Lån uden lønseddel

Du kan her finde et online lån, hvor du ikke behøver at fremvise dine lønsedler. Find det lån der passer bedst til dig og din økonomi.

 • Underskriv med NemID
 • Nem godkendelse
 • Ingen krav om sikkerhed
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån maj 2024 arrow right
Lån penge uden afslag arrow right
Låneliste opdateret 30. maj 2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM AT LÅNE PENGE ONLINE

Kan jeg låne penge uden at fremvise lønsedler?

Står du og mangler penge nu og her og du vil gerne vide om du kan gøre det, uden at du skal fremvise dine lønsedler? Det kan du sagtens. Du kan enten optage et forbrugslån, som typisk er et lidt større lån, eller du kan vælge at optage et kviklån, som typisk er til lidt mindre lån.

Lån penge uden lønseddel

Lån penge uden lønseddelVil du gerne kunne optage et lån uden lønseddel, eller uden at fremvise din årsopgørelse? Normalt er det en standard procedure at skulle det i bankerne, men online kan du søge flere steder, uden at skulle fremvise dokumentationen.

Du har nu mulighed for at optage et lån uden at vise lønseddel. I stedet for at gå ned i banken hvor de kræver at du kan vise løn dokumentation for dit lån, så kan du nu uden om banken optage et online lån. Her er det ikke nødvendigt at vise dokumentation. Du kan optage et lån til bil uden løn dokumentation, ved at optage lånet fra en af de forskellige låneudbydere.

Fordelene og ulemperne

Der er både fordele og ulemper ved at skulle låne penge uden dokumentation af lønsedler. Fordelene ved ikke at skulle fremvise lønsedler er, at det er meget nemmere og hurtigere for dig at komme igennem en ansøgningsprocess.

En klar ulempe er at dit lån ofte bliver dyrere end først antaget. Det er kort sagt dyrere for dig, når du ikke skal fremvise dokumentation.

Er du træt af konstant afslag på din låneansøgning? Tag et kig på vores guide Lån penge uden  afslag og bliv godkendt straks.

Hvordan låner du uden lønseddel?

De fleste banker vil opkræve dokumentation fra dig, når du skal låne et givent beløb. Hvis du derimod i stedet går uden om bankerne og bruger de forskellige online låneudbydere, så vil de fleste ikke kræve at du har noget dokumentation. Det sparer dig for besværet med at fremvise lønsedler og andre dokumenter, for at få godkendt det lån du gerne vil optage.

Når du finder et lån uden dokumentation, så vil renten på dit lån ofte også være noget højere, da låneudbyderne løber en større risiko ved at låne dig penge. Det er vigtigt at du søger for at undersøge nogle forskellige ting, når du vil optage et lån online.

 • Find den rigtige udbyder af online lån:

Når du gerne vil optage et online lån, så kan du bruge vores sammenligningstjeneste her på siden. På den måde kan du hurtigt og nemt sammenligne dine lån, for at finde det lån der passer bedst til dig. Det giver dig et overblik over de forskellige låneudbydere, hvis du sammenligner dem. Du kan samtidig sammenligne hvor meget du ender med at skulle betale i forhold til ÅOP – de årlige omkostninger i procent – samt renter og gebyrer ved de forskellige låneudbydere.

 • Når du skal ansøge om lånet:

Når du har fundet det lån du gerne vil optage, så skal du ansøge om lånet. Det gør du blot ved at trykke på knappen hvor du kan ansøge lånet, herefter bliver du videresendt til låneudbyderens hjemmeside. På låneudbyderens egen hjemmeside skal du udfylde en ansøgningsformular.

 • At vente på svar på låneansøgningen:

Når du har udfyldt din låneansøgning på låneudbyderens hjemmeside, så skal du sende den afsted. Herefter kan du ikke gøre andet end at vente på at få svar fra låneudbyderen.

 • Pengene bliver udbetalt

Hvis låneudbyderen godkender din låneansøgning, så vil du hurtigt få pengene udbetalt.

Hvilke lån?

Når du vil optage et lån uden lønseddel, så er der kategorierne forbrugslån eller kviklån. Fælles for begge kategorier er, at de ikke kræver at der bliver stillet sikkerhed fra din side. Derudover kan du også bruge de lånte penge som du har lyst til.

 • Forbrugslån:

Forbrugslån dækker oftest over større lån. Så har du brug for et større lån, så er det forbrugslån du skal kigge efter.

 • Kviklån:

Kviklån er til hvis du skal have et mindre lånebeløb nu og her, som du så kan tilbagebetale over en kortere periode. Ofte er det også sådan med kviklån, at hvis du betaler lånet tilbage inden for 30 dage, så kan du undgå at skulle betale renter på lånet.

Krav for at låne uden sikkerhed?

Du kan godt finde et lån uden sikkerhed og dokumentation. Det betyder at du som låntager ikke skal stille sikkerhed for de penge du låner. Samtidig skal du heller ikke sende dokumentation og lønsedler til låneudbyderen.

Det er anderledes fra banken, hvor du ofte skal kunne stille for eksempel din bil eller dit hus, som sikkerhed for det lån du optager.

Der er nogle forskellige krav for at låne, som du skal opfylde, hvis du vil låne uden sikkerhed og dokumentation.

