Lån trods rki uden kautionist

Du har i dag mulighed for at optage et lån trods RKI og uden kautionist. Vi guider dig igennem dine muligheder.

 • Pantsæt dine værdigenstande
 • Få et lån trods RKI
 • Nemt, hurtigt og sikkert
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån maj 2024 arrow right
Lån 1.000 Kr med NemID arrow right
Låneliste opdateret 30. maj 2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Lendme
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 4,02 - 21,69 %
 • 17 lånetilbud med 1 ansøgning

 • Rente fra 3,34%

 • Hurtigt svar & udbetaling

 • DKs nemmeste ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Weblånet.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 25.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 22 år
ÅOP 3,55 - 19,95 %
 • Hurtig udbetaling

 • Udfyld på under 1 minut

 • Underskriv med NemID

 • Direkte svar

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM FORBRUGSLÅN ONLINE

Lån penge trods RKI og uden kautionist

At låne penge kan være en nødvendighed for mange mennesker på forskellige tidspunkter i livet. Dog kan det blive vanskeligt, hvis man er registreret i RKI, som er Danmarks største register for dårlige betalere. Er du registreret her, betragtes du som en højrisiko kunde, og mange långivere kan tøve med at tilbyde dig et lån.

Men hvad hvis du virkelig har brug for et lån og ikke har en kautionist, der kan stille sikkerhed for lånet? Det kan virke som en uoverkommelig situation, men der er faktisk muligheder.

Kviklån trods RKI uden kautionist

En af de mest populære løsninger for personer, der ønsker at låne penge trods RKI og uden en kautionist, er kviklån. Disse lån er ofte kendetegnet ved hurtig udbetaling og færre krav til dokumentation.

Dog skal man være opmærksom på, at renten og gebyrerne kan være højere end traditionelle banklån på grund af den øgede risiko, långiveren tager. Men hvis du har brug for penge hurtigt, kan et kviklån være en mulighed.

RKI lån uden kautionist

Der findes specialiserede långivere, som tilbyder lån til personer registreret i RKI uden krav om en kautionist. Disse lån kan være løsningen for dem, der ikke har nogen til at stille sikkerhed for lånet. Men ligesom med kviklån, skal man være forberedt på at der kan forekomme højere renter og gebyrer på grund af den højere risiko for långiver.

Lån penge med kautionist

Nogle låneudbydere tilbyder lån med kautionist, til personer registreret der er dårlige betalere. Her vil kautionisten fungere som en form for sikkerhed for låneudbyderen. Hermed vil kautionisten påtage sig ansvaret for, at lånet bliver betalt tilbage igen. Du kan som udgangspunkt ikke optage et lån hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret. Det betyder også at du ikke kan få et lån penge trods rki uden kautionist.

Vær opmærksom på, at det ikke er dig der personligt hæfter for lånet, når du optager et kautionist lån. Det er kautionisten der hæfter for lånet og betalingen. Det betyder, at hvis du som låntager ikke overholder din betalingsaftale, så er det den person der kautionerer for dig, der skal betale. Du bør derfor overveje om du reelt har brug for at lån penge akut, eller om du kan spare pengene op i stedet.

Dette er Ribers Kredit Information

Sms lån trods rki uden kautionist er blevet mere populære som tiden er gået. Men hvad er RKI? RKI er et selskab ejet af Experian. De registrerer privatpersoner der er dårlige betalere. Disse data sælger RKI til banker og offentlige myndigheder, med henblik på at de kan foretage en kreditvurdering. Udover RKI findes også Debitor Registret.

Er det muligt at få et lån trods RKI?

Det er svært at blive godkendt til et lån trods rki 2024 uden kautionist, eller få et lån penge uden afslag. Hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret skyldes det, at du førhen har misligholdt en betalingsaftale hos en låneudbyder. Derfor bliver du nu registreret som dårlig betaler.

Der er ikke nogen låneudbydere der ønsker at bridrage til en usund økonomi, derfor er det sjældent at man som låntager kan få et lån trods RKI. Vi anbefaler at du betaler din gæld af så du kan komme ud af din registreret som dårlig betaler. Når du er ude af din registrering som dårlig betaler, vil du påny kunne optage et lån online uden kautionist.

