Lån penge akut

Hvis du mangler penge akut til det du går og drømmer om, stort eller småt. Så hjælper vi dig til at finde det bedste lån til dig og din økonomi.

 • Lån penge akut uden afslag
 • Lån penge og få dem med det samme
 • Nem & sikker Godkendelse
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån september 2022 arrow right
Lån 1.000 Kr med NemID arrow right
Låneliste opdateret 25. september 2022
DK - Kreditnu
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 4.000 - 25.000 kr
Løbetid 12 - 12 mdr.
Min. alder 23 år
 • Svar straks

 • Gratis straksoverførsel

 • Kundefavorit

 • Forhøj dit lån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
 • Ny lav rente

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM FORBRUGSLÅN ONLINE

Hjem » Penge » Lån penge akut

Hvorfor låne penge akut

Alle ved at livet bliver noget bedre når man har flere penge at gøre med. Alle vil nok også opleve, at der er eller kan komme flere tilfælde, hvor der ikke er penge nok at gøre med. Det er ingen skam. I dag er det nemlig blevet nemmere og med flere muligheder for at optage lån, end der førhen har været.

Lån penge akut uden afslag hvis du står i en situation hvor du mangler penge her og nu, og ønsker at komme ovenpå igen. Lån penge hurtigt er meget nemt med online lån.

Nogen mener at man kun bør låne penge i særlige tilfælde, men der er ikke noget galt i at optage et lån, ligemeget hvad det er du går og drømmer om. Du skal blot være i stand til at betale pengene tilbage igen. Det kan også forsøde din tilværelse at optage et lån. Derudover er det absolut også helt op til dig om du vil optage et lån.

Lån penge akut

Gode råd: Lån penge akut 18 år!
Lån penge hurtigt når du skal bruge penge akut, dog vil der altid være en risiko for at du får afslag på lån. De fleste låneudbydere stiller vidt forskellige krav og du kreditvurderes altid individuelt.

Nogle låneudbydere stiller krav til din alder mens andre blot forlanger, at du er myndig for at låne penge. Skal du bruge et mindre beløb, så skal du kigge på lån 10000 uden dokumentation.

Lån penge uden afslag, dokumentation og lønseddel er muligt når du følger de få krav som låneudbyderne stiller.

Her er listen med nogle af de ting, som låneudbyderne kræver af dig, når du vil låne penge akut:

 • Du skal have dansk folkeregisteradresse
 • Du skal som minimum være 18 år, muligvis ældre
 • Du skal have en form for indtægt
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du skal have et mobilnummer, du kan kontaktes på
 • Du skal have et NemID eller MitID
 • Du må ikke være registreret i RKI

Lån penge nu akut

Når du skal ud og lån penge akut skal du kigge efter lån der har en hurtig udbetalingstid. Der er flere og flere låneudbydere der i dag har en udbetalingstid indenfor 24 timer. Sms lån er blevet meget populære, da de har en nem og overskuelig låneproces samt en hurtig udbetalingstid. Det er derudover også vigtigt at du kigger grundigt på ÅOP – de årlige omkostninger i procent, så du er sikker på at dit hurtige lån ikke bliver for dyrt på den lange bane.

Når du tager et hurtigt lån skal du sørge for, at du ikke tager en forhastet beslutning, men derimod sørger for at sammenligner flere forskellige låneudbydere og priser. Du kan her på siden sammenligne de forskellige lånemuligheder der findes. Derefter kan du vælge det lån der passer bedst til dig og din økonomi.

Lån penge uden skatteoplysninger og anden dokumentation når du låner penge med MitID.

Lån penge akut uden NemID

Lån penge og få dem med det samme skal søges med NemID. Når du søger lån med NemID skal du ikke dokumentere din økonomi m.h.t. årsopgørelse fra SKAT eller lødsedler, relevante oplysninger som er nødvendige i forbindelse med at optage et lån, kan automatisk hentes af låneudbyderen via NemID/MitID.

