Hurtig lån

Står du og mangler penge til det du drømmer om eller har du en uforudset regning? Vi guider dig til det bedste hurtig lån online.

 • Lån hurtig udbetaling 24/7
 • Lån uden sikkerhed
 • Hurtig lån 2000 uden lønsedler
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån januar 2023 arrow right
Lån penge uden afslag arrow right
Låneliste opdateret 31. januar 2023
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordiclån
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 5.000 - 50.000 kr
Løbetid 12 - 72 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 8,73 - 28,08 %
 • Svar inden for 1 time

 • Bestem selv løbetiden

 • Nem godkendelse med NemID

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM AT LÅNE PENGE ONLINE

Nye hurtig lån januar 2023

Her på Låneportalen sammenligner vi de nyeste hurtig lån fra de bedste låneudbydere i Danmark. Fælles for alle hurtig lån med nemid er nem ansøgningsprocess, hurtig behandlingstid og udbetaling. Alle online lån i vores oversigt tilbydes kun af udbydere som er under opsyn af Finanstilsynet.

Du kan i ro og mag ansøge et billig hurtig lån hjemme i din sofa, du behøver ikke mødes med en rådgiver og forklare hvad pengene skal bruges til. Vil du vide mere om hurtig lån nem godkendelse så læs videre herunder.

Vi stiller en hurtig låneberegner tilrådighed til dig, som finder låne sammenligning besværligt. Du kan benytte vores låneberegner kvit og frit her.

Lån penge nemt

Hurtig lån er lån du kan optage online, denne form for nye lån bliver også ofte kaldt sms lån eller kviklån. Her på siden hjælper vi dig med at sammenligne de bedste hurtig lån, fra låneudbydere i hele Danmark. Fælles for disse låneudbydere er, at der er en hurtig behandlingstid samt en hurtig udbetaling af lånene. Fælles for låneudbyderne er også, at de ikke har krav som, at du skal stille sikkerhed for lånet i form af for eksempel din bil eller dit hus. Det betyder at du kan låne uden sikkerhed.

Det er nemt for at dig at ansøge om lån ved for eksempel vivus online med dit NemID. Det er muligt at optage lån uden NemID, men udbuddet af lån er dog reduceret. Du slipper derfor for at mødes med en lånerådgiver. Da du kan klare hele ansøgningsprocessen hjemmefra, selv når det er weekend.

Hurtig lån er en låneform der er blevet meget populær, også til unge. Det er som navnet hentyder til, et lån hvor beløbet er på din konto inden for kort tid. Det betyder at du kan optage et hurtig lån 5000 eller hurtig lån 10000 hvis du for eksempel har fået en uforudset udgift.

Sammenlignet med et banklån, så skal du her ikke igennem en længere ansøgningsproces. Det hele foregår online og du kan faktisk gøre det hjemmefra din sofa. Det er uden tvivl den nemmeste måde at få et hurtig sms lån.

Hurtig lån 30 dage

Hurtig lån 30 dage

Det har tidligere været almindeligt at få sms lån gratis med en løbetid på 30 dage. I dag findes der mange forskellige typer sms lån på det danske marked, det er dog stadig muligt at få sms lån 30 dage, men dog ikke som rentefrit lån i øjeblikket.

Lån hurtigt ved at sammenligne de bedste låneudbydere øverst på siden, du kan ansøge kvik sms lån 24/7.

Hurtig lån weekend

Hurtig lån weekend

Ingen kender dagen i morgen, derfor kan alle få brug for et nemt lån til uforudsete udgifter. Lån penge akut på alle ugens dage, ja du læste rigtigt, når du låner penge online, kan du søge lån døgnet rundt, når du benytter låneudbyderne på denne side.

Det anbefales ikke at søge hurtig lån uden nemid, da låneprocessen forlænges betydeligt.

Hurtig lån lav rente

Hurtig lån lav rente

Når du skal låne penge til lave renter og samtidig få hurtigt svar, så skal du sammenligne låneudbydere som Lendo, Express Bank og Bankly – her får du nogle af de laveste renter på lån online, ansøg med NemID eller MitID og bliv godkendt direkte.

2 af de nævnte udbydere Lendo og Bankly indhenter op til 16 lånetilbud med én ansøgning.

Ansøgningsprocessen

Mange går og tror at det er en lang og besværlig proces man skal igennem, for at ansøge om lån online. Sådan er det dog ikke. Det behøver faktisk ikke tage dig mere end et par minutter at lave en låneansøgning.

Det første du skal gøre er at få et overblik over hvilke forskellige lån der er og dermed også få styr på de detaljer der er ved lån. Det er en god idé at du kigger på informationer om krav fra låneudbyderne samt renter, løbetiden og ÅOP.

Når du har fundet det lån du gerne vil have, det kan for eksempel være et lån 2000 eller 5000. Så skal du ansøge om lånet på låneudbyderens hjemmeside. Det er uforpligtende for dig som låntager at ansøge om lånene. Det kan betale sig for dig hvis du ansøger ved flere, da du så har et bedre grundlag for en sammenligning af lånene. Låneudbyderen fastsætter nemlig først den endelige rente, når de har modtaget din låneansøgning. For dig som låntager er det mest fordelagtigt hvis du kan få en lav rente. Derfor giver det også god mening at ansøge ved flere udbydere.

