Straksoverførsel lån

Vi har her samlet en komplet guide der hjælper dig, til at finde det bedste lån med straksoverførsel også i weekenden.

 • Lån med en hurtig udbetaling
 • Lån uden sikkerhed
 • Godkendelse på få minutter
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån juni 2024 arrow right
Lån 1.000 Kr med NemID arrow right
Låneliste opdateret 24. juni 2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Lendme
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 4,02 - 21,69 %
 • 17 lånetilbud med 1 ansøgning

 • Rente fra 3,34%

 • Hurtigt svar & udbetaling

 • DKs nemmeste ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM FORBRUGSLÅN ONLINE

Hvad er et lån med straksoverførsel?

Et straksoverførsel lån bliver også kaldet for et kviklån, altså et lån hvor låneudbyderen kan lave en straks udbetaling til dig som låntager. Lånene kendes også som sms lån og minilån. Det betyder at du også kan optage et lån penge i weekenden.

Det kan være at du står i en situation hvor du står og mangler penge her og nu. Det kan være til uforudsete udgifter eller en regning til tandlægen. Så kan et hurtigt lån sagtens være noget for dig. En straksoverførsel er en bankoverførsel som kan laves på kort tid, alle timer i døgnet og alle dage. Her vil du altså have pengene på din konto indenfor meget kort tid og dermed slipper du for at skulle vente flere dage, på at få dit lån udbetalt.

Lån penge med udbetaling i weekenden

Der er sket mange forandringer på det danske lånemarked. Det skyldes at der har været en stor vækst i antallet af låneudbydere online. I dag er det nemlig muligt at låne penge online. Det betyder at låneudbyderne ikke har fysiske filialer, men de har derimod bredere åbningstider. Derudover tilbyder de ofte også at du kan lån penge straksoverførsel, altså at du kan få udbetalt dit lån i weekenden. Online låneudbydere arbejder nemlig kun på det online marked og derfor er de ikke begrænsede af åbningstider. På den måde adskiller online låneudbyderne sig fra de klassiske banker. Her vil det også være muligt at få et lån trods dårlig kreditvurdering.

Når du vil låne ved en online låneudbyder skal du blot udfylde en låneansøgning og sende den til udbyderen. Her vil der blive foretaget en kreditvurdering af dig, for at se om du reelt har råd til at optage lånet. Det betyder også at det ikke er muligt at optage et lån uden kreditvurdering. Det koster penge at optage et lån, det betyder at det lån du optager er forbundet med nogle omkostninger.

Husk at sammenligne lån og udbydere

Når du vil optage et lån er det vigtigt at du sammenligner de forskellige lån og låneudbydere.  Der er en række forskellige ting som du gør være opmærksom på når du låner penge.

 • Lån med straksoverførsel: Du bør undersøge om låneudbyderne tilbyder et lån med en straksudbetaling. Der er flere og flere udbydere der gør det i dag, men det er ikke alle der gør det. Derfor er det også vigtigt at du kigger på låneudbydernes udbetalingstid. Dette gælder især hvis du står her og nu og mangler penge.
 • ÅOP: Det er vigtigt at du kigger på lånenes ÅOP når du sammenligner lån. ÅOP står for de årlige omkostninger i procent og de viser dig de fulde omkostninger der vil forekomme i forbindelse med lånet. Lån med en kort løbetid har ofte højere årlige omkostninger i procent, det skyldes at du over kortere tid skal betale omkostningerne.
 • Oprettelsesgebyr: Lån kan have høje oprettelsesomkostninger. Når du sammenligner lån kan de ofte se mere eller mindre ens ud, selvom de reelt set ikke er det. Du kan ved hver låneudbyder se hvor meget det vil koste dig at oprette et lån hos dem. Dette kan også være med til at spare dig for nogle penge.

Fordelene og ulemperne

Straks overførsel lån og spar kan både have fordele og ulemper, når der er så mange lånemuligheder online. Du har hele døgnet rundt adgang til at kunne låne penge. Det kan være fristende men også uoverskueligt.

En af fordelene ved disse lån er at du ofte har en større sandsynlighed for at blive godkendt til lånet. Det er nemlig blevet nemmere at blive godkendt til lån online, end det er i den traditionelle bank. En anden fordel er at det er hurtigt og nemt at ansøge om lån online. Derudover er processen hurtigere end i banken. Du skal nemlig ikke finde diverse dokumenter. Du skal blot give adgang til SKAT med dit NemID. Herefter vil låneudbyderne foretage en kreditvurdering af dig og gennemgå dine oplysninger, samt tjekke din kreditværdighed.

En af fordelene er også at du ikke skal stille sikkerhed for lånet i form at for eksempel dit hus eller din bil. Du behøver dermed ikke eje noget for at kunne optage et lån online i dag. Den eneste sikkerhed du skal stille for lånet er hvad din økonomiske situation er og dermed også dit rådighedsbeløb.

Der er også ulemper forbundet med disse lån. En ulempe er at lånene er meget nemme at få og det er ikke altid en fordel da det kan være fristende at låne penge. Du kan dermed ende med at låne penge du rent faktisk ikke har brug for. Det kan også ende med at du ikke har råd til at betale pengene tilbage igen. Derudover kan det være dyrt at optage lån. Det er derfor vigtigt at du gennemgår de lånevilkår der er i forbindelse med lånet, inden du accepterer et lånetilbud.

Risici ved at optage straksoverførsel lån

Hvis du som låntager har styr på din økonomi, så er det ikke sikkert at der forekommer nogle risici ved at optage et lån. Det kan dog have konsekvenser hvis du ikke har styr på din økonomi.

En af de største ricisi ved et lån forekommer hvis du ikke får betalt dine månedlige afdrag til tiden. Hvis du ikke afdrager til den aftale tid, så kommer der ekstra omkostninger på lånet og det kan hurtigt udvikle sig. I sidste ende kan det ende med at du bliver registreret som dårlig betaler i RKI.

Vi anbefaler at du laver et budgetskema over din økonomi. Budgetskemaet fortæller dig hvad dit rådighedsbeløb er og ud fra det kan du se hvor meget du har råd til at betale af med på et lån hver måned.

5/5 - (1 vote)
FAQ

Hvor kan man låne hurtige penge?

Her på siden har vi lavet en oversigt over låneudbydere, hvor du hurtigt kan ansøge om lån med straksoverførsel.

Hvor kan jeg låne 3000 kr?

Her på siden hjælper vi dig med at sammenligne flere låneudbydere, så du kan finde det lån der passer bedst til dig.

Hvor kan jeg låne penge når jeg står i RKI?

Oftest kan du ikke låne når du står registreret i RKI. Der findes dog enkelte muligheder såsom at få et kautionist lån. Ved et kautionist lån er der en anden person som kautionerer for dig, hvis ikke du selv kan betale de månedlige ydelser.

Hvor kan jeg låne 5000?

Hos flere af låneudbyderne her på siden kan du finde det lån og lånebeløb der passer bedst til dig. Brug vores sammenligningstjeneste og find dit ønskede lån.