Samlelån

Har du tankerne sværmende om at samle dine lån til ét, men du synes samtidig også at processen virker uoverskuelig? Så skal du se med her. Vi guider dig til hvordan du bedst muligt får samlet dine dyre lån til ét billigt samlelån.

 • Samlelån med høj godkendelse
 • Saml dine lån i dag
 • Samlelån uden kreditvurdering
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån juli 2024 arrow right
Lån penge uden afslag arrow right
Låneliste opdateret 21. juli 2024
DK - Arcadia Finans
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 25.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Lån helt op til 500.000 kr.

 • Gratis og uforpligtende

 • Lave renter & direkte svar

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Weblånet.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 25.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 22 år
ÅOP 3,55 - 19,95 %
 • Hurtig udbetaling

 • Udfyld på under 1 minut

 • Underskriv med NemID

 • Direkte svar

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Lendme
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 4,02 - 21,69 %
 • 17 lånetilbud med 1 ansøgning

 • Rente fra 3,34%

 • Hurtigt svar & udbetaling

 • DKs nemmeste ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Sambla
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10000 - 500000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Få lavere rente og spar penge

 • Tilbud fra forskellige banker og långivere

 • Perfekt til samlelån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - DigiFinans.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 25.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Svar straks

 • 1 ansøgning flere tilbud

 • Lån uden sikkerhed

 • Gratis hjælp til din ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Lendo
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 20.000 - 1.000.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 1,25 - 20,95 %
 • Én ansøgning 18 lånetilbud

 • Super samlelån

 • Du får svar Straks

 • 2 minutter Nemt & Gratis

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Letfinans

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 144 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 3,69 - 24,99 %
 • Lav èn låneansøgning

 • Modtag flere tilbud

 • Gratis ØkonomiTjek

 • Fast indkomst på minimum 180.000 Kr. om året

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM AT LÅNE PENGE ONLINE

Sådan fungerer et samlelån

Hvad er et samlelån egentlig? Få hjælp til hvad sådan et lån er her. Et samlelån er når du vælger at samle dine lån et sted, altså hos én långiver eller én bank. Det kan du gøre for at du så betaler langt færre gebyrer, når du kun har dit lån ét sted, fremfor flere steder. Du kan også få en lav rente på den samlede gæld i stedet for en høj rente, ved flere forskellige låneudbydere. Når du har mindre gebyrer, betyder det også at du har flere penge til rådighed hver måned. Dem kan du enten bruge på at blive gældfri, sparer op eller bruge på noget du ønsker.

Et samle lån giver dig også et meget bedre overblik over, hvad du skylder. Da du pludselig kun har ét lån at forholde dig til. Derudover får du også et lån med lav rente, det kan være en fordel for dig som for eksempel er studerende. Det betyder nemlig også at du får en langt bedre økonomi.

Alt efter hvilken type lån du har, så er der også en stor forskel på hvor meget du betaler hver måned. Mange har i dag optaget kviklån og der er normalt meget høj le renter på den type af lån. Derfor er et samlelån med lav rente ofte en god løsning, til at komme af med de dyre lån.

Hvis du er endt i en situation hvor du har samlet dyre lån hos forskellige låneudbydere, så bør du lav et sammenlægning af lån. Mange låneudbydere har et krav om et mindstebeløb dine lån samlet set skal ende op i, før de kan tilbyde dig et lån. Det kan være alt fra 50.000 kroner op til samlelån 400.000 kroner eller samlelån 500.000 kroner.

Top 5 samlelån

Vi har listet de 5 bedste samlelån hvor du blot skal indsende én ansøgning.

