Lån trods RKI

Er du registreret i RKI og ønsker du stadig at låne penge online? Så skal du læse med her. Vi hjælper dig, og giver dig et overblik og alternativer til et hurtigt lån trods RKI.

 • Individuel kreditvurdering
 • Overblik samt muligheder
 • Lån penge trods RKI registrering
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån maj 2024 arrow right
Lån penge uden afslag arrow right
Låneliste opdateret 30. maj 2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Lendme
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 4,02 - 21,69 %
 • 17 lånetilbud med 1 ansøgning

 • Rente fra 3,34%

 • Hurtigt svar & udbetaling

 • DKs nemmeste ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Weblånet.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 25.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 22 år
ÅOP 3,55 - 19,95 %
 • Hurtig udbetaling

 • Udfyld på under 1 minut

 • Underskriv med NemID

 • Direkte svar

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM AT LÅNE PENGE ONLINE

Er det muligt at låne trods RKI

Der kan være visse udfordringer når du søger lån med nemid trods RKI. Dog findes der nogle udbydere som tilbyder, at give dig et lån selvom du er registreret som dårlig betaler. Lån penge uden afslag ved for eksempel at gøre brug af en kautionist, med denne metode kan du søge.

Har du brug for et akut lån trods rki, men har svært ved at få det godkendt, så findes der alternativer som Pantsat. Det skal understreges at lån RKI kan være svært hos almindelige låneudbydere, men samtidig er lån penge RKI ikke umuligt.

Lån trods RKI og Debitor Registret

Det kan være svært at optage et lån hvis du er registreret i RKI. Men det er ikke umuligt at få for eksempel et Sms lån trods RKI. Hvis du undersøger det online lånemarked og de muligheder der er grundigt. Så vil du måske støde på nogle låneudbydere, som vil være villige til at låne penge ud til dig.

Du skal dog være forberedt på at disse lån ofte har nogle højere renter og gebyrer, end hvis du ikke havde været registreret som dårlig betaler. Det er fordi låneudbyderne godt ved, at der er en mindre sandsynlighed for, at du kan betale pengene tilbage igen på et lån 10000 trods RKI.

Du bør overveje din økonomiske situation inden du optager et nyt lån. Det er vigtigt da du ikke bør stifte flere gældsposter som du ikke kan afdrage på hver måned. Hvis du er endt med at blive registreret som dårlig betaler i RKI, så anbefaler vi, at du får betalt gælden af. Hvis du betaler gælden af inden du optager et nyt lån, så står du i en meget bedre økonomisk situation.

Lån trods RKI

Værd at vide om RKI lån

Det kan være svært at optage for eksempel mobile lån trods RKI nu. Men, der findes nogle låneudbydere der tilbyder dig et lån, selvom du er registreret i RKI. Låneudbyderne løber dog en stor risiko ved dette, fordi du i forvejen skylder penge væk. Disse ting vil også føre til højere renter, dog kræver det ikke at du stiller sikkerhed for dit lån trods RKI.

Du bør dog vide at det kan være en dårlig idé at låne penge, hvis du i forvejen er registreret som dårlig betaler. Vi anbefaler at du får betalt din nuværende gæld af.

Det kan være godt først at låne penge når du er komet ud af RKI, fordi du med sådan et lån vil få dårligere vilkår med højere renter. De årlig omkostninger i procent vil være større også. Du vil få bedre vilkår i forbindelse med dit lån, hvis du ikke er registreret i RKI.

Lån penge nu trods RKI kan være bekosteligt hvis du er registreret som dårlig betaler, her vil du blive mødt af, højere renter, større omkostninger, højere gebyrer mv.

Hvad er RKI?

Flere er i dag blevet registreret i RKI, derfor er der også flere der ønsker et lyn lån trods rki. RKI eller Ribers Kredit Information er ejet af Experian, som registrerer privatpersoner som dårlige betalere. RKI sælger disse data oplysninger til banker og offentlige myndigheder. Det gør de med henblik på, at der kan foretages en kreditvurdering. Udover RKI findes der også Debitor Registret som foretager lignende service.

Du vil blive registreret som dårlig betaler når du ikke har betalt dine regninger til tiden. Det kan have konsekvenser for dine lånemuligheder på sigt. Det kan nemlig vise sig at blive svært for dig, at gå ud og låne penge igen. Derfor anbefaler vi at du altid sørger for, at betale dine regninger og lån til tiden, så du ikke ender med at tage et sms kviklån trods rki.

