Lån 500 kr

Det er nemmere at få godkendt små lån uden sikkerhed. Lån 500 kr hurtigt via vores eksklusive oversigt af låneudbydere herunder.

 • Lån 500 kr i weekenden
 • Underskriv med NemID
 • Lån uden sikkerhed
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån juli 2024 arrow right
Cashper lån på 1 time arrow right
Låneoversigt opdateret 21. juli 2024
DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM KVIKLÅN ONLINE

Hvordan låner jeg 500 kr?

Et lån på 500 kr er i dag ret sjældent at finde, grundet det er et usædvanligt lille beløb – der er dog stadig være mange grunde til at skulle låne 500 kr hurtigt uden sikkerhed.

Det kan jo være, at du sidder sidst på måneden med lidt mindre penge end forventet, til at betale en uforudset regning, så er det rart at have muligheden for at låne 500 kr hurtigt til betaling af regningen – eller blot skal bruge lidt ekstra lommepenge, det giver dig lidt luft i økonomien hvis du har brug for at låne penge hurtigt, og du ikke har de økonomiske midler til at gøre det på dagen.

Uanset årsagen kan det være en god idé at låne 1.000 kr i stedet for 500 kr, da meget få udbydere i dag tilbyder muligheden for at låne 500 kr, men hvis du kun vil låne 500 kroner, ja så begrænser du udvalget ekstremt meget. Hvis du i stedet låner 1.000 kr, bliver udvalget en del større, tidligere har du endda haft mulighed for at låne penge helt rentefrit og derefter tilbagebetale lånet i fred og ro. Hvis du altså sørgede for at afbetale lånet til tiden, ja så har du derefter lånt pengene helt gratis, hvilket er yderst fordelagtigt for dem, der blot har brug for et hurtigt lån.

Nedenstående liste hjælper dig med hurtigt at sammenligne låneudbydere efter de typer lån, du leder efter. Første afsnit på siden her indeholder sammenlignings værktøjet til at finde det bedste lån. I andet afsnit finder du en guide til hvordan du får godkendt små lån.

Lån nemt 500 kr

lån 500 krNogle gange opstår situationer, hvor du muligvis har brug for et hurtigt lån. Et lån, der ikke er kompliceret og kan udbetales med det samme. For nogle kan det være svært at låne fra en almindelig bank på grund af sin kredithistorie eller på grund af det lave beløb, når du ansøger om (kr 500), og i sådanne situationer er det godt, at der er låneudbydere, der tilbyder mulighed for at låne penge uden at tage udgangspunkt i din historik.

Øverst på siden vises gode og hurtige løsninger til dig, som ønsker et sms lån 500 kr.

Lån 500 kr uden dokumentation

Mange mennesker kan være havnet i situationer, der kræver et ihærdigt forsøg på at løse det, ved at ansøge om mange lån fra flere forskellige långivere. De fleste almindelige banker registrerer kreditoplysninger om deres kunder hvilket kan gøre dine låne muligheder meget besværlige. Derfor kan det være meget svært for dig at få et banklån selvom du ikke engang er registreret i RKI.

Derfor ønsker mange mennesker at ansøge om et lån uden at involvere banken, da disse alternativer giver dem fornyet håb om at låne penge. Der er flere låneudbydere som tilbyder lån uden dokumentation. Antallet af disse låneudbydere øges kraftigt, og i dag er der flere end for blot et par år siden. Derfor er dette et godt alternativ til at løse din situation og opfylde dit behov. Det er dog vigtigt at huske, at lån skal tilbagebetales, og at du ikke skal optage nye lån for at tilbagebetale gamle.

Minilån og SMS lån på 500 kr

Der er mange navne på disse hurtige lån, og de fleste lån er uden sikkerhed. Med andre ord er et sådant lån meget fordelagtigt. Optagelse af et SMS lån eller et hurtigt lån kan være en god løsning på kort sigt. Disse lån tilbydes af flere låneudbydere, som kan udbetale beløbet med det samme og også om aftenen og i weekenden. Dette kan være et godt alternativ for dem, der har brug for et hurtigt lån med et mindre beløb på eksempelvis 500 kr.

Når du skal låne penge på denne måde og muligvis kun bruge et lille lån på 500 kr, så skal du huske på, at hvis du misser en betaling indenfor den aftalte tidsramme, ja så kan det blive rigtigt dyrt for dig. Dette genererer i sig selv nogle ekstra høje renter, og derfor er det vigtigt at kontakte låneudbyderen straks hvis du får problemer med tilbagebetalingen.

Lån 500 kr trods RKI

Lån 500 kr i dag foregår hurtigt og nemt online. Det bliver dog straks sværere når du skal have lån 500 kr nu trods RKI. Du kan læse mere om lån trods RKI i vores guide her på Låneportalen.

Lån 500 kr rentefrit

Lån 500 kr i 30 dage gratis er et rentefrit lån, dette lån adskiller sig fra andre lån da der ikke er rente tilknyttet. Vil du låne penge 500 kr kan du sammenligne mobillån 500 kr i oversigten øverst på siden.

4.8/5 - (51 votes)