Lån penge hurtigt

Lån penge hurtigt og nemt i vores eksklusive liste over de bedste danske online lån. Læs vores guide og lån penge billigt og hurtigt her på Låneportalen.

 • Lån penge hurtigt lav rente
 • Underskriv med NemID & MitID
 • Lån penge hurtigt uden sikkerhed
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån maj 2023 arrow right
Lån 1.000 Kr med NemID arrow right
Låneliste opdateret 28. maj 2023
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM FORBRUGSLÅN ONLINE

Sådan virker et lån

Lån penge uden afslagLån penge hurtigt hvis du står og mangler penge nu og her, med en billig og hurtig udbetaling.

Uanset om du har behov for at købe ny bil, bygge om eller gøre nogle andre ting du drømmer om. Så kan du realisere dine planer og drømme med det rigtige lån. Det er altid individuelt hvad det rette lån er. Derfor er det vigtigt at, du som låntager kan gennemskue, hvad der er af omkostninger.

 • Løbetiden kan gå fra 2-12 år. Nogle steder kan det være anderledes.
 • Der er ingen skjulte gebyrer.
 • Et lån der passer til dig og din økonomi.

Dit lånebeløb vil bliver overført til din konto, når lånekontrakten er blevet underskrevet.

Er online lån billigere?

Hvis du vil optage et lån hurtigt, så kan online lån nemt være en god og billigere løsning for dig, fremfor de traditionelle banklån. Tidligere har de traditionelle banklån været den billige løsning, med lav rente. Selvom online lån uden sikkerhed kan være dyrere, så har den form for lån nogle fordele, som en traditionel bank ikke kan konkurrere med.

Lån penge hurtigt uden kreditvurdering på nettet. Et online lån behøver ikke at være det billigste du kan finde. Hvis du ønsker ikke at besvare hvad du skal bruge lånet til, eller hvis du har behov for en hurtig udbetaling. Så kan et online lån med en merpris også være det værd. Du kan optage lånet uden sikkerhed.

Hvad skal du holde øje med?

De helt præcise rentesatster for dit lån penge hurtigt, vil først blive endeligt fastsat, når du har modtaget et personligt lånetilbud fra låneudbyderen. Her finder du ud af om det er en lav eller en høj rente. Derfor anbefaler vi at du søger om lån ved minimum tre forskellige låneudbydere. Herefter vil du nemlig modtage personlige lånetilbud som er skræddersyet til dig. Ud fra disse tilbud, kan du vælge det lån der passer bedst til dig og dine behov. Du må også afvise tilbuddet, så længe du ikke har underskrevet låneaftalen og fået en udbetaling.

Det er vigtigt at du kigger på det der står med småt, når du undersøger omkostningerne forbundet med det lån du kigger på. Du bør fokusere op ÅOP, de årlige omkostninger i procent. Det er nemlig et samlet udtryk for, hvor meget lån kommer til at koste dig at have, inklusiv diverse udgifter udtrykt i procent per år af dit lånebeløb. De årlige omkostninger i procent inderholder renters rente, administrationsomkostninger og en lang række omkostninger såsom:

 • Dokumentgebyr
 • Ekspeditionsgebyr
 • Stiftelsesprovision
 • Osv.

Du skal bruge de årlige omkostninger i procent til at sammenligne de forskellige lån du kigger på.

Lån penge hurtigt 3000 kr

Lån penge nemt og hurtigt med de 3 hurtigste lån i maj 2023. Vi gennemgår hver låneudbyder regelmæssigt og opdaterer vores liste i overensstemmelse hermed.

 1. Kreditnu
 2. Nordcredit
 3. Cashper

Lån 10.000 kr hos Folkelånet. Lån med NemID helt uden at indsende lønsedler og anden dokumentation. Du skal blot være fyldt 21 år og ikke være registreret i RKI.

Forekommer der krav i forbindelse med lån?

Da du ofte ikke skal stille sikkerhed for dit lån, eller svare på hvad du vil bruge pengene til. Så vil der ofte være en række krav som du skal opfylde:

 • Du skal være minimum 18 år gammel. Hvis du for eksempel er 19 år er det intet problem.
 • Du skal have NemID – du kan dermed ikke optage et lån uden dit NemID. Dit NemID skal bruges til at bekræfte din identitet og til at underskrive låneaftalen.
 • Du må ikke være registreret i RKI.
 • Have en fast indtægt samt bopæl

Det gør sig gældende for at kunne indgå i en juridisk bindende kontrakt, at du er minimum 18 år gammel. Hvis du er mellem 18-25 år, vil der være et mere begrænset udvalg af lånemuligheder. Det er er fordi unge ofte har en mere ustabil indkomst, dermed udgør denne gruppe også en større risiko for låneudbyderne.

Kan du optage lån trods RKI?

Lån penge hurtigt med RKI – Det sker for de fleste at de i nogle perioder kan blive økonomisk pressede. Man kan være så uheldig at man ender med at blive registreret i Ribers Kredit Information eller Debitor Registret. Hvis du er registreret i en af de to registre, så er du blevet markeret som en dårlig betaler. Det betyder at flere låneudbydere vil afvise dig. Det betyder dermed også at du stort set ikke kan optage lån trods RKI.

Vores bedste råd til dig som er i RKI, er at du fokuserer på at betale din gæld af, så du hurtigst muligt kan blive slettet som dårlig betaler. Dermed kan du også komme tilbage til et lån med normale lånevilkår.

Lån penge eksperten

Lån penge hurtigt eksperten

Lån penge 18 år hurtigt ved at sammenligne dine lånemuligheder. Alle lån har individuelle krav og kreditvurdering, lån penge online hurtigt hos udvalgte låneudbydere.

GÅ TIL LÅNEOVERSIGTEN

Lån penge i dag

Der er flere forskellige muligheder for dig som overvejer om du skal låne penge. Du kan både låne penge privat og online via et forbrugslån. Vi hjælper dig til at finde det lån der passer bedst til dig og din økonomi, ved hjælp af vores låneoversigt. På den måde kan du nemt og overskueligt sammenligne de forskellige lån du har kig på.

Derudover er det vigtigt at når du har et online lån, så betaler du tilbage til tiden. Jo hurtigere du betaler et lån tilbage, jo lavere vil lånets årlige omkostninger i procent være.

Vi anbefaler altid at du undersøger og sammenligner mindst tre forskellige lån og låneudbydere. På den måde er du sikret at få det billigste lån, samt det lån der passer bedst til dig og din økonomi.

5/5 - (1 vote)
FAQ

FAQ: Lån penge hurtigt

Hvad er ÅOP?

ÅOP står for de årlige omkostninger i procent. Det tager udgangspunkt i alle omkostninger ved lånet. Det kan for eksempel være renter og gebyrer.

Kan jeg betale ekstra af på det lån jeg har?

Du kan altid lave en ekstra eller højere indbetaling på dit lån, på den måde indfrier du også hurtigere lånet.

Hvad kan jeg låne til det?

Det er op til dig selv hvad du vil låne penge til. Du skal i din låneansøgning opgive hvad låneformålet er. Det kan for eksempel være reparationer, ferie eller andre ting.