Der er to registre der registrerer dårlige betalere i Danmark, RKI og Debitorregistret. RKI er kendt som det tidligere Ribers og bliver i dag også kaldet for Experian. Debitorregisteret er lidt mindre kendt, men de har helt det samme formål som RKI.

RKI er en database for dårligere betalere. En dårlig betaler er en person, som ikke betaler for det personen har modtaget. Det er ofte lån, hvor de månedlige afdrag ikke bliver betalt.

Virksomheder kan gøre brug af denne database, inden de indgår en aftale med en privatperson. Du vil blive registreret som dårlig betaler, hvis du ikke får betalt dine regninger til tiden. Dette kan have konsekvenser for din situation, også på længere sigt. Det kan nemlig blive sværere at låne penge igen, det er nok heller ikke den bedste idé.

Det handler altid om at kunne betale sit lån og månedlige afdrag til tiden. Så du ikke ender med at optage kviklån trods RKI og dermed ikke kommer til at skylde flere penge væk. Hvis du får rykkere, så skal du få dem betalt. Når du har fået rykker nummer 3, så har virksomhederne ret til at indberette dig til registret.

Registeret anvendes til at tjekke din kreditværdighed, inden låneudbyderne indgår en låneaftale med dig. RKI er til for at hjælpe dig som kunde, da låneudbyderne ikke ønsker at du får større gæld end højst nødvendigt. Men det er også til for at hjælpe låneudbyderne så de ved hvem, der bliver set som dårlige betalere.

Du vil automatisk få at vide, hvis du er registreret i registeret. Du vil ikke gå rundt i uvished.

Hvordan finder du ud af om du er i RKI?

Ikke alle er klar over om de er i RKI eller ej. Nogle har også modtaget brev om at de er registreret, uden helt at være klar over hvad grunden egentlig er. I langt de fleste tilfælde modtager du et brev der oplyser dig om at du er blevet registreret, samt hvad grund der er til det.

Dog kan du også nemt tjekke din status på nettet. Du kan hurtigt tjekke op på det hjemmefra, ved at logge ind på Experian. Det kan du gøre ved at klikke her, herefter skal du logge ind med din NemID og så kan du se om du står som værende registreret eller ikke. Det er hurtigt og enkelt at få gjort.

Du kan på denne hjemmeside også se hvor mange gange, du er blevet registreret i RKI. Du kan også se hvornår din registrering bliver slettet, helt automatisk. Du vil maksimalt stå i databasen i 5 år, også selvom du ikke har betalt din gæld tilbage. Det betyder at du helt automatisk bliver slettet fra registeret, når de 5 år er gået. Selvom du automatisk bliver slette fra registeret efter årene er gået, så skal du stadig betale din gæld tilbage. Hvis du betaler din gæld af inden de 5 år, vil du også blive fri af registeret. Dette er selvfølgelig det vi anbefaler.

Når du logger ind på hjemmesiden har du mulighed for at se de generelle oplysninger om din dag. Du vil også kunne se om sagen er blevet sendt til inkasso, om det er noget der får konsekvenser for dig og hvor lang tid du har stået registreret i registret. For at du kan logge ind og se din status, er det påkrævet at du har en adresse i Danmark.

Alternativer til kviklån trods RKI

Du kan sagtens finde alternativer til kviklån trods RKI for at få flere penge. Flere vælger i dag at låne penge af et familiemedlem eller en ven i stedet. Dette betegnes også som lån af privatpersoner trods rki. Der vil ved sådan et lån ikke være samme rente og omkostninger, da mange familier ønsker at hjælpe familiemedlemmer ud af deres økonomiske situation. Det er vigtigt at der i fællesskab bliver lavet en god afdragsordning, så du ikke skylder for meget, til at du ikke kan betale det tilbage.

I stedet for at låne penge af din familie, kan du også få et ekstra job eller få flere timer ved dit nuværende arbejde. Det kan være med til at give dig de ekstra penge du går og mangler. Der findes flere forskellige muligheder for at optage et sms lån trods RKI.

Alternativet til lån trods RKI 2024 uden kautionist kan være Pantsat.dk. Pantsat fungerer på en anden måde end de traditionelle låneudbydere gør. De har et ønske om at udnytte værdien af dine egne værdigenstande. På den måde kan du få et lån for de genstande du alligevel ikke bruger. Derudover kører de med konceptet, salg med tilbagekøbsret. Det betyder at du senere hen kan købe dine værdigenstande tilbage igen.

