Simbo lån

Står du og mangler penge nu og her? Så kan du med et Simbo lån få pengene hurtigt udbetalt. Nemt og sikkert.

  • Nem godkendelse
  • Udbetaling 24/7
  • Underskriv med NemID
ANSØG LÅN NU
 Ansøg sikkert  Ansøg sikkert hos Simbo lån
dit unikke lånetilbud arrow right
ANMELDELSE april 2024 arrow right
sammenlign flere lån arrow right
Låneoversigt opdateret 30. april 2024
DK - Nordiclån
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 5.000 - 50.000 kr
Løbetid 12 - 72 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 8,73 - 28,08 %
  • Svar inden for 1 time

  • Bestem selv løbetiden

  • Nem godkendelse med NemID

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
  • Ansøg lån uden dokumentation

  • Udbetaling 45 minutter

  • Nem og hurtig kredit

  • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
  • Meget populært

  • Pengene inden 1 time

  • Nem Ansøgning

  • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
  • Lynhurtig udbetaling

  • Ingen binding

  • Nemt og sikkert

  • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
  • Kundefavorit

  • Hurtig Udbetaling

  • Nemt og overskueligt

  • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
  • Kundernes Favorit

  • Bedst i Test

  • Hurtig Udbetaling

  • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

Simbo lån - Anmeldelse april 2024

Lånevilkår

Lånebeløb 1.000-30.000 kr.
Løbetid Ikke fast løbetid
Rentespænd 4,4-17 %
ÅOP 24,9 % (afhængig af kreditvurdering)
Alder 19 år
Lån trods RKI Nej
ANSØG LÅN NU
 Ansøg sikkert  Ansøg sikkert hos Simbo lån

Bedømmelse i stjerner

Godkendelses process:
5 out of 5 stars (5,0 / 5)
Behandlingstid:
5 out of 5 stars (5,0 / 5)
Fleksibilitet & betingelser:
3 out of 5 stars (3,0 / 5)
Renter & omkostninger:
2 out of 5 stars (2,0 / 5)
Kundeservice:
3 out of 5 stars (3,0 / 5)
Average:
3.6 out of 5 stars (3,6 / 5)
*Anmeldt af Låneportalen

Du bør ikke låne hos Simbo eller Kronelån

Låneportalen anbefaler IKKE at du låner penge via Capitolia ApS som tilbyder både Simbo og Kronelån, læs mere hos Forbrugerombudsmanden.

Simbo lån

Små hurtige lån. Ved lån hos Simbo kan du nemt og hurtigt låne op til 30.000 kr. Hvis du er ny kunde ved Simbo lån kan du låne penge helt rentefrit i 30 dage, så du ikke skal betale noget for at låne pengene. Du kan låne penge allerede når du er 19 år gammel. Pengene bliver udbetalt til din bankkonto inden for en halv time.

Det tager ikke længe at låne penge ved Simbo lån. Alt hvad du skal bruge for at låne via Simbo er faktisk dit NemID. Som ny kunde kan du låne 10.000 kr. og samtidig låne dem 100% rentefrit. Det er sådan hvis du er ny kunde ved virksomheden. Er du derimod eksisterende kunde kan du låne helt op til 30.000 kr. Hele ansøgningsprocessen og udbetalingen er pengene går nemt og hurtigt. Samtidig er det sikkert for dig som låntager.

Simbo er en del af Capitolia koncernen. Capitolia har hovedsæde i København K og ejer og drivere flere forskellige online låneudbydere i Danmark. Capitolia lån er derudover under tilsyn af Finanstilsynet. Dette giver en større sikkerhed for dig som låntager ved Simbo.

Simbo tilbyder en online kredit der er tilpasset dine behov som låntager. Derudover går Simbo højt op i kundetilfredshed. Simbo indberetter automatisk dine renter på dit lån, så du sparer penge i SKAT. Langt de fleste kunder vil opleve at få 1/3 af renterne tilbage. Dette er også med til at gøre lånet billigere for dig.

Hvorfor skal du vælge Simbo?

Hvis du ønsker et hurtigt og nemt online lån, hvor du samtidig er sikret en hurtig og nem udbetaling af dine penge. Samt en mulighed for 30 dages fri kredit, så er det Simbo du skal ansøge om lån hos.

