Nye kviklån

Står du og mangler penge nu og her til uforudsete regninger eller til de ting du går og drømmer om? Så er nye kviklån 2024 noget for dig.

 • Nem godkendelse
 • Populært blandt kunderne
 • Kundeservice
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån april 2024 arrow right
Lån penge uden afslag arrow right
Låneliste opdateret 19. april 2024
DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordiclån
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 5.000 - 50.000 kr
Løbetid 12 - 72 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 8,73 - 28,08 %
 • Svar inden for 1 time

 • Bestem selv løbetiden

 • Nem godkendelse med NemID

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM AT LÅNE PENGE ONLINE

Hvad er kviklån april 2024?

Kviklån er lån til de ting du står og mangler nu og her, eller til de ting du går og drømmer om. Kviklån har en masse fordele som gør det attraktivt at låne penge. Kviklån har en nem og hurtigt ansøgningsproces, samt hurtig udbetaling af pengene.

Hvad er et kviklån?

Nye kviklån 2021Nye kviklån 2021 bliver også kaldet et hurtiglån eller sms lån, fordi det går hurtigt. Du kan ansøge om et lån og få det udbetalt på få minutter. Kviklån er ofte under 10.000 kr, derudover har de også en kort løbetid. Vi giver dig her en samlet forståelse for alle kviklån i Danmark.

Det klassiske kviklån var defineret ved at have en lav låneramme og skulle oftest betales tilbage inden for 30 dage. Fordelen ved kviklån er den hurtige udbetaling. Det er stadig en af grundene til, at kviklån stadig er meget populære også selvom de generelt er dyrere end banklån.

I 2020 er kviklånet blevet udskiftet med en kredit for de fleste låneselskaber, men lånet bliver stadig kaldt for et kviklån. Det betyder at den korte løbetid er sløjfet, da den var skyld i at mange endte i en ond gældsspiral. Udover at der er blevet lavet en valgfri løbet tid, så er kviklånet nu også kendetegnet ved at have et højere lånebeløb. I juli 2020 blev der også indført et ÅOP-loft på alle typer af lån. Det betyder at du nu billigere kan ansøge om helt nye kviklån 2021.

Et kviklån er et alternativ til et banklån, det sparer dig dermed også for at bruge meget tid på bankmøder. Kviklån er dog generelt set dyrere end et banklån, hvis man sammenligner på renterne og de årlige omkostninger i procent. Derfor er det altid en god idé at tjekke de ting, inden du underskriver en låneaftale.

Derfor skal du vælge et kviklån

Kviklån har mange fordele. De er lette og fleksible. Låneudbyderne er fleksible og derudover så bestemmer du selv, hvor meget du vil låne. Et kviklån kan også give dig luft i din økonomi, hvis du er presset på det økonomiske plan. Det er hurtigt og nemt at ansøge om lån, det eneste du skal gøre er at gå ind på låneudbyderens hjemmeside og ansøge om lån.

Det er forholdsvist nemt at blive godkendt til kviklån som mange låneudbydere. Hvis du skal godkendes til lån, så kræver det, at du ikke er registeret i RKI eller Debitor Registret. Det er registre over dårlige betalere. Hvis du står registeret et af de to steder, så er det en god idé at tjekke om låneudbyderen, låner penge ud til registrerede dårlige betalere. En af de andre krav er, at du skal være minimum 18 år gammel.

Tilbagebetalingstiden på et kviklån er kort. Det betyder derfor også, at din gæld er hurtigt væk igen, hvilket betyder lånet hurtigt er ude af verdenen igen. Det kræver dog at du betaler dine månedlige afdrag til tiden.

Gode råd inden du låner

Det kan ende galt for nogle af dem som optager et kviklån. Det kan i værste tilfælde ende med at du bliver registreret i RKI. Vi anbefaler derfor at du har lavet en plan for din tilbagebetaling, inden du underskriver den endegyldige låneaftale. Det er derudover også altid en god idé at lave et budget, så du på den måde er sikker på, at du har pengene til at betale af hver måned.

