Lån med kautionist

Er du blevet registreret i RKI samtidig med du stadig har brug for et lån? Så skal du læse med her. Vi guider dig til at finde det lån der passer bedst til dig.

 • Få et lån med kautionist
 • Nemt og enkelt at ansøge
 • Lån trods RKI
få dit unikke lånetilbud arrow right
bedste lån maj 2024 arrow right
Lån penge uden afslag arrow right
Låneliste opdateret 30. maj 2024
DK - Kliklån
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 150.000 kr
Løbetid 48 - 102 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 9,9 - 26.08 %
 • Pengene hurtigt på kontoen

 • Kviklån uden sikkerhed

 • BEMÆRK: Høj udbetaling

 • Direkte svar

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Ferratum Kredit
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 2.500 - 50.000 kr
Løbetid 9 - 199 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 24,99 %
 • Ansøg lån uden dokumentation

 • Udbetaling 45 minutter

 • Nem og hurtig kredit

 • Ingen etableringsgebyr

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - PayMark Finans
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 150.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 20 år
ÅOP 9,9 - 19,56 %
 • Kunde favorit

 • Indfri uden gebyr

 • Nem Ansøgning

 • Sikkert og fortroligt

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Minilån
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,90 - 14,71 %
 • Kundefavorit

 • Hurtig Udbetaling

 • Nemt og overskueligt

 • Svar indenfor 1 time

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - DER PrivatLån Plus
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 100.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,9 - 26.08 %
 • God Rente

 • Hurtig Udbetaling

 • Høj kundetilfredshed

 • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Cashper.dk
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 3.000 - 20.000 kr
Løbetid 2 - 6 mdr.
Min. alder 18 år
ÅOP 22,44 %
 • Meget populært

 • Pengene inden 1 time

 • Nem Ansøgning

 • Bedste Kautionistlån

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - BankNorden
★★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 500 - 500.000 kr
Løbetid 1 - 180 mdr.
Min. alder 18 år
 • Kundernes Favorit

 • Bedst i Test

 • Hurtig Udbetaling

 • Få 3 lånetilbud direkte på skærmen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

DK - Leasy Kontantlån
★★★★

Sponsoreret

Lån mellem 10.000 - 150.000 kr
Løbetid 36 - 120 mdr.
Min. alder 21 år
ÅOP 9,9 - 26,08 %
 • Nem Godkendelse

 • Lån på dine præmisser

 • Kundefavorit

 • Pengene direkte ind på kontoen

ANSØG HER

14 dages fortrydelsesret

LÆS MERE OM AT LÅNE PENGE ONLINE

Kautionistlån er din lånemulighed trods RKI

Lån med kautionist har ikke altid været noget man har kunnet gøre. Hvis du er registreret i RKI, så ved du også at det kan sætte en stopper for mange af de ting du gerne vil. Hvis du for eksempel har brug for et lån, mens du er registreret i RKI. Så har dine muligheder for lån været meget begrænsede, indtil nu. Det at være registreret som dårlig betaler i RKI betyder at du som regel ikke kan låne penge. Mobilabonnementer eller andre ting på abonnement er stort set også umulige at komme i nærheden af.

Med den nye type af lån, lån med kautionist, er det muligt for dig som låntager, at optage kviklån med kautionist og lån penge uden afslag. Også selvom du er registreret som dårlig betaler.

Hvad er et kautionistlån

Et kautionistlån er en type lån hvor man som låntager låner samme med en anden person. Den anden person er kautionist for lånet, også selvom lånet er optaget i dit navn. Det vil sige at personen skriver under på, at vedkommende vil hjælpe dig med at afdrage på lånet. Hvis du nu ikke selv har mulighed for at betale afdragene i en periode. Din kautionist påtager sig derfor ansvaret for at få afbetalt på lånet, hvis du ikke kan gøre det.

Der er mange fordele ved denne type af lån. For din kredithistorie er nemlig ikke afgørende for, om du kan få et lån eller ej. Det kan være med til at gøre det til nemme lån. Nogle af de vigtigste fordele ved denne form for lån er:

 • Du kan låne trods RKI.
 • Lånet er baseret på kautionistens tillid til dig og dermed ikke på hvad din tidligere økonomiske situation har været.
 • Du er garanteret en lav en rente på grund af den nye lov om hvad et lån må koste.

RKI og kaution

Da din låneansøgning vurderes ud fra din kautionist tillid til dig og dermed ikke er afhængig af din kreditværdighed. Så betyder det, at du som noget nyt kan optage et lån selvom du er registreret i RKI, med dit eget navn på låneaftalen. Det betyder dog også at du ikke kan optage lån trods RKI uden kautionist.

