Mobillån

Står du og mangler et hurtigt og nemt lån i dag? Så er hurtige mobillån en mulighed for dig. Ansøgningsprocessen er nem og du får svar med det samme.

 • Få godkendt dit SMS mobillån
 • Søg mobillån 5000
 • Mobillån trods RKI
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån april 2024 arrow right
Lån penge uden afslag arrow right
Låneliste opdateret 19. april 2024
DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordiclån
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 5.000 - 50.000 kr
Løbetid 12 - 72 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 8,73 - 28,08 %
 • Svar inden for 1 time

 • Bestem selv løbetiden

 • Nem godkendelse med NemID

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM AT LÅNE PENGE ONLINE

Hvad er mobillån?

Et mobillån er en populær form for lånetype i Danmark og Sverige, ligesom sms lån. Lånet er ofte mindre beløb fra mobillån 500 kr. og op til 15.000 kroner. Lånene bliver udbudt af online låneudbydere, som ikke har nogle fysiske afdelinger ligesom de traditionelle banker har.

Hvis du ønsker at få et mobillån så vil låneansøgningen foregå online. Du kan nemlig nemt ansøge om lånet både fra din mobil og din computer. Ansøgningsformularen er online og herefter får du at vide om du er blevet godkendt eller afvist til lånet.

Sådan optager du lånet

Da denne type af låne primært bliver udbudt af online låneudbydere, kræver det også at du skal på internettet for at finde et mobillån 1.000 kr, eller et lån 2.000 kr. for eksempel. Der findes utallige låneudbydere som tilbyder både mobillån og hurtige lån i dag.

Her på siden finder du en oversigt over lån og låneudbydere hvor du både kan se løbetiden på lånene samt lånebeløbene. Herefter skal du udfylde en låneansøgning. Efter den er udfyldt med dine oplysninger og du skal sende den afsted, skal du underskrive den med dit NemID. Efter den er sendt, vil du modtage svar på om du er blevet godkendt til lån eller ej.

Det der adskiller denne type af lån fra et traditionelt banklån er, at du hurtigt kan ansøge om lånet og hurtigt modtager pengene på din bankkonto. Fælles for mange af de online låneudbydere der er på markedet i dag, er at du ofte har pengene samme dag som du ansøger. I en almindelig traditionel bank er det ikke unormalt, at det kan tage flere uger.

Fordele ved lånetypen

Et mobillån eller sms lån som det også kan kaldes, har store fordele sammenlignet med et banklån.

Det er nemt og hurtigt at optage sådan et lån. Du udfylder blot en låneansøgning online og så modtager du ofte svaret med det samme og modtager pengene på dagen. Undervejs skal du ikke snakke med en rådgiver, hvilket er med til at gøre processen hurtig. Det hele foregår automatisk.

Du skal ikke stille sikkerhed for et lån 5.000. Det giver låntagere uden fast ejendom eller bil mulighed for at låne penge. Når du skal stille sikkerhed for et lån, så betyder det, at den bank du låner pengene af har en sikkerhed, hvis ikke du kan betale lånet tilbage. Et alternativ til et lån med sikkerhed er, at have en kautionist på lånet.

Derudover er det også anonymt når du låner penge online. Du skal ikke til møder med en rådgiver før du får lånet. Du kan blot sidde derhjemme og ansøge om lånet, uden du skal være i kontakt med nogen. Alt foregår helt elektronisk.

Lån trods RKI

Du kan godt finde få låneudbydere der tilbyder et kviklån trods RKI. Dog vil dine omkostninger ved lånet være meget højere, i forhold til hvis du ikke var registreret som dårlig betaler. Der er også låneudbydere der i så fald, kræver, at der er en kautionist på lånet. Det kan både være en kæreste, en ven eller en fra din familie. Det er dog svært at optage mobillån trods RKI.

Når en låneudbyder kræver at der er en kautionist, så er det fordi det for låneudbyderen viser, at der er nogen der stoler på dig. Men alt i alt så er der nogle få låneudbydere der vil låne dig penge, selvom du er registreret i RKI. Du bør dog tænke dig godt om inden du låner penge, når du er registreret som dårlig betaler.

