Sammenlægning af lån

Med et sammenlægning af lån samler du de lån du har hos forskellige låneudbydere. I stedet for at afdrage ved mange forskellige låneudbydere, kan du optage et større lån og afdrage ved bare en låneudbyder. Det holder dine udgifter nede og du sparer penge på for eksempel gebyrer. Derved vil du oftest også opleve at du har flere penge til rådighed hver måned.

 • Saml lån trods gæld
 • Saml dine lån et sted
 • Spar penge hver måned
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån juni 2024 arrow right
Lån penge uden afslag arrow right
Låneliste opdateret 24. juni 2024
DK - MyLoan24
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 5.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Lån op til 500.000 kr.

 • 100% gratis og uforpligtende at ansøge

 • Se lånemulighederne med det samme

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Lendo
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 20.000 - 1.000.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 1,25 - 20,95 %
 • Én ansøgning 18 lånetilbud

 • Super samlelån

 • Du får svar Straks

 • 2 minutter Nemt & Gratis

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Lendme
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 4,02 - 21,69 %
 • 17 lånetilbud med 1 ansøgning

 • Rente fra 3,34%

 • Hurtigt svar & udbetaling

 • DKs nemmeste ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Letfinans

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 144 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 3,69 - 24,99 %
 • Lav èn låneansøgning

 • Modtag flere tilbud

 • Gratis ØkonomiTjek

 • Fast indkomst på minimum 180.000 Kr. om året

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - DER PrivatLån Plus
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,9 - 26.08 %
 • God Rente

 • Hurtig Udbetaling

 • Høj kundetilfredshed

 • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Arcadia Finans
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 25.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Lån helt op til 500.000 kr.

 • Gratis og uforpligtende

 • Lave renter & direkte svar

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Sambla
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10000 - 500000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Få lavere rente og spar penge

 • Tilbud fra forskellige banker og långivere

 • Perfekt til samlelån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Weblånet.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 25.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 22 år
ÅOP 3,55 - 19,95 %
 • Hurtig udbetaling

 • Udfyld på under 1 minut

 • Underskriv med NemID

 • Direkte svar

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - DigiFinans.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 25.000 - 500.000 kr
Løbetid 12 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Svar straks

 • 1 ansøgning flere tilbud

 • Lån uden sikkerhed

 • Gratis hjælp til din ansøgning

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM AT LÅNE PENGE ONLINE

Det betyder sammenlægning af lån

Et sammenlægning af lån er, når du vil saml dine lån fra flere forskellige låneudbydere, hos én enkelt udbyder. Det kan for eksempel være, hvis du har en kreditkortgæld og samtidig har nogle forbrugslån. Det kan være fordelagtigt for dig som låntager at samle dine lån. På den måde slipper du får flere forskellige renter og gebyrer hos mange udbydere, men i stedet få samle lån et sted.

Hos Bankly kan du for eksempel sammenligne lån. De indsamler lånetilbud fra mange låneudbydere på markedet. Hos dem kan du finde det billigste samle forbrugslån nemt og hurtigt. De har gjort processen nem og simpel for dig.

Derfor bør du samle dine lån

Der findes gode grunde til at vælge at optage et lån penge og samle gæld. For det første så vil du højst sandsynligt få tilbudt en bedre rente, end den rente du har på dine eksisterende lån. Det betyder at du vil spare penge, hvis du vælger at lave en sammenlægning af lån.

Derudover bliver du som låntager også sparet for en del besvær. Der er nemlig kun én regning at betale og det er med til at give dig et bedre overblik over din økonomi. Flere mister overblikket når de hele tiden for regninger, fra mange forskellige låneudbydere. Derfor kan et samlelån fra for eksempel LendMe være en god løsning på dette.

Hvilke krav bliver der stillet?

Ligemeget hvilket lån du gerne vil optage, om det er billige lån, kviklån eller samlelån, så er der nogle krav der gør sig gældende. Du skal som minimum være 18 år gammel for at kunne optage et lån. Dog kan det stadig være svært som 18 årig at finde et lån, hvor låneudbyderne vil godkende dig. Det er fordi de fleste låneudbydere også har et krav der omhandler hvilken indtægt du bør have, før du kan låne. Låneudbyderne vil nemlig gerne være sikre på, at du har råd til at betale lånet tilbage igen. Også indenfor en overskuelige periode. Det kræver nemlig at du har styr på din økonomi.

Minimumskravet om alder vil du opleve varierer fra låneudbyder til låneudbyder. Nogle låneudbydere kræver for eksempel at du er minimum 21 år eller 23 år gammel, før du kan få det bedste sammenlægning af lån. Ved Lendo har du muligheden for at sammenligne lån og krav fra de forskellige låneudbydere. Her får du en god mulighed for at finde det rigtige lån.

Et andet krav låneudbyderne har, er at du ikke er registreret som dårlig betaler i RKI. Det skyldes at et sammenlægning af lån, er et usikkert lån. Det betyder at udbyderen ingen sikkerhed har for det lån, derfor skal de være sikre på at de får deres penge tilbage igen.

Samlelån på trods af RKI?

