Lån penge uden afslag

Har du brug for penge, men du har fået afslag i din bank? Så læs med her. Du har flere andre muligheder end i din egen bank, når du skal låne penge.

- Nem & hurtig godkendelse -
- Lån penge uden nemid og skat -
- Lån penge trods afslag -

Få dit unikke lånetilbud her!

Forbrugslån i juli 2021

DK - Kreditnu
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1000 - 25000 kr
Løbetid 12 - 12 mdr.
Min. alder 23 år
 • Svar straks

 • Lån på 60 sek

 • Kundefavorit

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3000 - 20000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1000 - 20000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1500 - 50000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
 • Svar straks

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM FORBRUGSLÅN ONLINE

Hjem » Artikler » Lån penge uden afslag

Lån penge uden afslag

Lån penge uden afslagEr du træt af at banken afviser dig, når du vil låne penge? Så kan det være en god idé at ansøge om et online lån i stedet. Efter at renterne på lån uden sikkerhed, er blevet kraftigt nedsat, så er det blevet billigere at låne på nettet.

Du kan aldrig være helt sikker på, at du ikke får afslag på dine låneansøgninger, når du ansøger om et lån online. Når du ansøger om lån, så har låneudbyderne forskellige krav til dig der ønsker at låne penge uden afslag. Der kan blandt andet være krav til din alder. Du kan godt låne ved låneudbyderne fra du er 18 år gammel, der er dog nogen der kræver at du er 21 eller 23 år gammel, før du kan optage et lån.

Der kan også ved nogle låneudbydere være et krav om, at du skal have en fast årlig indtægt. Derudover kræves det typisk også, at du har en fast adresse for at kunne få et lån.

Hos de fleste låneudbydere er det hurtigt og nemt at ansøge om lån, uden at du bliver stillet spørgsmål om, hvad pengene skal bruges til. Lån penge til huskøb, bil eller en tiltrængt rejse til Thailand.

Følgende ting er ofte krav der bliver stillet til dig, hvis du skal låne penge uden afslag:

 • Du skal være minimum 18 år gammel
 • Du skal have en dansk adresse
 • Være bosiddende i Danmark
 • Have en fast indtægt
 • Have et dansk telefonnummer
 • En dansk bankkonto
 • Du skal have et NemID
 • Du må ikke være registeret i RKI.

Dit lån bliver i de fleste tilfælde udbetalt i løbet af 1-2 hverdage, dette kan dog varierer fra låneudbyder til låneudbyder. Lån penge uden sikkerhed er den mest brugte lånetype på online lån.

Lån penge uden krav

Det er næsten umuligt at låne penge, uden at der bliver stillet en eller anden form for krav til dig. Der kan dog være en stor forskel på hvor store krav, der stilles til dig som låntager. Nogle låneudbydere har mindre krav til dig, en andre har, derfor er det en god idé at undersøge flere forskellige låneudbydere.

Det er ikke muligt for dig helt at undgå disse krav, da nogle af dem automatisk bliver tjekket når du indsender din låneansøgning. Det er derudover også tæt på umuligt at få et lån uden lønseddel, da du bliver bedst om at acceptere at låneudbyderen på kontakte SKAT elektronisk. På den måde henter de dine skatteoplysninger om dine årlige indtægter. Dette vil ske uanset om du er lønmodtager, modtager pension eller er i flexjob.

Du kan låne penge uden afslag både når du er ansat i job eller er arbejdsløs. Det er nemlig kun din personlige indtægt der afgør om du får afslag på din låneansøgning.

Lån uden samtykke til skat

Lån penge uden skatteoplysninger er muligt hvis du vælger ikke at, give samtykke til SKAT når du udfylder låneansøgningen. Det nemmeste for dig er dog, at søge lån med NemID og acceptere samtykke, så foregår hele processen hurtigt og automatisk.

Samtykke eller ej, så har det intet tilfælles med lån uden kreditstatus.

