Lån penge uden ansøgning

Synes du det er besværligt at lave låneansøgning og indsende de nødvendige dokumenter? Så læs med her, vi guider dig igennem lån uden ansøgning.

 • Lån uden sikkerhed
 • Brug dit NemID
 • Lån uden kreditvurdering
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån juli 2024 arrow right
Lån 1.000 Kr med NemID arrow right
Låneliste opdateret 21. juli 2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM FORBRUGSLÅN ONLINE

Sådan er et lån uden en ansøgning

Det lyder næsten for godt til at det kan være sandt, at du kan optage et lån penge uden ansøgning og få det udbetalt indenfor kort tid. Dog er det faktisk muligt i dag. NemID og direkte samtykke til SKAT, gør at online låneudbydere i dag har helt nye muligheder. Muligheder for at lave individuelle kreditvurderinger. Det betyder også at den gammeldags ansøgning ikke længere synes relevant.

Det er også mere omfattende at lave og indsende de gammeldags ansøgninger til låneudbyderne. Derudover skal du også acceptere at de skal bruge dine private oplysninger, lønforhold og flere. Derfor er det nemmere for dig at optage et lån uden ansøgning direkte via dit NemID, som du altid har med dig. Det betyder også at det ikke er muligt at optage et lån uden NemID.

Hvordan låner du så?

Du skal have et NemID for at ansøge om lån. Hvis du har det, så er det allerede nemt for dig at sende en låneansøgning afsted. Dit NemID giver dig nemlig mulighed for automatisk at låne. På få minutter vil du derfor kunne sende en låneansøgning afsted til de forskellige låneudbydere. Låneudbyderen vil herefter helt automatisk lave en kreditvurdering på din nuværende økonomi.

Hvis låneudbyderen har brug for flere oplysninger fra dig, så vil de kontakte dig angående dokumentation eller skatteoplysninger. Herefter er det op til dig om du har lyst til at dele oplysningerne med dem. Hvis du ikke ønsker at dele oplysningerne med dem, er det ikke sikkert at de kan eller vil tilbyde dig et lån.

Lån uden sikkerhed og dokumentation?

Hvis du ikke har mulighed for at stille sikkerhed for dit lån penge uden ansøgning, eller derimod fremvise dokumentation når du søger om lån. Så skal du overveje at give låneudbyderen samtykke og adgang til dine skatteoplysninger. Her vil låneudbyderen nemlig automatisk kunne se de dokumenter du har fra SKAT og se om du har gæld. Det skal låneudbyderne bruge, før de kan lave en individuel kreditvurdering på dig.

Når du ansøger om lån skal du give låneudbydere samtykke til at læse dine skatteoplysninger, se dine sidste 3 lønsedler og dermed også lave et budget. Det kan tage flere dage for låneudbyderne at gøre dette. Derfor kan det være mere smart og hurtigere for dig, at optage lån uden dokumentation.

Hvis du står og skal have et lån penge akut, kan et lån uden dokumentation være muligheden for dig. Her slipper du nemlig for at indsende diverse dokumenter, da låneudbyderne automatisk gennemgår dine skatteoplysninger. Herefter vil låneudbyderne udbetalte dit lån uden sikkerhed.

Samtykke til SKAT

Det er rigtig svært at optage et lån uden samtykke til SKAT. Ofte vil man gerne optage et lån uden samtykke til SKAT, hvis man har gæld til det offentlige. Det er tæt på umuligt at låne uden at give samtykke til dem og dermed også dumt. Du har også muligheden for at ringe til din egen bank og spørge om du kan tage et forbrugslån eller en kassekredit på din lønkonto. Her vil dine afdrag og renter ofte være lavere.

Hvis du skylder penge til SKAT er du nok ikke interesseret i at dele dine skatteoplysninger med låneudbyderne. Derfor er det også dejligt at have en mulighed for at låne penge uden at de skal have samtykke, til at læse dine oplysninger.

Hvis du er i tvivl om låneudbyderne deler dine oplysninger med SKAT, skal du ringe til dem. Alle låneudbydere har et direkte nummer. De fleste låneudbydere har derudover også en chat som du kan skrive til. Det gør det nemt og hurtigt at kontakte kundeservice i løbet af din dag.

Lån penge uden skatteoplysninger og få lånet godkendt indenfor få timer.

Kan jeg låne uden at få foretaget en kreditvurdering?

Det er i Danmark lovpligtigt at du får lavet en kreditvurdering, når du vil optage et lån. Finanstilsynet kræver, at der bliver lavet individuelle kreditvurderinger. Det gælder alle låneansøgninger. Derfor vil der også automatisk blive lavet en kreditvurdering af din økonomi, når du ved hjælp af NemID indsender en låneansøgning. Der er strenge krav ved alle låneudbydere og derfor giver det rigtig god mening, hvis du ansøger om lån ved flere forskellige låneudbydere. På den måde har du også en større sikkerhed for at du bliver godkendt til lån.

Der er mange faktorer der påvirker en kreditvurdering af din økonomi. Derfor er der også meget du selv kan gøre, for at få en god kreditvurdering. Her er nogle ting, som er vigtige at have styr på, hvis du vil have en god vurdering.

 • Du skal have en fast løn. Jo højere en løn du har, des lavere rente vil du få på lånet. Derudover skal du også kunne fremvise dine sidste 3 lønsedler.
 • Du skal kunne fremvise et budget – dine faste udgiver skal give mening.
 • Jo yngre du er, jo længere tid har du til at afbetale på dit lån. Din alder er nemlig også vigtig for vurderingen.
 • Hvis du har gæld til det offentlige, kan det have en negativ indflydelse på din kreditvurdering.
 • Hvis du ejer noget såsom en bil eller et hus, kan du bruge det som sikkerhed for dit lån – det er med til at give en positiv påvirkning på din vurdering.

Krav, kreditstatus og lån

Der er i dag mange krav til dig som låntager. Hvis du ønsker at optage lån penge uden ansøgning og krav, skal du være indstillet på at du ofte ikke kan låne et højt beløb. Det er ofte kviklån på 5000 kr eller 10.000 kr.

Låneudbyderne ved ikke om du har en fast løn, ejer en bil eller et hus eller om du har en gæld, når du vil låne penge uden krav til din kreditstatus. Derfor er de mere påpasselige ved at låne dig penge, da de selvfølgelig ønsker at få deres penge igen indenfor en overskuelig fremtid. Et sådant lån kan have en løbetid på alt fra 30 dage til 30 år, alt efter hvilket låntype du vil optage. Et SMS-lån eller kviklån har ofte en løbetid på 30 dage, hvor et realkreditlån for eksempel har en løbetid på op til 30 år.

5/5 - (1 vote)
FAQ

Kan man låne penge uden NemID?

Det korte svar er nej. Det er ikke muligt at optage et lån uden dit NemID, da låneudbyderne så ikke har en mulighed for at kunne lave en kreditvurdering af din økonomi.

Hvor kan man låne penge uden sikkerhed?

Der findes i dag flere låneudbydere, hvor du kan optage et lån uden at skulle stille hverken dit hus eller din bil som sikkerhed for lånet. Her på siden kan du sammenligne og vurdere de forskellige lån og låneudbydere.

Hvor er det billigst at låne penge?

Her på siden kan du sammenligne de forskellige låneudbydere og indhente lånetilbud. På den måde kan du finde det lån der er billigst og bedst for dig.