Lån penge og få dem med det samme

Står du og har brug for at låne penge og samtidig gerne vil undgå lange udbetalingstider? Det er i dag muligt at låne online og få pengene med det samme. Læs med og få råd og vejledning.

 • Lån med straks udbetaling
 • Nem godkendelse
 • Ingen skjulte gebyrer
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån september 2021 arrow right
Lån 1.000 Kr med NemID arrow right
DK - Kreditnu
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1000 - 25000 kr
Løbetid 12 - 12 mdr.
Min. alder 23 år
 • Svar straks

 • Lån på 60 sek

 • Kundefavorit

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1500 - 50000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
 • Svar straks

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1000 - 20000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3000 - 20000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Folkelånet
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10000 - 50000 kr
Løbetid 1 - 36 mdr.
Min. alder 21 år
 • Straks udbetaling

 • Gratis kreditvurdering

 • Lån med NemID

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Goloan
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10000 - 500000 kr
Løbetid 12 - 144 mdr.
Min. alder 18 år
 • Lad bankerne slås om dig!

 • Verdens nemmeste ansøgningsproces

 • Saml dine dyre lån og se hvad du kan spare

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM FORBRUGSLÅN ONLINE

Hjem » Artikler » Lån penge og få dem med det samme

Dette kræver det at få en hurtig udbetaling

Når du skal optage et lån penge og få dem med det samme skal du huske straksoverførsel, altså at du skal vælge en låneudbyder der udbetaler dit lån med det samme. Du skal derudover huske at ansøge om lånet indenfor låneudbyderens åbningstid. Udover det er det kun låneudbydere online, der tilbyder at udbetale dit nye lån straks.

Når du skal lån penge og få svar med det samme, er det vigtigt at du ansøger om lånet indenfor låneudbyderens åbningstid. Derfor bør du sørge for at du får sendt din låneansøgning minimum 30 minutter før, så er du nemlig sikker på, den når at blive behandlet. Dog findes der også låneudbydere der udbetaler lån hele døgnet rundt, hele året.

Derudover er det vigtigt at du opfylder låneudbyderens krav. For at du kan blive godkendt til at låne, skal du opfylde låneudbyderens almindelige krav om alder. Du skal som minimum være 18 år for at optage et lån. Udover det skal du opfylde kravene om indkomst, bopæl og din status i RKI. Det sidste det kræver er, at du har en NemKonto, da det er denne konto dit lån vil blive udbetalt til.

Som det sidste når du skal optage et lån penge og få dem med det samme, er at du skal sende din låneansøgning afsted til låneudbyderen. Du skal indtaste dine oplysninger og sende den afsted. Det er nemt, hurtigt og enkelt at gøre hjemmefra. Lån penge uden afslag helt uforpligtende, lånet er først bindende når du underskriver låneaftalen med låneudbyderen.

Du kan bruge pengene som du vil

Når du står i en situation hvor du skal bruge penge udbetalt med det samme, til for eksempel uforudsete udgifter eller andre ting du går om drømmer om, kan et kviklån være noget for dig. Et kredit lån straks er et lån, som du ikke skal stille sikkerhed for. Det betyder at du kan bruge dine lånte penge præcis som du vil. Det kan være en fordel når du vil optage et lån penge akut.

Hvis din bil går i stykker eller noget i dit hus går i stykker, så kan dette hjælpe dig. Du bør dog ikke optage et lån hvis du ikke reelt set har et behov for det. Det koster dig penge i form af renter at have et lån.

Hvilken løbetid er bedst?

Når du har besluttet dig for det beløb du ønsker at låne, så skal du vælge hvor lang en løbetid du ønsker lånet skal have. Løbetiden er den periode du betaler dit lån tilbage over. Det er individuelt hvor lang en løbetid de forskellige låneudbydere tilbyder. Nogle låneudbydere har en løbetid på 12 måneder, andre flere år og nogle giver dig 30 dage til at tilbagebetale lånet. Der er nogle låneudbydere der på forhånd har bestemt løbetiden for dig. Dog kan du ved de fleste udbydere selv bestemme, den løbetid der er bedst for dig.