Lån penge uden kreditvurdering

Det er ikke muligt at låne penge uden du som låntager bliver kreditvurderet. Låneudbyderne vil nemlig automatisk kredittjekke dig. Inden de vælger at godkende din låneansøgning, når du vil låne penge uden afslag. Det er derudover også blevet et lovkrav, at låneudbyderen ikke må låne penge ud, til personer som har en dårlig økonomi.

Det er meget svært at få et lån uden der bliver foretaget en kreditvurdering, men at få et lån uden afslag, vil være mere sandsynligt, hvis du har en god økonomi.

En kreditvurdering er en vurdering af din økonomiske situation, som låneudbyderen foretager af dig. Det er for at finde ud af om du som låntager er kreditværdig, altså om du er i stand til at betale af på din gæld. Kreditvurderingen tager et kig på hvordan hele din økonomi ser ud. Med kreditvurderingen vil låneudbyderen bruge informationerne til at vurdere, om de kan og vil tilbyde dig et lån.

Låneudbyderne bruger kreditvurderingen til at se om du er økonomisk stabil. De går her ind og vurdere om du rent faktisk har de penge, du skal bruge, til at betale tilbage på lånet igen. Her er det vigtigt at dit rådighedsbeløb kan dække dine månedlige afdrag.

En kreditvurdering indeholder ofte spørgsmål omkring hvorvidt du er registreret i RKI, om du har en dansk adresse, hvad dit rådighedsbeløb er og din indkomst. Mange ting der generelt bliver kigget på er din betalingsevne, formue samt indtægter og udgifter. Det er derudover også individuelt fra låneudbyder til låneudbyder, hvor mange og hvilke ting der bliver spurgt ind til.

Lån trods RKI

Det er ikke muligt at optage et lån uden afslag hvis du er registeret som dårlig betaler i RKI. Hvis du er registreret i RKI, så har du vist at du ikke er i stand til at betale den gæld, du selv har optaget. Det betyder at låneudbyderne ikke synes det er attraktivt, at låne penge ud til dig. Tjek her om du er registreret i RKI.

Hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registeret har du mindre muligheder for at ansøge lån. Det betyder nemlig af du har en dårlig kreditvurdering. Derfor vil din ansøgning i de fleste tilfælde også blive afvist. Se dine muligheder for at få RKI lån.

Du har en mulighed for at låne, hvis du er registreret i RKI. Hvis du har en god ven eller et familiemedlem, så kan du godt optage gæld trods du står i RKI. Hvis de vil kautionere for dig. Det kræver at den person der skal kautionere for dig, er økonomisk ansvarlig. Så låneudbyderen er sikker på at få deres penge tilbage.

Det er sjældent at du får noget ud af at låne penge, hvis du er registeret i RKI. Du går typisk bare længere ned af gældsspiralen, hvilket sjældent fører til noget godt. Vi anbefaler altid at du får betalt af på din nuværende gæld, så du kan komme ud af din registrering i RKI.

Lån penge uden rente

Et rentefrit lån betyder, at du kan låne penge uden at betale for det. Det er som oftest kun rentebetalingen du slipper for, og det er som regel i en tidsbegrænset periode. Du kan dog stadig blive opkærevet gebyrer. Du skal derfor kun optage kviklån rentefrit med omtanke.

Sammenlign låneudbydere

Du har nok gjort dig nogle tanker om dit lånebeløbs størrelse. Når du har gjort det, kan du nemlig sammenligne forskellige lån til at målrette din søgning. Sammenligningen er vigtigt når du kigger på lån, det er her du kan gå ind og se hvilke omkostninger der er i forbindelse med lånet.

Dermed kan du finde ud af hvad lånet vil komme til at koste dig, i sidste ende. En vigtig faktor på nye lån er at få en lav rente. Lån penge uden basisbank er ligeledes nemt vha. oversigten.