Du skal sørge for at din tilbagebetalingstid er realistisk, så du ikke ender med ikke at kunne tilbage betale dit lån. Det er derfor også vigtigt at du indhenter flere lånetilbud, så du finder det bedste og billigste kviklån.

En god idé at sammenligne lån

Lån penge uden afslag når du skal låne penge online eller i banken. Det er også derfor vi anbefaler at du altid sammenligner flere forskellige lån og indhente flere lånetilbud. Når du har flere forskellige lån at sammenligne, så får du også et bedre grundlag at træffe din beslutning på. Det er gratis og uforpligtende for dig, at indhente tilbud fra de forskellige låneudbydere. Derfor er det en god ting at gøre, for dig selv. Du sikre dig også på denne måde, at du får valgt det rette lån, der passer til dig, dine behov og din økonomi. Vi anbefaler at når du sammenligner lån, at du kigger på nogle parametre som ÅOP, renter, hvor meget du kan låne og løbetiden.

Lån med omtanke

For at undgå at ende med at blive registreret i RKI, så bør du altid overveje om det er nødvendigt med et kviklån. Der er flere der impulsivt optager et kviklån 5000, som så fortryder det bagefter. Det er en ærgerlig situation at stå i og det kan være svært at håndtere. Inden du accepterer et lån, så anbefaler vi, at du tager noget tid til at tænke dig om. Du  kan også undersøge hvor langt tid, det vil tage dig eventuelt at spare pengene op i stedet. Måske det er en bedre og billigere løsning for dig.

Det er altid en god idé at overveje, om du faktisk har brug for et kviklån. Hvis du synes at du mangler penge her og nu, eller du mangler penge til en uforudset udgift, så kan et kviklån sagtens være en god idé og mulighed for dig.

Fordele og ulemper ved kviklån

En af de umiddelbare ulemper ved sådan et lån er den høje rente. Det er dog vigtigt at huske, at renten for kviklån generelt bliver lavere og lavere. Kviklåns renter bliver lavere, fordi der kommer flere og flere låneudbydere på markedet. De konkurrer om kunderne, hvilket fører til en lavere rente og et bedre lån.

Derudover er der en høj pris på lånet, en kort tilbagebetalingsfrist. Der er uigennemsigtighed i forhold til gebyrer.

En af fordelen ved nye kviklån 2021 er at det er anonymt, fordi hele ansøgningsprocessen foregår online. Du skal ikke i kontakt med en rådgiver, som skal beslutte om du kan og må låne penge. Du skal heller ikke oplyse låneudbyderen, hvad du skal bruge pengene til. Det er en af årsagerne til, at disse lån, er blevet så succesfulde.

Derudover går et kviklån hurtigt. Det betyder at du inden for kort tid, har fået dine penge udbetalt. Hvis du bliver godkendt til lånet. Der er altså ikke noget med lange ansøgningsprocesser, hvor du skal overbevise nogen om at du skal have lov til at låne penge. Her kan du let og hurtigt have pengene på din konto.

Du skal ikke stille sikkerhed når du ansøger om et kviklån. Det betyder at du ikke skal stille for eksempel din bil eller dit hus, som sikkerhed for lånet.

Det er nemt at blive godkendt til nye kviklån 2021, sammenlignet med andre former for lån. Du skal igennem en kreditvurdering. I kreditvurderingen ligger låneudbyderen fokus på din alder, er du registreret i RKI eller andre registrer for dårlige betalere. Du skal derudover være minimum 18 år gammel for at ansøge om et lån.

Fordi det hele foregår online, så er det hurtigt og nemt at ansøge om lån. Du kan ansøge om lån hjemmefra fra din computer, telefon eller tablet. Hvis du bliver godkendt til det lån du ansøger, så skal du underskrive din låneaftale med NemID.

Kan jeg låne trods RKI?

