Hurtig lån

Står du og mangler penge til det du drømmer om eller har du en uforudset regning? Så læs med her. Vi guider dig til det bedste hurtig lån online.

 • Hurtig udbetaling
 • Lån uden sikkerhed
 • Lån nemt online
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån september 2021 arrow right
Lån penge uden afslag arrow right
DK - Kreditnu
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1000 - 25000 kr
Løbetid 12 - 12 mdr.
Min. alder 23 år
 • Svar straks

 • Lån på 60 sek

 • Kundefavorit

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3000 - 20000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1000 - 20000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1500 - 50000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
 • Svar straks

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM AT LÅNE PENGE ONLINE

Hjem » Lånetyper » Hurtig lån

Sådan er et hurtig lån

Hurtig lån er lån du kan optage online, denne form for nye lån bliver også ofte kaldt sms lån eller kviklån. Her på siden hjælper vi dig med at sammenligne de bedste hurtig lån, fra låneudbydere i hele Danmark. Fælles for disse låneudbydere er, at der er en hurtig behandlingstid samt en hurtig udbetaling af lånene. Fælles for låneudbyderne er også, at de ikke har krav som, at du skal stille sikkerhed for lånet i form af for eksempel din bil eller dit hus. Det betyder at du kan låne uden sikkerhed.

Det er nemt for at dig at ansøge om lån ved for eksempel virus online med dit NemID. Det er ikke muligt at optage lån uden NemID. Du slipper derfor for at mødes med en lånerådgiver. Da du kan klare hele ansøgningsprocessen hjemmefra, selv når det er weekend.

Hurtig lån er en låneform der er blevet meget populær, også til unge. Det er som navnet hentyder til, et lån hvor beløbet er på din konto inden for kort tid. Det betyder at du kan optage et lån 500 eller 1000 kr. hvis du for eksempel har fået en uforudset udgift.

Sammenlignet med et banklån, så skal du her ikke igennem en længere ansøgningsproces. Det hele foregår online og du kan faktisk gøre det hjemmefra din sofa.

Ansøgningsprocessen

Mange går og tror at det er en lang og besværlig proces man skal igennem, for at ansøge om lån online. Sådan er det dog ikke. Det behøver faktisk ikke tage dig mere end et par minutter at lave en låneansøgning.

Det første du skal gøre er at få et overblik over hvilke forskellige lån der er og dermed også få styr på de detaljer der er ved lån. Det er en god idé at du kigger på informationer om krav fra låneudbyderne samt renter, løbetiden og ÅOP.

Når du har fundet det lån du gerne vil have, det kan for eksempel være et lån 2000 eller 5000. Så skal du ansøge om lånet på låneudbyderens hjemmeside. Det er uforpligtende for dig som låntager at ansøge om lånene. Det kan betale sig for dig hvis du ansøger ved flere, da du så har et bedre grundlag for en sammenligning af lånene. Låneudbyderen fastsætter nemlig først den endelige rente, når de har modtaget din låneansøgning. For dig som låntager er det mest fordelagtigt hvis du kan få en lav rente. Derfor giver det også god mening at ansøge ved flere udbydere.

Du skal udfylde en ansøgningsformular på låneudbyderens hjemmeside. Når du så har ansøgt om lånet, vil du modtage et lånetilbud indenfor en kort periode. Herefter er det op til dig om du vil acceptere eller afvise lånetilbuddet. Du er ikke forpligtet i forhold til lånet, før du har accepteret lånet og underskrevet låneaftalen.

RKI og lån?

Flere tror at RKI ingen hindring er i forhold til det at låne penge online, det er dog ikke helt korrekt. Det er nemlig ofte ikke muligt at optage hurtig lån trods RKI. Står du og vil lån penge akut samtidig med du er registreret i RKI, så kan det godt blive svært for dig at finde et lån. Hvis du er med i RKI registret, så vil du blive set på som værende en dårlig betaler. Alle låneudbydere som du ansøger om lån hos, vil tjekke din betalingshistorik og dermed også om du er registreret som dårlig betaler.

Der er en stor risiko forbundet med at låne dig penge hvis du står som værende dårlig betaler. Chancen for at låneudbyderne får deres penge tilbage, er noget mindre, hvis du tidligere har haft en historik som dårlig betaler. Eller hvis du stadig står registreret i RKI.

Vi anbefaler altid, at inden du optager endnu et nyt lån, at du får betalt din nuværende gæld af. Ved at du får afbetalt på din nuværende gæld, kommer du ud af gældspiralen. Når du har betalt gælden af, vi du påny kunne optage et lån online.

Sørg for et godt budget

Når du vælger at optage et lån, så er det vigtigt at du har styr på om du faktisk har råd til at have det lån. Et budgetskema er med til at give dig et overblik over din privatøkonomi, som du måske ikke før har haft. Derudover er budgettet et godt værktøj til at spare penge. Samt det giver dig en større klarhed over hvad dit månedlige rådighedsbeløb er.

Ved at du laver et budget, sikrer du også at du får en fornuftig økonomi i fremtiden. Hvis du har et godt budget, så kan det fortælle dig om du har råd tila t låne mere end først antaget. Det kan også fortælle dig om du derimod skal låne et mindre beløb. Derudover kan budgettet også fortælle dig om du har spare penge på nogle poster, så du helt slipper for at skulle optage et lån.

Når du har lavet dit budget, bør du gennemgå det grundigt for at se om der er nogle poster du kan skære ned på. Samt for at se om du faktisk har råd til at betale af på lånet hver måned. Det er det du skal bruge dit rådighedsbeløb til.

Efter du har fundet dit rådighedsbeløb, kan du igen undersøge de lån du har kigget på. Det er vigtigt at du ikke optager et lån, som dit rådighedsbeløb ikke kan dække over. Det er bedre at du optager et mindre beløb og dermed kan betale dit månedlige afdrag hver måned. Fremfor at du vælger et for stort lån, så du ikke kan betale dit månedlige afdrag hver måned.

Der bliver ikke stillet spørgsmålstegn

Når du optager et hurtig lån online, så skal du ikke stå til ansvar for, hvad du vil bruge pengene til. Der er ikke nogen lånerådgiver der spørger ind til det. Hvis du bliver godkendt til låne, så er pengene dine. Det betyder dermed også at du kan bruge dine penge som du har lyst til. Dette er også en af årsagerne til, at denne type af lån er så populær som den er.