  • Simbo overfører dine lånte penge til dig 24 timer i døgnet og 7 dage om ugen. Derudover får du svar på din låneansøgning med det samme.
  • Du skal låne op til 30.000 kr som eksisterende kunde.
  • Som ny kunde kan du lån op til 10.000 kr.
  • Du kan selv være med til at bestemme lånet løbetid. Om det så skal være 12 måneder du betaler tilbage, eller mere. Der er ingen øvre grænse for hvor mange måneder, du må bruge på at betale din månedlige ydelse.
  • Simbo har en høj kundetilfredshed. Det afspejles også på Simbo trustpilot.
  • Du bestemmer selv hvad du bruger dine lånte penge til. Det betyder at du ikke skal stille sikkerhed for dit lån.
  • Simbo tilbyder lån uden skjulte udgifter. Du får ingen skjulte renter eller gebyrer som kan gøre lånet unødvendigt dyrt.
  • Alle kunder kan låne rentefrit i 30 dage.
  • Når Simbo lån har lavet en kreditvurdering af dig, får du hurtigt svar på om din låneansøgning er godkendt. Derefter bliver pengene overført til dig med det samme.
ANSØG LÅN NU
 Ansøg sikkert  Ansøg sikkert hos Simbo lån

Kan du låne ved Simbo?

Der er en række krav der skal opfyldes hvis du gerne vil ansøge om lån hos Simbo.

  • Du skal være minimum 19 år gammel.
  • Du skal  have folkeregisteradresse i Danmark
  • Være dansk statsborger og have et CPR-nummer
  • Have et NemID. NemID’et skal bruges til at underskrive din låneaftale og til at modtage pengene på din NemKonto.
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

For at optage et Simbo lån kræver det at Simbo vurderer dig som kreditværdig. Det vil sige at der bliver lavet en kreditvurdering af dog, hvor der bliver set på din indkomst og din økonomiske situation. Det er for at vurdere om du er i stand til at tilbagebetale de penge, du eventuelt låner.

Du skal derudover også have et dansk telefonnummer og en aktiv e-mail adresse, som Simbo kan bruge til at kontakte dig.

Simbo Trustpilot

Simbo har mange anmeldelser på Trustpilot fra kunder, som har optaget et lån ved Simbo. Det har givet et god resultat med en fremragende score på 4,5 ud af fem mulige stjerner. Det betyder altså, at langt de fleste af dem der har skrevet anmeldelser af Simbo på Trustpilot, har været tilfredse med det lån de har fået igennem Simbo lån.

Lån trods RKI?

Det er ikke muligt at optage et Simbo lån hvis du er registreret i RKI. Hvis du er registreret i RKI, så har du vist at du ikke er i stand til at betale af på den gæld, som du selv har optaget. Det betyder at låneudbyderen ikke finder det attraktivt, at låne penge ud til dig. Tjek her om du er registreret i RKI.

RKI er et register over debitorer der ikke kan finde ud af at betale af på deres gæld. Du kan blive registreret i RKI, hvis du efter du har modtaget flere rykkere fra den pågældende virksomhed. Det er virksomheden selv der registrerer dig i RKI.

Det er lovpligtigt at låneudbyderne skal se om du står som registreret dårlig betaler i RKI, inden du kan blive godkendt til at låne penge ved dem. Du vil oftest ikke blive godkendt hvis du står som dårlig betaler.

Hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI, så anbefaler vi, at du får lagt en strategi for hvordan du får afbetalt din nuværende gæld. Det vil her være oplagt at du får lavet et budget.

ANSØG LÅN NU
 Ansøg sikkert  Ansøg sikkert hos Simbo lån

Kreditvurdering og lån

Når du ansøger om et lån, så vil låneudbyderne lave en kreditvurdering af dig. En kreditvurdering er en vurdering af din økonomiske situation, som låneudbyderen foretager af dig som låntager. Det er for at finde ud af om du som låntager er kreditværdig, altså om du er i stand til at betale af på din gæld hver måned. Kreditvurderingen kigger på hvordan hele din private økonomi ser ud. Låneudbyderne kan med kreditvurderingen, bruge de informationer de får til at vurdere, om de kan og vil tilbyde dig et lån hos dem.

Låneudbyderne bruger dermed og kreditvurderingen til at se om du er økonomisk stabil. De går her ind og vurdere om du rent faktisk har de penge, du skal bruge, til at tilbage betale dine lånte penge igen. Her er det vigtigt at dit rådighedsbeløb kan dække dine månedlige afdrag, hver måned.

En kreditvurdering indeholder ofte spørgsmål omkring hvorvidt du er registreret i RKI. Om du har en dansk folkeregister adresse, hvad dit rådighedsbeløb er og hvad ind indkomst er. Der bliver derudover også generelt kigget på din betalingsevne, formue samt indtægter og udgifter. Det er individuelt fra låneudbyder til låneudbyder, hvor mange og hvilke ting de vælger at spørge ind til.