Top 5 akut lån 2022

Her er de 5 bedste akut lån i september 2022. Vi gennemgår alle låneudbydere regelmæssigt og opdaterer vores liste herefter.

 • KreditNu
 • Nordcredit
 • Folkelånet
 • Cashper
 • Ferratum

Fordele ved sådan et lån

Det kan tage lang tid at låne penge, hvis du går ned til din bank og spørger. Det er ofte fordi du skal igennem flere samtaler og tjek før du kan låne. Det er ikke altid at det er fordelagtigt, hvis det blot er et mindre beløb du har behov for at låne. Derfor kan der være flere fordele ved at, du vælger at optage et lån online. Én af fordelene er at, du kan godkendes til et hurtig lån uden dokumentation.

Ofte får du en meget hurtig og simpel ansøgningsproces ved online lån. Samtidig med det, så er processen ved godkendelse hurtig og kort de fleste steder og du har som regel også mulighed for at låne penge uden at skulle stille sikkerhed for lånet. I og med ansøgningsprocessen er kort, vil du typisk også få en hurtig udbetaling på dit lån, når du gør brug af kviklån online.

Ved de fleste låneudbydere kan du selv bestemme dit ønskede lånebeløb og dermed også løbetiden på lånet. Derudover går de fleste låneudbydere heller ikke op i, hvad du skal bruge de lånte penge til.

Det er også nemt at afdrage på dit lån hver måned, hvis du blot har en stabil indkomst og har et lån der passer til din økonomi.

Du underskriver din låneaftale med dit NemID. Dette er en fordel for dig, da det er nemmere og det går hurtigt. Det er dermed ikke muligt at optage lån akut uden NemID.

Kan jeg optage et lån?

Lånemarkedet har set noget anderledes ud engang, i forhold til hvordan det ser ud i dag. Dengang var det kun få der kunne låne penge. Dog har det ændret sig meget til i dag. Der kommer hele tiden nye låneudbydere til og de tilbyder både gode og eftertragtede lån til helt almindelige danskere. I dag kan stort set alle faktisk låne penge. Det betyder også at rigtig mange vælger at låne penge til de ting de går og drømmer om.

Tidligere skulle man tænke sig godt om, inden man optog et lån. Der er dog i dag en noget mere afslappet tilgang til tingene og det betyder også at det ikke er lige så stor en ting at skulle låne penge i dag. Du skal blot sørge for at du har orden i din økonomi og at du kan stå inde for det, så er der intet problem i at du optager et lån.

Det gør ingen forskel om du er ung eller gammel, hvis du vil optage et lån. Du skal blot være opmærksom på at du skal være minimum 18 år gammel, før du har mulighed for at optage et lån penge akut nu. Derudover forefindes der også andre krav eller betingelser som du skal opfylde inden du optager et lån. Ved hjælp af sammenligningstjenesten her på siden, kan du sikre dig at du kun ansøger om et lån, hvor du kan opfylde alle krav. Låneudbyderne stiller ofte krav til, at du som låntager har en fast indtægt, før du kan låne penge online.

Der vil altid blive foretaget en kreditvurdering af dig og din låneansøgning. Det sker før låneudbyderen tager stilling til om du kan låne penge eller ej. Har du af en eller anden årsag bebov for et lån uden kreditvurdering, så læs mere her på Låneportalen.

FAQ

Lån penge akut FAQ

Hvor kan jeg låne penge?

Ved hjælp af vores sammenligningstjeneste på siden her, kan du nemt, hurtigt og overskueligt finde et lån.

Kan man låne penge af privatpersoner?

Ja. Du kan låne penge af privatpersoner i form at for eksempel dine venner eller din familie. De kan derudover også være kautionist for dig, i forbindelse med et lån med RKI.

Hvordan virker en kassekredit?

En kassekredit giver dig mulighed for løbende at hæve et variabelt beløb på op til et aftalt maksimum - for eksempel 30.000 kr. Omkostningerne ved kassekreditten er også variable. Du betaler nemlig løbende renter af det beløb, som du har trukket på din kassekredit.