Det er ikke muligt at optage et kviklån trods RKI. RKI er et register for dårlige betaler. Hvis du er en dårlig betaler, så vil dit navn fremgå i RKI. Registeret har en oversigt over private personer, der går under betegnelsen dårlige betalere. Virksomhederne gør brug af dette register, når de skal lave låneaftaler.

Tjek her om du er registreret i RKI.

Hvis du står som dårlig betaler, så vil du ikke kunne optage nye kviklån 2021. Sådan er det fordi, chancen for at låneudbyderne får deres penge tilbage, er mindre, fordi du har en dårlig historik. Det er en stor risiko for låneudbyderne at tage.

Vi anbefaler altid, at inden du optager et lån når du er registreret i RKI, at du får afbetalt på den gæld du i forvejen har. Ved at få betalt din nuværende gæld af, kommer du ud af en ond gældsspiral. Når du har betalt din gæld af, så vil du påny kunne optage et nyt kviklån.

Lån uden sikkerhed?

Når bankerne vælger at du skal stille sikkerhed for dit lån, så er det for at sikre sig, at de kan dække beløbet. Hvis du ikke kan betale lånet tilbage, så inddrager banken det, du har stillet som sikkerhed. Udbyderne af kviklån vælger i stedet at tage en højere rente, fremfor at du skal stille sikkerhed for lånet. Det vil sige at du i dag kan optage kviklån uden at skulle stille sikkerhed for det. Låneudbyderne foretager en kreditvurdering af dig, inden de godkender dit endelige lån.

Deres ansøgningsprocesser foregår både automatisk og med en manuel del. Hvis du er registreret i RKI som dårlig betaler, så bliver din låneansøgning afvist. Låneudbyderne vil undersige dine indtægter, udgifter og kigge på dit forbrugsmønster. Det er med til at give dem eet bedre indblik i din økonomi, inden du bliver godkendt til et lån.

Hvad er en kreditvurdering?

Før du kan blive godkendt til et kviklån, så skal du have en kreditvurdering. Låneudbyderen foretager en kreditvurdering af dig, for at se, hvor stor chancen er for, at de får deres penge tilbage. Det er en forretning for låneudbyderne at låne penge, det skal de også have til at løbe rundt. Derfor er de også nødt til at sikre sig, at de får deres penge tilbage igen.

Når de foretager kreditvurderingen af dig i forbindelse med dit kviklån, så kigger de på din alder og din indkomst. Derudover kigger de også på, om du står registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret.

Et kviklån er sammenlignet med andre låneformer, nemt at blive godkendt til. Derfor er det også ofte RKI eller alderen, der er stopklodsen for om du kan blive godkendt. Ofte så foregår kreditvurderingen automatisk, så det betyder også at du ofte vil få et hurtigt svar.

Lav et budget

Inden du vælger at ansøge om nye kviklån 2021 og sætte dig selv i gæld, så skal du have styr på om du har råd til det. Din privatøkonomi består af flere poster, både udgifter og indtægter. Hvis du samler alle dine udgifter og indtægter i et budgetskema, så får du hurtigt og let et overblik over din økonomi. Det kan sagtens betale sig, at skabe dette overblik, inden du låner penge.

Et budgetskema giver dig et overblik over din økonomi, som du måske ikke før har haft. Det er derudover også et godt værktøj, til at spare penge. Det skaber en større klarhed for dig og fortæller dig hvad dit månedlige rådighedsbeløb er.

Ved at have lavet et budget, sikrer du også at du får en fornuftig økonomi i fremtiden. Hvis du har et godt budget, så kan det også fortælle dig, om du har råd til at låne mere. Dit budget kan også fortælle dig om du i stedet for at låne penge, kan spare på nogle poster.

Når du har lavet dit budgetskema færdigt, så bør du gennemgå det grundigt. Måske behøver du ikke låne penge, fordi du kan skære ned på nogle poster, eller tage ekstra arbejde.

