Leasy minilån

Leasy minilån giver dig et lille forbrugslån du selv kan være med til at skræddersy, så du får den løsning der passer bedst til dig og din økonomi.

 • Lån til det du drømmer om
 • Betal lånet ud når du vil
 • Hurtig låneproces proces
ANSØG LÅN NU
 Ansøg sikkert  Ansøg sikkert hos Leasy minilån
dit unikke lånetilbud arrow right
ANMELDELSE maj 2024 arrow right
sammenlign flere lån arrow right
Låneoversigt opdateret 30. maj 2024
DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

Leasy minilån - Anmeldelse maj 2024

Lånevilkår

Lånebeløb 10.000 - 100.000 kr.
Løbetid 1 - 10 år
Rentespænd 3,5 - 17 %
ÅOP 12,66 - 22,92 % (afhængig af kreditvurdering)
Alder 21 år
Lån trods RKI Nej
ANSØG LÅN NU
 Ansøg sikkert  Ansøg sikkert hos Leasy minilån

Bedømmelse i stjerner

Godkendelses process:
4.5 out of 5 stars (4,5 / 5)
Behandlingstid:
4.5 out of 5 stars (4,5 / 5)
Fleksibilitet & betingelser:
4 out of 5 stars (4,0 / 5)
Renter & omkostninger:
2.5 out of 5 stars (2,5 / 5)
Kundeservice:
4.5 out of 5 stars (4,5 / 5)
Average:
4 out of 5 stars (4,0 / 5)
*Anmeldt af Låneportalen

Hvem er Leasy Minilån?

Leasy minilån fungerer som en kreditformidler for Facit Bank A/S. De fungerer udelukkende online og har derfor ingen fysiske bankfilialer. Det er en dansk virksomhed der blev grundlagt i 1985. Minilån leasy har i mere end vokset sig stor og formår at tilbyde attraktive lån til danskerne online.

Deres mission er at de vil give låntagere muligheden for at optage små og hurtig lån, til når det akutte behov opstår. De øsnker at skabe den perfekte mulighed for at kunne optage et akut mini lån eller kviklån. Det gør de ved at gøre ansøgningprocessen og udbetalingen hurtig og dermed også nem.

De tilbyder forbrugslån, hvor du har mulighed for at låne mellem 10.000 – 100.000 kr. Når du har valgt et lånebeløb, kan du også vælge en løbetid på mellem 24 – 120 måneder. Du har altid mulighed for at indfri dit lån før tid. Dette kan du gøre uden der forekommer ekstra omkostninger ved det.

Hvis du optager et lån med leasy minilån udbetaling, bliver du tilbudt en variabel rente på 9,90 – 19,56%. Du får dermed også tilbudt en ÅOP på maksimalt 24,87%. Du skal derudover betale et oprettelsesgebyr på mellem 800 – 4.000 kr. Dette beløb afhænger af det lånebeløb du har valgt.

Du ansøger ved at udfylde en låneansøgning på deres hjemmeside. Herefter bliver der foretaget en kreditvurdering af dig. Hvis du ansøger indenfor leasy minilån åbningstider, vil du modtage et hurtigt svar. Herefter vil du modtage et lånetilbud. Hvis du godkender lånetilbuddet, vil pengene blive udbetalt til din bankkonto.

leasy lån

Tilgængelighed

Som kunde har du mulighed for at gøre brug af leasy minilån kontakt. Når det gælder kundeservice åbningstider, er de meget tilgængelige med de lange åbningstider både i hverdagen og i weekenden.

Du kan på deres hjemmeside finde en FAQ, det kan du gøre både ved at gå ind på “Låneinfo” og “Om minilån”. Dette giver dig svar på enkelte og de mest spurgte spørgsmål. Disse spørgsmål er ofte nogen som for mange gør det nødvendigt at komme i kontakt med kundeservice. Dette behøver du oftest ikke, hvis du først kigger under FAQ.

Kundeservice

Der sidder flere dygtige medarbejder klar til at hjælpe dig, hvis du står og mangler svar på spørgsmål i løbet af låneprocessen. De tilbyder kundeservice på følgende måder:

 • Telefon
 • E-mail

Derudover har du på deres hjemmeside muligheden for at finde svar på de mest almindelige spørgsmål. Har du yderligere spørgsmål kan du kontakt dem på telefon 88 88 88 88 eller sende dem en mail på [email protected].

