Lån penge uden skatteoplysninger

Er du blevet mødt af det ene afslag efter det andet, fordi du ikke har kunnet opfylde låneudbydernes krav? Så skal du læse med her.

 • Ingen store krav
 • Ingen redegørelse for formålet
 • Lån uden samtykke til skat
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån januar 2023 arrow right
Lån 1.000 Kr med NemID arrow right
Låneliste opdateret 31. januar 2023
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Lendme
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 4,02 - 21,69 %
 • 17 lånetilbud med 1 ansøgning

 • Rente fra 3,34%

 • Hurtigt svar & udbetaling

 • DKs nemmeste ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Pantsat
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1000 - 100000 kr
Løbetid 1 - 180 dage
Min. alder 18 år
ÅOP 2,95 %
 • Hurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Fuld diskretion

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Weblånet.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 25.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 22 år
ÅOP 3,55 - 19,95 %
 • Hurtig udbetaling

 • Udfyld på under 1 minut

 • Underskriv med NemID

 • Direkte svar

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - DigiFinans.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 25.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Svar straks

 • 1 ansøgning flere tilbud

 • Lån uden sikkerhed

 • Gratis hjælp til din ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM FORBRUGSLÅN ONLINE

Sådan fungerer lån penge uden krav

Det kan lyde usandsynligt, men det er muligt at optage et lån penge uden skatteoplysninger. Der vil naturligvis være nogle enkelte krav, som du som låntager skal opfylde. I dag er der flere låneudbydere der har få og rimelige krav, det betyder også at der er god chance for at du bliver godkendt til lånet.

Det er desværre ikke muligt at låne penge uden nogen form for krav overhovedet. Dog er der god mulighed for at komme udenom de høje krav, som du nok har set mange gange. Hos flere online låneudbydere kan du:

 • Låne uden at skulle stille sikkerhed for dit lån
 • Du kan låne uden at skulle redegøre for formålet med de penge du låner
 • Du kan låne selvom du har en større allerede eksisterende gæld
 • Det er muligt at optage et lån uden at du skal fremvise lønsedler

Her slipper du for at skulle forholde dig til flere af de høje krav som bliver stillet, af blandt andet de traditionelle banker.

Lån penge uden at forklare dig

Lån penge uden afslag uden at du skal redegøre for, hvad formålet med lånet er. Det er meget forskelligt, hvor vigtig den her anonymitet er for de forskellige låneudbydere. Men det kan være rart at du som låntager ikke skal bruge plads, eller tid på at diskutere hvad formålet med lånet er.

Der findes lån som kun kan bruges til ét bestemt formål. Det kan være lån som for eksempel billån eller boliglån. Dog findes der også nogle mere brede forbrugslån, som kan bruges til alle former for forbrug.

Oftest og som hovedregel så er din låneudbyder ikke interesseret i at vide, hvad du skal bruge de lånte penge til. Låneudbyderne går mere op i at sikre sig, at du har en god og stabil privatøkonomi. Det er for at sikre sig at du kan betale dit lån tilbage.

Har du brug for penge akut grundet en uventet udgift – lån penge akut via Låneportalen, når du søger lån med MitID får du svar i løbet af få minutter, dette er måden at få det hurtigste lån online.

Når du bevæger dig rundt via google vil du ofte støde på sætninger som “lån penge uden ansøgning”. Dette betyder som oftest, at når du søger lån online med MitID, så vil yderligere dokumentation ikke være nødvendig for at låne penge uden sikkerhed.

Lån penge uden skatteoplysninger

Optag lån uden sikkerhed

Du har også muligheden for et lån penge uden skatteoplysninger, uden at du skal stille sikkerhed eller dokumentation for lånet. Sikkerhed i et lån kan være et hus eller en bil, eller du kan pantsætte dine aktiver.

