Nye lån

Det danske online låne marked kører godt og der kommer hele tiden nye lån til, samt nye lånemuligheder.

 • Nem godkendelse
 • Underskriv med NemID
 • Lån uden sikkerhed
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån september 2021 arrow right
Lån 1.000 Kr med NemID arrow right
DK - Kreditnu
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1000 - 25000 kr
Løbetid 12 - 12 mdr.
Min. alder 23 år
 • Svar straks

 • Lån på 60 sek

 • Kundefavorit

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3000 - 20000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1000 - 20000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1500 - 50000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
 • Svar straks

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM FORBRUGSLÅN ONLINE

Hjem » Artikler » Nye lån

Nye bedre og billigere lån

Nye lånDer kommer hele tiden nye lån til på markedet. Den hårde konkurrence om kunderne på det danske online lånemarked, har betydet at mange låneudbydere har sænket priserne på deres lån. Renterne, gebyrerne og omkostningerne ved lånet er blevet presset helt i bund. Så hvis du skal ud og optage lån online i Danmark 2021, så er du faktisk godt stillet. Derudover er det kommet ikke bare ét nyt lånefirma i Danmark, men op til flere nye lånefirmaer.

Du kan her på siden se en oversigt over de nyeste lån på nettet. Trenden på lån ændrer sig hele tiden og der er hele tiden nye lån på vej. Derfor er det også en god idé at holde sig opdateret i forhold til de nyeste lån i dag. Det er svært at sige hvilke lån du bør vælge som låntager i dag. Det er svært at argumentere for, at én låntype er bedre end en anden. Den bedste låntype for dig, afhænger meget af din økonomiske situation.

Et nyt lån og afdragsfrie perioder

Hvis du er på udkig efter for eksempel nye sms lån, så kan et lån med det der hedder en afdragsfri periode være interessant for dig. Når der er tale om et afdragsfrit lån, så betyder det at du udskyder de månedlige afdrag. Derfor er det vigtigt at du har penge til at betale af på lånet, når den rentefrie periode udløber. Du kan tit selv vælge hvor mange afdragsfrie periode du har brug for. Derudover er der også forskel på de enkelte lån, i forhold til om du bliver tilbudt en fast eller en variabel rente. Ved at du vælger en fast rente, så er du sikker på at din månedlige ydelse ikke stiger i løbet af din tilbagebetalingsperiode. Du betaler dog ofte også en merpris for den sikkerhed der er, ved at have en fast rente i lånets løbetid. Det betyder at den samlede tilbagebetaling ofte også vil være lidt højere.

Hvorfor finde et nyt lån?

Hvis du finder et traditionelt banklån, så vil du skulle mødes med en bankmand og fortælle hvad formålet er med det lån du vil optage. Ud fra dine oplysninger vil banken foretage en kreditvurdering af dig. Her vil de vurdere hvad risikoen er ved at låne penge til dig. Et traditionelt banklån kan være en lang og noget mere besværlig proces. Det betyder også at det ikke er særligt overraskende, at det online lånemarked er vokset.

Ved at du optager et online lån, så bliver du sikret en hurtig behandlingstid. Du får en hurtigere udbetaling og der er færre krav, end hvis det havde været et traditionelt banklån. Ved online lån skal du ikke forklare hvad du skal bruge sengen til. Du skal heller ikke stille sikkerhed for lånet i for eksempel din bil eller dit hus. Lån uden sikkerhed er blevet mere og mere populært. Disse online lån kan være en nem løsning for dig, hvis nu du modtager en uforudset udgift eller andet du mangler penge til nu og her.

Krav til disse lån som du skal opfylde

Der findes nogle enkelte krav du skal opfylde ved et online lån. Der kan forekomme ekstra krav i forbindelse med de enkelte låneudbydere.

 • Du skal være minimum 18 år gammel
 • Du skal have NemID, som kan bekræfte din identitet samt til at underskrive dit lån
 • Have en fast indtægt
 • Ingen registrering i RKI

Du skal være minimum 18 år gammel for at optage nye lån online. Du skal nemlig være myndig for at underskrive en bindende kontrakt med en låneudbyder. Hvis du er mellem 18-25 år kan der ofte være et mindre udvalg af låneudbydere, da du som ung ofte har en lavere og mere ustabil indkomst. Derudover er det et krav at du har et NemID, da det er på den måde du bekræfter din identitet.

NemID’et sikrer dig en hurtig og nem proces med godkendelse af dit lån, så du også kan få et hurtigt svar. Når du sender din låneansøgning vil dine oplysninger bliver videregivet til låneudbydere. De vil herefter foretage en vurdering af din økonomi. Hvis du har en stadig og fast indtægt, så vil det ofte øge dine chancer for at få et lån.

FAQ

Nye lån FAQ

Hvor ofte kommer der nye lån?