Hvilke krav er der ved online lån?

Der er generelt ikke mange krav til online lån. Dog forekommer der stadig nogle få krav du som låntager skal opfylde.

Du må ikke være registreret i RKI. Langt de fleste låneudbydere vil ikke låne penge ud til folk der står i RKI. Der er nemlig en stor risiko forbundet med at låne penge ud til folk, som i forvejen har en stor gæld. Låneudbyderne lever af at låne penge ud og de vil derfor også gerne have dem tilbage igen. Dog er der undtagelser, for nogle låneudbydere låner penge ud til folk der er registreret i RKI.

Du skal have en fast indkomst for at optage et lån. Det er ikke altid at du behøver at have en højeste indkomst, men det giver alligevel låneudbyderne en større sikkerhed ved at låne penge ud til dig. Når du hver måned får penge ind på din konto, vil du oftest også have penge at betale tilbage.

Du skal være danskstatsborger og have et NemID for at optage et lån online i dag. Låneaftalerne skal nemlig underskrives med dit NemID. Derudover skal du også give samtykke til at låneudbyderne må indhente oplysninger hos E-skat med dit NemID.

Sidst men ikke mindst skal du være minimum 18 år gammel for at optage et lån. Nogle låneudbydere har andre krav om din alder, for eksempel at du skal være 23 år gammel for at få et lån. Minimumsalderen ligger dog på mobillån 18 år.

Lån med omtanke

Det er vigtigt at du tager et kig på dit budget når du vil låne penge. Derudover bør du stille dig selv spørgsmålet, har du råd til at betale af på det lån og har du brug for det? Ved at samle dine indtægter og udgifter, kan du nemlig finde ud af hvor mange penge du til rådighed hver måned. På den måde kan du også finde ud af om du har råd til at betale den månedlige ydelse på lånet, hver måned. I dit budget bør du også inddrage dine variable omkostninger.

Indhent altid flere lånetilbud

Du går sikkert og drømmer om at du finder det bedste og billigste mobillån. Derfor kan det være en rigtig god idé at indhente lånetilbud fra flere forskellige låneudbydere. Der er nemlig en stor forskel på hvilke lånevilkår du får tilbudt fra de forskellige udbydere. Det er både når vi snakker om gebyrer og renten på lånet. Derfor bør du kigge på nogle forskellige parametre når du sammenligner lån.

Du bør kigge på de årlige omkostninger i procent. De fortæller dig nemlig om hvad de årlige udgifter ved lånet er. Ved ÅOP bliver der ikke kun taget højde for renten, der bliver taget højde for alle omkostninger ved lånet, også gebyrer.

Du bør også kigge på kreditomkostningerne, de fortæller dig nemlig om de samlede udgifter ved lånet. Her kan du se hvor dyrt lånet er for dig.

Derudover bør du også kigge på tilbagebetalingen, når du vil have et samlet overblik over hvor mange penge du skal betale tilbage. Det er nemlig det samlede beløb inklusiv de lånte penge.

Det er altid gratis og uforpligtende at indhente lånetilbud fra låneudbyderne. Derfor anbefaler vi også at du indhenter minimum 3 forskellige lånetilbud fra forskellige låneudbydere.

Bedøm post
FAQ

FAQ: Mobillån

Hvor lang tid har jeg til at betale et lån tilbage?

Det er forskelligt fra lån til lån hvor lang tid du har til at betale lånet tilbage. Derudover afhænger det også af løbetiden Lånets løbetid er den tid, lånet strækker sig over. Det angiver derved hvor lang tid du har til at tilbagebetale lånet.

Hvornår bliver pengene udbetalt?

De fleste låneudbydere har en hurtig udbetaling på 1-2 hverdage. Nogle låneudbydere tilbyder endda også straksudbetaling så du har pengene på din konto indenfor kort tid.

Hvad betyder ÅOP?

ÅOP er en forkortelse for de årlige omkostninger i procent. ÅOP indeholde de gebyrer, renter og andre udgifter som du skal betale for et lån eller en kredit, set i forhold til beløbet du låner.