Lån 1000 Kr

Lån 1000 kr i dag ved at indhente og sammenligne personlige lånetilbud. Spar tid og penge ved et lån uden sikkerhed.

 • Underskriv med NemID
 • Lån 1000 kr udbetaling med det
 • Nem & hurtig godkendelse
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån april 2024 arrow right
Cashper lån på 1 time arrow right
Låneoversigt opdateret 19. april 2024
DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordiclån
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 5.000 - 50.000 kr
Løbetid 12 - 72 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 8,73 - 28,08 %
 • Svar inden for 1 time

 • Bestem selv løbetiden

 • Nem godkendelse med NemID

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1.000 - 20.000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM KVIKLÅN ONLINE

Sådan låner du 1000 kr

 1. Find låneudbydere (minimum 3) som tilbyder lån på 1000 kroner
 2. Sammenlign lånene på løbetid og ÅOP
 3. Klik den grønne knap “Ansøg her”
 4. Du viderestilles til låneformular
 5. Underskriv lånet med NemID

Har du brug for lidt ekstra penge mellem hænderne denne måned? Så er lån 1000 kr i dag, noget for dig. Det er et lån til dem der har så meget styr på deres økonomi, at et større lån ikke er nødvendigt. Til at dække de uforudsete udgifter, budgettet ikke kan klare.

Vi hjælper dig med at opnå den økonomiske frihed som du har brug for lige nu. Vores mål med denne service er, at hjælpe dig til et SMS lån 1000 kr uden at du behøver at gå i banken, eller spilde timer på papirarbejde.

Tag et lån på 1000

Lån 1000 krHvis du vælger et mikrolån 1000 kr. er det et ret overskueligt lille lån. SMS lån 1000 kr gratis er oplagt at bruge på her og nu udgifter, som budgettet måske ikke kan give dig plads til. Det er et godt lån hvis du ellers har styr på din økonomi. Der er en kort løbetid på lånet og du undgår som låntager at sætte dig i en svær afdragssituation. Låneudbyderen vil altid foretage en kreditvurdering af dig som låntager.

Lån 1000 kr udbetaling med det samme når du benytter dig af kvik sms lån. Du behøver ikke sidde og finde alle dine gamle lønsedler frem, da alt i dag foregår automatisk. Det eneste låneudbyderen skal bruge, er nogle oplysninger om dig og at du underskriver med NemID. Lån 1000kr uden kreditvurdering, denne process er i dag automatiseret.

Fordele og ulemper ved lån

En stor fordel ved et lille lån 1000 kr nu, er at det er ligesom små lån på minuttet, du får pengene hurtigt. Du slipper for at skulle ned i banken og have en langtrukken bankoverførsel. Du kan nogle steder optage et lån 1000 kr gratis, men et lille lån er også ofte kortsigtede, så du kan indenfor en rimelig rum tid tilbagebetale lånet. Der er her mindre risiko for at du opbygger en stor gæld.

På grund af den nyeste teknologi, behøver du som låntager ikke indsende alle dine oplysninger. Indbygget i ansøgningsprocessen er der hentet alle relevante oplysninger ned fra SKAT. Dette er med til at vurdere din tilbagebetalingsevne, uden du skal bøvle med det.

En ulempe ved et lille lån er at du hurtigt kan bruge pengene på impulskøb, i stedet for det fornuftige. Det kan blive en dyr og tilbagevendende vane for dig, at optage små og hurtige lån, da du måske ender med at blive ved.

SMS lån Danmark

Alle SMS lån i Danmark kan søges online, vi har snydt lidt for din skyld og samlet de bedste hurtig lån øverst på siden. Lån 1000 kroner straks men sammenlign altid lån online før du underskriver et lån, du kan spare mange penge ved at vælge det rigtige lån.

Er der tale om et akut lån, så skal du gå efter lån med udbetaling 24/7. Lån 500 kr. til uforudsete udgifter der ikke kan vente.

