Straks lån

Hvis du står og mangler penge til uforudsete udgifter, en tandlægeregning eller det du går og drømmer om så skal du læse med her. Vi guider dig til det bedste lån med straks udbetaling også i weekenden.

 • Nem godkendelse
 • Lån med straks udbetaling
 • Lån efter dit behov
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån maj 2024 arrow right
Lån 1.000 Kr med NemID arrow right
Låneliste opdateret 30. maj 2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Lendme
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 4,02 - 21,69 %
 • 17 lånetilbud med 1 ansøgning

 • Rente fra 3,34%

 • Hurtigt svar & udbetaling

 • DKs nemmeste ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM FORBRUGSLÅN ONLINE

Det betyder et hurtigt lån

Et straks lån og et lån med hurtig udbetaling er det man kalder for et kviklån, hvor låneudbyderen kan straks udbetale dit lån. Lånene kan også dække over sms lån, minilån og kredit med straks overførsel, selv når det er weekend. Det kan være at du er i en situation hvor du har akut behov for penge til for eksempel uforudsete udgifter. Her kan sådan et lån være noget for dig. En straksoverførsel er en bankoverførsel som kan laves på meget kort tid, alle døgnets timer og hele året rundt.

Vi har her på siden samlet en oversigt over låneudbydere der tilbyder dette til dig som låntager.

Hvad er et akut lån?

Lån penge akut hvis du har brug for ekstra penge til en regning, udbetaling eller hvis der er kommet en ekstra uforudset udgift. Du ved altid hvilke uforudsete udgifter der dukker op og derfor kan du også ende i en situation hvor du har akut brug for penge. Hvis du står i sådan en situation, skal du have fat i et kviklån for at kunne betale. Vi anbefaler at du starter med at kontakte din bank og høre om du kan få en forhøjet kassekredit. Dette vil være det billigste alternativ. Hvis banken afviser din forespørgsel, kan du forsøge med andre metoder, såsom et kviklån online.

Det er en god idé hvis du ansøger om lån ved flere forskellige låneudbydere, dermed kan du se flere forskellige lånetilbud. Det er først når du har underskrevet dit lånetilbud digitalt, at dit lån vil være godkendt og du vil få pengene udbetalt.

Er det muligt at få udbetaling i weekenden?

Du kan sagtens låne med udbetaling i en weekend eller på helligdage hos de fleste låneudbydere. Du får pengene udbetalt med det samme også selvom det er om aftenen. Det er vigtigt at du husker at dobbelttjekke at dine oplysninger er korrekte. Hvis du oplyser et forkert kontonummer, så vil din overførsel ikke kunne modtages.

Hvordan du får pengene udbetalt med det samme

For at du kan få pengene udbetalt med det samme kræver det, at du optager et kviklån. De store banker vil kræve mange dokumenter og har en større proces i forhold til udbetaling af dit lån. Hos online låneudbyderne skal du blot logge ind med dit NemID og indtaste dit ønskede lånebeløb. På den måde for låneudbyderne adgang til alle de oplysninger om dig de skal bruge. Derefter foretager de en individuel kreditvurdering af din økonomi. Dette sker helt automatisk. Det er den her metode der gør, at du kan få pengene så hurtigt.

Vigtigt at sammenligne lån

Når du skal igang med at sammenligne forskellige lån og låneudbydere, så er det vigtigt at du er opmærksom på forskellige ting. Især hvis det er et lån med hurtig udbetaling.

 • ÅOP: Når du skal sammenligne lån så er det vigtigt at du kigger på lånenes ÅOP. ÅOP står for de årlige omkostninger i procent, det viser dig de fulde omkostninger der er i forbindelse med lånet. Det er når både renter og gebyrer er medregnet. Lån med en kort løbetid har ofte også en højere ÅOP. Det skyldes at omkostningerne skal betales af over kortere tid.
 • Oprettelsesgebyr: Nogle lånt ar høje oprettelsesomkostninger. Når du sammenligner forskellige lån som ellers ser meget ens ud, kan du se hvor meget det vil koste dig at oprette lånet ved den enkelte låneudbyder. Dette kan være med til at spare dig penge.
 • Lån med straksudbetaling: Du skal undersøge om låneudbyderne tilbyder lån med straksudbetaling samme dag. Der er flere og flere der i dag tilbyder at gøre dette, men det er ikke alle. Derfor er det også vigtigt at du ser på låneudbydernes udbetalingstid. Især hvis du står og mangler akut penge og har brug for at de bliver udbetalt i dag.