Efter du har fundet ud af hvad dit rådighedsbeløb er, så kan du undersøge de kviklån du har kigget på. Det er vigtigt at du ikke vælger et lån, som dit rådighedsbeløb ikke kan dække over. Så er det bedre at låne et mindre beløb, hvor du er sikker på at kunne betale dine månedlige afdrag til tiden. I stedet for, du optager et kviklån der er for stort til dit rådighedsbeløb.

Læg et budget og få det gode overblik over, hvor meget du har at betale tilbage hver måned. Pas på ikke at have et for stramt budget, så du ikke har råd til andet.

Kan du optage et kviklån?

For at optage nye kviklån 2021 skal du være myndig og over 18 år gammel. Der er dog nogle låneudbydere der stiller krav om, at du skal være for eksempel 21 år gammel for at blive godkendt til lån. Udover din alder så stiller låneudbyderne også andre krav til dig. Det er ofte ting som følgende:

 • Du skal have dansk telefonnummer
 • En dansk bankkonto
 • Være dansk statsborger
 • Dansk folkeregisteradresse
 • En e-mail
 • Du skal have et NemID
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Kravene kan variere fra udbyder til udbyder, derfor anbefaler vi også at du undersøge de specifikke krav ved de forskellige udbydere.

Ansøg om lån flere steder

Det er ofte en fordel for dig som låntager, hvis du ansøger om nye kviklån 2021 flere steder. Det giver dig nemlig en større chance for, at du bliver godkendt til kviklånet. Derudover giver det også bedre muligheder for at sammenligne lånene. Du skal kun ansøge de steder som tiltaler dig og som du synes passer til dig.

En god idé er, at gå ind på udbyderens hjemmeside og kigge lidt. Når du har kigget, så kan du tage stilling til, hvad banken står for. Du kan også tage stilling til, om kviklånet er noget for dig, ved lige netop den låneudbyder.

De årlige omkostninger i procent

Hvis du ønsker at finde ud af den samlede pris på et kviklån, altså hvad det koster i alt at låne. Så skal du kigge på kviklån ÅOP – de årlige omkostninger i procent. De årlige omkostninger i procent består af samtlige udgifter, som du som låntager vil have i forbindelse med et kviklån. De årlige omkostninger i procent består af stiftelsesomkostninger, administrationsgebyrer, samt eventuelle yderligere gebyrer fra låneudbyderen.

De årlige omkostninger i procent for nye kviklån 2021 er stort set altid højere end ved de langfristede banklån. Det skyldes at der er tale om to meget forskellige produkter. Et kviklån skal som udgangspunkt, ikke betales af over flere år, men i stedet inden for et par måneder. Derfor bliver ÅOP’en også højere.

Når du har besluttet dig for at optage et lån, så anbefaler vi at du går ind og finder flere forskellige kviklån du kan sammenligne. Når du sammenligner kviklånene, er det vigtigt at du er grundig i din søgning. Du skal altid være opmærksom på de årlige omkostninger i procent.

Derudover bør du altid kigge på følgende ting:

 • Renter
 • Gebyrer
 • Samlet tilbagebetaling
 • Vilkår og regler

Kviklån uden et NemID?

Det er et krav fra låneudbyderne at du kan underskrive din låneansøgning til kviklån med NemID. Det er for at sikre sig imod identitetstyveri. Når du ansøger om et kviklån og skal underskrive låneaftalen, så foregår det med NemID. Det er med til at sikre en hurtig ansøgningsproces.

Risici ved Kviklån

Inden du ansøger og optager et kviklån ved for eksempel Vivus, så er det vigtigt, at du overvejer hvilke risici der er forbundet med det. Nogle kviklån er dyrere end andre. Et kviklån der har en rente på over 25% vil være et dyrt kviklån.

På grund af de høje renter som kviklånet kan have, er det vigtigt at du er sikker på din økonomiske situation. Enten skal den blive som den er nu, eller også skal den forbedres. Hvis ikke økonomien bliver det, så er det nemt at havne i en situation, hvor du ikke er i stand til at betale dine regninger. Det kan ende med at blive et meget dyrt kviklån for dig. I yderste tilfælde kan det ende med, at du bliver registreret i RKI.

