Nye SMS lån online

SMS lån fra 500 kr. som du kan søge direkte fra din mobiltelefon. Sammenlign sms lån gratis og bliv godkendt straks.

 • Find hurtig lån på 2 minutter
 • SMS lån uden kreditvurdering
 • Minimumsalder er 18 år
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån maj 2024 arrow right
Lån penge uden afslag arrow right
Låneliste opdateret 30. maj 2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM AT LÅNE PENGE ONLINE

SMS lån med hurtig udbetaling

På laaneportalen.dk hjælper vi danskerne med at sammenligne de bedste låneudbydere indenfor nye SMS lån, privatlån, samlelån og billån.

Hvem henvender disse hurtige lån sig til? SMS lån er til dig som har brug for et hurtigt lån, den store fordel ved denne form for lån er, at ansøgningsprocessen er enkel, og låneudbyderne har en høj godkendelsesrate.

Hvis du ønsker at låne større beløb med længere løbetid, så vil et forbrugslån være et bedre valg for dig. Med har du derimod brug for et akut lån, så skal du kigge efter sms lån udbetaling med det samme.

Eksperten sms lån: Denne lånetype kan benyttes, når du står i en situation hvor du har brug for at låne penge hurtigt, det kunne være en uforudset udgift som en knækket tand eller problemer med bilen.

Kort om SMS lån

Optagelse af SMS lån er den nemmeste og hurtigste måde at få penge direkte ind på din konto. Hvis du er i en nødsituation og har et presserende behov for penge, kan et SMS lån fungere som en hurtig midlertidig økonomisk løsning. Det er et lille fleksibelt lån med kort løbetid, der kan hjælpe dig med at løse en uforudset udgift.

Husk, at disse hurtig lån er høj omkostningslån hvilket betyder at de har høje renter sammenlignet med et almindeligt forbrugslån. I værste tilfælde kan ÅOP snige sig op til 25%, hvilket er i den høje ende.

Derfor er det meget vigtigt, at du gennemgår din økonomi, så du er helt sikker på, at du kan betale lånet.

Hvis du ikke er sikker på, at din økonomi kan bære afdragene, så skal du ikke ansøge om et lån. Hvis du ikke tilbagebetaler lånet som aftalt kan du risikere at lånet bliver dyrere, og i værste fald hvis du ikke kan betale lånet, ja så risikerer du at blive registreret som dårlig betaler og ender i RKI.

Er det lettere at få min låneansøgning godkendt på nye SMS lån, hvis jeg allerede har fået afvist et lån fra andre långivere?

Dette er slet ikke noget, vi anbefaler på Låneportalen. Hvis du allerede er blevet nægtet et hurtig lån fra flere låneudbydere, så er der højest sandsynligt en grund til det. Dette betyder at, ingen af dem som du forsøger at låne penge af, mener at det er sandsynligt at, du kan overholde låneaftalen. Har du derimod ikke fået afvist dit lån, så kan du nemt søge om sms lån uden kreditvurdering.

Det kan være svært at få pengene til at slå til hele måneden. Lån penge akut når du pludselig får en uventet engangsudgift.

Nye SMS lån 2024

SMS lånDer kommer hvert år nye spillere, som ønsker at komme ind på lånemarkedet i Danmark. Det er dog primært på “kviklån markedet”, at udbuddet er vokset ekstremt i nyere tid.

Nye låneudbydere forsøger at markedsføre sig gennem forskellige tilbud til dig som kunde. I en periode var det meget populært at ansøge “gratis lån 30 dage” eller “lån rentefrit i 30 dage”, med andre ord, lån uden at betale renter i en bestemt periode. De forsøger altid at finde nye måder at markedsføre sig selv på.

Her kan du se de 3 mest populære sms lån:

Når vi taler om SMS lån eller hurtige lån, overstiger beløbet normalt ikke 30.000 kr. og er minimum 1.000 kr. Det mindste beløb du kan låne i dag er 1.000 kr. Hvis du ønsker at låne et større beløb, skal du ansøge om et forbrugslån.

Det er låneudbyderen eller banken der bestemmer det beløb, du kan låne, når du indsender låneansøgningen til dem. Hvis du ikke godkendes til et lån, kan du altid ansøge som et kautionist lån hos Tando. Tando er en relativt ny låneudbyder, de bekymrer sig ikke om din kreditværdighed, de tilbyder garantilån på op til 70.000 kr.

Lån penge hurtigt

Når du skal låne penge hurtigt er det vigtigt at finde det billigste hurtig lån. Konkurrencen blandt de mange låneudbydere, er enorm hård når de tilbyder dig quicklån. Det kan være en vanskelig opgave, når du skal orientere dig i lånejunglen.

Men bare rolig, vi har sørget for at du ikke farer vildt, ovenfor kan du sammenligne de bedste SMS lån i maj 2024.

