Nye SMS lån online

SMS lån fra 500 kr. som du kan søge direkte fra din mobiltelefon.

 • Find lån på 2 minutter
 • Du får svar straks
 • Minimumsalder er 18 år
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån oktober 2021 arrow right
Lån penge uden afslag arrow right
DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3000 - 20000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Kreditnu
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1000 - 25000 kr
Løbetid 12 - 12 mdr.
Min. alder 23 år
 • Svar straks

 • Lån på 60 sek

 • Kundefavorit

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1000 - 20000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1500 - 50000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
 • Svar straks

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM AT LÅNE PENGE ONLINE

Hjem » Lånetyper » Nye SMS lån online

SMS lån med hurtig udbetaling

På laaneportalen.dk hjælper vi danskerne med at sammenligne de bedste låneudbydere indenfor SMS lån, privatlån, samlelån og billån.

Hvem henvender disse hurtige lån sig til? SMS lån er til dig som har brug for et hurtigt lån, den store fordel ved denne form for lån er, at ansøgningsprocessen er enkel, og låneudbyderne har en høj godkendelsesrate.

Hvis du ønsker at låne større beløb med længere løbetid, så vil et forbrugslån være et bedre valg for dig.

Kort om SMS lån

Optagelse af SMS lån er den nemmeste og hurtigste måde at få penge direkte ind på din konto. Hvis du er i en nødsituation og har et presserende behov for penge, kan et SMS lån fungere som en hurtig midlertidig økonomisk løsning. Det er et lille fleksibelt lån med kort løbetid, der kan hjælpe dig med at løse en uforudset udgift.

Husk, at disse hurtig lån er høj omkostningslån hvilket betyder at de har høje renter sammenlignet med et almindeligt forbrugslån. I værste tilfælde kan ÅOP snige sig op til 25%, hvilket er i den høje ende. Derfor er det meget vigtigt, at du gennemgår din økonomi, så du er helt sikker på, at du kan betale lånet. Hvis du ikke er sikker på, at din økonomi kan bære afdragene, så skal du ikke ansøge om et lån. Hvis du ikke tilbagebetaler lånet som aftalt kan du risikere at lånet bliver dyrere, og i værste fald hvis du ikke kan betale lånet, ja så risikerer du at blive registreret som dårlig betaler og ender i RKI.

Er det lettere at få min låneansøgning godkendt på nye SMS lån, hvis jeg allerede har fået afvist et lån fra andre långivere?

Dette er slet ikke noget, vi anbefaler på Låneportalen. Hvis du allerede er blevet nægtet et hurtig lån fra flere låneudbydere, så er der højest sandsynligt en grund til det. Dette betyder at, ingen af dem som du forsøger at låne penge af, mener at det er sandsynligt at, du kan overholde låneaftalen.

Nye SMS lån 2021

SMS lånDer kommer hvert år nye spillere, som ønsker at komme ind på lånemarkedet i Danmark. Det er dog primært på “kviklån markedet”, at udbuddet er vokset ekstremt i nyere tid.

Nye låneudbydere forsøger at markedsføre sig gennem forskellige tilbud til dig som kunde. I en periode var det meget populært at ansøge “gratis lån 30 dage” eller “lån rentefrit i 30 dage”, med andre ord, lån uden at betale renter i en bestemt periode. De forsøger altid at finde nye måder at markedsføre sig selv på.

Her kan du se de 3 mest populære sms lån:

Når vi taler om SMS lån eller hurtige lån, overstiger beløbet normalt ikke 30.000 kr. og er minimum 1.000 kr. Det mindste beløb du kan låne i dag er 1.000 kr. Hvis du ønsker at låne et større beløb, skal du ansøge om et forbrugslån.

Det er låneudbyderen eller banken der bestemmer det beløb, du kan låne, når du indsender låneansøgningen til dem. Hvis du ikke godkendes til et lån, kan du altid ansøge som et kautionist lån hos Tando. Tando er en relativt ny låneudbyder, de bekymrer sig ikke om din kreditværdighed, de tilbyder garantilån på op til 70.000 kr.

Tilbyder nye SMS lån trods RKI?

Nej, der findes i skrivende stund ingen SMS lån eller hurtige lån på det danske lånemarked som tilbyder lån trods RKI. Hvis du allerede er registreret i RKI eller debitor registreret kan vi ikke anbefale at du optager nye hurtig lån. Disse lån kan hurtigt blive dyrere end forventet hvis du ikke overholder de månedlige afdrag.