Lynlån

Find det billigste lynlån & få pengen udbetalt til din konto indenfor kort tid.

 • Hurtig udbetaling
 • Nem og overskuelig ansøgningsproces
 • Lån til det du ønsker
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån juli 2024 arrow right
Lån 1.000 Kr med NemID arrow right
Låneliste opdateret 20. juli 2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM FORBRUGSLÅN ONLINE

Hvad er et lynlån?

Et lynlån er et lån som kan optages lynhurtigt. Med et lynlån får du mulighed for at låne fra 500 til 6.000 kr. med et valgfrit formål. Ansøgningsprocessen er enkel, og du får ovenikøbet super hurtig udbetaling. Med MitID giver du nemt samtykke og straks udbetaling af lånet, det kategoriserer lånet som et af de hurtige lån.

Tidligere kunne du undgå gebyrer og høje renter, du kunne nemlig låne gratis som første gangs låner hos nogle låneudbydere. Det krævevde blot at du betalte lånet tilbage til tiden, det var som oftest indenfor 30-60 dage afhængig af låneudbyder. Det er dog ikke en mulighed længere, men du kan stadig søge billige lynlån via Låneportalen.

Så hvis du mangler lån til indskud til lejebolig, eller en tandlægeregning, så kan et lynlån være noget for dig. Lånet er et lille lån til forbrug hvilket vil sige at, det kan anvendes som du ønsker, du skal altså ikke redegøre for formålet af lånet.

Hvem kan ansøge om et lynlån?

Der er nogle få krav som skal være opfyldt når du vil tage et lynlån, dem har vi opridset under lånekrav. Herefter skal du udfylde en simpel låneansøgning online hvorefter der foretages en kreditvurdering.

Sådan fungerer et lynlån

Der findes en lang række af forskellige lån man kan optage online, det kan for eksempel være lynlån, kviklån og sms lån. Med et lyn lån har du mulighed for hurtigt og nemt, at optage et lån online. Det er derudover også væsentligt hurtigere at optage dette lån end ved de almindelige forbrugslån i banken. Du kan optage lån med hurtig udbetaling hos mange forskellige låneudbydere på det online lånemarked. Derfor er det en god idé hvis du undersøger dine muligheder, inden du vælger at takke ja til et lånetilbud.

Et lynlån er et lån der er kortfristet og uden sikkerhed. Det betyder at du kan bruge de lånte penge til lige det du har lyst til. Samtidig med dette har lånet også en kortere løbetid, det betyder at du også indenfor kort tid skal betale pengene tilbage igen.

Lynlån

Bør du optage et lån?

Der kan for alle mennesker komme et tidspunkt i livet, hvor det kan være svært at få økonomien til at hænge sammen. Engang imellem kan man stå i en situation, hvor der er et akut opstået behov for penge. Hvis ikke man har en opsparing der kan hjælpe, kan det sagens hvis sig at være en god idé at optage et lån. Der findes mange grunde til, hvorfor man akut kan stå op mangle penge. Det kan være du for en periode har svært ved at få tingene til at hænge sammen. Måske skal bilen til reparation, eller du står overfor en større tandlægeregning. Der findes derfor mange grunde til hvorfor, man har brug for at låne penge. I dag findes der stort set også lige så mange muligheder for at finde et lån med hurtig låneproces og udbetaling online. Dette er en klar fordel for dig som låntager.

En låneproces i banken kan tage lang tid, da du ofte skal vente i dage og helt op til uger før du får et svar. Når du optager et banklån skal din økonomi nemlig gennemgås, så banken sikrer sig at de ikke mister penge. Derudover vil banken også i langt de fleste tilfælde kræve, at du stiller sikkerhed for de penge du låner. Denne lange proces gør at mange låntagere søger mod online lånemarkedet.

Til forskel fra et lån i banken skal du ved lynlån ikke fremvise dokumenter. Sådan er det, da låneudbyderne får alle de oplysninger de har brug for, når du underskrive låneaftalen med dit NemID.