 1. Lendme Lånetilbud fra 17 banker gratis og uforpligtende
 2. Digifinans Let og gennemsigtig platform
 3. Lendo Primus Optimus lånet hvor du kan sammenligne bank renterne
 4. Saverium Du finder hurtigt og gratis det billigste lån blandt banker
 5. Sambla Sammenlign bankernes renter og lån op til 500.000

Sådan får du et samlet dine lån

Når du vil ansøge om at få et saml alle dine lån og din gæld et sted. Så skal du ind på den pågældende låneudbyders hjemmeside og lav et ansøgningskema. Det er ikke svært og kræver ikke meget tålmodighed beregn et helt nyt lån. Når du udfylder ansøgningskemaet skal du fortælle hvilke lån du gerne vil lægge sammen. Du skal udfylde hvilken bank eller långiver du har lånet hos og hvor meget du mangler at betale af på lånet. Du kan samle alle de lån du har lyst til og derudover kan du som noget ekstra, få udbetalt et kontantbeløb også. Det er svært at finde ud af hvad koster det at lægge et lån om og hvordan får du et samlelån billigst. Det er her vi hjælper dig.

Når du har udfyldt alle oplysninger om dine lån og långiverne. Så foregår resten af ansøgningsprocessen helt som hvis du skulle ansøge om et nyt lån. Du udfylder blot resten af ansøgningen og herefter modtager du et lånetilbud som du kan acceptere.

Der er nogle låneudbydere der betaler din eksisterende gæld af for dig hos dine kreditorer, mens andre vælger at udbetale alle pengene til dig. Det betyder at du selv skal indfri dine lån. Det er dog ikke svært at indfri dine lån. Du skal blot kontakte banken hvor du ønsker at indfri lånet. Herefter vil de hjælpe dig.

Du kan spare penge ved at samle

Når du samler dine lån vil du ofte også spare en masse penge. I stedet for at have mange lån med dyre renter, vil du ofte få en bedre og en lavere rente når du samler lånene. Derudover skal du heller ikke betale gebyrer til flere låneudbydere som er forbundet med mange besparelser.

Ud over renten inkluderer de årlige omkostninger i procent også de andre omkostninger, du har i forbindelse med lånet. Alle besparelserne sammenlagt, betyder at det samlede beløb du skal betale for dit samlelån bliver noget mindre.

Hvor stor en besparelse du kan ende med at få, vil afhænge af mange forskellige ting.

Hvilke lån kan man egentlig samle

De forskellige typer af lån kan deles op i to kategorier. Der er de sikre lån, det er for eksempel realkreditlån, billån og boliglån.

Disse låntyper er kendt ved, at låneudbyderne vil have en sikkerhed for lånet i form af for eksempel dit hus eller din bil. Så hvis det ender med at du som låntager ikke kan betale dine lånte penge tilbage, så kan banken kræve at du sælger for eksempel dit hus. Derudover har banken også krav til, hvad du vælger at bruge dine penge på. Det kommer helt an på hvad du låner pengene til. Det du giver som grund til at låne penge, er også det du skal bruge pengene til.

Så findes der det vi kalder for usikre lån. Det er samlelån, privatlån, ferielån og forbrugslån.

Her vil låneudbyderne ikke kræve sikkerhed for lånet og de stiller heller ikke krav til hvad du skal bruge pengene til. Modsat boliglån for eksempel. Du har faktisk også mulighed for at lægge dine sikrede lån ind under et realkreditlån.

Før du kan gøre dette skal du have et realkreditlån og have friværdi i din bolig. Du kan maksimalt beløbe 80% af en bolig, så du skal altså skylde mindre end de 80% af boligens værdi.

Du skal dog være opmærksom på, at det koster penge at lægge et lån om.

Ved usikrede lån er der ikke sikkerhed ved lånet. Derfor kan alle lån uden denne sikkerhed laves om til et samlet lån.

Hvem kan få et samlelån?

Der vil altid forekomme krav når man vil ansøge om et lån online. Et af kravene er at du som minimum skal være 18 år gammel, for at kunne låne penge. Det gælder alle former for lån. Selvom du helt grundlæggende kan blive godkendt til lån når du er 18 år. Så vil du kunne opleve at flere låneudbydere faktisk kræver at du er ældre.

Der er også et krav i forhold til hvad du minimum skal have om året i indtægt. Før du kan låne penge, er det nemlig vigtigt at du har luft nok i din økonomi til at kunne betale den månedlige ydelse, hver måned. Hvor meget du skal have i indtægt om året, er forskelligt fra låneudbyder til låneudbyder.

