Lån uden sikkerhed

Det er muligt for dig som låntager, at optage et lån, uden at skulle stille sikkerhed for lånet. Det er nemt og hurtigt for dig at optage et lån.

 • Nem godkendelse
 • Du skal ikke stille sikkerhed
 • Underskriv med NemID
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån juli 2024 arrow right
Lån penge uden afslag arrow right
Låneliste opdateret 20. juli 2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM AT LÅNE PENGE ONLINE

Lån uden sikkerhed

Med et lån uden sikkerhed behøver du ikke at skulle stille hverken din bil eller dit hus som sikkerhed for dit lån. Det betyder også at hvis du ikke kan betale dine afdrag til tiden, så bliver din bil eller dit hus ikke taget af banken. Du kan låne penge uden sikkerhed online i dag.

Hvad er et lån uden sikkerhed?

Et lån uden sikkerhed er et lån, du kan optage uden at du skal stille for eksempel din bil eller dit hus som sikkerhed for lånet. Ved billån og realkreditlån skal du ofte stille et aktiv som sikkerhed for dit lån. Derfor kan banken også ofte tilbyde dig en noget lavere rente. Ved et lån uden sikkerhed slipper du for at stille hus, bil eller andet som sikkerhed for dit lån. Du skal dog regne med at du skal betale en noget højere rente.

Hvordan kan du låne uden sikkerhed?

Der er utallige muligheder for at optage et lån penge hurtigt uden sikkerhed. Du kan for eksempel tage et små lån 3000 kr. Mulighederne for et lån er især store, hvis du har styr på din privatøkonomi. En god økonomi giver dig nemlig en ekstra stor chance for, at din låneansøgning vil blive godkendt at de låneudbydere du ansøger om lån hos. Låneudbyderne går højt op i, at de låner penge ud til de låntagere der har råd til at betale lånet tilbage. Dermed mindsker låneudbyderne også deres risiko for at miste penge.

Her på siden kan du finde flere forskellige låneudbydere. Du skal blot gå ind på den enkelte låneudbyder og udfylde en låneansøgning på deres hjemmeside. Det tager ikke mere end et par minutter for dig at udfylde låneansøgningen. Express Bank er en af de låneudbydere, hvor du kan låne både 30000 kr. og 40000 kr. uden sikkerhed. Derudover er der også låneudbydere hvor du kan låne helt op til 500.000 kr.

Hvordan foregår processen med at ansøge om lån?

Den online låneansøgningsproces er blevet meget simpel. Du skal ikke bruge uanede mængder af tid eller penge på det. Til at starte med skal du blot gå ind på den pågældende låneudbyders hjemmeside og udfylde din låneansøgning. Det er vigtigt at du udfylder din låneansøgning med alle korrekte informationer. Låneudbyderne har brug for de korrekte informationer, for at udregne prisen på dit lån korrekt. Hvis du udfylder dine oplysninger forkert, så kan du ende med at låneudbyderen tilbyder dig en højere rente. Det kan også ende med, at de afviser dit lån.

Når du har udfyldt låneansøgningen skal du underskrive den med dit NemID. NemID’et bliver brugt til at verificere at det er dig, der ansøger om lånet. Dermed fungerer NemID også som din personlige digitale underskrift. Når alt dette er gjort, så sender du blot låneansøgningen afsted.

Låneudbyderne vil foretage en kreditvurdering af dig og din privatøkonomi. Det gør de for at vurdere om de kan og vil tilbyde dig et lån. Hvis du får tilbudt et lån, så bliver prisen på lånet fastsat ud fra dine personlige oplysninger samt størrelsen og løbetiden på lånet.

Det er en god idé at ansøge om lån ved flere forskellige låneudbydere, så du dermed også modtager flere forskellige lånetilbud. På den måde kan du nemlig vælge det lån der passer bedst til dig og din økonomi. Derudover er det i forbindelse med dette en god idé, at kigge på lånenes løbetid, den månedlige ydelse og ÅOP. Det er disse faktorer der adskiller de forskellige lån fra hinanden. ÅOP viser hvilket lån der er det billigste.

Når du har besluttet dig for hvilket lån du ønsker at optage, så skal du blot underskrive låneaftalen med dit NemID. Derefter får du pengene udbetalt.

Der er både fordele og ulemper

Der vil altid være både fordele og ulemper, når man optager et lån uden sikkerhed.