Lån penge akut trods RKI

Det kan ofte være svært at låne penge akut hvis du er registeret i RKI. Hvis du er blevet registreret i RKI, så står du som værende en dårlig betaler. De låneudbydere du ansøger om lån hos, vil tjekke din betalingshistorik og dermed også tjekke om du er registreret i RKI som dårlig betaler. Derfor er det ikke særlig ofte, at du kan optage et lån akut. Se om du er registreret i RKI her.

Der er en stor risiko for låneudbyderne forbundet med at låne dig penge, hvis du er registreret som dårlig betaler. Chancen for at låneudbyderne får deres penge tilbage, er væsentligt mindre, hvis du tidligere har haft en historik som dårlig betaler. Eller hvis du stadig er registreret som dårlig betaler.

Vi anbefaler altid at du får afbetalt på din nuværende gæld, inden du vælger at optage et lån penge akut RKI. Ved at du får afbetalt din nuværende gæld, kommer du ud af din gældsspiral, som blot eller vil vokse sig større. Når du har betalt din nuværende gæld af, vil du påny kunne optage et lån online.

Vigtigt med et godt budget

Det er manges drøm at kunne blive gældfri så hurtigt som muligt. Når du optager et lån, så vil der være en afbetalingsperiode. Perioden kan varierer alt efter hvilket lån du har optaget. Perioden kan for eksempel være 6, 12, eller 24 måneder, hvor du betaler et fast beløb hver måned. Under denne periode vil du heller ikke have den samme økonomiske frihed, som du førhen havde. Derfor gælder det om at du får afbetalt gælden med det samme.

Hvis du ikke har en plan for afbetalingen af din gæld, så er det en god idé at få lavet en med det samme. Det er nemlig altid en god idé at have en plan over din fremtidige økonomi, især hvis du har optaget et lån. Derfor bør du lave et budgetskema, så du på den måde ved hvor meget du har til rådighed hver måned – når du har betalt alle dine faste udgifter. Når du har regnet det ud, så har du et overblik over, hvad du har råd til at betale af hver måned på et lån. Det er derfor også en god idé at du ikke optager et lån, hvor dit rådighedsbeløb ikke kan dække over dit månedlige afdrag.

Afslag på lån

Har du forsøgt flere gange at optage lån men bliver afvist gang på gang. Så skal du læse vores guide: Lån penge uden afslag.

Du kan samle din gæld

Det kan være fordelagtigt for dig at samle din gæld ét sted. Det er dermed også nemmere for dig kun at skulle håndtere én betaling, fremfor de mange små. Du kan også være heldig at finde et lån, der dækker din nuværende gæld, men har en lavere rente og årlige omkostninger i procent. Derfor kan der være mange penge at spare.

Du skal dog huske at være påpasselig når det kommer til at stifte mere gæld, når du allerede har flere tilbagebetalingsaftaler. Det kan i sådan en situation være en god idé at snakke med din bank.

Husk ikke at vælge et lån der passer til dig, dit rådighedsbeløb og din fremtidige økonomi.

Resume af akut lån

Når du har behov for et sms lån med kort løbetid, kan du sammenligne dine muligheder øverst på denne side. Lån penge akut er hurtigt og nemt når du låner med NemID online, herunder kan du se 2 eksempler på lån uden kreditvurdering.

 • Lån penge Vivus – Hos Vivus kan du få et online lån på få minutter. Brug dit NemID/MitID når du søger lån, så slipper du for dokumentation og lønsedler til kreditvurderingen. Dette gør låneprocessen smidig og lynhurtig.
 • Lån penge Danske Bank – Når du vælger at benytte en “almindelig” bank vil den typiske fremgangsmåde være at, du kontakter din bankrådgiver eller evt. møder op i banken.
 • Sammenlign akut lån – Det er let at sortere i lånene på Låneportalen via lånelisten, lån penge uden basisbank kunne f.eks. være en mulighed.
5/5 - (1 vote)