Lån penge uden krav

Har du brug for at låne penge men du har ikke mulighed for at stille sikkerhed for dit lån? Så skal du læse med her og bliv klogere på dine muligheder

 • Lån uden sikkerhed
 • Få pengene ind på din NemKonto
 • Underskriv lånet med NemID
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån maj 2024 arrow right
Lån 1.000 Kr med NemID arrow right
Låneliste opdateret 30. maj 2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM FORBRUGSLÅN ONLINE

Hvad betyder det?

Lån penge uden krav, lån penge uden sikkerhed og uden dokumentation eller lønseddel er oftest de betingelser vi vil låne penge på. Så er du fri for at finde dokumentation for indtægt og du er fri for at stille sikkerhed for dit lån. Hvis du vælger at låne penge i banken, så vil du altid blive mødt af krav i form af at fremvise lønsedler og en form for sikkerhed. På den måde kan det være svært at låne penge uden krav.

Det er dog nemmere at optage et online lån uden dokumentation og uden lønseddel. Hvis du ønsker et lån med lempeligere krav, så skal du vælge et sms-lån for eksempel, eller et kviklån.

Lån uden krav

Når du låner penge i banken vil du blive mødt af nogle krav, det kan være en fremvisning af lønsedler og sikkerhed for dit lån.

Hvis du derimod vælger at låne uden krav online, så bliver der ikke taget sikkerhed i for eksempel dit hus eller din bil. Du bliver derimod kreditvurderet ud fra dig selv og din økonomi. Du må ikke være registreret i RKI hvis du vil optage sådan et lån. Det kræver også at du har en permanent opholdstilladelse i Danmark samt en fast bopæl. Udover dette skal du have et dansk CPR nummer, bankkonto og et NemID.

Når du optager sådan en lån, så vil du skulle godkende lånet med dit NemID. Du skal uanset lånebeløbets størrelse give dit samtykke til SKAT, så låneudbyderen kan indhente dine oplysninger. Det betyder også at ud ikke selv skal indtaste og indsende den dokumentation som låneudbyderne skal bruge.

Når du skal låne penge

Hvis du har styr på din privatøkonomi så er mulighederne mange. Der er en stor chance for at din låneansøgning bliver godkendt, hvis du har styr på den økonomiske del. Låneudbyderne går op i, kun at låne penge til dem som også har råd til at betale deres lån tilbage.

Vi anbefaler at undersøge og sammenligne tre forskellige låneudbyderen inden du optager et lån. Når du har undersøgt og sammenlignet de forskellige låneudbydere, så skal du lave låneansøgninger og ansøge om lånet. Efter du har afsendt din låneansøgning, så vil du modtage lånetilbud fra udbyderne af lånene. Når du har modtaget tilbuddene for lån penge uden krav kan du sammeligne dem med hinanden og derefter finde det lån, der passer bedst til dig og din økonomi.

Hvordan låner du

De fleste banker vil opkræve en form for dokumentation fra dig når du skal låne penge. Hvis du derimod vælger at låne penge online i stedet for, så vil de ikke kræve den samme dokumentation fra dig som låntager. Det sparer dig derfor også for besværet ved at skulle fremsende lønsedler og anden form for dokumentation, for at få godkendt det lån du gerne vil have.

Når du har fundet et lån uden dokumentation og uden krav, så vil renten på lånet også typisk være noget højere. Det skyldes at låneudbyderne løber en større risiko ved at låne dig penge. Det er derfor vigtigt at du undersøger forskellige ting, inden du optager et lån online.

 • Find den rigtige låneudbyder

Det er vigtigt at du sammenligner og gennemgår forskellige lån og låneudbydere når du vil optage et lån. På den måde finder du også hurtigst og nemmest det lån der passer bedst til dig og din økonomi. Det giver dig også et overblik over de forskellige låneudbydere når du vælger at sammenligne dem med hinanden. Når du alligevel er igang med at sammenligne lån, så kan du med fordel også sammenligne ÅOP – de årlige omkostninger i procent. De fortæller dig om hvad du i sidste ende ender med at skulle betaler for lånet. Derudover skal ud også sammenligne renter og gebyrer ved de forskellige låneudbydere.

 • Selve ansøgning af lånet

Når du har fundet det lån du gerne vil gå videre med efter din sammenligning af de forskellige lån, så skal du lave en låneansøgning. Låneansøgningen laver du ved at trykke på den knap der sender dig videre til selve ansøgningen på låneudbyderens hjemmesiden. Her udfylder du ansøgningsformularen.

 • Vent på svar

Når du har udfyldt ansøgningsformularen igennem låneudbyderens hjemmeside, så skal du have sendt den afsted. Det skal du for at låneudbyderen kan gennemgå den og derefter godkende eller afvise den. Når den først er sendt afsted, så kan du ikke gøre andet end at vente på at modtage et svar fra låneudbyderen.