Før du låner

Det er vigtigt at du inden du låner penge ved en udbyder, tænker det igennem. Man kan hurtigt blive fanget af tanken om penge nu og her. Det er vigtigt at du kun låner det du har behov for og ikke mere, selvom du er blevet godkendt til mere. Hvis du vælger et større lån, så er gælden også større og du skal betale det hele af igen.

Vi opfordrer altid til at du som låntager bruger din sunde fornuft, når du vil optage et lån. Vær sikker på at dit budget og dit rådighedsbeløb kan klare afbetalingen. Hav en god forståelse for det at optage et lån, sørg for at du har opvejet fordele og ulemper også. Låneudbyderne laver en kreditvurdering af dig, inden du kan låne. Det er den måde der bedst sikrer at du som låntager, kan tilbagebetale beløbet. Det gør de for at du som låntager ikke bliver sat i en situation økonomisk, som du ikke kan komme ud af.

Når du finder en låneudbyder online, så vær opmærksom på ting såsom lånebeløb, betalingsperiode, ÅOP, aldersgrænse og arbejdstiderne ved låneudbyderen. Lån 1000 kr uden nemid kan i dag være en “langhåret” process og vi anbefaler derfor altid at søge lån med Nemid eller MitID.

Lån uden at stille sikkerhed

Længe har det været sådan at hvis du skulle låne penge, så skulle du kunne stille en sikkerhed for lånet også. Det kunne for eksempel være hus, bil eller andet. Det kunne også være i form af en kautionist, hvis man havde mulighed for at finde en der ville det. Rigtig mange låneudbydere tilbyder lån uden sikkerhed.

Du skal være 18 år gammel for at ansøge et lån. Der bliver ikke krævet af dig at du kan stille sikkerhed for lånet. Dette betyder at du har flere muligheder for at optaget et lån. Låneudbyderen foretager en kreditvurdering af dig, ud fra din samlede økonomi. Hvis du skal optage et lån kræver det dog følgende:

 • Du ikke er registreret i RKI
 • Har fast bopæl i Danmark
 • Du har en permanentopholdstilladelse

Du kan ikke låne penge fra udbyderen uden en eller anden form for dokumentation. Her skal du bruge dit NemID eller MitID, du kan ikke optage et kviklån 1000 kr uden at identificere dig selv. Med dit NemID giver du samtykke til SKAT, hvilket betyder at du også giver samtykke til at låneudbyderen henter de oplysninger de skal bruge. Det kan for eksempel være lønsedler, årsopgørelse mv. Se SKATs hjemmeside her.

Står du lige og skal bruge et lille lån – lån 1000 kr 19 år. Lån penge med et Simbo lån hvor du nemt kan låne fra 1.000 kr – 30.000 kr. Hvis du ansøger lån med nemid udbetales pengene straks efter godkendelse.

Kan jeg låne rente- og gebyrfrit?

Hvis du søger om et minilån 1000 kr nu, kan det sagtens være både rente- og gebyrfrit, hvis du som låntager blot overholder de lånebetingelser der er. Små lån som et lån 1000 kr vil ofte have en løbetid på 30 dage, det passer med næste udbetalt løn. Hvis du kan betale det lånte beløb tilbage inden for de 30 dage, så overholder du betalingsfristen og dermed er det rente- og gebyrfrit. Det er nemt og hurtigt at ansøge om lånet. Ansøgningen udfyldes og sendes direkte på låneudbyderens side. Du underskriver bare med dit NemID og så snart ansøgningen er godkendt, bliver pengene overført til din konto.

Lån 1500 i 30 dage

Du kan nemt låne 1500 i dag med et sms lån eller mobillån. I dag søger man lån online med sit Nemid hvilket gør, at låneprocessen og udbetaling går langt hurtigere end hidtil. Når vi taler om små lån, betyder det samtidig at du kan søge lån uden dokumentation. De fleste låneudbydere udbetaler pengene til din konto 1 time efter godkendelse. Lån 1000 kr i 30 dage kan være en fordel for brug som kun skal bruge pengene kortvarigt.

