Lån penge uden afslag trods rki

Find et lån penge trods RKI online. Vi guider dig gennem flere alternativer til lån, hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret.

 • Lån penge og få dem med det samme
 • Lån penge uden afslag
 • Få et lån penge trods RKI
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån september 2022 arrow right
Lån 1.000 Kr med NemID arrow right
Låneliste opdateret 25. september 2022
DK - Kreditnu
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 4.000 - 25.000 kr
Løbetid 12 - 12 mdr.
Min. alder 23 år
 • Svar straks

 • Gratis straksoverførsel

 • Kundefavorit

 • Forhøj dit lån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Weblånet.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 25.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 22 år
 • Hurtig udbetaling

 • Udfyld på under 1 minut

 • Underskriv med NemID

 • Direkte svar

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Pantsat
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1000 - 100000 kr
Løbetid 1 - 180 dage
Min. alder 18 år
 • Hurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Fuld diskretion

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM FORBRUGSLÅN ONLINE

Hjem » Penge » Lån penge uden afslag trods rki

Lån penge uden afslag

Det kan være svært at få et afslag på et lån penge uden afslag trods rki, især hvis du står og mangler pengene her og nu. Det er dog vigtigt at huske på, at et afslag hos en låneudbyder. Ikke nødvendigvis betyder at du får afslag hos en anden. Lånemarkedet er i dag stort og konkurrencepræget. Det store og konkurrenceprægede lånemarked er faktisk en fordel. Det gør nemlig at flere låneudbydere står klar til at give dig et lån penge uden afslag.

I dag har du mulighed for at låne uden lønsedler og uden at stille sikkerhed for dit lån.

Få et lån trods RKI

Et lån penge trods RKI er i dag muligt, dog ikke hos de almindelige banker eller kviklån udbydere. Hvis du er registreret i RKI som dårlig betaler og ønsker at fået lån, så er det i dag en mulighed. Der findes i dag alternativer til lån, alternativer hvor låneudbyderen ikke foretager en kreditburdering og derfor kan tilbyde dig et lån penge uden afslag trods rki. Lån penge i udlandet som dansker trods rki er også en mulighed. I de fleste lande vil du have mulighed for at låne penge, selvom du er registreret i RKI i Danmark. Det skyldes at private låneudbydere i udlandet, normalt ikke undersøger betalingsanmærkninger på tværs af grænser.

Et alternativ til lån er pantsat. De har en koncept der hedder “salg med tilbagekøbsret”. Dette betyder at du kan sælge en genstand af værdi til dem. Herefter kan du på et senere tidspunkt købe denne genstand tilbage igen.

Pengene får du udbetalt direkte til din bankkonto. Dette sker så snart du har sendt eller indleveret din værdigenstand. Der bliver derefter lavet en kontrakt som du skal underskrive, ligesom hvis du underskrev en låneaftale.

Sådan fungerer processen:

 • Ansøg online eller mød op i en af deres butikker med din værdigenstand.
 • Indlever eller send din værdigenstand til en af butikkerne.
 • Pantsat vurderer din værdigenstand
 • Beløbet vil herefter blive udbetalt til din bankkonto
 • Efter den tid der er aftalt har du muligheden for at tilbagekøbe din genstand

De kræver ingen kreditvurdering af dig, blot at du indleverer en værdigenstand som sikkerhed. Du kan ansøge i dag og få svar inden for få timer. Dette gør at du ikke ender med at få et afslag på dit lån.

FAQ

Lån penge uden afslag trods rki FAQ

Hvem tilbyder lån trods RKI?

Her på sitet har vi listet en række låneudbydere der tilbyder lån trods RKI. Pantsat.dk er derudover et godt alternativ til lån. Deres koncept hedder salg med tilbagekøbsret. Du sælger dermed en værdigenstand til dem, samtidig med at du får retten til at tilbagekøbe denne værdigenstand på et senere tidspunkt.

Hvorfor kan jeg ikke låne penge når jeg ikke står i RKI?

Når du er registreret i RKI, bliver du anset som værende en dårlig betaler. Det gør at de fleste banker og låneudbydere ikke har lyst til at låne dig penge. Dette er set ud fra at du førhen har vist, at du ikke kan overholde en betalingsaftale.

Hvor kan jeg låne 3000 kr?

Her på sitet har vi listet en række låneudbydere der tilbyder et lån 3.000 kr. Du skal blot gå ind på den pågældende låneudbyders hjemmeside, udfylde en låneansøgning og derefter sende den.

Lån med en kautionist

Du kan i dag optage et lån med kautionist selvom du er registreret i RKI. Du kan opnå langt flere fordele ved at optage et lån penge med kautionist. En kautionist giver dig bedre chancer for at blive godkendt til et lån. Derudover opnår du også fordelagtige vilkår, fremfor hvis du ansøger om lån uden kautionist.

En kautionist er en person der stiller økonomisk sikkerhed for dig som låntager. Hvis du optager et lån og af den ene eller anden grund ikke kan betale lånet tilbage. Så er det kautionisten der står med den økonomiske forpligtelse på lånet. Dette betyder altså, at der er mere end en person der hæfter for lånet.

For at en person kan kautionere for dig, er det vigtigt at denne person ikke er registreret som dårlig betaler i RKI. Derudover skal kautionisten have en sund og god privatøkonomi. Dette er krav for at en person kan blive erklæret egnet til at være kautionist.

Hvilke muligheder har du ellers?

Der findes flere forskellige alternativer når du gerne vil optage et lån penge uden afslag trods RKI. Et lån med kautionist er ikke den eneste måde at gøre det på.

Hvis du ikke ønsker at optage et lån med kautionist, kan du vælge at finde et lån med en medansøger. Det er mest relevant at have en medansøger, hvis denne også har en andel i det pengene skal bruges på. Medansøgeren skal derfor ikke stille kaution for lånet. Personen kommer til at hæfte ligeligt med dig som låntager.

Du kan også vælge at optage et lån af privatpersoner trods rki. Her kan du for eksempel spørge et familiemedlem eller en ven om hjælp. Når du låner af en privatpersoner følger der sjældent høje renter med. Vi anbefaler dog at i sammen laver en god afdragsordning, hvor i sammen er enige om de vilkår der skal være. Dette er vigtigt, da ingen ønsker at skylde mange penge væk til sin familie, uden mulighed for at kunne betale dem tilbage.

Alternativt til dette kan du tage ekstra timer på dit arbejde, hvis det er muligt. Ellers kan du søge et ekstra arbejde, så du på den måde kan tjene nogle ekstra penge, fremfor at optage et lån.

Overvej din situation

Vi anbefaler at du overvejer din økonomiske situation grundigt, inden du vælger at stifte mere gæld. En gæld du muligvis ikke har råd til at afdrage på. Hvis du er blevet registreret i RKI anbefaler vi, at du prioriterer at få tilbagebetalt din gæld, inden du optager et nyt lån. Når du har fået tilbagebetalt din gæld, vil du blive slettet fra registret over dårlige betalere. Herefter kan du starte på ny og optage et lån med bedre vilkår end før.

Bedøm post