Lån uden kreditvurdering

Lån til det du går og drømmer om med et lån uden kreditvurdering.

 • Nem godkendelse
 • Underskriv med NemID
 • Du skal ikke stille sikkerhed
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån oktober 2021 arrow right
Lån 1.000 Kr med NemID arrow right
DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3000 - 20000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Kreditnu
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1000 - 25000 kr
Løbetid 12 - 12 mdr.
Min. alder 23 år
 • Svar straks

 • Lån på 60 sek

 • Kundefavorit

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1000 - 20000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1500 - 50000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
 • Svar straks

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM FORBRUGSLÅN ONLINE

Hjem » Artikler » Lån uden kreditvurdering

At låne uden at blive kreditvurderet

Lån uden kreditvurderingHvis du har brug for penge, for eksempel et lån 4000 og du ikke kan låne dem i banken, så har du muligheden for at optage et lån uden kreditvurdering. Ud over bankerne findes der også en række låneudbydere som tilbyder online lån i Danmark.

Disse udbydere tilbyder lån uden sikkerhed og ofte med slogans som “Lån penge uden afslag“. Det kan være en fordel for dig at søge sådan et lån, hvis du enten har fået nej af din egen bank, eller hvis du ikke vil redegøre for, hvad pengene skal bruges til.

Derudover tager det i banken også ofte længere tid at få bevilliget et lån. Hvis du står og skal bruge pengene nu og her til for eksempel regninger, nye møbler eller en rejse. Så kan du vælge at optage hurtig lån, det kan for eksempel være kviklån, mini lån eller SMS lån.

Lån 10.000 uden kreditvurdering

Vil du låne 10.000 kr med nem kreditvurdering og hurtig udbetaling? Så bør du tjekke disse forslag med mini lån uden kreditvurdering:

 • Kredit Nu tilbyder lån op til 25.000 kr med fast løbetid på 12 måneder (minimumsalder 23 år)
 • Cashper lån op til 20.000 kr med udbetaling indenfor 1 time (minimumsalder 18 år)

Lån 20.000 uden kreditvurdering

Har du brug for et større beløb? Så kan Folkelånet være et godt valg, her kan du låne op til 50.000 kr. i 36 måneder. Du får pengene udbetalt til din NemKonto indenfor 2 dage efter godkendt ansøgning.

Bliver du kredittjekket?

Selvom du flere steder kan låne uden kreditvurdering, så vil du stadig automatisk blive kredittjekket af låneudbyderne. Låneudbyderne bruger nemlig vurderingen til at vurdere din økonomiske situation.

Det er for at finde ud af om du som låntager er kreditværdig, altså om du er i stand til at betale af på din gæld. Det er for at se om du er økonomisk stabil. Det er nemlig vigtigt at du har råd til din gæld, altså at dit rådighedsbeløb er stort nok til at dække dine månedlige afbetalinger.

Hvad er et kviklån?

Lån penge akut når du ønsker et mindre lån. Du kan hurtigt ansøge om for eksempel et kviklån 4000 uden kreditvurdering online. Ved et kviklån bliver der ikke spurgt til, hvad du skal bruge pengene til, du skal kun udfylde låne ansøgningen. Din låneansøgning skal underskrives med dit NemID og efter dette vil låneudbyderen få adgang til dine skatteoplysninger. Din lønindkomst og gældshistorik bliver tjekket igennem. Derudover tjekker låneudbyderen også om du er registreret i RKI eller Debitor Registret, før du kan blive godkendt til lån.

Hvad er et SMS lån?

Sms lån er en låneform hvor du kan låne små beløb for eksempel fra 500-2000 kr., som skal betales tilbage inden for 30 dage. Hvis du sidst på måneden mangler nogle hurtigere penge, så kan et sms-lån være en mulighed for at du hurtigt kan få nogle ekstra penge. Det dækker for eksempel ikke over et lån 20000 kr.

Ligesom med kviklån skal du underskrive din låneansøgning med dit NemID.

Hvad er en kreditvurdering?

Det er almindeligt at en låneudbyder foretager en kreditvurdering af dig, når du ansøger online. Lån penge uden sikkerhed er den gængse form for lån online.

En kreditvurdering er en proces de låneudbyderne bruger når du ansøger om et lån. Det er den metode de bruger til at sikre sig, at de kun låner penge ud til dig, hvis du har råd til det. Så du dermed ikke får problemer med din økonomi. Det er låneudbydernes måde hvorpå de sorterer i deres låneansøgere. Det gør de fordi der er mange der gerne vil låne mere, end det de har råd til.

Det varierer meget fra udbyder til udbyder hvordan du bliver kreditvurderet. Derfor kan der også være stor forskel på om du bliver godkendt eller ej. Der er derfor også forskel på hvor mange penge, de forskellige låneudbydere, vil låne ud til dig. Det skyldes at de lægger vægt på flere forskellige ting og det kan give forskellige resultater for dig som låneansøger.

