Lån 500 kr

Det er nemmere at få godkendt små lån uden sikkerhed.

 • Få svar straks
 • Underskriv med NemID
 • Lån uden sikkerhed
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån oktober 2021 arrow right
Cashper lån på 1 time arrow right
DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3000 - 20000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Kreditnu
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1000 - 25000 kr
Løbetid 12 - 12 mdr.
Min. alder 23 år
 • Svar straks

 • Lån på 60 sek

 • Kundefavorit

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1000 - 20000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1500 - 50000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
 • Svar straks

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM KVIKLÅN ONLINE

Hjem » Lånebeløb » Lån 500 kr

Hvordan låner jeg 500 kr?

Et lån på 500 kr er i dag ret sjældent at finde, grundet det er et usædvanligt lille beløb – der er dog stadig være mange grunde til at skulle låne 500 kr hurtigt uden sikkerhed.

Det kan jo være, at du sidder sidst på måneden med lidt mindre penge end forventet, til at betale en uforudset regning, så er det rart at have muligheden for at låne 500 kr hurtigt til betaling af regningen – eller blot skal bruge lidt ekstra lommepenge, det giver dig lidt luft i økonomien hvis du har brug for at låne penge hurtigt, og du ikke har de økonomiske midler til at gøre det på dagen.

Uanset årsagen kan det være en god idé at låne 1.000 kr i stedet for 500 kr, da meget få udbydere i dag tilbyder muligheden for at låne 500 kr, men hvis du kun vil låne 500 kroner, ja så begrænser du udvalget ekstremt meget. Hvis du i stedet låner 1.000 kr, bliver udvalget en del større, tidligere har du endda haft mulighed for at låne penge helt rentefrit og derefter tilbagebetale lånet i fred og ro. Hvis du altså sørgede for at afbetale lånet til tiden, ja så har du derefter lånt pengene helt gratis, hvilket er yderst fordelagtigt for dem, der blot har brug for et hurtigt lån.

Nedenstående liste hjælper dig med hurtigt at sammenligne låneudbydere efter de typer lån, du leder efter. Første afsnit på siden her indeholder sammenlignings værktøjet til at finde det bedste lån. I andet afsnit finder du en guide til hvordan du får godkendt små lån.

Lån nemt 500 kr

lån 500 krNogle gange opstår situationer, hvor du muligvis har brug for et hurtigt lån. Et lån, der ikke er kompliceret og kan udbetales med det samme. For nogle kan det være svært at låne fra en almindelig bank på grund af sin kredithistorie eller på grund af det lave beløb, når du ansøger om (kr 500), og i sådanne situationer er det godt, at der er låneudbydere, der tilbyder mulighed for at låne penge uden at tage udgangspunkt i din historik.

Øverst på siden vises gode og hurtige løsninger til dig, som ønsker at låne 500 kr.

Lån 500 kr uden dokumentation

Mange mennesker kan være havnet i situationer, der kræver et ihærdigt forsøg på at løse det, ved at ansøge om mange lån fra flere forskellige långivere. De fleste almindelige banker registrerer kreditoplysninger om deres kunder hvilket kan gøre dine låne muligheder meget besværlige. Derfor kan det være meget svært for dig at få et banklån selvom du ikke engang er registreret i RKI.

Derfor ønsker mange mennesker at ansøge om et lån uden at involvere banken, da disse alternativer giver dem fornyet håb om at låne penge. Der er flere låneudbydere som tilbyder lån uden dokumentation. Antallet af disse låneudbydere øges kraftigt, og i dag er der flere end for blot et par år siden. Derfor er dette et godt alternativ til at løse din situation og opfylde dit behov. Det er dog vigtigt at huske, at lån skal tilbagebetales, og at du ikke skal optage nye lån for at tilbagebetale gamle.

Minilån og SMS lån på 500 kr

Der er mange navne på disse hurtige lån, og de fleste lån er uden sikkerhed. Med andre ord er et sådant lån meget fordelagtigt. Optagelse af et SMS lån eller et hurtigt lån kan være en god løsning på kort sigt. Disse lån tilbydes af flere låneudbydere, som kan udbetale beløbet med det samme og også om aftenen og i weekenden. Dette kan være et godt alternativ for dem, der har brug for et hurtigt lån med et mindre beløb på eksempelvis 500 kr.

Når du skal låne penge på denne måde og muligvis kun bruge et lille lån på 500 kr, så skal du huske på, at hvis du misser en betaling indenfor den aftalte tidsramme, ja så kan det blive rigtigt dyrt for dig. Dette genererer i sig selv nogle ekstra høje renter, og derfor er det vigtigt at kontakte låneudbyderen straks hvis du får problemer med tilbagebetalingen.