Du kan pantsætte hvilken som helst genstand, den skal dog have en minimums værdi på 1.000 kr. Når du vælger at pantsætte en genstand, vil Pantsat foretage en kreditvurdering af denne. Det betyder også at der ikke bliver foretaget en kreditvurdering af dig som låntager, men blot at din værdigenstand. Derfor kan du optage et lån penge trods af RKI, da der ikke bliver set på din økonomiske situation.

Begrænsede muligheder for lån

Hvis du akut har behov for et lån penge nu og her med nemme lån trods rki og du er sikker på, at du kan betale tilbage igen. Så findes der stadig få muligheder for et lån. Et lån i en traditionel bank er udelukket hvis du er registreret som dårlig betaler.

Der findes lån som sms lån trods RKI 2024 og små kviklån, som godt kan bevilliges til dig selvom du er registret som dårlig betaler. Det er dog vigtigt at du sikre dig, at du kan betale pengene tilbage igen. Disse lån forekommer ofte også som lån uden kreditvurdering.

Kvik sms lån trods rki er et hurtigt lån, som du kan afdrage på meget fleksibelt. Denne type af lån er meget populær på det danske online lånemarked. Det er ikke svært at sende en låneansøgning til udbyderne. Du skal dog være opmærksom på høje renter.

Sms lån er en type af lån der er blevet meget populær. Det er fordi det er nemt at ty til en Sms og det er nemt at sende en låneansøgning afsted. Herefter går pengene direkte ind på din konto, hvis du bliver godkendt til lånet. Sms lån nu med rki kan være en god løsning for dig som har behov for en mindre lånebeløb som for eksempel et lån 15000 trods rki. Her er det igen vigtigt at huske på de høje omkostninger, der er ved denne type lån.

Lån penge hurtigt trods RKI kan bruges hvis du står og mangler penge her og nu, så kan hurtige lån trods RKI være en mulighed. Her vil du ofte have pengene på din konto inden for få timer. Denne type af lån kan være en løsning hvis du står akut og mangler penge, til for eksempel en uforudset regning.

Kan du låne uden kautionist?

Hvis du er blevet registreret i RKI, så har du vist, at du ikke er i stand til at betale den gæld du har. Det betyder at låneudbyderne ikke finder det attraktivt at låne dig penge, hvis du er registreret som dårlig betaler. Dette kan dog modarbejdes hvis du giver dem en form for ekstra sikkerhed, for at du godt kan betale.

Den sikkerhed kan være forskellige ting. Det kan for eksempel være hvis du har en dyr ting, så kan du bruge den som pant til lånet. Det betyder at låneudbyderen er sikker på at få sine penge tilbage, om du betaler eller ej. Du skal dog være opmærksom på, at du kan miste genstanden og derefter komme i en værre situation i forhold til din økonomi. Vi anbefaler derfor at du kun optager et lån med pant, hvis du er sikker på at du kan tilbagebetale det pågældende lån.

Hvordan optager du lån?

Hvis du har fundet et lån og en låneudbyder som vil låne dig penge, selvom du er registreret i RKI. Så er det vigtigt at du ved hvad processen er. Her går vi ud fra at du gør brug af en kautionist.

 • Send en ansøgning til låneudbyderen. Ansøg gerne ved flere låneudbydere.
 • Vælg den låneudbyder der passer bedst til dig og din økonomi.
 • Din kautionist skal skrive under. Når du har godkendt dit lån, så skal kautionisten registrere sig som din kautionist. Dette kan gøres igennem låneudbyderen. Lånet skal underskrives med NemID. Du kan dermed ikke optage lån uden dit NemID.
 • Du modtager herefter pengene, når alt er godkendt ved den pågældende låneudbyder.

Hvilke lån kan jeg få?

Vi anbefaler ikke at du optager billige lån trods rki, medmindre du er sikker på at kunne afdrage hver måned. Ønsker du dog alligevel at optage et sms lån trods rki uden kautionist, så er der nogle udbydere som vil låne dig penge. Det kan være i form af hurtig lån trods RKI, mobil lån og sms lån, fælles for disse lån er, at de kommer med høje renter.

Derudover findes der kautionist lån. Et lån med kautionist giver banken en ekstra sikkerhed i, at låne vil blive tilbagebetalt. Før du optager et lån med kautionist, bør du overveje om du reelt set har brug for at låne pengene. Hvis du får afslag på en låneansøgning, bør du se det som en form for advarsel. Der vil nemlig altid være en grund til, at din eneste mulighed for et lån er med en kautionist. Det er ofte fordi udbyderne ikke stoler nok på din økonomi, til at du kan bære at få et lån alene.