Der er gang i lånemarkedet i Danmark og det er dermed også kendetegnet ved, at der tit kommer nye lån til. Her er der tale om en periode på 1-3 måneder mellem hvert nye lån.

Kan jeg optage de nye lån?

Hvis du minimum er 18 år gammel, har du mulighed for at optage de nye lån i Danmark. Derudover skal du have fast bopæl i Danmark, samt have en fast indtægt. Derudover må du ikke være registreret som dårlig betaler i RKI.

Skal jeg stille sikkerhed for mit lån?

Det korte svar er nej. Ved langt de fleste nye online lån på markedet kan du låne penge uden, at skulle stille for eksempel din bil eller dit hus som sikkerhed for lånet.

Lån og registrering i RKI

De fleste kan komme igennem tidspunkter hvor deres økonomi er dårlig. Det kan dog være svært at optage nye lån, hvis du er blevet registreret som dårlig betaler i RKI. RKI er et register for dårlige betaler. Hvis dit navn er registreret i registeret, så kan det være svært at finde en låneudbyder som vil låne penge ud til dig. Det er fordi låneudbyderne finder en for stor risiko forbundet med det, da der kan være en risiko for at de ikke får deres penge tilbage. Det bunder i at du tidligere har haft en dårlig betalingshistorik. Det er derfor typisk ikke muligt at optage nye lån trods RKI.

Der er dog nogle få låneudbydere som vil låne dig penge selvom du er registreret som dårlig betaler i RKI. Disse låneudbydere tilbyder dog oftest lån med meget høje renter, en høj årlig omkostning i procent og store stiftelsesomkostninger. Det kan være et dårligt lån for dig som i forvejen har en dårlig økonomi.

Du kan tjekke her om du er registreret som dårlig betaler i RKI.

Vi anbefaler at du i første omgang får betalt af på din nuværende gæld. Den gæld som har fået dig registreret som dårlig betaler i RKI. Ved at du får betalt af på din gæld, vil du hurtigst muligt blive slettet fra registret og derefter kunne optage nye lån. Disse lån kan du nu optage med nogle mere almindelige og attraktive lånevilkår.

Sørg for at have et budget

Det er vigtigt at du har styr på dit budget og har et godt overblik over din økonomi, når du vil optage nye lån. Hvis du samler alle dine udgifter og indtægter i et budgetskema, så får du nemt og hurtigt et overblik over din økonomi. Et budget er med til at give dig et overblik over din økonomi, som du måske ikke før har haft. Derudover er budgettet et godt værktøj til at spare penge på flere poster. Det skaber dermed også en større klarhed over hvad dit månedlige rådighedsbeløb er. Så du ved hvad du har råd til og ikke har råd til hver måned.

Ved at du får udarbejdet et godt budget, så sikrer du også at du får en mere fornuftig økonomi i fremtiden. Med et godt budget, kan du få fortalt om du har overskud til at låne flere penge, end du først havde regnet med. Det kan også fortælle dig om du skal låne et mindre beløb i stedet. Dit budgetskema kan give dig en information om, hvorvidt du kan spare på nogle bestemte poster. På den måde er du måske i stand til slet ikke, at skulle optage et lån.

Gennemgå dit budget

Når du har udarbejdet dit budgetskema, så bør du gennemgå det grundigt hele vejen igennem. Du kan derudover også igennem dit budgetskema, se hvad dit månedlige rådighedsbeløb er. Når du ved hvad dit månedlige rådighedsbeløb er, kan du igennem gennemgå og sammenligne de lån du har kigget på. Det er vigtigt at du ikke optager et lån som er for dyrt for dig, så dit rådighedsbeløb ikke kan dække dine afdrag hver måned. Dit rådighedsbeløb skal kunne dække over de udgifter du får i forbindelse med lånet.

Du bliver altid kreditvurderet

Ligemeget om det er et lån med dokumentation eller je, så vil du på den ene eller den anden måde blive kreditvurderet af de forskellige låneudbydere. Kreditvurderingen vil være grundigere og mere omfattende, hvis du optager et lån med dokumentation. Det er dog muligt at optage lån uden at skulle dokumentere alt med for eksempel lønsedler. Her vil din kreditvurdering foregå via eSkat og dit NemID. Dit NemID bliver brugt som din egen personlige underskrift online, samt til at bekræfte at det er dig der optager lånet.

Under din kreditvurdering vil låneudbyderne også tjekke om du er registreret som dårlig betaler i RKI. Nye lån online uden dokumentation giver også noget højere renter, fremfor ved et lån med dokumentation i en traditionel bank.

Vi anbefaler altid at du sammenligner og undersøger 3 forskellige lån. Dette skal du gøre inden du optager et lån ved en online låneudbyder. På den måde er du nemlig sikret at få det lån der passer bedst til dig og din økonomi.