Om os

I dagens Danmark er der mange danskere som på et eller andet tidspunkt i deres liv, får brug for at låne penge. Der er dog mange, der ikke har den nødvendige viden om online lån til at kunne finde det forbrugslån som bedst opfylder deres behov. Lånemarkedet kan være temmeligt svært at overskue på egen hånd, derfor har vi besluttet at sammensætte en gratis sammenligningstjeneste.

Vi vil med dette website gøre din låne oplevelse så nemt for dig som muligt at finde det bedste lån. Vi bestræber os på, at give dig så præcise råd og informationer om dine låne muligheder som muligt.

Hvem er Låneportalen?

Låneportalen ejes og drives af Webix ApS, vi har hovedkontor i Hadsten. Vores mission er ganske enkel, vi ønsker at levere de bedste sammenligningstjenester, så forbrugerne hurtigt og enkelt kan matche de bedste og mest relevante produkter eller services online.

Vi er reklamefinansieret

Her på Låneportalen bestræber vi os altid på, at vise forbrugerne et bredt og opdateret udvalg af produkter indenfor forbrugslån online. Vi har udvalgt en række af de bedste forbrugslån, derfor afspejler vores sammenligning ikke det samlede marked af forbrugslån i Danmark.

De lån som vises på laaneportalen.dk er reklamefinansierede. Det betyder at vi modtager kommision for at henvise kunder til låneudbyderne.

Låneportalen er udelukkende en sammenligningstjeneste og tilbyder derfor ikke selv lån.

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med nogle af de bedste online banker i Danmark, derudover samarbejder vi også med en del af de førende affiliate netværk på lånemarkedet.

Herunder:

    • Adservice
    • Adtraction
    • Digital Advisor

Du kan altid kontakte os med spørgsmål, klik her.

Vi støtter

Vi tager initiativer meget seriøst, derfor støtter eller deltager vi i nedenstående:

 

Om osOm osVi støtter et sikkert Internet - Sikker browsing med SSL