Det er aldrig gratis at låne penge, det er ligemeget om det er i banken eller en online låneudbyder. Derfor er der også altid en risiko ved at optage et kviklån, for du kan risikere at miste dit job, eller komme til skade og ikke være i stand til at arbejde. Det betyder i så fald også at din indkomst og dit rådighedsbeløb bliver mindre. Med færre penge imellem hænderne hver måned, så kan det være svært at betale det månedlige afdrag, hver måned.

Hvad kan et kviklån bruges til?

Du bestemmer selv hvad du ønsker at bruge dine penge til, når du optager et kviklån. Der er nogle tilfælde hvor det kan være en god idé at bruge et kviklån, fremfor et banklån. Et banklån har ofte en længere proces med ansøgninger end et kviklån. Kviklånet er særligt godt i de situationer hvor du har brug for hjælp til økonomien, med det samme, altså her og nu.

Du kan bruge dit kviklån som et forbrugslån. Det kan være hvis du har et ønske om at købe noget, som du ikke har nok penge til lige nu. Det betyder at du mangler penge til forbrug. Det er nemmere i sådan en situation at ansøge om et kviklån, fremfor et banklån, da det er et mindre lånebeløb. Du kan bruge de lånte penge til for eksempel en højtaler, en computer eller noget nyt til hjemmet.

Derudover kan du bruge dit kviklån til uforudsete regninger. Det hænder at man bliver ramt af en udgift man ikke have forudset, og som ikke passer ind i ens budget. Det kan for eksempel være noget som en mekaniker regning, det kan være fra dit forsikringsselskab eller en tandlæge regning, som du ikke havde regnet med.

Det er billigst for dig at spare op

Det er altid en god idé at du undersøge om du faktisk har brug for pengene. Et kviklån kan i første omgang syne billigt. Det er dog stadig vigtigt at du har en fast indkomst, som kan betale de månedlige afdrag af, hver måned. Hvis du ikke kan betale dine månedlige afdrag af, så vil det betyde ekstra omkostninger på dit lån. Det kan være i form af rykkergebyrer og i yderste tilfælde kan du ende med at blive registreret i RKI, som dårlig betaler.

Hvis du inden du optager et kviklån, allerede har en stor gæld du betaler af på, så kan det være svært at få penge ind på en opsparing. Det vil derfor være en fordel for dig, hvis du fokusere på at få afbetalt din nuværende gæld.

Du kan inden du optager og ansøger om et kviklån, med fordel undersøge dit budget. Når du gennemgår dit budget, kan du se om du kan spare på nogle poster. Hvis du kan spare på nogle poster, kan det måske betyde for dig, at du ikke behøver at optage et lån. Det kan også være at du har mulighed for at tage nogle ekstra vagter på dit arbejde, så du på den måde kan tjene nogle ekstra penge i en måned eller to.

Find det bedste kviklån til dig og undgå dermed at få afslag på lånet. Husk altid at sammenligne flere lån, så du finder det lån der passer bedst til dig og din økonomi. Derudover er det vigtigt at du ikke vælger et lån, der er dyrere, end at dit rådighedsbeløb kan klare de månedlige betalinger til afdrag.

Bedøm post
FAQ

FAQ: Nye kviklån

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er et hurtiglån. Det er ofte lån på et mindre beløb, når vi snakker om kviklån. Derudover har lånene ofte en kort løbetid.

Kan jeg optage et kviklån uden NemID?

Det er muligt at ansøge om lån uden dit NemID. NemID bliver brugt til at låneudbyderne nemmere kan sikre sig imod identitetstyveri. Derudover er NemID din egen personlige underskrift online. Det sikre også ansøgningsprocessen, som også bliver meget hurtigere.

Hvornår er kviklån mest fordelagtige?

Kviklån er mest fordelagtige ved et kortfristet behov. I akutte situationer eller til køb af mindre ting.