Lille lån

Står du og mangler de ekstra penge til en uventet regning eller noget du står og mangler? Så læs med her og bliv klædt på til at låne penge.

 • Du skal ikke stille sikkerhed
 • Underskriv med dit NemID
 • Alternativet til bankerne
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån juli 2024 arrow right
Lån penge uden afslag arrow right
Låneliste opdateret 20. juli 2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM AT LÅNE PENGE ONLINE

Lille lån

Et lille lån dækker over en mindre lånetype, som du hurtigt og let kan optage online. Det er grundlæggende det samme som SMS lån og kviklån, det er kun navnet og lånebeløbets størrelse der kan være til forskel. Et lille lån er til dig som har brugt for et hurtigt lån, med et lavt lånebeløb.

En smart lånemulighed

Lille lånHar du tænkt på at lån lille eller små beløb hurtigt og få svar med det samme? Svaret til dit lån finder du her på siden, hvor du kan sammenligne forskellige låntyper og låneudbydere. Du kan finde en lang række lån lille rente eller lån uden sikkerhed her på siden.

Siden her gør det nemt og overskueligt at finde hurtig kredit lån. Du kan både sammenligne priser og lånevilkår, på en lang række lån fra nogle af de populære låneudbydere. Låneberegneren øverst på siden kan du bruge til at finde det lille lån der passer bedst til dig og din økonomi. Det er gratis og uden forpligtelse.

Når du vil optage et lån gennem siden her, skal du blot klikke på knappen med “tag lån”. Så bliver du viderestillet til låneudbyderens egen hjemmeside, her skal du færdiggøre din låneansøgning. Du ansøger med dit NemID, nemt og sikkert, og oftest har du pengene på din NemKonto indenfor kort tid.

Hvad er det for en type lån?

Navnet lille lån dækker over en mindre type af lån, så du nemt og let kan optage. Det er egentlig det samme som kviklån, Quicklån, mikrolån, minilån og SMS lån. Forskellen på lånene, er navnet og størrelsen på lånebeløbet. Derudover er små lån også lånetyper, der har en kort løbetid og kort svar- og udbetalingstid.

Lånet er lavet til dig som har brugt for et hurtigt og nemt lån, med et lavt lånebeløb. Oftest ligger beløbsstørrelsen på disse lån mellem 300 og 6.000 kroner, men størrelsen på beløbet kan variere.

Der kan være flere grunde til, at du vil tage et lån. Der kan være kommet en uforudset regning, du skal til tandlægen, eller har en anden udgift du ellers ikke kan dække. Uanset hvad dit behov er, så står vi her klar til at hjælpe dig, med en hurtig og nemt sammenligning af lån.

Fordele ved lille lån

At lån små penge på nettet er en af de nemmeste måder at låne penge på. Ved flere låneudbydere tager det kun få minutter, før du får svar på din låneansøgning. Det er med til at give dig en hurtig afklaring på, om du kan optage det ønskede lån. Oftest kan du få et lån penge uden afslag. Når du optager et lån, kan du bruge pengene som du har lyst til. Det vil sige at låneudbyderne ikke spørger dig om, hvad du skal bruge pengene til. Det giver dig en stor frihed som er lavet til dig og dine behov.

Hvis du skal have et lån ved en traditionel låneudbyder, så betyder det også at der kommer en mere omstændig proces. Du skal her ofte vente i flere dage før banken kommer med en tilbagemelding til dig, i forhold til om du kan optage lånet eller ej.

Lån og renter

Når du har valgt den låneudbyder som passer bedst til dig og dine behov, så kan du se standardrenten som bliver udbudt på lånet. Når du ansøger om et lån, får du først den endelige rente at vide, når låneudbyderen sender dig den endelige låneaftale. Det skyldes at låneudbyderen tilpasser renten til dig. Det gør det som oftest i en kreditvurdering som er med til at afgøre, hvilken rente du får, til dit lån lille beløb. Renten du får er oftest højere end den, du kan få ved et lån hos en traditionel bank. Til gengæld får du en hurtigere svartid og udbetalingstid. Det er med til at sikre dig, at du får pengene til det du går og drømmer om.

Når du sammenligner priser og lånevilkår ved dit lån, så skal du kigge ekstra godt på ÅOP. ÅOP er de årlige omkostninger i procent, de er med til at bestemme, hvad det koster at optage lånet.

Optag lån trods RKI

En af de vigtigste ting er om du er registreret i RKI eller i Debitor Registeret. Hvis du er registreret i et af skyldnerregistrene, så har du ikke mulighed for at optage lån. Det er derfor ikke muligt at optage lån med RKI. Det betyder også at du ikke kan optage et lån 30.000 eller et lån 20.000 kr., trods RKI. Så selvom du kun ønsker et lån af denne størrelse, så er der ikke noget at gøre. Du vil få et afslag. Du bliver derfor ikke kreditvurderet, men derimod siet fra inden kreditvurderingen finder sted.

Det kan godt virker hårdt at du ikke bliver kreditvurderet, men låneudbyderen tager i forvejen flere risici når de låner penge ud. Hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitorregistret, så er chancen for at låneudbyderne får deres penge tilbage, noget mindre. Chancen er mindre fordi du førhen har vist at du tidligere har haft en historik som dårlig betaler, eller fordi du. måske stadig står registreret som dårlig betaler.

