Minilån

Minilån er små hurtige lån til dig der står og mangler pengene her og nu. Det er et lille lånebeløb med en kort løbetid.

 • Lån med straksudbetaling
 • Hurtig låneproces
 • Du skal ikke stille sikkerhed
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån maj 2024 arrow right
Lån penge uden afslag arrow right
Låneliste opdateret 30. maj 2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM AT LÅNE PENGE ONLINE

Sådan fungerer et minilån

Som navnet antyder, er et minilån et lille lån. Oftest dækker lånet op til for eksempel et minilån 10000 kr. Ud over at det er et relativt lavt beløb, så har denne type af lån oftest også en kort løbetid. Det vil sige at du kan få et minilån 30 dage, altså foregår tilbagebetalingen over en kortere periode. Minilån ekspres lån er mest til dig, der ønsker et ekstra supplement til din indkomst i en måned. Det kan være at du ved du får lidt ekstra penge den efterfølgende måned, som du øsnker at gøre brug af nu. Det kan også være fordi du blot ønsker at have lidt ekstra penge på lommen. Hvis du ønsker et større beløb, vil et forbrugslån ofte være en mere passende løsning for dig som låntager.

I dag er der få mennesker der ikke har hørt om hurtig lån og rigtig mange har hørt om de uheldige konsekvenser det kan forekomme. Det er konsekvenser der kan komme, hvis du låner mere end du har råd til at betale tilbage.

Hvem kan få et minilån?

Stort set alle kan få lov til at optage et lån penge minilån. Der er nemlig få krav du skal opfylde, for at kunne blive godkendt til for eksempel et minilån 5000 kr.

 • Du skal minimum være 18 år gammel.
  • Nogle låneudbydere kræver at du er 21 år, andre kræver at du er 23 år. Fælles for dem alle er at du skal være myndig og dermed også selv binde for det lån du optager.
 • Have et NemID.
  • Dit NemID skal du bruge til at ansøge om lånet og herefter til at underskrive lånet med.
 • Have en dansk bankkonto.
  • Bankkonto bruges til at sætte dine lånte penge ind på. Derudover bruges den også til betaling af den månedlige ydelse der kommer på lånet.
 • Fast bopæl i Danmark
  • Det er ikke et krav at du er i fast arbejde. Det er dog en klar fordel og det er med til at øge dine chancer, for at få din låneansøgning godkendt.
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
  • Du kan ikke optage et minilån trods rki. Du må ikke være registreret som dårlig betaler i hverken RKI eller Debitor Registret. Det gælder egentlig for alle kreditinstitutter i Danmark. Hvis du er registreret som dårlig betaler, eller allerede har optaget andre lån. Så er det en god idé at få dem betalt af, inden du optager et nyt. Derfor er det heller ikke muligt at optage et minilån med rki.

Hvis du kan nikke genkendende til de ovenstående krav og dermed også opfylde dem. Så er du godt på vej til at få godkendt en låneansøgning og derefter få minilån straks udbetaling.

Omkostninger og løbetid på et minilån

Et minilån 3000 kr er af en lav karakter og derfor er løbetiden også tilsvarende kort. Det betyder også at du ikke skal betale af i flere år på for eksempel et minilån 1000 kr. Ofte kan du faktisk på det betalt tilbage på få måneder.

Den gennemsnitlige løbetid ligger på mellem 15 og 60 dage. Dette passer rigtig fint til et minilån 500 kr. Du har næsten altid mulighed for at rette løbetiden på lånet og gøre den både længere og kortere. Du bør dog være opmærksom på, at selvom dine månedlige ydelser bliver mindre, jo længere bliver løbetiden og renteudgifterne kan dermed også blive højere. Det betyder at det vil være mest fordelagtigt, hvis du vælger en kort løbetid på dit minilån uden kreditvurdering. På den måde gør du udgifterne så lave som muligt.

Renterne på denne lånetype kan varierer meget fra låneudbyder til låneudbyder. Det samme gør de udgifter der er forbundet med oprettelsen af lånet. Derfor anbefaler vi at du sætter dig ind i tallene, inden du godkender og underskriver en låneaftale på det bedste minilån. Du kan få et leasy minilån eller vivus minilån. Udover renten findes der flere andre udgifter forbundet med et lån, disse er ikke medregnet i renten.

Fordele og ulemper ved lån penge

Fordele:

Der kan være flere fordele ved at vælge et minilån fremfor et almindeligt banklån. Den største fordel er, at der er en kort låneproces. Du skal blot ansøge online og få minutter senere modtager du et svar. Derefter går der mellem et par timer og et par dage, så har du pengene på din bankkonto.

Du behøver derudover heller ikke at forklare, hvad du ønsker at bruge de lånte penge til. Du skal derudover heller ikke stille sikkerhed for lånet. Når det kommer til at du skal tilbagebetale lånet igen, så er der også en klar fordel ved denne type af lån. De har nemlig en kort løbetid og derfor er du ikke bundet til lånet i en lang årrække.

Ulemper:

Som ved alle typer af lån på lånemarkedet, vil der også forekomme ulemper ved at optage denne type af lån.

Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at have et godt overblik over din økonomiske situation. Hvis du har et godt overblik, ved du også hvad de månedlige ydelser på et lån kommer til at betyde for din økonomiske situation i fremtiden.  Det er derfor vigtigt, at du får lavet en budgetskema. Her skal indgå både dine indtægter og dine udgifter. Med et godt og grundigt budget, ved du hvad dit rådighedsbeløb er. Det er vigtigt at dit rådighedsbeløb kan dække over den månedlige ydelse, der følger med til lånet.

Selvom disse lån dækker over små beløb, er det stadig vigtigt at du er realistisk. Det er vigtigt at du får betalt lånet tilbage indenfor den aftalte løbetid. Hvis du ender med at betale for sent, eller slet ikke betaler, kan det ende med at blive et meget dyrt lån på den lange bane.

Du bør derfor tænke dig grundigt om, inden du vælger at optage et lån penge online.

Vi anbefaler

Hvis du i forvejen har optaget et eller flere lån, anbefaler vi at du betaler lånene ud, før du vælger at optage et nyt. På den måde undgår du at miste overblikket over de månedlige ydelser. Dermed undgår du også at modtage rykkere og gebyrer på dit lån.

Husk at sammenligne og gennemgå flere forskellig hurtig minilån, inden du accepterer et lånetilbud. Derudover anbefaler vi også, at du indhenter flere lånetilbud. På den måde finder du det lån der passer bedst til dig og din privatøkonomi.

5/5 - (2 votes)
FAQ

FAQ: Minilån

Hvor kan jeg låne 3000 kr?

Flere og flere låneudbyder tilbyder et lån 3000 kr. Her på sitet har vi listet en lang række låneudbydere der tilbyder et sådant lån.

Hvor kan jeg låne 1000 kr?

Flere låneudbyder tilbyder i dag lån helt ned til 1000 kr. Dette er en klar fordel for dig som låntager, hvis du står og mangler penge her og nu. Her på siden kan du se flere låneudbydere der tilbyder et lån 1000 kr.

Hvor kan jeg låne 10000?

Her på sitet har en en række låneudbydere der tilbyder et lån 10000 kr. Her får du et lån og en løbetid du selv er med til at skabe.

Hvor kan man låne penge når man er i RKI?

Der er ikke mange online låneudbydere i dag der tilbyder et lån trods RKI. Du har dog mulighed for at optage et kautionist lån, eller gøre brug af at pantsætte dine ting. Ved at pantsætte en værdigenstand kan du få nogle penge ind på din konto selvom du er registreret som dårlig betaler.