Vigtigt inden du ansøger om lån

 1. Før du søger hurtug lån skal du gøre dig klart hvor mange penge du har behov for at låne
 2. Du kan som regel låne flere penge end du har brug for, det kan vi absolut ikke anbefale at du gør
 3. Gør dig klart hvor mange penge du kan klare at afdrage hver måned

Lån hurtigt kan være en nødvendighed, men lav altid et budgetskema inden du låner penge, det er ofte dyrt at overskride betalingsfristen på SMS lån.

Du finder det billigste lån blandt de forskellige hurtig lån, ved at søge mindst 3 enslydende lån fra forskellige låneudbydere. Når du modtager de 3 lånetilbud skal du vælge lånet med laveste ÅOP.

Top 3 SMS lån i 2024

Her er de 3 bedste SMS lån i maj 2024. Lån penge hurtigt når du sammenligner låneudbydere i vores liste.

 1. Ferratum
 2. Cashper
 3. Kreditnu

SMS lån 500 kr

Lån 500 kr er et lille lånebeløb, og de fleste låneudbydere til byder ikke lån under 1000 kr. Hos Nordcredit tilbydes SMS lån 500 kr som kredit, skal du have et sms lån hurtigt er Nordcredit en oplagt mulighed.

SMS lån 1000 kr

Hurtige lån på 1000 til 10.000 kr. kaldes for SMS lån som kan søges på få minutter. Når det drejer om lån online, ja så er lån 1000 kr en af de mest google fraser indenfor små lån. Denne type lån er velegnet, hvis der pludselig skulle komme en ekstraordinær regning ind ad døren som skal betales straks.

Lån 1000 kroner i banken kan være ret bekosteligt, priser er forskellige fra bank til bank, men en kassekredit kan koste helt op til 2500 kr at oprette. Derfor kan SMS lån 1000 kr være et godt alternativ til din bank. Har du brug for et større lånebeløb, så er SMS lån ikke det rigtige valg, her skal du sammenligne vores forbrugslån istedet for.

SMS lån 3000 kr

Du kan nemt låne 3000 kr, du skal blot udfylde låneformularen online og underskrive med NemID. Et SMS lån 3000 kr er et lille og overskueligt beløb som alle kan søge. De fleste mennesker uden et hav af andre lån, vil normalt ikke have problemer med at betale et lån på 3000 indenfor 30 dage.

SMS lån 5000 kr

De fleste låneudbydere reklamerer med, at du får svar på din ansøgning indenfor 2 minutter. Længere tid behøver de ikke, for at tjekke om du har andre lån eller registreret i RKI. Alle lån tilbydes uden sikkerhed hvilket betyder, at långiveren ikke tager pant i dine aktiver. Derfor får du nemmere ved SMS lån 5000 hvis du ikke står i gæld for mange steder.

Har du tidligere haft online lån er SMS lån 5000 kr ikke noget problem. Hvis det derimod er første gang du låner penge, kan det være lidt sværere at låne penge. Fortvivl dog ikke som første gangs låner, du kan blot ansøge om lån online og ikke låne flere penge end du skal bruge. Som med alle andre kviklån, så bør du også søge SMS lån 5000 med dit NemID. Du skal dog være opmærksom på, at jo flere eksisterende lån du har, jo sværere at få dit nye lån godkendt.

Alle låneudbydere kan se, om du har lån andre steder når du søger med NemID.

Fælles for alle SMS lån er måden man låner på, trods det at alle låneudbydere har vidt forskellige krav og vilkår. Alle lån er hurtig lån hvor låneudbyderen stiller krav om, at lån tilbagebetales indenfor 14-45 dage.

Tilbyder nye SMS lån trods RKI?

Nej, der findes i skrivende stund ingen SMS lån trods rki uden kautionist eller hurtige lån på det danske lånemarked som tilbyder lån trods RKI. Hvis du allerede er registreret i RKI eller debitor registreret kan vi ikke anbefale at du optager nye hurtig lån.

Disse lån kan hurtigt blive dyrere end forventet hvis du ikke overholder de månedlige afdrag.

SMS lån Sverige er muligt for dig som har bopæl i Sverige, og her er det iøvrigt nemt at låne penge med betalingsanmærkninger.

5/5 - (2 votes)
FAQ

FAQ: Nye SMS lån online

Hvornår får jeg svar på min ansøgning?

Du får svar på SMS lån 2 minutter efter din ansøgning er afsendt.

Hvor kan jeg låne penge uden kreditvurdering?

Ansøg lån med NemID og undgå dokumentation, ingen lønsedler eller SKAT skal indsendes.

Hvor kan jeg låne 1000 kr

I vores låneoversigt kan du låne 1000 kr med ét klik.