Lynlån

Få penge udbetalt til din konto indenfor kort tid.

 • Hurtig udbetaling
 • Nem og overskuelig ansøgningsproces
 • Lån til det du ønsker
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån november 2022 arrow right
Lån 1.000 Kr med NemID arrow right
Låneliste opdateret 29. november 2022
DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordiclån
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 5.000 - 50.000 kr
Løbetid 12 - 72 mdr.
Min. alder 20 år
 • Svar inden for 1 time

 • Bestem selv løbetiden

 • Nem godkendelse med NemID

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
 • Ny lav rente

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM FORBRUGSLÅN ONLINE

Sådan fungerer et lynlån

Der findes en lang række af forskellige lån man kan optage online, det kan for eksempel være lynlån, kviklån og sms lån. Med et lyn lån har du mulighed for hurtigt og nemt, at optage et lån online. Det er derudover også væsentligt hurtigere at optage dette lån end ved de almindelige forbrugslån i banken. Du kan optage lån med hurtig udbetaling hos mange forskellige låneudbydere på det online lånemarked. Derfor er det en god idé hvis du undersøger dine muligheder, inden du vælger at takke ja til et lånetilbud.

Et lynlån er et lån der er kortfristet og uden sikkerhed. Det betyder at du kan bruge de lånte penge til lige det du har lyst til. Samtidig med dette har lånet også en kortere løbetid, det betyder at du også indenfor kort tid skal betale pengene tilbage igen.

Lynlån

Bør du optage et lån?

Der kan for alle mennesker komme et tidspunkt i livet, hvor det kan være svært at få økonomien til at hænge sammen. Engang imellem kan man stå i en situation, hvor der er et akut opstået behov for penge. Hvis ikke man har en opsparing der kan hjælpe, kan det sagens hvis sig at være en god idé at optage et lån. Der findes mange grunde til, hvorfor man akut kan stå op mangle penge. Det kan være du for en periode har svært ved at få tingene til at hænge sammen. Måske skal bilen til reparation, eller du står overfor en større tandlægeregning. Der findes derfor mange grunde til hvorfor, man har brug for at låne penge. I dag findes der stort set også lige så mange muligheder for at finde et lån med hurtig låneproces og udbetaling online. Dette er en klar fordel for dig som låntager.

En låneproces i banken kan tage lang tid, da du ofte skal vente i dage og helt op til uger før du får et svar. Når du optager et banklån skal din økonomi nemlig gennemgås, så banken sikre sig at de ikke mister penge. Derudover vil banken også i langt de fleste tilfælde kræve, at du stiller sikkerhed for de penge du låner. Denne lange proces gør at mange låntager søger mod det online lånemarked.

Til forskel fra et lån i banken skal du ved lynlån ikke fremvise dokumenter. Sådan er det, da låneudbyderne får alle de oplysninger de har brug for, når du underskrive låneaftalen med dit NemID.

Krav for at optage et lån online

Det er vigtigt at du opfylder de krav der er fra låneudbyderne. Opfylder du ikke kravene, kan det ende med at din låneansøgning bliver afvist. Langt de fleste låneudbydere har nogle basale krav du som låntager skal opfylde. Det er dog stadig en god idé at du undersøger kravene inden.

Et af kravene er at du skal være minimum 18 år gammel, før du kan blive godkendt til lån. Dette krav er fastsat hos alle udbydere af lån. Der kan dog forekomme nogle låneudbydere der kræver at du er minimum 21 år eller 23 år, før du kan blive godkendt.

Du skal derudover have et dansk CPR-nummer, en dansk bopæls adresse og et dansk telefonnummer. Mange låneudbydere kræver derudover også at du har en fast indtægt, så de er sikre på du har råd til at betale lånet tilbage igen.

Et andet vigtigt krav er, at du ikke må være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret. Hvis du er registreret som dårlig betaler er det nemlig et tegn på, at du ikke kan overholde en betalingsaftale. Det betyder derfor, at det kan blive svært at få et lyn lån trods rki.

Sådan ansøger du om et lynlån online

Det er nemt, hurtigt og sikkert for dig som låntager at ansøge om et lån online. Lige så hurtigt du kan ansøge om lånet, ja lige så hurtigt kan du også få pengene udbetalt til din bankkonto. Dette gælder uanset lånebeløbets størrelse.

Når du ønsker at optage et lån skal du igennem en ansøgningsproces. Til en start skal du udfylde en låneansøgning på låneudbyderens hjemmeside. Denne skal udfyldes med informationer omkring dig og din økonomi. Du skal til sidst underskrive den med dit NemID og give samtykke til, at låneudbydere kan indhente dine oplysninger hos SKAT.

Herefter vil der blive foretaget en kreditvurdering af dig og din privatøkonomi. Her vil låneudbyderen sikre sig, at du ikke er registreret som dårlig betaler i RKI. Kreditvurderingen vil herefter blive brugt som grundlag for, om du kan blive tilbudt et lån hos den pågældende låneudbyder eller ikke.

Til slut vil du modtage et lånetilbud fra udbyderen, hvis du bliver godkendt til et lån. Vi anbefaler at du grundigt gennemlæser lånetilbuddet inden du takker ja til det. Kan du godkende lånetilbuddet skal du underskrive det med NemID. Pengene vil herefter blive overført til din bankkonto.

Bedøm post
FAQ

FAQ: Lynlån

Hvad er et lynlån?

Et lynlån er et lån du hurtigt kan ansøge om og blive godkendt til. Derudover får du også en hurtig udbetaling af pengene.

Hvor hurtigt får man penge med et lynlån?

I langt de fleste tilfælde går der mellem 15 min - 2 timer før du har pengene på dit bankkonto. Der kan dog være tilfælde hvor er går 1 - 2 dage.

Hvad kendetegner et lynlån?

Et lavt lånebeløb, kort ansøgningsproces og en hurtig udbetaling er de ting der bedste kendetegner et lynlån. Derudover kan du også få et lån uden sikkerhed.

Hvem kan få bevilget et lynlån?

Du skal som minimum være 18 år gammel for at kunne få bevilget et lån. Derudover kræver det ofte også at du har en fast indtægt. Du skal have dansk bopæl, dansk CPR-nummer og dansk telefonnummer. Derudover må du heller ikke være registreret som dårlig betaler i RKI, hvis du vil optage et lynlån online.