Ved at sammenligne de låneudbydere du kigger på, så får du skabt et overblik. Herefter kan du sammenligne det med dit budget og dit rådighedsbeløb.

Det er vigtigt at det månedlige afdrag på de lån du kigger på, passer til dit rådighedsbeløb, så du ikke ikke sætter dig for dyrt i forhold til billige lån uden afslag.

FAQ

Lån penge uden afslag FAQ

Kan jeg låne penge uden afslag trods RKI?

Det er ikke muligt at låne hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI. Låneudbyderne kan se at du har en historik som dårlig betaler, derfor vil de ofte heller ikke låne dig penge, hvis du er registreret.

Hvem kan blive godkendt?

Du skal minimum være myndig og 18 år gammel, for at kunne optage et lån. Ved nogle låneudbydere kræver de for eksempel, at du skal være 21 år gammel.

Bliver der lavet en kreditvurdering?

Der bliver lavet en kreditvurdering af dig når du ansøger om lån. Låneudbyderene laver et kredittjek af dig og din privatøkonomi, når du ansøger om lån.

Dit budget er vigtigt

Vi vil altid anbefale at du starter med at fastlægge et budget over din privatøkonomi, når du vil låne penge uden afslag. Budgetskemaet er med til at skabe et overblik over de samlede indtægter du har, samt de faste og variable udgifter. Ud fra dit budgetskema kan du se dit rådighedsbeløb. Dit rådighedsbeløb betyder meget for, hvor mange penge du kan låne uden afslag. Jo større et rådighedsbeløb du har, jo flere penge kan du højst sandsynligt låne.

Dit budgetskema er med til at give dig et overblik over, hvad du har råd til samlet set, når du skal låne penge uden afslag. Det er når du har samlet alle kreditomkostninger inden for den bestemte løbetid, samt hvad du kan betale hver måned. Denne fremgangsmåde gælder for alle nye lån.

Du skal bruge dit budgetskema til at sikre dig imod at sige ja til online lån eller sms lån, som du faktisk ikke har råd til at have i sidste ende. Dit budget giver dig et overblik nemt og simpelt ved lån penge uden afslag. Derudover giver det dig også svar på, hvad du har råd til at betale af med hver måned.

Det kan sagtens betale sig for dig at få lagt et budget inden du låner penge uden afslag. Hvis ikke du overholder den låneaftale du har skrevet under på, så kan det få konsekvenser for dig som låntager. Det kan både gøre det dyrere for dig at låne og det kan ende med at du kan blive registeret i RKI.

Husk at du kan gennemskue prisen på et lån uden afslag, ved at kigge på nogle forskellige poster. Her kan du kigge på sådan noget som de årlige omkostninger i procent, de fortæller dig om alle omkostninger der er ved lånet. Det gør at du helt præcist ved, hvad du ender med at skulle betale, d.v.s. din samlet tilbagebetaling.

Husk at sammenligne forskellige lån, inden du ansøger og optager et lån. På den måde finder du det lån der passer bedst til dig og din privatøkonomi. På den måde har du også råd til at betale af på lånet hver måned.

Bange for at blive afvist?

Det er ikke en skam at blive afvist når du ansøger om at låne penge uden afslag. De forskellige låneudbydere har også forskellige krav til dig som låntager. Derfor er det også muligt at ansøge om andre lån, hvis du bliver afvist et andet sted.

Der er ingen grund til at opgive selvom du får et afslag på en ansøgning, der er altså andre låneudbydere der har andre krav. I mange tilfælde kan du låne uden dokumentation, altså at du ikke berøre at fremvise din lønseddel for at kunne låne.

Du kan finde lån til forbrugslån, billån og boliglån. Husk altså at sammenlign flere forskellige lån, så du får det lån der passer bedst til dig og din økonomi.

Der er altid 14 dages fortrydelsesret på dit lån. Lån kun penge hvis det er absolut nødvendigt.