Billigste lån

Vi guider dig så du får det billigste lån online. Et lån der passer til dine ønsker og behov, uden du kommer i en økonomisk dårlig situation.

 • Billigste lån på nettet
 • Lån uden sikkerhed
 • Bedste lån online
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån maj 2024 arrow right
Lån 1.000 Kr med NemID arrow right
Låneliste opdateret 30. maj 2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM FORBRUGSLÅN ONLINE

Sådan fungerer et billigt lån

Det kan være svært at finde det billigste lån og dermed også vide, hvad et billigt lån egentlig er. Et billigt lån er kort fortalt et lån, med lave renter og gebyrer. Altså er det et lån med lave låneomkostninger.

Når du vil vide hvad det billigste lån på nettet er, skal du bruge de årlige omkostninger i procent – ÅOP. Dette skal du bruge for at vurdere hvornår et lån er billigt. De årlige omkostninger i procent samler alle omkostningerne. Derfor kan du bruge ÅOP til at sammenligne de billigste lån online direkte med hinanden. Du bør du huske at du kun kan sammenligne lånenes årlige omkostninger i procent, når lånenes lånebeløb og løbetid er helt ens.

Lånetypen er også meget afgørenden for, hvornår du som låntager kan betegne et lån som billigt. Et mindre kviklån kan i nogle tilfælde have en ÅOP på 22%, samtidig med at et større forbrugslån kan have en ÅOP på 10%.

Hvad er det billigste lån?

Det billigste lån vil du finde ved at fokusere på at finde den lavest mulige ÅOP. ÅOP’en giver dig de samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder at du direkte kan sammenligne de forskellige lån du kigger på. Løbetiden på disse lån skal være den samme, ellers har du ikke mulighed for at få en retvisende sammenligning, når du vil finde det billigste lån med fast rente.

Du vil hos de forskellige låneudbydere også se et rentespænd, som de tilbyder deres lån indenfor. Den endelige løbetid, rente og lånevilkår vil blive fastsat i forbindelse med den kreditvurdering de foretager af dig. Du kan derfor ikke kende til det endelige omkostningsniveau eller ÅOP, før du modtager et lånetilbud fra udbyderne.

Derfor anbefaler vi også at du altid som minimum ansøger om lån hos 2-3 forskellige låneudbydere. Herefter kan du sammenligne lånene og udvælge det lån der passer bedst til dig og din økonomi.

Hvem kan få et billigt lån?

Langt den største del af befolkningen har mulighed for at få danmarks billigste lån. De fleste krav hos de online låneudbydere er ofte så lempelige, at langt de fleste bliver godkendt til lån.

Der er dog nogle generelle krav du som låntager skal opfylde, før du kan blive kreditgodkendt.

 • Du skal minimum være 18 år gammel.
 • Have en fast indtægt samt bopæl i Danmark.
 • Ikke være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret.
 • Have et NemID.

Hvis du kan opfylde de ovenstående krav, kan du ansøge om lån med udbetaling i dag.

Sådan kan du optage et lån penge billigt

Mange er i dag usikre på hvordan de sikrer sig at få det billigste lån i danmark. Det kan være du øsnker at finde det billigste lån til hus, eller det billigste lån til motorcykel. Derfor har vi lavet en guide, så du trygt og sikker kan låne penge billigt online.

Du bør starte med at finde de bedste låneudbydere online. I vores oversigt her på siden finder du en lang række låneudbydere. Her bør du vælge 2-3 forskellige og derefter udfylde og sende en låneansøgning på deres hjemmeside. Det kan være tidskrævende at ansøge om lån hos flere udbydere og du finder det måske også unødvendigt. Det vigtige er dog at huske på at deres renter, vilkår og årlige omkostninger i procent kan variere fra låntager til låntager. Derfor anbefaler vi at du ansøger flere steder, så du er sikker på at finde det billigste lån.

Når du har valgt de låneudbyder du ønsker at ansøge om lån hos, skal du udfylde låneansøgningerne. Du kan nemt og hurtigt ansøge online med dit NemID. Dette bruger du til validering og til at sikre, at du er den rigtige låntager. Låneudbyderne skal bruge adgang til dine skatte oplysninger. Disse oplysninger bruger de til at foretage en kreditvurdering af dig og din økonomi.

Når du modtager de endelige lånetilbud skal du igang med at sammenlinge. Husk at du kun kan sammenligne lånetilbud der har den samme løbetid. Ellers kan du fiskere at blive snydt af en lav ÅOP ved en lang løbetid, og en høj ÅOP ved en kort løbetid på det billigste lån til bil. Derudover det også vigtigt at du husker at sammenligne lånebeløbet.

Herefter skal du vælge det billigste og mest oprigtige lån, der passer til dine ønsker og behov. Du godkender og accepterer lånetilbuddet ved igen at gøre brug af dit NemID.

Du kan starte med afdragsfrihed på dit lån

Flere og flere låneudbydere tilbyder i dag afdragsfrihed på lån. Det betyder at du i flere tilfælde ikke skal betale afdrag i en given periode. Dette vil altid blive oplys af låneudbyderen. Det giver dig som låntager i frihed til at prioritere andre ting indenfor denne periode.

I et budget kan du oplyse dine indtægter og udgifter, så du får det mest præcise billede af hvordan din økonomi hænger sammen. Med et retvisende budget kan du finde det billigste lån og dermed undgå at misligholde din låneaftale.

Bedøm post
FAQ

Kan man som dansker låne penge i Sverige?

Du kan godt optage et lån i Sverige med et dansk cpr nummer. Du kan dog ikke låne penge i Sverige, hvis du har bopæl i Danmark.

Kan man låne uden kreditvurdering?

Det er i dag ikke muligt at optage et lån uden kreditvurdering. For at låneudbyderne kan vurdere om du kan få bevilliget et lån og afgøre om du har råd til at låne penge, skal de foretage en kreditvurdering af din økonomi.

Hvad koster et 30 årigt fastforrentet lån?

Et 30 årigt fastforrentet lån koster i dag i den månedlige nettoydelse 3.924 kr. Et fastforrentet lån betyder også at du har en fast rente i op til 30 år, dette betyder at dine ydelser ikke ændrer sig når renten ændrer sig.