Lav et budgetskema

Vi vil altid anbefale at du starter med at fastlæge et budget over din private økonomi, når du vil låne ved Simbo lån. Budgettet er med til at skabe et overblik over de samlede indtægter du har, samt de faste og variable udgifter. Ud fra dit budgetskema kan du se dit rådighedsbeløb. Dit rådighedsbeløb fortæller dig hvor meget du kan låne ved en låneudbyder. Jo større et rådighedsbeløb du har, jo flere penge kan du højst sandsynligt også låne.

Dit budgetskema er med til at give dig et overblik over, hvad du har råd til samlet set. Efter du har samlet alle kreditomkostninger inden for den bestemte løbetid, samt hvad du kan betale hver måned på lånet.

Du skal bruge dit budget til at sikre dig imod at sige ja til online lån, som du faktisk ikke har råd til på den lange bane. Dit budget giver dig nemt og hurtigt et overblik, samt et svar på hvad du har råd til hver måned.

Det kan sagtens betale sig fro dig, at få lagt et budget inden du optager et lån. Hvis ikke du får overholdt din låneaftale, så kan det for dig som låntager få konsekvenser. Det kan både gøre lånet noget dyrere for dig og så kan det ende med at du bliver registreret som dårlig betaler i RKI.

Husk at kigge på sådan en post som ÅOP, de årlige omkostninger i procent. De årlige omkostninger i procent fortæller dig om alle omkostninger der er ved lånet, så ved helt præcist ved hvad du ender med at skulle betale alt i alt. Husk derudover at sammenligne alle de lån du overvejer at optage og ansøge om.

Løbetiden på lånet

Jo længere en løbetid et lån har, jo lavere bliver den månedlige ydelse. Det betyder dog også, at de samlede renteudgifter på lånet bliver højere. Løbetiden kan ændre på din samlede gæld og den samlede månedlige ydelse på lånet, når du låner ved Simbo.

Hvis du optager et lån ved Simbo lån, kan du selv være med til at bestemme løbetiden på lånet. Der er ingen grænse for hvor mange måneder, du må bruge på at betale den månedlige ydelse. Det er vigtigt at du tager stilling til løbetiden når du vil optage et lån. Hvis du ender med at vælge en for kort løbetid på, som din økonomi ikke kan klare, så risikerer du ikke at kunne betale det månedlige afdrag til tiden. Det giver dig også ekstra gebyrer i og med, det anses som om du misligholder din låneaftale med låneudbyderen, hvis ikke du betaler til tiden. Derfor ender lånet med at blive dyrere end hvad der er blevet budgetteret med.

En længere løbetid på lånet vil også øge dine samlede omkostninger, fordi du i længere tid betaler renter og gebyrer. Det bedste du kan gøre når du vil optage et lån, er at udarbejde et budget som tidligere nævnt. Budgettet hjælper dig med at skabe et overblik over hvor meget du kan afdrage med hver måned, så du stadig har et økonomisk råderum. Uden at tænke på at have et budget, kan du ende i en situation hvor du ikke kan betale dit månedlige afdrag til tiden. Det er bedre at du har penge til overs, end at du mangler dem.

Husk altid at sammenligne flere lån du undersøger markedet. På den med finder du det lån der passer bedst til dig og din økonomi.

5/5 - (1 vote)

Fakta om Simbo lån

Du kan kontakte låneudbyderens kundeservice på følgende måde:

  • Åbningstider: Hverdage 8:00-16:00
  • E-mail: [email protected]
  • Telefon: 44 22 60 90
  • Adresse: Nørregade 6, 1165 København K
  • Firmanavn: Capitolia ApS

Konklusion

Simbo lån ligger i den dyre ende når du kigger på ÅOP, som ny kunde kan du låne 10.000 kr. og tidligere kunder kan låne op til 30.000 kr. Den månedlige rente på 0,37% lyder jo ganske billigt, men når gebyrer mv. kommer til bliver lånet en hel del dyrere.

Lånet er ganske populært hos de danske forbrugere.

Fordele

  • Hurtig udbetaling indenfor 1 time
  • Du skal blot være 19 år

Ulemper

  • Mange dårlige anmeldelser
FAQ

FAQ: Simbo lån

Hvem er Simbo lån?

Simpo er en del af Capitolia koncernen. Capitolia har hovedsæde i København K og ejer og driver flere forskellige online kreditudbydere i Danmark. Capitolia er under tilsyn af Finanstilsynet. Dette giver en ekstra sikkerhed for dig som kunde.

Kan du låne ved Simbo trods RKI?

Det er ikke muligt at låne hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret. For at låne ved Simbo kræver det at de vurderer dig som kreditværdig. Det er du ofte ikke, hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI.

Hvor meget kan du låne ved Simbo?

Hvis du er ny kunde ved Simbo kan du låne op til 10.000 kr. Hvis du derimod er en eksisterende kunde ved Simbo kan du låne op til 30.000 kr.