Lån penge lav rente

Vi hjælper dig til at finde det bedste lån med den laveste rente online.

 • Lån penge hurtig med lav rente
 • Du skal ikke stille sikkerhed
 • Hurtig låneproces
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån juni 2024 arrow right
Lån 1.000 Kr med NemID arrow right
Låneliste opdateret 24. juni 2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM FORBRUGSLÅN ONLINE

Lån penge online til en lav rente

Langt de fleste låntagere ønsker at få et lån penge lav rente. Hvis du ønsker at låne billigt online, så er det en klar fordel for dig som låntager at finde et lån penge med lav rente. Som låntager har du mulighed for at få et lån penge til lav rente hos en lang række låneudbydere. Du får derudover også oftest en hurtig udbetaling af dit lån.

Hvis du ønsker at optage et lån penge nu lav rente, afhænger det faktisk også af den renteform du bliver tilbudt. Du kan som låntager få en variabel rente eller en fast rente.

Et lån penge med fast lav rente betyder at renten vil være den samme gennem hele løbetiden på lånet. Du vil derfor ikke opleve at der forekommer ændringer i rente. Det betyder at du trygt kan låne penge billigt online.

Hvis du får et lån med en variabel rente betyder det, at rente kan svinge gennem hele løbetiden på lånet. Du vil derfor kunne opleve ændringer i renten, som kan skabe mere usikkerhed for sig som låntager online.

Selvom der er de to former for renter, så kan du som låntager optage et online lån penge billigt lav rente.

Fordele og ulemper ved lån online

Der forekommer både fordele og ulemper når man som låntager, ønsker at optage et lån online. Vi anbefaler at du sammenligner både fordele og ulemper, så du på den måde kan finde det lån der passer bedst til dig.

 • Fordele:

Alle der optager et lån ønsker at få den laveste rente de kan. Det er også en fordel hvis du som låntager kan få en lav rente. Hvis du har en lav rente på dit lån kan du også spare en del penge. Derfor ender du også med at få et billigere lån.

Hvis du kan få et lån med den laveste rente vi det være en klar fordel for dig som låntager. ÅOP – de årlige omkostninger i procent – vil nemlig være lavere, hvis du har får en så lav rente som muligt. Dette gør lånet billigt for dig.

Med den laveste rente på dit lån, skaber du mere frihed for dig selv i din hverdag. Du opnår nemlig en lavere månedlig ydelse på dit lån og derfor også en billigere samlet tilbagebetaling af dit lån.

 • Ulemper:

Det er fristende og attraktivt at få den laveste rente på et lån online. Men ulempen ved dette er at de øvrige omkostninger såsom etableringsomkostninger stiger. Det gør blandt andet at de årlige omkostninger bliver meget høje.

Du har som låntager mulighed for at optage et rentefrit lån penge gratis. Denne type lån har i de fleste tilfælde en meget høj ÅOP. Det gør at dette lån vil blive dyrere på den lange bane, fremfor andre lån. Du kan derudover oftest ikke optage et lån penge selvom rki lav rente.

Vi anbefaler at du sammenligner lån penge hurtigt lav rente her på sitet. På den måde får du et overblik og kan finde det lån der passer bedst til dig og din økonomi.

Hvilke typer lån har en lav rente?

Der findes mange forskellige typer af forbrugslån hvor du kan få en lavere rente. Du kan for eksempel også få et lån penge lav rente danske bank. Du kan finde billige lån online ved kviklån, sms lån, hurtiglån og quicklån. Dette er bare nogen ud af mange typer.

Når du skal optage et lån online, kan du finde et utal af forskellige udbydere og lånetyper. Med disse typer af lån, har du muligheden for at få en lavere rente. Helt uden, at du skal betale meget høje omkostninger i forbindelse med dit lån.

Fælles for alle disse lånetyper er, at du i langt de fleste tilfælde skal betale nogle renter på dit lån. I flere tilfælde kan du få et billigt lån. Det afhænger dog af den kreditvurdering låneudbyderne foretager af din økonomi. Kreditvurderingen kan medføre at du kan får et rentefrit lån hos nogle af låneudbyderne. Dette kan være en fordel for dig som låntager, da du her får et billigere lån.

Hvem kan optage et lån penge online?

Når du ønsker at optage et lån online, så er der nogle krav fra låneudbyderne som du skal kunne opfylde. Kan du ikke opfylde disse krav, så kan du ikke blive godkendt til et lån.

Kravene for at låne er generelt set de samme hos langt de fleste af låneudbyderne. Dog kan disse krav alligevel variere lidt fra udbyder til udbyder.

De mest generelle krav hos låneudbyderne er:

 • Du skal være minimum 18 år gammel for at kunne optage et lån. Nogle låneudbyderne har dog krav om, at du skal være minimum 21 år eller derover for at ansøge og optage et lån.
 • Have et gyldigt NemID. Før du kan få lov til at optage et lån kræver det, at du har et NemID. Du skal bruge dit NemID til at give låneudbyderne adgang til at indhente dine oplysninger hos SKAT. Derudover skal du også bruge dit NemID til at underskrive låneaftalen.
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret. Hvis du står i en af de to registre, er du blevet registreret som dårlig betaler. Dette finder låneudbyderne ikke attraktivt og det kan derfor være svært at blive godkendt til et lån.
5/5 - (1 vote)
FAQ

Hvor kan jeg låne 25000 kr?

Her på sitet har vi listet en lang række låneudbydere der tilbyder lån 25000 kr. Du skal blot ansøge via låneudbydernes hjemmeside.

Hvad er det bedste sted at låne penge?

Vi har her samlet en række låneudbydere der nemt og hurtigt tilbyder lån til dig online. Vi har samlet de bedste låneudbydere, så det er trygt og sikkert for dig at låne.

Hvor er det lettest at låne penge?

Det nemmeste sted at låne penge er online. Du har online utallige af muligheder for at få et lån penge. Du kan ansøge hos flere forskellige låneudbydere og modtage lånetilbud, hvor du herefter kan finde ud af, hvilket lån der er det bedste og billigste for dig.