Mange banker vil også afvise din låneansøgning, hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI. Det er et register over dårlige betalere som er ejet af Experian. Hvis du er registreret i RKI som dårlig betaler, så er det vigtigt at du først får styr på det. Når du har styr på det og er ude af RKI, kan du påny ansøge om et lån. Hvis ikke du kommer ud af det, kan det blive meget svært for dig at blive godkendt til lån.

Kreditvurdering af dig som låntager

Beregn samlelån i dag. Når du har sendt din låneansøgning afsted og bankerne har modtaget den. Så vil de behandle den og foretage en kreditvurdering af dig som låntager. Kreditvurderingen er grundlaget for det lånetilbud som banken vil tilbyde dig. Banken vil igennem kreditvurderingen kigge på de informationer du har oplyst i ansøgningen. Det kan være informationer såsom:

 • Indtægt
 • Faste udgifter
 • Rådighedsbeløb
 • RKI registrering eller ej
 • Gældsposterne

Bankerne vil altid validerer informationerne ved at benytte data fra E-skat og kreditstatus. Banken skal sikre sig at du har en god nok økonomi til at du kan betale af på lånet. Udover det så skal banken også bruge kreditvurdering til at finde ud af, hvilken rente der kan tilbydes. Jo bedre end økonomi du har, jo bedre en rente vil du også kunne få.

Få flere lånetilbud

Det er altid en god idé at indhente lånetilbud fra flere forskellige låneudbydere, inden du sætter dig fast på et bestemt lån. Det kan være krævende og svært at overskue det online lånemarked det er i dag. Ofte kan du dog spare penge ved at bruge din tid på at sammenligne forskellige lånetilbud.

Her på siden har du en oversigt over forskellige billige samlelån og dermed er det gjort mere overskueligt for dig. På den måde kan du bedre se låneudbyderne for dig og herefter gå ind og sende en låneansøgning til den enkelte udbyder.

Ekspres Bank samlelån

Med et samlelån fra Ekspres Bank får du flere penge til dig selv. Spar helt op til 2.500 kr. om måneden ved at samle din gæld.

Samlelån Ekspres Bank:

 • Saml eksisterende lån fra 75.000-500.000 kr.
 • Du får ét lån til lav rente (rente fra 3,49%).
 • Dit rådighedsbeløb bliver større.

Ekspres Bank samler og indfrier dine eksisterende lån, på den måde slipper du for besværet med at kontakte nuværende låneudbydere.

Samlelån Danske Bank

Få et samlelån fra Danske Bank op til 100.000 kr. Danske Bank hører til en af de ældste banker i Danmark. De har eksisteret i mere end 145 år og tilbyder nu også online lån.

Det får du med et lån fra Danske Bank:

 • Få lån op til 100.000 kr. ( online )
 • Variabel rente fra 8%
 • Løbetid op til 60 måneder

Hvordan sammenligner man lån?

Når du vil sammenligne lånetilbud skal du sørge for at løbetiden på lånene er den samme ved alle. Ellers får du svært ved at sammenligne dem ordentligt da løbetiden har en indflydelse, på for eksempel de årlige omkostninger i procent. Det er en god idé at sammenligne renten på de forskellige lån. Men samtidig er det også en god idé at sammenligne de årlige omkostninger i procent. De årlig omkostninger i procent indeholder nemlig også gebyrer og andre omkostninger der er i forbindelse med at samle lånet.

For at du kan finde det billigste lån handler det om, hvor meget du ender med at skulle betale tilbage for lånet i alt.

Kan man få et samlelån trods RKI?

RKI er også kendt som Ribers. Det er et register hvor virkosmheder kan registrere personer som værende dårlige betalere, såfremt der er en ubetalt gæld. Hvis du har gæld flere steder, kan du også godt være registreret i RKI mere end én gang. En registrering gælder for ét gældsforhold.

Måske har du før spurgt dig selv, hvorfor kan jeg ikke få et samlelån trods RKI? Hvis det er endt med at du er blevet registreret som dårlig betaler, så kan det også være svært at få lov til at få et lån trods RKI. Det gælder også selvom du finder det bedste samlelån og billigste samlelån. Det gælder også hvis det er et samlelån lav rente. Det skyldes at låneudbyderne mener, at der er en større risiko for at de ikke får deres penge tilbage igen.

