Lån 1.000 Kr

Lån 1000 kr i dag ved at indhente og sammenligne personlige lånetilbud. Spar tid og penge ved et lån uden sikkerhed.

 • Underskriv med NemID
 • Lån 1000 kr udbetaling med det
 • Nem & hurtig godkendelse
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån oktober 2021 arrow right
Cashper lån på 1 time arrow right
DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3000 - 20000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Kreditnu
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1000 - 25000 kr
Løbetid 12 - 12 mdr.
Min. alder 23 år
 • Svar straks

 • Lån på 60 sek

 • Kundefavorit

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Nordcredit.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1000 - 20000 kr
Løbetid 1 - 12 mdr.
Min. alder 20 år
 • Lynhurtig udbetaling

 • Ingen binding

 • Nemt og sikkert

 • Dæk let et midlertidigt behov

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 1500 - 50000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
 • Svar straks

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM KVIKLÅN ONLINE

Hjem » Lånebeløb » Lån 1.000 Kr

Sådan låner du 1000 kr

 1. Find låneudbydere (minimum 3) som tilbyder lån på 1000 kroner
 2. Sammenlign lånene på løbetid og ÅOP
 3. Klik den grønne knap “Ansøg her”
 4. Du viderestilles til låneformular
 5. 5. Under lånet med NemID

Har du brug for lidt ekstra penge mellem hænderne denne måned? Så er lån 1000 kr i dag, noget for dig. Det er et lån til dem der har så meget styr på deres økonomi, at et større lån ikke er nødvendigt. Til at dække de uforudsete udgifter, budgettet ikke kan klare.

Tag et lån på 1000

Lån 1000 krHvis du vælger et sms lån 1000 kr. er det et ret overskueligt lille lån. Et lån 1000 kroner hurtigt er oplagt at bruge på  her og nu udgifter, som budgettet måske ikke kan give dig plads til. Det er et godt lån hvis du ellers har styr på din økonomi. Der er en kort løbetid på lånet og du undgår som låntager at sætte dig i en svær afdragssituation. Låneudbyderen vil altid foretage en kreditvurdering af dig som låntager.

Du behøver ikke sidde og finde alle dine gamle lønsedler frem, da alt i dag foregår automatisk. Det eneste låneudbyderen skal bruge, er nogle oplysninger om dig og at du underskriver med NemID. Lån 1000kr uden kreditvurdering, denne process er i dag automatiseret.

Fordele og ulemper ved lån 1000

En stor fordel ved et lille lån 1000 kr nu, er at det er ligesom små lån på minuttet, du får pengene hurtigt. Du slipper for at skulle ned i banken og have en langtrukken bankoverførsel. Du kan nogle steder optage et lån 1000 kr gratis, men et lille lån er også ofte kortsigtede, så du kan indenfor en rimelig rum tid tilbagebetale lånet. Der er her mindre risiko for at du opbygger en stor gæld.

På grund af den nyeste teknologi, behøver du som låntager ikke indsende alle dine oplysninger. Indbygget i ansøgningsprocessen er der hentet alle relevante oplysninger ned fra SKAT. Dette er med til at vurdere din tilbagebetalingsevne, uden du skal bøvle med det.

En ulempe ved et lille lån er at du hurtigt kan bruge pengene på impulskøb, i stedet for det fornuftige. Det kan blive en dyr og tilbagevendende vane for dig, at optage små og hurtige lån, da du måske ender med at blive ved.

Før du låner

Det er vigtigt at du inden du låner penge ved en udbyder, tænker det igennem. Man kan hurtigt blive fanget af tanken om penge nu og her. Det er vigtigt at du kun låner det du har behov for og ikke mere, selvom du er blevet godkendt til mere. Hvis du vælger et større lån, så er gælden også større og du skal betale det hele af igen.

Vi opfordrer altid til at du som låntager bruger din sunde fornuft, når du vil optage et lån. Vær sikker på at dit budget og dit rådighedsbeløb kan klare afbetalingen. Hav en god forståelse for det at optage et lån, sørg for at du har opvejet fordele og ulemper også. Låneudbyderne laver en kreditvurdering af dig, inden du kan låne. Det er den måde der bedst sikrer at du som låntager, kan tilbagebetale beløbet. Det gør de for at du som låntager ikke bliver sat i en situation økonomisk, som du ikke kan komme ud af.

Når du finder en låneudbyder online, så vær opmærksom på ting såsom lånebeløb, betalingsperiode, ÅOP, aldersgrænse og arbejdstiderne ved låneudbyderen. Lån 1000 kr uden nemid kan i dag være en “langhåret” process og vi anbefaler derfor altid at søge lån med Nemid.

FAQ

Lån 1.000 Kr FAQ

Kan jeg låne 1000 kr?

Der er nogle krav, hvis du vil optage et lån
Du skal:

Være minimum 18 år gammel
Have en fast bopæl i Danmark
Ikke være registreret i RKI
Have fast indtægt

Hvor kan jeg låne 1000 kr hurtigt?

Se listen over de forskellige udbydere ovenfor. Sammenlign lånene. Her får du det bedste overblik.

Kan jeg låne trods RKI?

Hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI, vil udvalget af lånetilbud blive en del mindre, end hvis ikke du var registreret. Tjek her om du er registreret i RKI. Du kan ikke tage et lån 1000 kr trods RKI. De fleste låneudbyderen vil ikke tilbyde dig et lån, hvis du er registreret som dårlig betaler, eftersom chancen for at de ikke får deres penge tilbage, er for stor. Men der er dog få som tilbyder lån trods RKI.