Der er flere ting du skal huske at tænke over når du vælger løbetiden på dit lån penge og få svar med det samme. Det kan nemlig være meget fristende som låntager et vælge den længste løbetid. Det betyder nemlig at du har en lavere månedlig ydelse. Dog betyder det også at dit samlede tilbagebetalingsbeløb bliver højt.

Hvid du derimod vælger en kortere løbetid, vil din månedlige ydelse være højere. Fordelen er dog at dit samlede tilbagebetalingsbeløb er lavere. Derfor kan det være en stor fordel at vælge den korte løbetid fremfor den lange løbetid.

Du skal dog kun vælge den korte løbetid, hvis din privatøkonomi kan bære det. Du skal derfor tænke dig godt om og vælge den løbetid der passer bedst til dig og din økonomi. Lån penge 30 dage gratis er også en mulighed hos nogle låneudbydere.

FAQ

Lån penge og få dem med det samme FAQ

Hvor hurtigt får jeg pengene?

Du vil få pengene udbetalt indenfor få minutter. Nogle gange kan der gå op til en time før pengene står på din konto. Mindre lån bliver ofte udbetalt hurtigere end større lån.

Hvad er et lån med straksudbetaling?

Et lån med straksudbetaling er et lån, der udbetales lige så snart din låneansøgning er blevet godkendt af den pågældende låneudbyder.

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan typisk låne fra 1.000 kr. og opefter. Normalt kan du ikke låne mere end 25.000 kr. og stadig få pengene udbetalt med det samme.

Kan du låne på trods af RKI?

De fleste låneudbydere kræver at du ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret. RKI er et register der holder styr på det der bliver kaldt dårlige betalere. Det vil sige, personer der ikke får betalt tilbage til tiden og i overensstemmelse med de aftaler der er indgået med låneudbyderen. Der er dog enkelte steder hvor du har muligheden for at låne trods RKI, det er dog meget få låneudbydere der tilbyder det.

Den bedste måde hvorpå du kan holde dig ud af registrene, er ved at sørge for at betale dit lån tilbage til tiden. Så længe du sørger for at betale til tiden, skal du ikke bekymrer dig om at ende som dårlig betaler i RKI. Hvis du ender med at blive registreret som dårlig betaler, skal du ikke tro at alt håb er ude. Du kan nemlig komme ud af registret igen. Det eneste du skal gøre, er at betale de lånte penge tilbage igen. Når du har gjort det, har du igen muligheden for at optage et lån hos låneudbyderne igen.

Vigtigt at være fornuftig når du låner

Det er vigtigt at du tænker dig om og handler fornuftigt, når du vil låne penge. Det er både for din egen og låneudbyderens skyld. Du skal sørge for at du har hovedet med, på den måde vil du nemlig for den bedste oplevelse ud af at låne.

Når vi siger at du skal være fornuftig mener vi, at du skal lade være med at gabe over mere end du kan rumme. Det betyder at du hverken skal låne mere end du har brug for, eller overvurdere dig selv og vælge en kortere løbetid, så din økonomi ikke kan bære det. Du skal derudover sørge for at du får betalt til tiden, så du ikke ender som registreret dårlig betaler i RKI.

Du skal ikke være bange for at optage et lån, hvis du har brug for det. De fleste har en god oplevelse med at låne penge. Hvis du står og mangler penge udbetalt med det samme, så kan et lån være løsningen for dig.

Det er derudover vigtigt at du sørger for at sammenligne flere forskellige lån og låneudbydere, gerne 3 forskellige. Du kan nemlig indhente lånetilbud fra flere låneudbydere og dermed have et meget bedre grundlag for dit valg af lån. Det er vigtigt at du vælger det lån der passer bedst til dig og din økonomi.