Lån penge hurtigt med rki

Vi guider dig til et lån penge hurtigt trods RKI online i dag. Gode råd og alternative muligheder til at hjælpe dig på vej.

 • Individuel kreditvurdering
 • Et alternativ til lån
 • Lån penge hurtigt rki
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån april 2024 arrow right
Lån 1.000 Kr med NemID arrow right
Låneliste opdateret 19. april 2024
DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Lendme
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 4,02 - 21,69 %
 • 17 lånetilbud med 1 ansøgning

 • Rente fra 3,34%

 • Hurtigt svar & udbetaling

 • DKs nemmeste ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Weblånet.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 25.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 22 år
ÅOP 3,55 - 19,95 %
 • Hurtig udbetaling

 • Udfyld på under 1 minut

 • Underskriv med NemID

 • Direkte svar

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM FORBRUGSLÅN ONLINE

Sådan fungerer Ribers Kredit Information

RKI er et register over dårlige betalere for eksempel i forbindelse med et lån penge hurtigt med rki. Udover RKI findes Debitor Registret. Disse registre er de to største registre i Danmark over dårlige betalere.

Hvis du ikke betaler dine regninger kan du risikere at ende i RKI. Der er dog klare regler for hvor mange rykkere du skal have modtaget, før du kan blive registreret som dårlig betaler. Rykkerne skal være skriftlige og du skal dermed have modtaget 3, før du må blive meldt til RKI. De første 2 rykkere du modtager må ikke varsle om en registrering. Derudover skal de sendes med minimum 10 dages mellemrum. Den tredje rykker skal herefter advare om en registrering i RKI, før du må blive indberettet til registret.

En registrering som dårlig betaler har konsekvenser for dine muligheder for at lån penge hurtigt rki. Du får oftest nej til de fleste typer af lån, samt køb på afbetaling.

Vær opmærksom når du er registreret i RKI

Det er i de fleste tilfælde ikke muligt at optage et lån penge hurtigt trods rki hos de normale banker eller kviklån udbydere, hvis du er registreret i RKI. Det skyldes at låneudbyderne er underlagt kreditaftaleloven. Det kræver at der bliver foretaget en kreditvurdering af dig som låntager. Dette betyder at lånet kun kan godkendes hvis du er i stand til at betale lånet tilbage og har en god og sund økonomi. Der findes dog andre muligheder for lån, for eksempel hos Pantsat.dk, hvor du kan optage et lån med en værdigenstand som sikkerhed.

Hvis du er registreret i RKI har du en ubetalt gæld og derfor vil din kreditvurdering til et nyt lån penge trods rki eksperten være negativ og dermed ikke blive godkendt. Der findes nogle få låneudbydere der tilbyder et lån trods rki. For at ansøge om disse lån skal du betale et ansøgningsgebyr.

Det er svært at optage et lån penge hurtigt med rki og derfor skal du ofte søge efter alternative lånemetoder.

Et alternativ til lån penge

Der er flere muligheder for dig som låntager hvis du ønsker at låne penge, men er registreret som dårlig betaler. Du kan optage et lån af privatpersoner trods rki, hvor du låner privat af personen. Du kan derudover tage et kautionist lån, hvor du har en ven eller et familiemedlem der kautionerer for dig.

En kautionist er en person som stiller økonomisk sikkerhed for dig som låntager. Hvis du optager et lån med nemid trods rki med kautionist og af en eller anden grund ikke kan betale lånet. Så er det din kautionist der ender med at skulle betale af på gælden. I denne type af lån er der mere end blot én person som hæfter for lånet. Kautionisten er ofte en privatperson, det kan dog også være en virksomhed.

En anden mulighed for lån er at udnytte dine værdigenstande. Du kan få en lånefinansiering gennem salg med tilbagekøbsret. Du sælger i princippet din værdigenstand og får derfor retten til at tilbagekøbe genstanden på et senere tidspunkt. Du skal derfor indlevere genstanden og så får du en udbetaling til din bankkonto. Senere hen kan du få lov til at købe din genstand tilbage igen. Pantsat.dk tilbyder denne form for lån. De kræver ingen kreditvurdering, blot at du indlevere en genstand som sikkerhed. Du kan ansøge med det samme og få svar inden for et par timer.

Kan alle i RKI optage et lån penge?

Der er en stor forskel på dem som står registreret som dårlige betalere. Flere af dem der er registreret, har en forholdsvis lille gæld. Du kan som låntager blive registreret for et lavt beløb som 1.000 kr. Det er dog sjældent dette sker. Da ikke alle har en lige stor gæld, så er der også forskel på hvem der kan optage et lån og hvem der ikke kan.

Stort set alle låneudbydere på det danske lånemarked, har i dag købt adgang til databasen over dårlige betalere. Det betyder at de kan se om du er registreret, af hvem du er registreret, hvad beløbet er og hvad grunden til registreringen er. Det er nemmere for dig som låntager at blive godkendt til et lån penge hurtigt med rki, hvis du har en lav gæld, fremfor hvis du har en stor gæld.

Det er dog vigtigt at huske på, at det ikke er sikkert at du kan låne penge, hvis du er registreret som dårlig betaler. Hvis du har en stor gæld, vil det blive sværere for dig at låne penge. I dette tilfælde er det bedre at du får nedbragt din gæld, fremfor at gøre gælden større.

Et godt budget er vigtigt

Det er vigtigt at du får lagt et budget, når du vil optage et lån hurtigt med rki. Et godt budget giver dig et overblik over din privatøkonomi. Det er derudover også et godt værktøj til at spare penge. Du får derudover også et overblik over dit månedlige rådighedsbeløb.

Budgetskemaet er også med til at sikre dig, at du får en fornuftig økonomi i fremtide. Når du har udarbejdet dit budget bør du grundigt gennemgå det. Dette for at se om du kan spare på nogle poster, så du kan undgå at optage mere gæld.

Budgetskemaet kan du også bruge til, at se om du reelt set har råd til at optage et lån penge.

5/5 - (1 vote)
FAQ

Hvor kan man låne penge når man er i RKI?

Enkelte låneudbydere tilbyder lån trods RKI. De tilbyder et alternativ til almindelige lån. Derudover findes der kautionist lån. Et kautionist lån kræver at du har en ven eller et familiemedlem, der vil kautionere for dig, hvis ikke du selv kan betale lånet tilbage.

Hvor kan man låne penge trods RKI uden kautionist?

Pantsat.dk tilbyder lån trods RKI. De kræver ikke at du som låntager har en kautionist. Du skal blot have en genstand som du kan stille som pant for lånet.

Hvor kan jeg låne 500 kr?

Flere låneudbydere tilbyder i dag lån helt ned til 500 kr. Du skal blot finde den pågældende låneudbyder og derefter ansøge om lånet på deres hjemmeside.

Kan man låne penge efter 5 år i RKI?

Når du har været registreret i RKI i 5 år vil du automatisk blive slettet fra registret. Selvom du bliver slettet efter 5 år er det dog vigtigt at huske på, at din gæld ikke bliver slettet. Du kan optage et nyt lån når der er gået 5 år.