Lån penge akut uden afslag

Har du svært ved at navigere rundt i hvilke akut lån du kan få? Vi guider dig igennem junglen af nemme lån med høj godkendelse.

 • Lån med NemID / MitID
 • Lån penge akut trods RKI
 • Lån uden sikkerhed
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån september 2022 arrow right
Lån 1.000 Kr med NemID arrow right
Låneliste opdateret 25. september 2022
DK - Lendme
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 20 år
 • 17 lånetilbud med 1 ansøgning

 • Rente fra 3,34%

 • Hurtigt svar & udbetaling

 • DKs nemmeste ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - DigiFinans.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 25.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Svar straks

 • 1 ansøgning flere tilbud

 • Lån uden sikkerhed

 • Gratis hjælp til din ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Kreditnu
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 4.000 - 25.000 kr
Løbetid 12 - 12 mdr.
Min. alder 23 år
 • Svar straks

 • Gratis straksoverførsel

 • Kundefavorit

 • Forhøj dit lån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
 • Ny lav rente

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Pantsat
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1000 - 100000 kr
Løbetid 1 - 180 dage
Min. alder 18 år
 • Hurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Fuld diskretion

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM FORBRUGSLÅN ONLINE

Hjem » Penge » Lån penge akut uden afslag

Lån penge akut via Låneportalen

De fleste kan på tidspunkter i livet få brug for at låne penge, det kan være en akut situation. Det kunne f.eks. være en uforudset bilreparation eller et tandlæge besøg. Uanset årsagen, kan vi på Låneportalen hjælpe dig med akutte lån. Vil du vide mere om, at låne penge hurtigt, samt hvad det koster at optage akut lån via Låneportalen, så kan du sammenligne akut lån i listen ovenfor.

Lån penge akut uden NemID

Lån penge akut er som regel et lån som skal bruges meget hurtigt, derfor bør du altid søge med NemID eller MitID. Ansøgningsprocessen forkortes væsentligt og gøres samtidig utrolig nem, du slipper nemlig for at vise lønsedler og skattepapirer.

Her kan du se hele processen fra sammenligning af lån til pengene udbetales til din konto.

Lån med NemID / MitID

 1. Sammenlign lån i listen
 2. Klik på knappen “ANSØG HER”
 3. Du viderestilles til låneudbyderen
 4. Udfyld formularen
 5. Giv samtykke og underskriv med NemID

Lån penge akut trods RKI

Kan jeg overhovedet optage lån trods RKI? Det korte svar er, at det kan være svært at optage et lån trods RKI. Der kan nemlig forekomme nogle udfordringer, når du vil søge om lån og er registreret som dårlig betaler i RKI. Dog findes der låneudbydere som tilbyder dig et lån, selvom du står registreret som dårlig betaler.

Det bør du vide

Det kan være svært at få akut lån trods RKI i dag. Der findes dog låneudbydere der er villige til, at tilbyde dig et lån selvom du står registreret i registret. Låneudbyderne løber dog en stor risiko ved at gøre dette, fordi du i forvejen skylder penge væk, som du ikke har betalt tilbage. Disse ting fører til at du får højere renter og gebyrer ved lånet. Dermed før du også et større afdrag at skulle betale hver måned. Dog kræver de ikke at du stiller sikkerhed for lånet.

Når du vil låne penge akut bør også vide, at det kan være en dårlig idé at låne penge, når du i forvejen skylder penge væk som du ikke har betalt. Vi anbefaler derfor altid, at du får betalt din nuværende gæld af, inden du foretager dig yderligere.

Det kan være godt at komme ud af RKI inden du optager et nyt lån. Du vil nemlig ende med et lån hvor du får dårligere vilkår med en del højere renter. De årlige omkostninger i procent vil også stige. Dine vilkår vil blive forbedret hvis du ikke er registreret i RKI.

lån penge nu

Lån penge nu

Lån online fra 1.000 til 500.000 kr. med lav rente fra 3,3%. I vores attraktive låneoversigt kan du låne penge nu med udbetaling i dag.

Når du vil låne penge nu er der flere muligheder du kan vælge imellen. Fordelen ved at benytte Låneportalen når du skal låne penge online og mangler penge akut er, gennemsigtigheden når du sammenligner de lån vi henviser til.