 • Udbetaling af pengene

Hvis låneudbyderne vælger at godkende din låneansøgning så vil du hurtigt få pengene udbetalt til din NemKonto.

Er det muligt at låne trods RKI?

Det er ikke muligt at låne penge uden dokumentation online hvis du er registreret i RKI. Hvis du står registreret i RKI, så er du registreret som værende en dårlig betaler. Samtlige låneudbydere som modtager en låneansøgning fra dig, vil gennemgå din betalingshistorik og se om du er registreret som dårlig betaler. Du kan tjekke her om du er registreret i RKI.

Der er en stor risiko for låneudbyderene forbundet med at låne dig penge, hvis du står som værende en dårlig betaler. Chancen for at låneudbyderne får deres penge tilbage er noget mindre, hvis du har haft en dårlig betalingshistorik. Fremfor hvis du har en god betalingshistorik.

Vi anbefaler altid at du inden du optager et lån, får betalt af på den gæld du i forvejen har. Ved at få betalt af på din nuværende gæld, vil du også kunne komme ud af din registrering som dårlig betaler i RKI. Når du har betalt din gæld af, vil du påny kunne optage et lån online uden lønseddel eller dokumentation.

Krav til lån

Det er som tidligere nævnt muligt at finde lån hvor du ikke skal fremsende dokumenter. Det betyder også at du ikke skal stille sikkerhed for de penge du låner. Det er anderledes fra banken, hvor du skal kunne stille for eksempel dit hus som sikkerhed for lånet.

Der forekommer nogle forskellige krav for at optage lån, som du skal opfylde:

 • Du skal have en dansk bankkonto og NemID
 • Du skal være minimum 18 år gammel
 • Ingen registrering i RKI

Derudover kan der forekomme ekstra krav:

 • Fast bopæl i Danmark
 • Kreditvurdering ved hjælp af E-skat
 • Være dansk statsborger

Det kan betale sig for dig som låntager hvis du ansøger om lån penge uden krav flere forskellige steder. Det er fordi låneudbyderne vurderer dig som låntager forskellige. Hvis du ender med at blive afvist af en låneudbyder, så betyder det ikke at du ikke kan optage et lån penge uden afslag ved en anden udbyder af lån. Vi anbefaler også at du altid undersøger og sammenligner tre forskellige låneudbydere og finder det lån der passer dig bedst.

Der er i dag mange forskellige udbydere på det online lånemarked i forhold til et lån penge uden krav. Det betyder også at det sagtens kan betale sig at undersøge flere låneudbydere af gangen.

Lav et budget

Lån penge uden afslag når du har styr på dit budget og har et overblik over din privatøkonomi. Hvis du samler alle dine indtægter og udgifter i et budgetskema, så får du hurtigt og let et overblik over din økonomi.

Et budget giver dig et overblik som du måske ikke før har haft. Derudover er budgettet også et godt værktøj til at spare penge. Dit budget skaber også en større klarhed over hvad dit månedlige rådighedsbeløb er.

Ved at udarbejde et budget, så sikrer du dig også at du får en fornuftig økonomi i fremtiden. Hvis du har et godt budget, så kan det fortælle dig om du har overskud til at låne mere. Derudover kan det også fortælle dig om du skal låne mindre end først antaget. Dit budgetskema kan også fortælle dig om du kan spare på nogle poster, så du er fri for at låne penge ved en låneudbyder.

Når du har udarbejdet dig budgetskema bør du gennemgå det grundigt, for at se om du kan skære ned på nogle poster i stedet for at låne penge. På den måde kan du også undgå at skulle sætte dig selv i gæld.

Når du ved hjælp af dit budgetskema har fundet ud af hvad dit månedlige rådighedsbeløb er, så kan du igen undersøge og gennemgå de lån uden krav du har kigget på. Det er vigtigt at du ikke optager et lån som du reelt set ikke har råd til. Dit månedlige rådighedsbeløb skal kunne dække over de udgifter du får, i forbindelse med lånet.

Vi anbefaler at du altid sammenligner og undersøge flere forskellige lån, inden du låner penge ved en online låneudbyder. På den måde er du sikret at få det lån der passer bedst til dig og din økonomi.

5/5 - (1 vote)
FAQ

Kan jeg låne uden at stille sikkerhed for lånet?

Ja, du kan sagtens optage et lån uden at skulle stille for eksempel dit hus eller din bil som sikkerhed for lånet.

Kan jeg låne trods RKI?

Det er ikke muligt at optage lån hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI. Det er fordi låneudbyderne ikke finder det attraktivt at låne dig penge, hvis du er registreret i RKI.

Kan jeg låne uden NemID?

Det korte svar er nej. Det er ikke muligt at optage et lån uden brug af NemID. Du skal nemlig underskrive dit lån ved hjælp af dit NemID, som er din egen personlige underskrift online.