Du skal udfylde en ansøgningsformular på låneudbyderens hjemmeside. Når du så har ansøgt om lånet, vil du modtage et lånetilbud indenfor en kort periode. Herefter er det op til dig om du vil acceptere eller afvise lånetilbuddet. Du er ikke forpligtet i forhold til lånet, før du har accepteret lånet og underskrevet låneaftalen.

Hurtig kredit lån

Tag et hurtigt lån når du skal bruge pengene her og nu. Hurtige lån er det samme som forbrugslån uden sikkerhed, ens for dem er at de har hurtig udbetaling. Når vi har med hurtiglån at gøre, er der 3 ting som gør sig gældende.

5 kendetegn ved hurtig lån

 1. Kviklån 18 år
 2. Udfyld ansøgning
 3. Kreditvurdering foretages
 4. Hurtig udbetaling
 5. Kort løbetid

Hurtig lån 1000 kr er velegnet til uforudsete udgifter, da du får hurtig lån nem godkendelse. Hurtig udbetaling lån skal søges med NemID/MitID for at godkendelse kan gennemføres online.

RKI og lån?

Flere tror at RKI ingen hindring er i forhold til det at låne penge online, det er dog ikke helt korrekt. Det er nemlig ofte ikke muligt at optage hurtig lån trods RKI. Står du og vil lån penge akut samtidig med du er registreret i RKI, så kan det godt blive svært for dig at finde et lån. Hvis du er med i RKI registret, så vil du blive set på som værende en dårlig betaler. Alle låneudbydere som du ansøger om lån hos, vil tjekke din betalingshistorik og dermed også om du er registreret som dårlig betaler.

Der er en stor risiko forbundet med at låne dig penge hvis du står som værende dårlig betaler. Chancen for at låneudbyderne får deres penge tilbage, er noget mindre, hvis du tidligere har haft en historik som dårlig betaler. Eller hvis du stadig står registreret i RKI.

Vi anbefaler altid, at inden du optager endnu et nyt lån, at du får betalt din nuværende gæld af. Ved at du får afbetalt på din nuværende gæld, kommer du ud af gældspiralen. Når du har betalt gælden af, vi du påny kunne optage et lån online.

Sørg for et godt budget

Når du vælger at optage et lån, så er det vigtigt at du har styr på om du faktisk har råd til at have det lån. Et budgetskema er med til at give dig et overblik over din privatøkonomi, som du måske ikke før har haft. Derudover er budgettet et godt værktøj til at spare penge. Samt det giver dig en større klarhed over hvad dit månedlige rådighedsbeløb er.

Ved at du laver et budget, sikrer du også at du får en fornuftig økonomi i fremtiden. Hvis du har et godt budget, så kan det fortælle dig om du har råd tila t låne mere end først antaget. Det kan også fortælle dig om du derimod skal låne et mindre beløb. Derudover kan budgettet også fortælle dig om du har spare penge på nogle poster, så du helt slipper for at skulle optage et lån.

Når du har lavet dit budget, bør du gennemgå det grundigt for at se om der er nogle poster du kan skære ned på. Samt for at se om du faktisk har råd til at betale af på lånet hver måned. Det er det du skal bruge dit rådighedsbeløb til.

Efter du har fundet dit rådighedsbeløb, kan du igen undersøge de lån du har kigget på. Det er vigtigt at du ikke optager et lån, som dit rådighedsbeløb ikke kan dække over. Det er bedre at du optager et mindre beløb og dermed kan betale dit månedlige afdrag hver måned. Fremfor at du vælger et for stort lån, så du ikke kan betale dit månedlige afdrag hver måned.

Der bliver ikke stillet spørgsmålstegn

Når du optager et hurtig lån online, så skal du ikke stå til ansvar for, hvad du vil bruge pengene til. Der er ikke nogen lånerådgiver der spørger ind til det. Hvis du bliver godkendt til at låne, så er pengene dine. Det betyder dermed også at du kan bruge dine penge som du har lyst til. Dette er også en af årsagerne til, at denne type hurtig lån uden sikkerhed er så populær som den er.

Du kan læse mere i artiklen “Lån penge hurtigt eksperten” hvor du bliver klædt godt på før du låner penge online.

5/5 - (4 votes)
FAQ

FAQ: Hurtig lån

Kan jeg låne trods RKI?

Det er ikke muligt at optage lån trods RKI. Låneudbyderne vil ved din låneansøgning tjekke din betalingshistorik og dermed også om du er registreret i RKI.

Hvad er et hurtig lån?

Et hurtig lån er som navnet antyder. Det er et lån du kan optage hurtigt. Ansøgningsprocessen er ikke lang og det betyder også at du som låntager på kort tid har pengene på din konto.

Skal jeg stille sikkerhed for mit lån?

Nej, du skal som låntager ikke stille sikkerhed for dit lån, når du optager et hurtig lån online. Det betyder også at du ikke skal være bekymret for at miste din bil eller dit hus.