Et lån med kautionist er ikke kun for dem der ikke har andre muligheder. Selvom du uden problemer kan optage et lån alene og du har en god kreditvurdering, kan det sagtens være en fordel at optage et lån med kautionist. Det kan gøre dit lån noget billigere, da udbyderne dermed også har en større sikkerhed i at få lånet betalt tilbage igen. Derfor kan du ofte også få tilbudt en lavere rente på lånet.

Sammenlign de mange lån på markedet

Når du skal låne penge online er det vigtigt at du husker at sammenligne de forskellige låneudbydere på markedet. Det er ikke alle låneudbydere der kan hjælpe dig, hvis du er registreret i RKI. Der er dog flere på det danske marked, der låner penge ud til danskere, som står registreret som dårlige betalere. Det har udviklet sig med tiden, men at få lån trods RKI kan få uoverskuelige konsekvenser.

Det er blevet nemt at sammenligne forskellige lån og låneudbydere i dag. Det kan du blandt andet gøre her. Du kan dog først bruge sammenligningen af låneudbyderne, når du modtager lånetilbud. Lånetilbuddene giver dig nemlig et mere specifikt tilbud, da låneudbyderne her har set at du står som registreret i RKI.

Det er en god idé at du indhenter lånetilbud fra minimum 3 forskellige låneudbydere. Det giver dig nemlig mulighed for at kunne sammenligne dem med hinanden.

Vigtigt med et godt budget

Det er en god idé at lave et budget over dine månedlige udgiver, hvis du vil optage et lån. Forsøg så vidt muligt at forholde dig realistisk til din privatøkonomi.

Hvis du står som værende dårlig betaler, er det ekstra vigtigt, at du sørger for at få lavet et budgetskema. Budgetskemaet hjælper dig til at se om du faktisk har mulighed for at låne penge, samtidig med at betale de udgifter der er forbundet med det. Dog vil vi opfordre til at du får betalt af på den gæld du i forvejen har, i stedet for at optage et nyt lån trods RKI. Det er bedre at få gjort noget ved det der i forvejen er.

Hvis du ikke synes at du kan fastlægge et budgetskema selv, så kan du tage kontakt til en rådgiver, som kan hjælpe dig.

Et budgetskema giver dig et hurtigt og let overblik over din økonomi. Det kan sagtens betale sig for dig, at få fastlagt et budget inden du låner penge. Ved at lave et budgetskema, så sikrer du dig også at du kan få en fornuftig økonomi i fremtiden. Dit budgetskema kan også fortælle dig om du kan spare på nogle poster, så du er fri for at optage et lån. Ved at have et godt budget, der viser dig hvor mange penge du har hver måned. Kan du hurtigt finde ud af om du faktisk har de penge du skal have, for at kunne låne og derefter betale det tilbage igen.

Når du har fået lavet dit budgetskema, bør du gennemgå det grundigt fra top til bund. Når du ved hjælp af dit budgetskema har fundet ud af hvad dit månedlige rådighedsbeløb er, så kan du igen sammenligne og undersøge lån. Det er vigtigt at du ikke optager et lån, som dit rådighedsbeløb ikke kan dække over.

Det en god idé at du forholder dig realistisk til dit budgetskema, men at du også skære de unødvendige udgifter fra. Indtil du kan tilbagebetale den gæld der gør, at du er i RKI registret.

Vi anbefaler at, du laver et budgetskema, så du kan få et overblik over din økonomi og dermed få den på rette køl igen. Budgettet hjælper dig til at se, hvordan din økonomi ser ud i fremtiden. Det anbefales at du laver et budgetskema, inden du optager et lån trods RKI.

Når du laver budgettet bør du indrage alle dine indtægter og udgifter. Dette gælder alle faste og løbende omkostninger. Dermed bør du også få styr på hvad din faste indkomst er hver måned. Med dette har du et reelt og godt overblik over hvordan din privatøkonomi ser ud, når du vil optage et kviklån trods rki.

Lån trods RKI – dyrere end andre typer lån?

Det er ofte markant dyrere at låne penge, hvis du er registreret i RKI. Derfor er det en god idé at komme ud af din registrering som dårlig betaler, inden du optager et nyt lån. Det betyder også at der er mange penge at spare, hvis du er i stand til at komme ud af registret og først optage et lån efter det. Hvis du har brug for penge nu og her, så kan det være bedre at du spare på dine poster, så dit forbrug bliver mindre.