Lån uden kreditvurdering

Lån uden kreditvurdering

Vi har listet forskellige typer af lån uden kreditvurdering, denne lånetype har ofte et maksimum lånebeløb på 1.000 – 20.000 kr.

Disse lån kaldes ofte for sms lån, hurtig lån og kviklån, fælles for dem alle er den korte løbetid som typisk er 30 dage til 3 måneder.

Lån penge uden afslag

Lån penge uden afslag

Har du fået afslag på lån i banken men stadig mangler penge, så har vi lavet en guide til dig som vil låne penge uden afslag.

Det er i dag muligt at få lån uden lønsedler og endda slippe for at vente på en kreditvurdering. Alt dette slipper du for når du søger lån med NemID.

Men hvad er RKI egentlig?

Der er to forskellige registre som registrerer dårlige betalere i Danmark, RKI og Debitorregistret. RKI er tidligere kendt som Ribers og bliver i dag også kaldet Experian. Debitorregistret er mindre kendt, men har helt samme forhold som Experian.

RKI er en database over dårlige betalere. En dårlig betaler er en person, der ikke betaler for det personen har modtaget. Det er ofte lån, hvor de månedlige afdrag ender med ikke at blive betalt.

Virksomheder kan gøre brug af databasen, inden de indgår en aftale med en privatperson. Du vil blive registreret som dårlig betaler, hvis ikke du betaler dine regninger. Det kan have konsekvenser for din situation, også på længere sigt.

Registret anvendes til at tjekke din kreditværdighed, inden låneudbydere indgår en låneaftale med dig som låntager. RKI er til for at hjælpe dig som kunde, da låneudbyderne ikke ønsker at du skal have mere gæld. Det er dog også til for at hjælpe låneudbyderne.

Lån 5000 trods rki – Du vil helt automatisk få at vide, hvis du er registreret i RKI.

Hvordan ved jeg om jeg er i RKI eller ej?

Det er faktisk ikke alle der er klar over om de er registreret i RKI. I langt de fleste tilfælde vil du modtage et brev som oplyser dig om din situation, samt hvad grunden der til er.

Du kan også nemt tjekke din status online, se om du er registreret i inkasso på Dininfo. Selv hjemmefra kan du hurtigt tjekke om du er registreret ved at logge ind på Experian. Når du kommer ind på siden skal du logge ind med dit NemID, herefter kan du se om du er registreret eller ej.

Det er hurtigt, simpelt og nemt at tjekke din status. Dette er en kæmpe fordel hvis du kigger efter lyn lån trods rki.

Du kan på Experian også se hvor mange gange du er blevet registrert i RKI. Derudover kan du også se hvornår din registrering automatisk bliver slettet. Det er nemlig kun muligt maksimalt at stå i databasen i 5 år, også selvom du ikke har betalt din gæld tilbage. Selvom du bliver slettet fra registret efter 5 år, betyder det ikke at du ikke skal betale din resterende gæld. Hvis du betaler din gæld af inden de 5 år er gået, så bliver du selvfølgelig også fjernet fra registret. Dette er selvfølgelig klart at anbefaler.

Når du logger ind på hjemmesiden har du også mulighed for at se dine generelle oplysninger. Du vil også kunne se om sagen er blevet videresendt til inkasso og om det er noget der får konsekvenser for dig. Det er påkrævet at du har adresse i Danmark for at kunne logge ind.

FAQ

Lån penge akut uden afslag FAQ

Er det en god idé at optage lån trods RKI?

Det korte svar er nej. Det er ikke en god idé at optage et lån hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI. Derudover er det heller ikke nemt at finde et lån hvis du er registreret i RKI, da der er et noget mindre udvalg af låneudbydere.

Hvor kan jeg se om jeg er registreret i RKI?

Hvis du vil se om du er registreret som dårlig betaler i RKI skal du logge ind på Experian. Det gør du ved at gå ind på www.dininfo.dk. Her kan du logge ind med dit NemID og se hvad din status er.

Er det dyrt at optage RKI lån?

Det er markant dyrere at optage RKI lån i forhold til andre typer af lån. De låneudbydere der tilbyder RKI lån, har ofte en noget højere rente samt gebyrer på deres lån. Det betyder også at det månedlige afdrag vil være noget større end ved andre former for lån.

