Sms lån uden kreditvurdering

Find dit sms lån med hurtig udbetaling i dag. Vi guider dig igennem processen og giver dig alternative lånemuligheder.

 • Nemt lån med SMS
 • Lån med kautionist
 • Hurtig udbetaling
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån maj 2023 arrow right
Lån 1.000 Kr med NemID arrow right
Låneliste opdateret 28. maj 2023
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordiclån
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 5.000 - 50.000 kr
Løbetid 12 - 72 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 8,73 - 28,08 %
 • Svar inden for 1 time

 • Bestem selv løbetiden

 • Nem godkendelse med NemID

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM FORBRUGSLÅN ONLINE

Hvad er et SMS lån?

Sms lån uden kreditvurdering er oftest karakteriseret ved at være små lån. Oftest er lånebeløbet ikke mere end på nogle få tusind kroner. Det betyder at kreditten er nem at tilbagebetale igen, lige så snart du igen får penge ind på kontoen. Derfor er det typisk heller ikke et lån du har over en længere periode.

Du har mulighed for at ansøge om et rentefrit sms lån 1000 kr. via sms, nettet eller din telefon. Dette betyder at du ikke behøver at møde op i en bank, eller fremsende en masse dokumenter og papirer. Du skal blot udfylde nogle oplysninger om dig selv og din økonomi. Derudover skal du i nogle tilfælde også fremsende dine lønsedler, dette er dog i sjældne tilfælde, da lånet ofte er lille.

SMS lån er en nem og meget fleksibel måde at låne penge på. Især hvis du som låntager blot står og mangler lidt ekstra penge her og nu og derefter har mulighed for at betale lånet tilbage måneden efter. Oftest får du også disse lån uden der forekommer ekstra omkostninger for dig som låntage.r

Hvem kan blive godkendt til sms lån?

Sms lån er en lånetype som er tilgængelig for alle, generelt set. Der stille nemlig ikke krav til, at du skal stille sikkerhed for lånet. Derfor er det også muligt at optage et sådant lån, til trods for, at du ikke ejer noget af særlig værdi.

Det varierer dog fra låneudbyder til låneudbyder, hvilke krav de har til dig som låntager. En fællesnævner for dem alle er dog, at du ikke må være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret. Derudover skal du minimum være 18 år gammel, før du kan få lov til at optage et lån. Hos nogle låneudbydere er der krav om at du skal være minimum 21 år gammel, før du kan optage et sms lån.

Generelt er det ikke muligt at optage et sms lån uden kreditvurdering hvis du er under 18 år. Du kan derudover ikke optage et sms lån 18 år uden indkomst, da langt de fleste låneudbydere har en form for krav til din indkomst. Dette er så de er sikre på, at de får deres penge tilbage igen.

Lån uden kreditvurdering

Det er svært at finde et lån uden kreditvurdering i dag. En ting kan vi dog love, du skal ikke igennem en langsommelig proces, som du ville skulle igennem hos en traditionel bank. Ved et sms lån bliver du kreditvurderet. Det er et krav, at låneudbyderne skal foretage en vurdering af dig, inden de kan tilbyde dig et lån. Det foregår dog nemt og hurtigt online, uden du skal gøre noget udover blot at vente.

Denne lånetype er en af de dyre lån at optage. Dog får du en hurtig ansøgningsproces og en hurtig udbetalingsproces. Derfor kan du ofte have pengene på din konto inden for samme dag, som du ansøger om lånet.

Disse lån er blevet mere og mere populære og er det stadigt. Dette fordi der ikke bliver stillet de store krav fra låneudbyderne og fordi hele processen fra start til slut er hurtig og nem at komme igennem.

Lån med en kautionist

Et lån med kautionist er en god idé hvis du som låntager er registreret som dårlig betaler i RKI. En registrering i RKI skærper nemlig dine muligheder for at få et lån betydeligt. Du kan nemt ende i en situation hvor du har behov for nogle flere penge mellem hænderne. Det kan være på grund af en uforudset regning. Disse situationer kan være svære, hvis man er registreret som dårlig betaler.

Der findes dog en mulighed for dig der er dårlig betaler. Du kan nemlig få et lån med kautionist. En kautionist er en person der kautionerer på dit lån for dig. Det betyder, at kan du ikke betale den månedlige ydelse, så er det kautionisten der står med den økonomiske del. En kautionist kan være et familiemedlem eller en ved. Denne person skal underskrive låneaftale for dig.

Et kautionist lån er ikke uden omkostninger for den der står som kautionist, hvis du ikke kan overholde din betalingsaftale. Dette bør i begge være indforstået med, når i godkender lånet.

Da RKI oftest er en hindring for at låne er det heller ikke muligt, at optage et sms lån trods rki uden kautionist.

Fordele og ulemper ved SMS lån

Det er både fordele og ulemper ved et sådant lån. En af fordelene ved lånet er, at du oftest får svar på din låneansøgning med det samme. Derudover får du også med dette lån en hurtig udbetalingstid. Der forekommer få krav som du som låntager skal opfylde for at blive godkendt til lån. Hele processen foregår online og du kan derfor underskrive låneaftale med dit NemID. Dette gør det nemt for dig som låntager, da du blot kan ansøge hjemme fra din sofa.

Der forekommer dog også nogle ulemper. Du får for eksempel en højere rente ved denne type af lån, end du vil gøre ved andre lånetyper. Derudover får du heller ingen personlig bankrådgiver der kan hjælpe dig eller svare på dine spørgsmål. Du får med sms lån uden kreditvurdering også kun mindre beløb.

Vi anbefaler derudover at du sammenligner flere forskellige lån og låneudbydere, så du finder det lån der passer bedst til dig og din økonomiske situation.

Bedøm post
FAQ

FAQ: Sms lån uden kreditvurdering

Hvor kan jeg låne uden kreditvurdering?

Det er svært at låne uden kreditvurdering, men ikke umuligt. Det er svært da låneudbyderne bruger kreditvurderingen til, at vurdere om du reelt set har råd til at låne penge online. Der findes dog låneudbydere som Pantsat.dk der ikke kræver en kreditvurdering af dig.

Hvem tilbyder lån trods RKI?

Hos Aurora Lån og Tillids Lån kan du låne trods RKI. Dog kræver det at du har en person der kan kautionere for dig. Derudover findes der Pantsat.dk her kan du pantsætte dine ting og få et lån ud fra værdien af dine genstande.

Kan man låne penge i banken hvis man står i RKI?

Nej, det er desværre ikke muligt at optage lån trods RKI i banken.

Hvor kan jeg låne 5000?

Her på sitet har vi listet en lang række låneudbydere der tilbyder et lån på 5000 kr. Du skal blot ansøge om lånet på den enkelte låneudbyders hjemmeside.