Tjek her om du er registreret som dårlig betaler i RKI.

Vi anbefaler altid, at du får betalt af på din nuværende gæld, inden du optager et nyt lån. Ved at få afbetalt på din nuværende gæld, kommer du ud af en ond gældsspiral. Når du har fået afbetalt din gæld og er kommet ud af din registrering i RKI, vil du påny kunne optage et lille lån online.

Lån uden sikkerhed

Du kan sagtens finde online lån uden sikkerhed. Det betyder at du som låntager ikke skal stille sikkerhed for de penge du låner. Derudover skal du heller ikke fremsende dokumentation såsom lønsedler eller andet til låneudbyderen. Det er anderledes fra banken, hvor du ofte skal stille noget som sikkerhed for dit lån. Det kan for eksempel være din bil eller dit hus, du stiller som sikkerhed for det lån du optager.

Derudover er der nogle forskellige krav for at optage lån, som du skal udfylde. Hvis du vil låne uden sikkerhed.

 • Du skal være 18 år gammel
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret
 • Du skal have NemID samt dansk bankkonto

Derudover kan der forekomme flere krav såsom:

 • Fast bopæl i Danmark
 • Dansk statsborger
 • Kreditvurdering via E-skat

Det kan godt betale sig, hvis du ansøger om lån flere steder. Netop fordi de forskellige låneudbydere også vurderer dig som låntager forskelligt. Hvis du ender med at få et afslag fra en låneudbydere, så betyder det ikke at du ikke kan optage et lån andre steder. Vi anbefaler at du undersøger og sammenligner 3 forskellige lån og låneudbydere. For derefter at finde de lån der passer bedst til dig og din økonomi.

At have et godt budget

Inden du optager et lån og sætter dig selv i en gælds position. Så skal du have styr på om du har råd til at betale af på lånet hver måned. Din privatøkonomi består af mange forskellige poster, det gælder både udgifter og indtægter. Det er også ofte flere end du regner med. Hvis du samler alle din indtægter og udgifter i et budgetskema, så får du hurtigt og let skabt et overblik over din økonomi.

Et budget giver dig et overblik over din økonomi, som du måske ikke før har haft. Derudover er budgettet et godt værktøj til at spare penge. Samt det skaber en større klarhed over, hvad dit månedlige rådighedsbeløb er.

Ved at lave dit budgetskema, sikrer du også at du får en fornuftigt økonomi i fremtiden. Hvis du har et godt budget, så kan de fortælle dig om du har råd til at låne mere end du først havde antaget. Det kan dog også fortælle dig om det er nødvendigt, at du låner et mindre beløb end det du rigtigt ville. Budgettet kan også fortælle dig om du kan spare på nogle poster, så du faktisk bliver fri for at låne penge online.

Når du har udfærdiget dit budgetskema, bør du gennemgå det grundigt, for at se om der er nogle poster du kan skære ned på. På den med kan du måske være heldig, at du undgår at skulle sætte dig selv i en gælds position.

Efter du har fundet ud af hvad dit rådighedsbeløb er, så kan du igen undersøge og sammenligne de lån du har kigget på i første omgang. Det er vigtigt at du ikke optager et lån, som dit rådighedsbeløb ikke kan dække over. Det er derimod bedre at du så låner et mindre beløb og dermed stadig kan betale dit månedlige afdrag som du skal. I stedet for at du optager et for stort lån, som du ikke kan betale hver måned, fordi dit rådighedsbeløb ikke kan dække udgiften ved lånet.

Du bliver altid kreditvurderet

Om du fremsender dokumentation og lønsedler eller ej, så vil du altid blive kreditvurderet af låneudbyderne. Kreditvurderingen er mere omfattende og grundig, hvis du optager et lån med dokumentation og sikkerhed, fremfor hvis du optager et lån uden sikkerhed og dokumentation. Du kan sagtens få et lån uden dokumentation. Denne kreditvurdering foregår via E-skat med dit NemID. Dit NemID er din egen personlige underskrift som du kan bruge online.

Du slipper ikke for at blive kreditvurderet når du låner, selvom det er et lille lån uden dokumentation. Under din kreditvurdering vil låneudbyderen tjekke om du er registreret som dårlig betaler i RKI eller debitorregistret. Du må også ved denne form for lån, kunne forvente en højere rente, fremfor et lån med dokumentation ved en traditionel bank.

Sammenlign altid flere lån inden du låner penge på nettet, på den måde er du sikret at du får det lån der passer bedst til dig og din økonomi.

Bedøm post
FAQ

FAQ: Lille lån

Hvor gammel skal jeg være for at optage lån?

Du skal være minimum 18 år for at optage et lån. Der er dog nogle låneudbydere der kræver at du er minimum 21 år eller 23 år.

Hvordan underskriver jeg mit lån?

For at underskrive en låneaftale til et lån online, skal du have et NemID. Dit NemID skal du bruge som din egen personlige underskrift online, til at underskrive din låneaftale.

Hvad er fordelene ved et lille lån online?

At låne online er en af de nemmeste måder at låne penge på. Ved flere af låneudbyderne går der kun få minutter, før du har et svar på din låneansøgning. Det er med til at give dig en hurtigt afklaring på, om du kan optage det lån du ønsker. Derudover kan du bruge penge som det passer dig, uden at låneudbyderen spørger ind til hvad du skal bruge dem til.