Mange låneudbydere og lån vil byde på noget højere renter, gebyrer og også større månedlige afdrag. Det er fælles for de fleste låneudbydere når du vil låne penge, når du er registreret som dårlig betaler i registret. Låneudbyderne kan også ende med at kræve en form for sikkerhed for dit lån. Sikkerheden kan være i form af pant i nogle af dine ejendele eller de kræver en form for indskud, for at du kan få lov til at låne penge.

Hvis du er villig til at betale de ekstra renter og gebyrer som der vil være ved disse lån trods RKI hurtigt, så er det ikke et problem. Hvis du dog ikke har lyst til at skulle betale den ekstra sum hver måned, fordi du er registreret som dårlig betaler i registret. Så er der ikke andet du kan gøre, end at du først og fremmest, kommer ud af din registrering i RKI. På den måde får du nemlig muligheden for at finde et forbrugslån på det online lånemarked, der er noget billigere end et lån i forbindelse med RKI.

Værd at vide om lån trods RKI

Hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI, kan det være svært at få et kviklån med rki. Derfor kan det også være svært at finde et kviklån trods rki uden kautionist. Men, der findes dog nogle låneudbydere der tilbyder dig nye kviklån trods rki, så du reelt set stadig har mulighed for at låne penge.

Disse låneudbydere løber dog en større risiko ved at låne dig penge, når du i forvejen har en gæld og bliver set på som værende en dårlig betaler. Dette giver dig som låntager høje renter. Dog bliver det ikke krævet af dig, at du skal stille sikkerhed for de penge du låner. En sikkerhed ved et lån kan blive stillet i form af for eksempel en bil eller et hus. Du har dog her mulighed for at optage et lån trods rki.

Det er dog vigtigt at du er opmærksom på, at det kan være en dårlig ide at låne penge, hvis du er registreret som dårlig betaler. Vi anbefaler at du får betalt din nuværende gæld af, inden du vælger at optage endnu et lån.

Når du er registreret som dårlig betaler vil det lån du kan optage, have dårligere vilkår. Det indebærer højere renter og en højere ÅOP – årlige omkostninger i procent. Derfor giver det ofte bedst mening at vente med at låne, til du er blevet slettet fra RKI. Når du ikke er registreret længere vil du derfor igen få bedre lånevilkår.

Vær opmærksom på

En registrering som dårlig betaler kan nemlig være med til at forhindrer dig i flere ting. Derfor er den nemmeste måde at komme ud af RKI på, ved at få betalt gælden af. Så snart din gæld er betalt af og ude af verden igen, så vil du blive slettet fra registret. Du skal dog være opmærksom på at du kan være registreret for flere forskellige gældsposter. Der er ikke nogen grænse for hvor mange gange du kan blive registreret.

Vi anbefaler at du så vidt muligt du kan, får betalt alle dine lån af, så du hurtigst muligt kommer ud af RKI. Vi anbefaler også at du tager kontakt til dine låneudbydere og finder en god løsning på afvikling af gælden.

Det er altid i låneudbyderens interesse at få deres penge tilbage. Så de er ofte også villige til at finde en god løsning på gælden, så du har råd til at afdrage hver måned. Det vigtigste er at du er åben og ærlig.

4.7/5 - (3 votes)
FAQ

FAQ: Lån trods RKI

Er det en god idé at optage lån på trods af RKI?

Det korte svar er, nej. Det er ikke en god idé at optage et lån hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI. Det er ikke nemt at optage et lån når du er registreret som dårlig betaler, da det også betyder at der er et mindre udvalg af låneudbydere på markedet.

Er det dyrere at låne trods RKI i forhold til andre typer af lån?

Ja, det er markant dyrere at optage lån trods RKI i forhold til andre typer af lån. De låneudbydere der tilbyder lån trods RKI, vil ofte have lån der har højere renter, højere gebyrer og større månedlige afdrag.

Hvor ser jeg om jeg er registreret i RKI?

Hvis du vil se om du er registreret i RKI, skal du logge ind på Experian. Det gør du ved at gå ind på www.dininfo.dk Herefter kan du logge ind med dit NemID og se om du er registreret eller ej.

Hvor kan man låne penge når man er i RKI?

Der findes nogle få låneudbydere der tilbyder lån selvom du er registreret i RKI. Her på siden kan du bruge sammenligningstjeneste til at finde et lån der passer til dig. Nogle af låneudbyderne tilbyder kautionistlån som du nemt kan optage.

Hvor kan jeg låne 3000 kr?

Vi har her samlet låneudbydere der tilbyder lån der passer til dig som låntager. Brug sammenligningstjenesten og find dit lån i dag.