtigt at du gennemgår og sammenligner de lån du overvejer.

Din økonomi er også en vigtigt faktor for hvilket lån der passer til dig. Du skal vælge et lån hvor du ikke bliver udfordret økonomisk. En god idé er at lave et budget inden du optager et lån, så du ved hvad dit rådighedsbeløb er. Brug tjenesten ovenfor til at sammenligne lånene.

ÅOP – Årlige omkostninger i procent

De årlige omkostninger i procent er det der fortæller dig, hvor meget du ender med at betale på låne i sidste ende. Låneudbyderne skal oplyse dette på alle lånetilbud de har, så du hurtigt kan se om det er et godt lån. Tjek altid de årlige omkostninger i procent, inden du optager et lån, da det giver dig et mere præcist overblik.

Renten

Det er ikke muligt at få et lån 4000 rentefrit. Der vil på alle lån komme renter på, det kan ikke undgås. Det er en procentsats som du skal betale tilbage. Rentesatsen fortæller dig hvor meget du skal betale tilbage over en bestemt periode. Både hvis du forkorter den eller forlænger den.

Løbetiden

Det er løbetiden der fortæller dig som låntager, hvor lang tid det tager dig før du har tilbagebetalt lånet. En løbetid kan både være kort og lang, der er fordele og ulemper ved begge dele. Du betaler en lavere månedlig ydelse, hvis du har en lang afbetalingsperiode.

Hvis du har en kort afbetalingsperiode, så betaler du en højere månedlig ydelse. Før du beslutter dig for om du skal have en kort eller lang løbetid, så er det en god idé at regne på, hvad det vil koste dig.

Hvis du skal have et lån 4000 gratis så er tilbagebetalingstiden oftest på 30 dage. Det betyder at der ikke kommer renter, gebyrer eller andre ekstra udgifter på lånet, hvis du betaler det tilbage inden for 30 dage. Hvis der går mere end 30 dage før du tilbagebetaler lånet, så kommer der renter og gebyrer på.

Lån 4000 uden kreditvurdering, er det muligt?

Det er nemt at tage et lån 4000 i dag, men derfor er der stadig krav du skal opfylde. Det er op til den enkelte låneudbyder om de kan godkende dig til et lån. Der er flere generelle krav.

 • Fyldt 18 år
 • Dansk CPR-nummer
 • Have et NemID
 • En bankkoto
 • Fast bopæl i Danmark
 • Ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Ligesom det er op til den enkelte låneudbyder at godkende dig, så er der udbydere som har forskellige betingelser. De fleste låneudbydere vil tjekke om du opfylder de ovenstående krav. Det er en god idé at du tjekker de betingelser der er ved lånet, inden du optager det.

Når du er ung er det ikke lig med at du kan låne alle steder. Du får som ung ofte dårligere vilkår, end ældre låntagere. Der kan ofte være en højere rente på lånet, hvis du er under 21 år, eller der vil være tilbud du ikke kan optage.

Er du stadig i tvivl, så læs vores artikel omkring lån penge uden kreditvurdering.

Nemt at låne penge online?

Det er nemt at låne penge online og det er fordi at låneudbyderne ikke forlanger at få fremsendt en masse dokumenter. Låneudbyderne online vurderer din kreditværdighed på en simpel måde, som gør det hurtigere og nemmere.

Du skal derudover som før nævnt heller ikke stille sikkerhed for lånet, hvis du låner online. Du behøver derfor ikke redegøre for brugen af pengene. Dette er med til at give en tryghed for dig som lånetager.

Kan jeg låne trods RKI?

Du kan ikke optage et lån 4000 kr trods RKI. Når du står som registreret i RKI, så bliver du set som en dårlig betaler. Inden du forsøger dig med at optage et nyt lån, så kom af med den resterende gæld du sidder med.

De fleste låneudbydere vil ikke tilbyde dig et lån, hvis de kan se at du er registreret som dårlig betaler. Det vil de ikke da chancen for at de får deres penge tilbage, er meget lille

Derudover er det også en dårlig idé at begynde på at optage lån, hvis du er registreret i RKI. Kom derimod af med din resterende gæld, inden du påbegynder et nyt lån. Tjek her om du er registreret i RKI.

Vær opmærksom på prisen

Det er nemt og hurtigt for dig at tage et lån 4000 nu, men vær opmærksom på at mindre lån tit er dyre. Det skyldes alle de fordele der er ved lånet. Det at du som sagt ikke skal stille sikkerhed for lånet, gør at det bliver dyrere for dig. Det bliver dyrere fordi du ikke skal kreditvurderes på et grundlag, som bankerne gør.

Det er hurtigt og nemt at låne penge akut, men du skal sørge for at være opmærksom på renterne, da de ofte er høje. Sammenlign og gennemgå forskellige lån og låneaftaler, så du er helt med på det lån du er igang med at optage. Sørg for at ikke at optage et lån hvor det månedlige afdrag er større, end hvad dit rådighedsbeløb kan klare.

5/5 - (1 vote)
FAQ

FAQ: Lån 4000 uden kreditvurdering

Kan man låne penge uden kreditvurdering?

Ja, der findes steder, hvor du kan låne penge uden en traditionel kreditvurdering, men det er vigtigt at være opmærksom på, at disse lån kan have højere renter og gebyrer. Vi har listet låneudbydere på Låneportalen.

Hvor kan man låne penge uden afslag?

Der er ingen garanti for, at man kan låne penge uden afslag, da de fleste långivere vil vurdere din kreditværdighed og andre faktorer, før de beslutter, om de vil låne dig penge. På Låneportalen kan du sammenligne villige låneudbydere.

Hvor kan jeg låne 4000 kr?

Der er flere steder, hvor du kan ansøge om et lån på 4.000 kr. Her på låneportalen kan du sammenligne dem alle og få de bedste lånevilkår.