De har adresse på Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C.

De sidder klar på telefonen til hjælp alle hverdage fra kl. 08:00 – 18:00 og 10:00 – 18:00 i weekenderne.

Prisen på et lån penge

Det kan blive dyrt at optage et lån nu hos leasy minilån. Du får med et lån hos dem en variabel rente på mellem 9,90 – 19,56%. ÅOP – de årlige omkostninger i procent ligger på helt op til 24,87%. Dette er med til at gøre det til et dyrere lån.

Med et lån hos leasy minilån skal du betale mellem 800 – 4.000 kroner i oprettelsesgebyr. Dette er derfor en ekstra omkostning du som låntager bør tage med i dine overvejelser. Hvis du i løbet af tilbagebetalingsperioden får et større økonomisk råderum, kan du vælge at indfri lånet helt eller delvist før tid. Dette kan du gøre uden at der forekommer ekstra omkostninger for dig som låntager.

Dette lån kan være en passende løsning i situationer, hvor du står og mangler pengene her og nu.

Fleksibilitet ved Leasy minilån

Der er tale om et minilån og derfor kan du ikke forvente den samme form for fleksibilitet, som du ofte kan ved andre låneudbydere på markedet. Hvis du ønsker at optage lån hos dem skal du minimum være 21 år gammel. Dette kan være en hindring, da andre låneudbydere tilbyder en aldersgrænse på 18 år. Du kan som låntager optage et lån på mellem 10.000 – 100.000 kroner. Du kan derudover vælge en løbetid på mellem 24- 120 måneder.

Når du kommer til deres kundeservice, har de mere fleksible muligheder. De har nemlig skabt rammer der passer til de fleste. En lille ulempe hos dem er, at du kun har mulighed for at kontakte dem pr. mail eller telefon. Det kan være en ulempe i og med flere andre låneudbydere tilbyder en chatfunktion, som giver et godt alternativ til mail og telefon.

Fordele og ulemper

Der forekommer altid både fordele og ulemper ved lån. Det samme gælder for leasy minilån.

Fordele:

 • Hurtig svartid på din låneansøgning (Svartiden er hurtigst indenfor deres åbningstider)
 • Du får udbetaling til din bankkonto indenfor 1-2 hverdage
 • Du har altid mulighed for at indfri lånet før tid uden at du skal betale ekstra omkostninger

Ulemper:

 • Du skal være minimum 21 år gammel for at optage et lån hos dem
 • Høje låneomkostninger i forbindelse med optagelse af et lån
  • Rente på mellem 9,90 – 19,56%
  • Årlige omkostninger i procent på op til 24,87%

Derfor bør du vælge Leasy minilån

Med et Leasy minilån får du et lille lån med nogle store fordele, dette ses også på leasy minilån trustpilot. Her hører du andre kunders erfaring. De har en bred erfaring med mere end 25 år på lånemarkedet. Du får her et lille forbrugslån du selv kan være med til at skræddersy, så du får den løsning der passer bedst til dig og din økonomiske situation.

Derudover har de fleste låntagere et genkendeligt forhold til deres leasy peter reklamer. De har gjort det nemt for dig at være låntager hos dem. Du skal ikke stille sikkerhed for dit lån og samtidig bestemmer du selv hvad du ønsker at bruge de lånte penge til.

5/5 - (1 vote)

Fakta om Leasy minilån

Du kan kontakte låneudbyderens kundeservice på følgende måde:

 • Åbningstider: 8:00 - 18:00
 • E-mail: [email protected]
 • Telefon: 88888888
 • Adresse: Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense X
 • Firmanavn: Facit Bank A/S

Konklusion

Du får med Leasy minilån, et lån du selv kan være med til at skabe. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet. Derudover bestemmer du selv, hvad du ønsker at bruge pengene til.

Fordele

 • Du bestemmer selv hvad du vil bruge pengene til
 • Betal lånet ud når du ønsker
 • Hurtig ansøgningsproces

Ulemper

 • Du skal være minimum 21 år
 • Låneomkostninger i forbindelse med lån