Rentefrit lån

Find det bedste rentefrie lån online i dag. Vi guider dig igennem låneprocessen.

 • Rentefrit lån til bil
 • Lån penge gratis
 • Lån uden sikkerhed
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån maj 2024 arrow right
Lån 1.000 Kr med NemID arrow right
Låneliste opdateret 30. maj 2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM FORBRUGSLÅN ONLINE

Sådan fungerer et lån uden renter

I dag har du mulighed få at få lån uden renter, det kan for eksempel være et rentefrit lån express bank eller et rentefrit lån nordea. Du kan ofte ikke få et rentefrit lån 30 år, men derimod ofte et rentefrit lån 30 dage. Men hvad er et lån uden renter egentlig? Et lån uden renter er et lån, hvor du slipper for at betale renter i en given periode. Disse lån vil ofte have en kortere løbetid. Tidsrammen er oftest på 30 eller 60 dage.

Inden du vælger at optage sådan et lån, er det en god idé at have styr på hvad det reelt set er og dermed også hvad det indebærer. En rente er noget du som hovedregel betaler når du optager et lån og det er uanset hvilken type lån du optager. Om det er et rentefrit lån bil, et rentefrit lån til hus eller et rentefrit lån til varmepumpe. En rente bliver beskrevet som en procentdel af det beløb du låner. Dermed fungerer det som en betaling til låneudbyderen.

Det er noget du betaler for at have råderet over de lånte penge og for at have pengene stående på din bankkonto. Denne type lån er derfor et lån som ikke har en rente og dette betyder, at du ikke skal betale denne form for gebyr. Et rentefrit lån til bil for eksempel kan virke som en god og billig løsning. Derfor er det ofte også noget de fleste låntagere kigger efter.

Et lån er sjældent helt gratis, ligemeget hvordan man vender og drejer det. Der kan forekomme ekstra omkostninger ved lån uden renter. Disse er vigtige at have styr på, inden du vælger at optage et lån.

Omkostninger i forbindelse med lån penge

Der vi altid forekomme omkostninger i forbindelse med optagelse af et lån. Noget du ofte vil støde på ved lån uden renter, er at låneudbyderne vælger at forhøje administrationsgebyrer og stiftelsesomkostninger. Det kan betyde at det lån uden renter du ønsker at optage, ikke vil ende med at være så billigt som det umiddelbart ser ud til.

Låneudbyderne kan tjene penge på at hæve disse gebyrer og omkostninger. Derfor er det også vigtigt at du som låntager er opmærksom på, hvad det er for nogle omkostninger der følger med. Det vigtigste er at du ender med det lån der passer bedst til dig og dermed også er det der er billigst. Derfor er det vigtigt at du undersøger disse omkostninger.

Mange tror at lån penge rentefrit er helt gratis og at du som låntager kun skal betale det lånte beløb tilbage. Det kan for eksempel være et lån 5000 rentefrit eller et lån 15000 rentefrit. Selvom et lån står til at være uden renter, betyder det ikke at det er helt gratis. Her bør du være opmærksom og undersøge det, inden du underskriver en eventuel låneaftale. Du bør derudover også gøre op med dig selv, hvad du reelt set har behov for. Dette gælder både angående lånebeløbet og løbetiden på dit lån. Alternativt vil du ende med at få et lån der ikke passer til dig og din økonomi.

Fordele og ulemper ved at optage lån penge online

Der vil altid forekomme både fordele og ulemper når man optager et lån online. Derfor er det også en god idé at du gennemgår og overvejer disse, før du underskriver en låneaftale.

Fordele:

 • Du skal ikke betale renter.
  • Du slipper derfor for at skulle betale et bestemt beløb hver måned, for at have lånt pengene. Dette gør det muligt for dig at få et billigt lån.
 • Kort løbetid på lånet.
  • Dette er en fordel for dig som låntager, da du hurtigt kan få lånet afviklet igen.

Ulemper:

 • Højere omkostninger ved lån rentefrit.
  • Disse omkostninger er dem der udgør en ulempe når man ønsker at optage et lån uden renter. Hvis ikke du som låntager er opmærksom på disse gebyrer og omkostninger, kan lånet hurtigt ende med at blive dyrere end først antaget.

Ved de fleste lån gælder det om at du har et overblik over din økonomi og dermed også forbereder dig ved at udarbejde et budget. Et budget hjælper dig til, at du ikke ender i en situation, hvor du ikke har råd til at betale de lånte penge tilbage igen.

Vær realistisk når du ønsker at låne penge

Før du kan få et reelt billede af din økonomi, så er det vigtigt at du er realistisk når du lægger dit budget. Det er vigtigt at du har råd til at betale lånet tilbage igen. Det vil altid være forskelligt fra person til person, hvad man har til rådighed hver måned. Dermed også forskelligt hvad man kan betale i månedlige ydelse på lånet. Der vil altid være nogen der har mere end andre har.

Det er nemt at blive fristet af de mange låneudbydere og deres tilbud om lån. Hvis ikke du har et overblik over din økonomiske situation, kan det have trælse konsekvenser for dig, hvis du optager et lån. I værste tilfælde kan det betyde at du ikke kan betale den månedlige ydelse på lånet.

At udarbejde et budget er derfor vigtigt når du ønsker at optage et lån. Det er uanset om det er et gratis lån eller en kredit.

5/5 - (1 vote)
FAQ

Kan man låne penge rentefrit?

Man kan godt optage et lån penge rentefrit. Dog bør du være opmærksom på at der kan forekomme forhøjede gebyrer og omkostninger i forbindelse med sådan et lån. Derudover er lånene oftest kun rentefrie i en given periode.

Hvad betyder det at lånet er rentefrit?

Et rentefrit lån er et lån, hvor du ikke skal betale renter i en given periode. Ofte har rentefrie lån en kortere løbetid. Løbetiden er ofte 30 eller 60 dage.

Hvor er det billigst at låne penge?

Her på sitet har vi listet en lang række låneudbydere der tilbyder billige lån online. Brug sammenligningstjenesten til at finde det billigste lån for dig. Herefter kan du ansøge om lånet på låneudbyderens hjemmeside.

Hvad dækker ÅOP over?

ÅOP dækker over de årlige omkostninger i procent. Det er summen af alle renter, gebyrer og andre omkostninger som du betaler for lånet. ÅOP fortæller dig hvad dit lån reelt koster. Du kan derfor bruge ÅOP til sammenligning af flere forskellige lån.