Lån uden at stille sikkerhed

Længe har det været sådan at hvis du skulle låne penge, så skulle du kunne stille en sikkerhed for lånet også. Det kunne for eksempel være hus, bil eller andet. Det kunne også være i form af en kautionist, hvis man havde mulighed for at finde en der ville det. Rigtig mange låneudbydere tilbyder lån uden sikkerhed.

Du skal være 18 år gammel for at ansøge et lån. Der bliver ikke krævet af dig at du kan stille sikkerhed for lånet. Dette betyder at du har flere muligheder for at optaget et lån. Låneudbyderen foretager en kreditvurdering af dig, ud fra din samlede økonomi. Hvis du skal optage et lån kræver det dog følgende:

 • Du ikke er registreret i RKI
 • Har fast bopæl i Danmark
 • Du har en permanentopholdstilladelse

Du kan ikke låne penge fra udbyderen uden en eller anden form for dokumentation. Her skal du bruge dit NemID, du kan ikke optage et lån 1000 kr uden NemID. Med dit NemID giver du samtykke til SKAT, hvilket betyder at du også giver samtykke til at låneudbyderen henter de oplysninger de skal bruge. Det kan for eksempel være lønsedler, årsopgørelse mv. Se SKATs hjemmeside her.

Kan jeg låne 1000 kr?

Låneudbyderne har nogle betingelser og lånevilkår for at låne penge ud. Du kan læse de specifikke betingelser og vilkår på de forskellige låneudbyders hjemmesider. Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne låne penge. Nogle låneudbydere sætter deres egne aldersgrænser for hvor gammel du skal være, nogen kræver for eksempel at du er 21 år gammel. Langt de fleste udbydere har et krav om at du ikke må være registreret som dårlig betaler i RKI. Du vil kun stå i RKI eller Debitor Registret hvis du er blevet indberettet af en kreditor.

Står du lige og skal bruge et lille lån – lån 1000 kr 19 år. Med et Simbo lån kan du nemt låne fra 1.000 kr – 30.000 kr. Hvis du ansøger lån med nemid udbetales pengene straks efter godkendelse.

Kan jeg låne rente- og gebyrfrit?

Hvis du søger om et lån 1000 kr nu, kan det sagtens være både rente- og gebyrfrit, hvis du som låntager blot overholder de lånebetingelser der er. Små lån som et lån 1000 kr vil ofte have en løbetid på 30 dage, det passer med næste udbetalt løn. Hvis du kan betale det lånte beløb tilbage inden for de 30 dage, så overholder du betalingsfristen og dermed er det rente- og gebyrfrit. Det er nemt og hurtigt at ansøge om lånet. Ansøgningen udfyldes og sendes direkte på låneudbyderens side. Du underskriver bare med dit NemID og så snart ansøgningen er godkendt, bliver pengene overført til din konto.

Lån 1500 i 30 dage

Du kan nemt låne 1500 i dag med et sms lån eller mobillån. I dag søger man lån online med sit Nemid hvilket gør, at låneprocessen og udbetaling går langt hurtigere end hidtil. Når vi taler om små lån, betyder det samtidig at du kan søge lån uden dokumentation. De fleste låneudbydere udbetaler pengene til din konto 1 time efter godkendelse. Lån 1000 kr i 30 dage kan være en fordel for brug som kun skal bruge pengene kortvarigt.

Hav altid styr på ÅOP

Når du vælger at låne penge og du har planer om at lave et budget for din tilbagebetaling, så er der noget der er vigtigt at du kender til. Det er ÅOP, de årlige omkostninger i procent. De kan nemlig hurtigt og nemt give dig et overblik over, hvor meget et lån vil komme til at koste dig pr. år.

ÅOP’en er vigtig at have styr på, da du hurtigt kan få en idé om, om du har råd til at betale det som du skal kunne ved at optage lånet. Du kan betegne ÅOP’en som prisen på lånet, det er vigtigt at du kender den pris, så du kan undgå trælse overraskelser, ved at sikre du har råd til lånet. Du kan også bruge ÅOP’en til at sammenligne lån fra forskellige låneudbydere, så du hurtigt finder det billigste lån.

Find et alternativ i stedet for at låne 1000 kr?

Inden du går ud og låner penge, bør du altid se efter alternativer. Det kunne jo være at dit bebov er langt større, og du i virkeligheden burde kigge på lån 5000 kr. Der er måske en anden eller billigere måde at finansiere dit køb eller din betaling på. Måske du kan spare på en udgift på en anden post og dermed bruge dit penge på det akut opståede behov. Du kan måske udskyde din udgift til du modtager din næste løn eller en anden indtægt kommer ind på bankkontoen.

Hvis du ikke har nogle akutte udgifter, er det en god idé at du spare pengene sammen i stedet for at gå ud og låne dem. Det betaler sig på den lange bane. Du bør altid overveje og vurdere, hvor vigtigt det er for dig at optage det lån du er ved at kigge på.

Et lån 1000 kr rentefrit kan dog sagtens være en god løsning for dig, hvis du står og mangler en hjælpende hånd til nogle uforudsete udgifter. Sørg for at sammenlign lånene, vær opmærksom og lån kun så du har råd til tilbagebetalingsbeløbet.