Fordele og ulemper ved lynlån

Der er selvfølgelig både fordele og ulemper ved lynlån. Et lynlån er hurtigt og nemt at optage, det er selvfølgelig en forudsætning hvis du er havnet i en situation hvor du akut mangler penge. Denne type hurtig lån er utrolig populære i Danmark, fordi du helt enkelt kan søge lån med MitID. Når du søger lån med MitID slipper du for at indsende lønsedler og anden dokumentation. Du underskriver også låneaftalen med MitID, dette afhænger selvfølge af, at du opfylder de basale krav for lynlån.

Du skal også overveje ulemperne ved et lynlån. Et lynlån har som oftest variabel debitorrente, men renten på lynlån ligger stadig i den høje ende. Derfor bør du altid overveje om du virkelig har brug for at låne penge. Dine lånemuligheder spænder bredt med dette lån, du kan låne 5000 kr samt fra 1000 til 500.000 kr.

Når du vil optage et lynlån kan du tjekke opdaterede bedømmelser ved at google; lynfinans trustpilot.

Krav for at optage et lån online

Det er vigtigt at du opfylder de krav der er fra låneudbyderne. Opfylder du ikke kravene, kan det ende med at din låneansøgning bliver afvist. Langt de fleste låneudbydere har nogle basale krav du som låntager skal opfylde. Det er dog stadig en god idé at du undersøger kravene inden.

Et af kravene er at du skal være minimum 18 år gammel, før du kan blive godkendt til lån. Dette krav er fastsat hos alle udbydere af lån. Der kan dog forekomme nogle låneudbydere der kræver at du er minimum 21 år eller 23 år, før du kan blive godkendt.

Du skal derudover have et dansk CPR-nummer, en dansk bopæls adresse og et dansk telefonnummer. Mange låneudbydere kræver derudover også at du har en fast indtægt, så de er sikre på du har råd til at betale lånet tilbage igen.

Et andet vigtigt krav er, at du ikke må være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret. Hvis du er registreret som dårlig betaler er det nemlig et tegn på, at du ikke kan overholde en betalingsaftale. Det betyder derfor, at det kan blive svært at få et lyn lån trods rki.

Sådan ansøger du lynlån online

Det er nemt, hurtigt og sikkert for dig som låntager at ansøge om et lån online. Lige så hurtigt du kan ansøge om lånet, ja lige så hurtigt kan du også få penge på kontoen. Dette gælder uanset lånebeløbets størrelse.

Når du ønsker at optage et lån skal du igennem en ansøgningsproces. Til en start skal du udfylde en låneansøgning på låneudbyderens hjemmeside. Denne skal udfyldes med informationer omkring dig og din økonomi. Du skal til sidst underskrive den med dit NemID og give samtykke til, at låneudbydere kan indhente dine oplysninger hos SKAT.

Herefter vil der blive foretaget en kreditvurdering af dig og din privatøkonomi. Her vil låneudbyderen sikre sig, at du ikke er registreret som dårlig betaler i RKI. Kreditvurderingen vil herefter blive brugt som grundlag for, om du kan blive tilbudt et lån hos den pågældende låneudbyder eller ikke.

Til slut vil du modtage et lånetilbud fra udbyderen, hvis du bliver godkendt til et lån. Vi anbefaler at du grundigt gennemlæser lånetilbuddet inden du takker ja til det. Kan du godkende lånetilbuddet skal du underskrive det med NemID. Pengene vil herefter blive overført til din bankkonto.

5/5 - (1 vote)
FAQ

Hvad er et lynlån?

Et lynlån er et lån du hurtigt kan ansøge om og blive godkendt til. Derudover får du også en hurtig udbetaling af pengene.

Hvor hurtigt får man penge med et lynlån?

I langt de fleste tilfælde går der mellem 15 min - 2 timer før du har pengene på dit bankkonto. Der kan dog være tilfælde hvor er går 1 - 2 dage.

Hvad kendetegner et lynlån?

Et lavt lånebeløb, kort ansøgningsproces og en hurtig udbetaling er de ting der bedste kendetegner et lynlån. Derudover kan du også få et lån uden sikkerhed.

Hvem kan få bevilget et lynlån?

Du skal som minimum være 18 år gammel for at kunne få bevilget et lån. Derudover kræver det ofte også at du har en fast indtægt. Du skal have dansk bopæl, dansk CPR-nummer og dansk telefonnummer. Derudover må du heller ikke være registreret som dårlig betaler i RKI, hvis du vil optage et lynlån online.