Hvis det ikke er muligt for dig at samle din gæld trods RKI. Så anbefaler vi at du vælger at fokusere på at betale dine lån tilbage igen, som har gjort at du er blevet registreret som dårlig betaler. Når du så ikke længere er registreret i registret, så kan du igen vælge at ansøge om et hurtig billigste samlelån.

Mange opgiver faktisk at få det bedste samlelån fordi de tror, at de har for meget gæld. Det kan dog sagtens være muligt at få det lagt sammen, selvom du har en stor gæld.

Selvom det ofte er meget svært at få et hurtig samlet lån trods RKI, så er det ikke helt umuligt. Der findes låneudbydere som stadig laver en kreditvurdering selvom du er registreret som dårlig betaler.

Du kan blive registreret som dårlig betaler hvis du ikke har betalt en regning på et tidspunkt og det findes der udbydere der er klar over. Den eneste måde hvorpå du finder ud af om du kan få lånet eller ej, det er ved at ansøge hos flere forskellige udbydere.

Samlelån med lav rente

Det er ikke muligt fra start at sige, hvilken låneudbyder der kan give dig den laveste rente. Alle låneudbydere vurdere forskelligt ud fra mange forskellige faktorer. Den udbyder der kan se naboens gæld og tilbyde dem et billigt lån, er ikke nødvendigvis den udbyder kan der gøre det samme for dig. Det er vigtigt at huske på, da alle bliver vurderet forskellige ud fra deres kreditvurdering. Din personlige økonomi vil udbyderne også vurdere forskelligt og det er deres vurdering afgør hvad renten bliver. Derfor er det også forskelligt fra person til person, hvilken udbyder der kan give det bedste lånetilbud. Det betyder at det er vigtigt ikke at sammenligne med andre man kender privat.

Renten spiller en stor rolle når du skal vurdere og sammenligne de forskellige lånetilbud, når du vil saml din gæld eller samle alle lån et sted. Men de andre omkostninger ved lånet er også vigtige at være opmærksom på. Derfor bør holde øje med etableringsomkostningerne. Nogle udbydere har et fast beløb til etableringsomkostningerne, imens andre vil tage en procentdel af det samlede lånebeløb. Alt dette betyder at det ikke nødvendigvis altid er det billigste lån der har den laveste rente.

Besværligt at samle sine lån?

Det er faktisk rigtig nemt og overskueligt at ansøge et hurtig samlelån. Det fungerer nemlig ligesom enhver anden låneansøgning. Når du udfylder din låneansøgning skal du notere, hvor meget du mangler at betale på de pågældende lån. Hvis du er i tvivl om hvor meget du skylder på dine låne, kan du finde det på din betalingsservice oversigt eller på den pågældende udbyders hjemmeside. Betalingsservice oversigten kan du finde i din netbank, ellers kan du læse mere her.

Lav et samlelån i dag og få det billigst som for eksempel samlelån studerende. Få hjælp til samlelån et sted i dag. Vi anbefaler altid at du sammenligner minimum 3 forskellige lån og låneudbydere. Indhent lånetilbud fra de forskellige låneudbydere, så du har det bedst mulige grundlag for dit valg af lån.

4.9/5 - (8 votes)
FAQ

FAQ: Samlelån

Hvad er et samlelån?

Et samlelån giver dig muligheden for at samle lån som du har ved flere forskellige låneudbydere. Ved et samlelån er der ofte også penge at spare, da det så kun er ved én låneudbyder du skylder penge. Låneudbyderen indfrier dine andre lån og du skal derfor kun koncentrere dig om ét lån derefter.

Hvad er fordelene ved et samlelån?

Fordelene ved et samlelån er at du får et bedre overblik over din økonomi. Udover det afdrager du også kun på én lån og derfor sparer du ofte også penge på både renter og gebyrer.

Hvad koster et samlelån?

Det er forskelligt fra låneudbyder til låneudbyder hvad et samlelån koster for dig som låntager. Derfor anbefaler vi at du tager kontakt til låneudbyderne og får tilsendt et lånetilbud, her kan du nemlig se hvad lånet vil koste dig.