De fleste låneudbydere såsom Basisbank vil så vidt de har mulighed for det, gerne have sikkerhed for, at de får deres penge tilbage igen. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at du skal stille sikkerhed for de penge du låner. Du kan blive bedt om at oprette et ejerpantebrev i sådanne situationer, men det kan være både dyrt og tidskrævende, hvorfor mange gerne vil slippe for det.

Derfor er hurtig lån uden sikkerhed et godt valg, når du blot skal bruge nogle ekstra penge til uforudsete udgifter.

Lån uden lønsedler

Din indtægt og din generelle privatøkonomi er vigtigt faktorer, når du gerne vil optage et lån. Låneudbyderne kreditgodkender dig nemlig kun, hvis du har en balance i din økonomi. Det betyder at du bliver godkendt til lånet, hvis du har rent faktisk har råd til at betale dine afdrag hver måned.

I dag kan du dokumentere alt om din indtægt ved at give samtykke til SKAT, så låneudbyderen får adgang til dine skatteoplysninger. Du skal derfor ikke bruge tid på at finde diverse bilag, lønsedler eller årsopgørelser. Du kan med andre ord få lån uden årsopgørelse.

Har du en allerede eksisterende gæld?

Mange tror at det kun er muligt at låne penge, hvis man er gældfri, dette er ikke rigtigt. Du kan sagtens optage et lån selvom du har en allerede eksisterende gæld. Der er rigtig mange låntagere har i forvejen har gæld i for eksempel hus eller bil, og det vil som udgangspunkt ikke påvirke dine fremtidige lånemuligheder.

Hvis du konsekvent husker at betale dine månedlige ydelser på dine eksisterende lån, så vil der oftest ikke være noget problem i at optage et nyt lån. Hvis du på grund af en stor gæld har et lille rådighedsbeløb, så kan det være svært at optage et nyt lån. Det er fordi dit rådighedsbeløb dermed ikke kan dække din månedlige ydelse på det lån du ønsker at optage.

Kan du optage lån trods RKI?

Det er sjældent muligt at optage disse lån penge uden skatteoplysninger, hvis du er registreret i RKI. Hvis du er registreret i RKIs database, så bliver du set på som dårlig betaler. Alle låneudbydere du ansøger om lån ved, vil tjekke din betalingshistorik og dermed også om du er registreret som dårlig betaler.

Det er en stor risiko for låneudbyderne at låne dig penge ud til dig, hvis du står som registreret dårlig betaler. Chancen for at låneudbyderne får deres penge tilbage er noget mindre, hvis du tidligere har haft en dårlig betalingshistorik. Chancen er også noget mindre hvis du stadig er registreret i databasen.

Vi anbefaler at du altid, inden du optager et nyt lån, får afdraget på din allerede eksisterende gæld. Ved at du får afdraget på din nuværende gæld, kommer du ud af en dårlig gældsspiral, som det kan være svært at komme ud af ellers. Når du har afbetalt din nuværende gæld, kan du påny optage et lån penge uden skatteoplysninger.

Husk altid at sammenligne flere forskellige lån og låneudbydere, når du vil søge lån uden skatteoplysninger. På den måde er du sikret at få det lån der passer bedst til dig og din økonomi.

5/5 - (3 votes)
FAQ

FAQ: Lån penge uden skatteoplysninger

Hvilke krav kan man ikke komme udenom som låntager?

Der er basale og rimelige krav som du som låntager skal opfylde, for at kunne optage et lån. Det er krav såsom at du skal være minimum 18 år gammel. Du må ikke være i RKI. Du skal være bosat i Danmark.

Hvorfor er der færre krav ved optagelse af online lån?

Online låneudbyderne vil gerne være så konkurrencedygtige som muligt, derfor har de også skåret urimelige krav væk.

Er det muligt at låne penge trods RKI?

Nej, det vil ikke være muligt at få bevilget et lån, hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI. Det skyldes at dårlige betalere har en mere ustabil og svækket økonomi. Det betyder også at låneudbyderne løber en stor risiko ved at låne penge ud til dig.