Hav altid styr på ÅOP

Når du vælger at låne penge og du har planer om at lave et budget for din tilbagebetaling, så er der noget der er vigtigt at du kender til. Det er ÅOP, de årlige omkostninger i procent. De kan nemlig hurtigt og nemt give dig et overblik over, hvor meget et lån vil komme til at koste dig pr. år.

ÅOP’en er vigtig at have styr på, da du hurtigt kan få en idé om, om du har råd til at betale det som du skal kunne ved at optage lånet. Du kan betegne ÅOP’en som prisen på lånet, det er vigtigt at du kender den pris, så du kan undgå trælse overraskelser, ved at sikre du har råd til lånet. Du kan også bruge ÅOP’en til at sammenligne lån fra forskellige låneudbydere, så du hurtigt finder det billigste lån.

Find et alternativ i stedet for at låne 1000 kr

Inden du går ud og låner penge, bør du altid se efter alternativer. Det kunne jo være at dit bebov er langt større, og du i virkeligheden burde kigge på lån 5000 kr. Der er måske en anden eller billigere måde at finansiere dit køb eller din betaling på. Måske du kan spare på en udgift på en anden post og dermed bruge dit penge på det akut opståede behov. Du kan måske udskyde din udgift til du modtager din næste løn eller en anden indtægt kommer ind på bankkontoen.

Hvis du ikke har nogle akutte udgifter, er det en god idé at du spare pengene sammen i stedet for at gå ud og låne dem. Det betaler sig på den lange bane. Du bør altid overveje og vurdere, hvor vigtigt det er for dig at optage det lån du er ved at kigge på.

Et lån 1000 kr rentefrit kan dog sagtens være en god løsning for dig, hvis du står og mangler en hjælpende hånd til nogle uforudsete udgifter. Sørg for at sammenlign lånene, vær opmærksom og lån kun så du har råd til tilbagebetalingsbeløbet.

Sådan får du et større lån

Lån 1000 Kr hurtigt er utroligt fristende, da ansøgningsprocessen er nem og godkendelsesraten høj. Det er dog vigtigt at træffe det rigtige valg når du skal låne penge, du bør overveje lånebeløbet grundigt da det kan koste dyrt at tage flere lån, omvendt skal du heller aldrig låne flere penge end dem du har brug.

Vi har listet 5 populære lånebeløb:

 1. lån 10.000 kr
 2. lån 20.000 kr
 3. lån 75.000 kr
 4. lån 140.000 kr
 5. lån 150.000 kr
5/5 - (1 vote)
FAQ

FAQ: Lån 1000 Kr

Kan jeg låne 1000 kr?

Ja, du skal blot være minimum 18 år, have fast bopæl i Danmark, have fast indtægt og så må du ikke være registreret i RKI eller andre debitor registre.

Hvor kan jeg låne 1000 kr hurtigt?

På Låneportalen har vi listet alle SMS lån i Danmark. Vi har udarbejdet en oversigt til dig som du nemt kan benytte til at sammenligne de bedste lån. Du skal være minimum 18 år for at søge lån online.

Kan jeg låne trods RKI?

Hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI, vil udvalget af lånetilbud blive en del mindre, end hvis ikke du var registreret. Tjek her om du er registreret i RKI. Du kan ikke tage et lån 1000 kr trods RKI. De fleste låneudbyderen vil ikke tilbyde dig et lån, hvis du er registreret som dårlig betaler, eftersom chancen for at de ikke får deres penge tilbage, er for stor. Men der er dog få som tilbyder lån trods RKI.

Hvor kan man altid låne penge?

I vores oversigt over godkendte danske låneudbydere kan du hurtigt sammenligne online lån og ansøge direkte fra vores hjemmeside. Vi giver gratis lånetilbud til alle.