 • Du skal være minimum 18 år gammel
 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Du skal have en dansk bankkonto samt et NemID

Derudover kan der være nogle ekstra krav såsom:

 • Du skal have bopæl i Danmark
 • Du skal være dansk statsborger
 • Kreditvurderingen foregår ved hjælp af E-skat

Det kan sagtens betale sig for dig, hvis du ansøger om et lån flere steder, fordi de forskellige låneudbydere vurderer dig som låntager forskelligt. Hvis du ender med ikke at blive godkendt af en låneudbyder, så betyder det ikke at du ikke kan optage et lån andre steder. Vi anbefaler at du undersøger 3 forskellige låneudbydere og finder det lån der passer bedst til dig.

Der er i dag mange forskellige online låneudbydere. Det betyder, at det kan sagtens betale sig at undersøge og ansøge ved flere forskellige låneudbydere. Du kan evt. tjekke lån 10000 uden dokumentation.

Kan du låne trods RKI?

Det er typisk ikke muligt at låne penge uden lønseddel, hvis du er registreret i RKI. Hvis du er registreret i RKI, så står du som værende dårlig betaler. Alle låneudbydere som du ansøger ved, tjekker din betalingshistorik og om du er registreret som dårlig betaler.

Tjek her om du er registreret i RKI.

Det er en stor risiko for låneudbyderne, låne dig penge hvis du er registreret i RKI som dårlig betaler. Chancen for at låneudbyderne får deres penge tilbage, er meget mindre, hvis du tidligere har haft en historik som dårlig betaler. Eller hvis du stadig står registreret i RKI.

Vi anbefaler altid at inden du optager endnu et lån selvom du er i RKI, at du får afbetalt på den gæld du i forvejen har. Ved at få afbetalt på din nuværende gæld, kommer du ud af en ond spiral som aldrig vil ende godt. Når du har afbetalt din gæld, vil du påny kunne optage et online lån uden lønseddel.

Sørg for at have et budgetskema

Inden du vælger at ansøge om et lån og sætte dig selv i gæld, skal du have styr på, om du har råd til at betale af på lånet hver måned. Din privatøkonomi består af mange forskellige poster, både udgifter og indtægter. Tit flere end du selv regner med. Hvis du samler dem alle i et budgetskema, så får du hurtigt og let et overblik over din økonomi. Det kan sagtens betale sig, at skabe dette overblik, inden du låner penge ved en låneudbyder.

Et budget giver dig et overblik over din privatøkonomi, som du måske ikke før har haft. Et budgetskema er et godt værktøj, til at spare penge. Det skaber også en større klarhed over hvad dit månedlige rådighedsbeløb er.

Ved at lave dette budgetskema, sikrer du også at du får en fornuftig økonomi i fremtiden. Hvis du har et godt budget, så kan det fortælle dig, om du har overskud til at låne mere end du havde regnet med. Eller om du skal låne mindre. Derudover kan budgetskemaet også fortælle dig, om du eventuelt kan spare nogle andre steder, så du er fri for at låne penge ved en låneudbyder.

Når du har lavet dit budget, så bør du gennemgå det grundigt, for at se om der er nogle ting du kan skære ned på, så du ikke behøver at låne penge. På den måde kan du måske undgå at skulle sætte dig selv i gæld.

Efter du har fundet ud af hvad dit rådighedsbeløb er, kan du igen undersøge de lån uden lønseddel du har kigget på. Det er vigtigt at du ikke optager et lån, som dit rådighedsbeløb ikke kan klare. Hellere låne lidt mindre penge og så kunne betale dit månedlige afdrag af. Fremfor at du optager et lån der er for stort, så dit rådighedsbeløb ikke kan dække dine udgifter ved lånet.

Du bliver altid kreditvurderet

Ligemeget om du fremsender lønsedler og anden dokumentation, eller ej, så vil du blive kreditvurderet af låneudbyderne. Kreditvurderingen er mere grundig og omfattende, hvis du fremsender dokumentationen. Dog kan du sagtens få et lån uden dokumentation. Kreditvurderingen foregår ofte med dit NemID og E-skat, da NemID er din egen personlige underskrift online.

Du slipper ikke for at blive kreditvurderet når du låner, selvom det er et lån uden lønseddel. Under kreditvurderingen vil låneudbyderen også tjekke om du er registreret som dårlig betaler i RKI. Du må også kunne forvente at renterne er højere ved et lån uden dokumentation, fremfor ved et lån hvor du fremviser dine lønsedler.

Sammenlign altid flere lån inden du låner penge, på den måde er du sikret at få det lån der passer bedst til dig og din økonomi.

5/5 - (1 vote)
FAQ

FAQ: Lån uden lønseddel

Hvad bruger jeg til at ansøge om et lån, hvis ikke det er mine lønsedler?

I dag skal du bruge dit NemID og en bankkonto når du søger om lån. Det betyder at du ikke behøver at fremvise dine lønsedler for en given periode.

Hvad er kravene for at låne uden sikkerhed?

Du skal minimum være fyldt 18 år.
Du må ikke være registreret i RKI. Du skal have et NemID og en dansk bankkonto.

Kan jeg låne hvis jeg er registreret i RKI?

Du kan ikke optage et lån hvis du er registreret i RKI. Det kan du ikke, da du så står som værende dårlig betaler og ikke mange låneudbydere vil låne dig penge så. Det vil de ikke, da de ikke er sikre på at de får deres penge tilbage igen.