Fordele og ulemper

Der er både fordele og ulemper ved at have så mange lånemuligheder som der er online. Du har døgnet rundt adgang til at låne penge, det kan både virke uoverskueligt og også fristende.

En af fordelene er at du har en større sandsynlighed for at blive godkendt. Det er nemlig blevet nemmere at blive godkendt til lån af en online låneudbyder, end det er i banken. En anden fordel er at det hele går hurtigt og enkelt. Du skal nemlig ikke finde diverse dokumenter og papirer frem. Det eneste du skal gøre er, at give adgang til e-skat ved hjælp af dit NemID. Her vil låneudbyderne tjekke dine oplysninger, din indkomst og din kreditværdighed.

En tredje fordel er at du ikke skal stille sikkerhed for de penge du låner. Du skal nemlig hverken stille sikkerhed i form af bil eller hus. Du behøver ikke eje noget for at kunne optage et lån. Den sikkerhed du som låntager skal stille, er din økonomiske situation og dit rådighedsbeløb. Hvis låneudbyderne vurderer at du er egnet til lånet, så vil du få et lånetilbud.

Der vil også forekomme ulemper ved at låne penge online. En ulempe er at lånene er nemme at få fat i, det er nemlig ikke altid en fordel at de er så tilgængelige. Det kan være fristenden at låne penge med hurtig overførsel, også selvom du måske ikke har brug for lånet eller har råd til at betale det tilbage.

En anden ulempe er at det kan blive dyrt for dig. Det er svært at løbe fra et godt tilbud og derfor er det også fristenden at optage et lån, hvor låneudbyderen tilbyder gratis rentefrie måneder. Dog skal du huske at gennemgå vilkårene for lånet, det kan nemlig godt blive dyrt for dig. Derfor er det vigtigt at du gennemgår alle de lån du kigger på, før du accepterer et lånetilbud.

Sammenlign lån og låneudbydere

Der findes utallige låneudbydere og typer at lån på det online lånemarked i dag. Det kan være overvældende for dig som låntager at holde styr på. Derfor er det en god idé at sammenligne de forskellige lån og låneudbydere, inden du vælger at træffe den endelige beslutning.

Ved at du sammenligner lån og låneudbydere og derefter indhenter flere tilbud, vil du have et godt grundlag for den beslutning du skal til at træffe. Det er vigtigt at du vælger det lån der passer bedst til dig og din økonomi.

5/5 - (1 vote)
FAQ

Hvad kan jeg bruge et straks lån til?

Du kan bruge et straks lån til flere forskellige ting. Du kan bruge lånet til uforudsete udgifter, hvis du mangler penge sidst på måneden eller til de ting du går og drømmer om.

Hvor hurtigt får jeg mit straks lån udbetalt?

De fleste låneudbydere kan udbetale pengene til din konto indenfor få minutter, efter låneansøgningen er blevet godkendt. I andre tilfælde kan der gå lidt længere tid.

Hvad er et straks lån?

Et straks lån er et hurtigt lån, som bliver udbetalt indenfor få minutter. Det er ofte på et lavere beløb som skal tilbagebetales indenfor en kortere periode.

Hvorfor er hurtig lån populære?

Hurtig lån er populære fordi de som navnet antyder er hurtige. Det betyder at hele processen typisk går hurtigt. Det er både låneansøgningen, kreditvurderingen, udbetalingen og tilbagebetalingen der her er snak om. Derudover er de især velegnede for dig som står og mangler penge nu og her.