Hvor kan jeg låne 1000 kr?

Det er kun online du kan få SMS lån hvor du kan låne 1000 kr. På Låneportalen kan du sammenligne SMS lån og søge dem direkte.

Hvor kan jeg låne penge?

Ved hjælp af vores sammenligningstjeneste på siden her, kan du nemt, hurtigt og overskueligt finde et lån.

Kan man låne penge af privatpersoner?

Ja. Du kan låne penge af privatpersoner i form at for eksempel dine venner eller din familie. De kan derudover også være kautionist for dig, i forbindelse med et lån med RKI.

Hvordan virker en kassekredit?

En kassekredit giver dig mulighed for løbende at hæve et variabelt beløb på op til et aftalt maksimum - for eksempel 30.000 kr. Omkostningerne ved kassekreditten er også variable. Du betaler nemlig løbende renter af det beløb, som du har trukket på din kassekredit.

Sammenlign lån

Når du skal optage akutte lån trods RKI, er det vigtigt at du husker at sammenligne de låneudbydere der er på markedet. Det er ikke alle låneudbydere der er villige til at låne dig penge, hvis du er registreret i RKI. Dog findes der nogle få på det danske marked, der er villige til at låne dig penge selvom du bliver betegnet som dårlig betaler.

Det er blevet nemt og overskuelige at sammenligne alle de forskellige lån og låneudbydere der findes i dag. Det kan du blandt andet gøre på siden her. Det er dog først når du modtager forskellige lånetilbud du oprigtigt kan gøre bruge af sammenligningstjenesten. Lånetilbuddene giver dig nemlig et mere specifikt indblik i lånene. Sådan er det da låneudbyderne før her har set at du står registreret i RKI.

Det er en god idé at indhente lånetilbud fra 3 forskellige låneudbydere. Det giver dig nemlig en mere reel og god mulighed for at sammenligne dem med hinanden.

Er et RKI lån dyrere end et almindeligt lån?

Det er generelt dyrere at låne penge når du bliver set på som dårlig betaler, fremfor hvis du ikke var. Derfor er det også en god idé at få betalt din gæld af og komme ud af RKI, inden du optager et nyt lån. Hvis du kommer ud af din registrering og din gæld, er der også mange penge at spare. Hvis du har brug for et lån nu og her, kan det være bedre at du spare på nogle af dine poster og holder dig til et mindre forbrug.

Mange låneudbydere samt lån vil have højere renter, gebyrer og månedlige afdrag i og med det er et RKI lån du optager. Hvis du dog er villig til at betale de ekstra gebyrer og omkostninger vil det ikke være et problem for dig med sådan et lån. Har du derimod ikke lyst til at skulle betale den ekstra pose penge hver måned, fordi du er registeret som dårlig betaler. Så er det bedste og det eneste du kan gøre, at komme ud af din registrering i RKI og få betalt din gæld af. På den måde får du nemlig også muligheden for at optage et forbrugslån i stedet. Det er et noget billigere lån for dig.

Hvis du mangler penge akut, så er det generelt set noget dyrere for dig at vælge “lån penge akut rki”, fremfor hvis du får betalt din gæld af og dermed kan optage et almindeligt forbrugslån. Derfor kan mobile lån trods rki ikke anbefales.

Resume af lån penge nu akut

Når du har behov for et sms lån med kort løbetid, kan du sammenligne dine muligheder øverst på denne side. Lån penge akut er hurtigt og nemt når du låner med NemID online, herunder kan du se 2 eksempler på lån uden kreditvurdering.

 • Lån penge Vivus – Hos Vivus kan du få et online lån på få minutter. Brug dit NemID/MitID når du søger lån, så slipper du for dokumentation og lønsedler til kreditvurderingen. Dette gør låneprocessen smidig og lynhurtig.
 • Lån penge Danske Bank – Når du vælger at benytte en “almindelig” bank vil den typiske fremgangsmåde være at, du kontakter din bankrådgiver eller evt. møder op i banken.
 • Sammenlign akut lån – Det er let at sortere i lånene på Låneportalen via lånelisten, lån penge uden basisbank kunne f.eks. være en mulighed.
4.7/5 - (4 votes)