Få et alternativ til lån

Lånemarkedet har i dag vokset sig stort. Det betyder også at du kan finde et utal af lån og låneudbydere online. Alle låneudbyderne har det tilfælles, at de ønsker at tilbyde et lån. Der er igennem de senere år sket en udvikling på markedet og dette giver anledning til alternativer til lån. Det betyder at du kan få et lån trods rki uden kautionist. Her er Pantsat.dk et spændende alternativ til de traditionelle lån og kassekreditter.

Pantsat fungerer på en anden måde en de traditionelle banker og lånemuligheder. De ønsker at udnytte værdien af dine genstande ud fra nogle pantsatser. På denne måde kan du få penge for de genstande, du alligevel blot har til at ligge derhjemme. Du kan pantsætte hvilken som helst genstand, så længe den har en minimumsværdi på 1.000 kr. Du kan pantsætte din telefon, computer eller et ur for eksempel. Du vil få udbetalt værdien af din genstand med en straks overførsel. Du kan få pengene i en kortere periode og betale tilbage løbende. Ved at pantsætte dine ting, får du også muligheden for at tilbagekøbe din genstand igen.

Sådan pantsætter du din værdigenstand

Du pantsætter din genstand ved at ansøge online. Dette gøres direkte på Pantsats hjemmeside. Du skal her udfylde information om din genstand og om dig selv. Du bør have en realistisk idé om hvad dine genstande er værd. Det er også en god idé at få en vurdering af din genstand, inden du indleverer eller sender den.

Du kan herefter vælge om du ønsker at sende din genstand til Pantsat eller om du selv vil indlevere det i en af deres butikker. Herefter skal du underskrive en kontrakt og pengene vil blive udbetalt til din bankkonto.

Det betyder helt reelt at du sælger din genstand og derefter kan tilbagekøbe den senere hen. I den periode du har pantsat din værdigenstand vil den blive opbevaret, sikkert, tørt og godt.

Så snart du får udbetalt pengene til din konto, vil pantsætningsperioden gå i gang. Her vil du også blive oplyst om den seneste dato for tilbagekøb. Denne dato fortæller dig, hvornår du senest skal tilbagekøbe din genstand hvis du ønsker dette. Du kan altid tilbagekøbe din genstand før tid, dette er billigere end hvis du venter.

Derfor bør du pantsætte

Med et traditionelt lån er låneprocessen ofte længere, med pantsætning får du nemt og hurtigt pengene på din bankkonto. Derudover er det hele gjort overskueligt for dig som låntager.

Det er et simpelt og fair koncept for alle. Du kan derudover løbende vælge at forlænge perioden, hvis du ønsker dette. Du betaler kun for den tid du er hos dem. Dette kan også være et godt alternativ, hvis du ønsker at lån penge akut.

Hvis du pantsætter, sætter du derudover heller ikke dig selv i en gæld. Du låner blot under konceptet, salg med tilbagekøbsret. Hvis du ikke har mulighed for at købe din genstand tilbage, vil Pantsat sælge den i stedet, det betyder at du ikke skylder noget. Du skylder heller ikke noget, hvis din værdigenstand bliver solgt for et lavere beløb end det du til at starte med har fået udbetalt. Dette gør det attraktivt for dig som låntager.

5/5 - (1 vote)
FAQ

Hvor kan man låne penge trods RKI uden kautionist?

Hvis du ønsker at optage et lån trods RKI uden kautionist kan det blive svært online. Du har dog mulighed for at gøre brug af Pantsat.dk. Her kan du pantsætte dine værdigenstande og få en udbetaling. Der bliver ikke foretaget en kreditvurdering af dig, derfor kan du få et lån trods RKI.

Hvor kan man låne penge når man er i RKI?

Du har mulighed for at få et lån online trods RKI, hvis du gør brug af et kautionistlån. Her får du en anden person til at kautionere for dig, hvis ikke du selv kan betale lånet.

Kan man låne penge når man står i RKI?

Det kan være svært at få et lån hvis du er registreret i RKI, det er dog ikke umuligt. Du kan optage et kautionistlån eller gøre brug af et Pantelån.

Kan man som dansker låne penge i Sverige?

Du har mulighed for at tage et lån i Sverige med et dansk CPR-nummer. Du kan dog som udgangspunkt ikke låne penge i Sverige, hvis du har en dansk bopælsadresse.