Den største fordel ved at låne penge uden sikkerhed er, at du ikke behøver at stille hverken bil eller hus som sikkerhed for lånet. Det betyder at stort set alle der har styr på deres økonomi kan optage et lån online. Du kan derudover også selv bestemme hvad det er du vil bruge pengene til. En anden fordel ved lån uden sikkerhed, er at låneprocessen er nem og ligetil. Du skal ikke snakke med bankrådgivere eller andre personer. Du skal blot udfylde en låneansøgning online ved låneudbyderen.

Så er der ulemperne ved et sådan lån. Den største ulempe ved at låne penge ude sikkerhed er, at du ofte skal betale en noget højere rente end ved andre typer af lån. Det skyldes at låneudbyderne løber en større risiko ved at låne dig penge, fordi du ikke stiller sikkerhed for lånet. Den risiko kommer du som låntager til at betale i form af den højere rente der er.

Optag lån uden NemID

Når du ansøger om lån online, så skal du bruge dit NemID til at bekræfte den låneansøgning du har lavet. Det er så bankerne kan bekræfte, at det faktisk er dig, der ansøger om lånet og ikke en anden person der vil prøve, at misbruge dine oplysninger. På grund af dette, er det ikke muligt at låne penge online uden brug af dit NemID.

Kan du låne på trods af RKI?

Det er ikke muligt at optage et lån trods RKI. Hovedreglen er, at du ikke kan optage nye lån hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret. Der findes dog nogle få låneudbydere, som tilbyder et lån med RKI. På hver af lånesudbydernes hjemmesider, kan du læse mere om de betingelser de har, for at du kan optage et lån ved dem.

Hvis du er registreret i RKI står du som værende dårlig betaler. Alle låneudbydere du ansøger om lån ved, vil tjekke din betalingshistorik og om du er registreret som dårlig betaler. At være dårlig betaler gør din økonomiske situation usikker og det er dermed også sværere at få dit lån godkendt.

Låneudbyderne løber en større risiko ved at låne dig penge, hvis du er registreret som dårlig betaler. Chancen for at de får deres penge tilbage igen, er mindre, hvis du tidligere har haft en historik som dårlig betaler. Eller hvis du stadig står registeret.

Vi anbefaler altid at du får betalt din nuværende gæld af, inden du overvejer at optage et nyt lån. Når du har betalt din nuværende gæld af, vil du igen have muligheden for at optage et lån online.

At have et godt budget

Når du ansøger om et lån online, er det en god idé at du har styr på, hvor meget du har råd til at afdrage med hver måned. Derfor er det en god idé at få skabt et overblik ved hjælp af et budgetskema. Et budget giver en større klarhed over, hvad dit månedlige rådighedsbeløb er.

Ved at du laver et budgetskema sikrer du også, at du får en fornuftig økonomi i fremtiden. Derudover er budgettet også et godt værktøj til at spare penge. Hvis du har et godt budget kan det fortælle dig, at du har råd til at låne mere end du først havde antager. Dog kan det også fortælle dig om du skal låne mindre, end først antaget.

Du bør gennemgå dit budget grundigt, for at se om der er nogle poster du eventuelt kan skære ned på. På den måde har du muligheden for at undgå, at skulle optage et lån.

Når du har fundet ud af hvad dit månedlige rådighedsbeløb er, kan du undersøge de lånetilbud du har modtaget. Det er vigtigt at du ikke optager et lån, som dit månedlige rådighedsbeløb ikke kan dække over. Så vil det være bedre at du låner et mindre beløb som dit rådighedsbeløb kan klare. Fremfor at du står med et lån, hvor dit rådighedsbeløb ikke kan dække dine månedlige ydelser.

Husk altid at sammenligne og gennemgå flere forskellige lån, fra forskellige låneudbydere. På den måde sikrer du, at du får det lån der passer bedst til dig og din økonomi.

Bedøm post
FAQ

FAQ: Lån uden sikkerhed

Hvor kan jeg låne penge uden sikkerhed?

På siden her kan du finde en oversigt over låneudbydere der tilbyder lån, uden du skal stille hverken din bil eller dit hus som sikkerhed.

Kan man låne penge uden NemID?

Da NemID blev indført betød det også at mange låneudbydere gjorde det itl et krav at man som låntager skal have et NemID. Nogle få låneudbydere har lån uden NemID. Hvis du optager et lån uden NemID skal du kunne bekræfte din identitet på en anden måde.

Hvor kan man låne penge når man er 18 år?

Du kan som 18 årig optage lån ved langt de fleste låneudbydere, da du er myndig. Dog er der nogle låneudbydere der har som krav at du skal være minimum 21 år, før du kan optage et lån. Derfor er det en god idé at undersøge låneudbydere inden du optager et lån.