Nej, du kan ikke optage et sammenlægning af lån trods RKI. Hvis du er registreret i RKI er du registreret som dårlig betaler. Det betyder også at der stort set ikke er nogle låneudbydere der har lyst til at låne penge til dig. Låneudbyderne ønsker at få deres penge tilbage igen og hvis du så er registreret som dårlig betaler, så er chancen noget mindre. Det er en risiko de oftest ikke er villige til at løbe.

Hvis du ønsker at optage et samlelån trods RKI, bør du komme ud af registret først. Det første du bør gøre er, at få betalt din nuværende gæld af. Lav en plan for din afbetaling af din gæld og få overholdt de månedlige ydelser der er. Så får du betalt din gæld af hurtigst muligt. Når du er ude af RKI, kan du påny ansøge om et lån.

Styr på økonomien inden

Når du vælger at optage et lån trods gæld, altså at optage et samlelån, så skal du have styr på din økonomi. Det vil styrke din låneansøgning og faktisk også få dig til at gøre nogle overvejelser om, hvordan du kan nedsætte din gæld.

Du bør lave et budget og derefter gennemgå det for at se, om du på nogen måde kan forbedre det. Det kan være ved at skære ned på nogle af dine udgifter, sætte dit forbrug ned eller øge din indkomst hvis muligt. Budgettet er både for din egen skyld og for låneudbydernes skyld.

Det er vigtigt at du helt præcist ved hvad du bruger dine penge på, så du ikke ender med at bruge for mange penge hver måned. En sund økonomi består både af indkomst og forbrug, som ikke vil overstige den indkomst du har. Det er ikke holdbart i længden at dit forbrug overstiger din indkomst, for så vil du konstant have et behov for at låne penge.

Når du gennemgår dit budgetskema bør du skære de unødvendige udgifter fra og nedsætte dit forbrug. På den måde har du flere penge til at afbetale på din gæld eller til at spare op. Du skal have hævet dit rådighedsbeløb, da du så er langt mere attraktiv for låneudbyderne. Jo højere dit rådighedsbeløb er, jo mindre risiko løber låneudbyderne ved at låne dig penge. Det er fordi du har flere penge til rådighed hver måned, til at betale dit lån af med.

Sammenlægning af lån og lav rente

Du kan sagtens få et samlelån lav rente. Når du modtager lånetilbud fra låneudbyderne, har du højst sandsynligt også fået tilbudt nogen med lave renter. Så du kan spare penge på de lån du allerede har. Det er dog stadig vigtigt at du sammenligner de forskellige lånetilbud, så du får det billigste lån.

For at få det bedste sammenlægning af lån bør du kigge på ÅOP – de årlige omkostninger i procent. ÅOP er et nøgletal for dig som låntager. Det fortæller dig nemlig om samtlige omkostninger og gebyrer der er om året.

ÅOP har alle renter og gebyrer samlet, derfor er det nemt for dig når du skal sammenligne lånetilbuddene. Det hjælper dig nemlig med at finde det billigste lånetilbud. Det kræver dog at dine lånetilbud har den samme løbetid, så du bedst muligt kan sammenligne dem med deres ÅOP.

Derudover er det også vigtigt at du ved om du er registreret i RKI eller ej. Det er nemlig ikke muligt at optage sammenlægning af lån trods RKI. Låneudbyderne vil gerne være sikre på at de får deres penge betalt tilbage igen og der er chancen mindre for dem hvis du er registreret som dårlig betaler. Derfor løber de sjældent den risiko der er forbundet med det.

Lån uden sikkerhed og uden store krav

Når du vælger et sammenlægning af lån, er det muligt for dig at optage et lån uden sikkerhed. Det betyder at du ikke skal stille sikkerhed for dit lån i form af, for eksempel din bil eller dit hus. Dermed bliver hverken bil eller hus heller ikke taget fra dig, hvis ikke du kan betale lånet tilbage. Der bliver ikke stillet store krav til dig som låntager når du låner online. Låneprocessen er nem og overskuelig, så alle kan være med.

Når du vil optage et lån penge nu uden sikkerhed, er det en god idé at ansøge om 3-5 forskellige lån, hos forskellige låneudbydere. Det er fordi de forskellige låneudbydere vurderer dig som låntager forskelligt. Hvis du bliver afvist af én låneudbyder, så betyder det ikke at de andre låneudbydere afviser dig.

Sammenlign altid flere forskellige lån inden du takker ja til et lånetilbud. På den måde er du sikret at finde det sammenlægning af lån, der passer bedst til dig og din økonomi.

5/5 - (1 vote)
FAQ

FAQ: Sammenlægning af lån

Hvad er et samlelån?

Et samlelån giver dig et overblik over det du skylder, samtidig med at du ofte sparer penge på renter og gebyrer. Et samlelån samler dine lån fra flere forskellige låneudbydere hos én enkelt låneudbyder.

Hvor mange penge kan jeg spare?

Der kan være mange penge at spare når du samler dine lån. Det er individuelt hvor meget du kan spare. Det afhænger af størrelsen på din gæld, antallet af kreditorer og dine nuværende lånevilkår. Men ofte kan man i gennemsnit spare 1.500-2.500 kr. Det kan dog både være mere og mindre.

Hvorfor kan jeg ikke få et samlelån?

Du kan ikke få et samlelån online hvis du har en gæld på mere end 500.000 kr. Derudover kan du ikke samle dine lån hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI. Regninger ved inkasso eller en skattegæld kan også betyde at du ikke kan samle dine lån.