Hvad består en kreditvurdering typisk af:

En kreditvurdering vil omfatte en vurdering af din generelle økonomi. Nogle af de ting låneudbyderne oftest lægger vægt på er:

 • Din alder
 • Din arbejdssituation
 • Kredithistorik
 • Indkomst
 • Din årsopgørelse fra SKAT

En anden vigtig del som er en del af kreditvurderingen er at tjekke om du som låneansøger, er registreret i RKI.

Fordele

Det kan være flere fordele ved at låne penge uden kreditvurdering og det kan også gøre det nemmere for dig, at låne de penge du har behov for. Du slipper nemlig for at skulle indsende en masse dokumentation for din økonomi. Du bliver som regel godkendt til lånet med det samme efter du har udfyldt og indsendt det online ansøgningsskema.

Ulemper

Lån penge uden kreditvurdering og husk altid at nærlæse betingelserne for lånet. Derudover skal du også nærlæse hvad renten er og hvad ÅOP (de årlige omkostninger i procent) er.

Det er ofte sådan at lånene er lidt dyrere når det er uden kreditvurdering og derfor kan det sagtens betale sig. At sammenligne de forskellige muligheder og løsninger, inden du accepterer et eventuelt lånetilbud.

Lån trods RKI

Det er ikke muligt at optage sms lån uden kreditvurdering hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI. Hvis du er blevet registreret i RKI, så har du vist at du ikke er i stand til at betale af på den gæld, du selv har optaget. Det betyder at låneudbyderne ikke finder det attraktivt, at låne penge ud til dig.

En registrering i RKI gør også har du har en dårlig kreditvurdering. Derfor vil din låneansøgning i de fleste tilfælde også blive afvist.

Du har dog alligevel en anden mulighed for at låne hvis du er registreret som dårlig betaler. Hvis du har en god ven eller et familiemedlem som vil låne dig penge, så kan de kautionere for dig. Det kræver dog at den person der skal kautionere for dig, er økonomisk ansvarlig, så låneudbyderen er sikker på at få deres penge tilbage.

Du får sjældent noget ud af at låne penge, hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI. Du kommer ned af en gældsspiral som sjældent fører til noget godt. Vi anbefaler altid at du får betalt af på din nuværende gæld, inden du optager et nyt lån. Så du kan komme ud af din registrering som dårlig betaler i RKI.

Dit budgetskema er vigtigt

Vi anbefaler altid at du starter med at fastlægge et budget over din privatøkonomi, inden du optager et lån. Dit budgetskema er med til at skabe et overblik over dine samlede indtægter samt de faste og variable udgiver. Ud fra dit budgetskema kan du også se dit rådighedsbeløb. Dit rådighedsbeløb har betydning for, hvor mange penge du kan låne med låneudbyderen. Jo større et rådighedsbeløb du har, jo flere penge vil du også kunne låne.

Du skal bruge dit budgetskema til at sikre dig imod at sige ja til lån online, som du ikke har råd til at have på den lange bane. Dit budget giver dig et overblik nemt og simpelt. Derudover giver det dig også et svar på, hvor meget du har til at betale af med på lånet hver måned.

Det kan sagtens betale sig for dig at få lagt dit budget inden du låner penge. Hvis ikke du overholder din låneaftale, som du har underskrevet, så kan det få konsekvenser for dig som låntager. Det kan ende med at gøre lånet dyrere for dig, end først antaget. Men det kan også ende med at du ikke kan betale og dermed modtagere rykkere, som kan resultere i at du bliver registreret som dårlig betaler i RKI.

Husk at sammenligne låneudbydere

Når du gerne vil optage et lån uden kreditvurdering, så har du helt sikkert også gjort dig nogle tanker om lånebeløbets størrelse. Når du har gjort dig nogle tanker omkring størrelsen på beløbet og lånet generelt, så kan du sammenligne forskellige lån og målrette din ansøgning. Sammenligningen af lån er vigtig når du ser på de forskellige låneudbydere. Det er nemlig her du kan gå ind og se på hvilke omkostninger der er i forbindelse med dit lån. Dermed kan du også finde ud af hvad lånet kommer til at koste dig i sidste ende.

Ved at sammenligne forskellige låneudbydere så får du også skabt et overblik. Herefter kan du sammenligne låneudbyderne med dit budget og dit rådighedsbeløb. Det er vigtigt at det månedlige afdrag lånene har matcher dit rådighedsbeløb. Det er vigtigt at de to ting passer sammen, så du ikke ender med et lån der er alt for dyrt for dig.

Husk altid at sammenligne lån og låneudbydere og derefter at sammenligne det med dit budget og dit rådighedsbeløb.