Lånemarkedet har tidligere været helt lukket for alle låneansøgere der er registreret som dårlige betalere. Det har nu ændret sig, da det nu kan lade sig gøre, at låne penge på trods af registreringen. Det er også helt ligegyldigt hvor meget du er registreret med i registret, da det hele afhænger af din kautionist. Du kan på den måde starte på en frisk.

Dog anbefaler vi altid at du søger hjælp til at komme ud af RKI, uanset om du vil låne penge eller ikke. Der kan dog være situationer hvor det ikke er nemt og hurtigt at komme ud af sin registrering og du har brug for at låne penge alligevel. I sådanne situationer er denne låneform en oplagt mulighed for dig.

Lån med kautionist

Hvordan ansøger man om et kautionistlån?

Når du vil ansøge om lån med kautionist Danske Bank eller Nordea, skal du først og fremmest finde dig en kautionist. Det kan både være en ven, veninde, samlever, kæreste eller et familiemedlem. Det vigtigste er at personen stoler på dig og vil kautionere for dig, fordi de har tillid til at du vil betale lånet tilbage som aftalt. Den person der skal kautionerer for dig skal have en fornuftig kredithistorie og må ikke være registreret som dårlig betaler.

Du skal sammen med din kautionist udfylde låneansøgningen som er nem og enkel. I skal blot vælge et lånebeløb og en afdragsperiode for lånet. Herefter skal i udfylde jeres personlige informationer, dette gælder både dig som låntager og din kautionist. Processen tager ikke mere en et par minutter og i skal blot bruge jeres NemID for at kunne færdiggøre låneansøgningen.

Når alle informationer er udfyldt skal i blot underskrive låneansøgningen med NemID og sende den til låneudbyderen. Efter i har sat underskriften på ansøgening, vil i hurtigt modtage et svar. Når svaret er modtaget og lånet er blevet godkendt, vil lånet blive udbetalt til den bankkonto der er blevet oplyst.

Har du brug for et billigt lån uden sikkerhed men mangler en kautionist, så fortvivl ikke, vi har andre lånetyper her på Låneportalen som måske bedre matcher dit behov.

Lån med kautionist

Det kræver ikke så meget som man tror at få lån med kautionist. Det kræver blot at man finder en person som har tillid til dig som låntager. Når du har fået sådan en person kan du få et lån penge med kautionist. Kautionisten går ind og betaler din gæld hvis ikke du selv kan. Dog vil der være en kredittjek af kautionisten inden lånet kan gå igennem. Det er for at låneudbyderen kan undersøge kautionisten og vide om personen er økonomisk stærkt stillet. Hvis låneudbyderen accepterer kautionisten og dens økonomi, så vil processen gå igang. Det kan være med til at skabe billigere lån med kautionist.

Cashper lån tilbyder kautionistlån til alle. Det er ikke muligt at optage lån på Cashper uden kautionist. Derudover kan du også altid ansøge om forhøj lån, hvis du ønsker det. Hvis dette er ønsket skal du blot kontakte Cashper, du kan enten ringe til dem eller skrive til dem online.

Hvis du vælger at optage et lån med en som kautionerer for dig, så kan lånet bruges til alle formål. Det er kun dig som låntagers tanker der sætter grænser for, hvad du kan bruge lånet til. De fleste låneudbydere går ikke op i hvad pengene skal bruges til. De kræver blot at pengene bliver betalt tilbage igen.

Derudover kan du også sagtens få et lån med kautionist lav rente. Der er heller ingen grænse for hvor mange penge du kan låne, du kan nemlig sagtens optage et lån 50.000 med kautionist. Lånebeløbet kan også være højere eller lavere, det er op til dig og personens der kautionerer for dig at bestemme, samt hvad løbetiden på lånet er.

Det er derudover også muligt at optage lån med kautionist RKI. Det betyder at selvom du er registreret i RKI, så kan du stadig optage et hurtig lån med kautionist, så længe du har en der kan kautionere for dig.

Et lån med en medansøger

Et lån med medansøger er et alternativ til et lån med kautionist. Det er gratis at ansøge om et lån med en medansøger og det er uanset om du har brug for billån eller privatlån. En medansøger på et lån vil oftest være ens partner eller samlever, hvor man har fællesøkonomi. Der vil dermed også ofte være et formål med et lån hvor man har en medansøger. Dig og den person du ansøger om lån med hæfter derfor også ligeligt for lånet. Det er dog stadig dig som låntager, der står som hovedansøger og ansvarlig for det pågældende lån.

Hos Lendo kan du ansøge om et lån med en medansøger til. Når du sender din låneansøgning vil hver låneudbyder hos Lendo vurdere, hvilke lånetilbud de kan vise dig. Du kan se alle lånetilbuddene og har på den måde mulighed for at sammenligne de forskellige udbydere.

4.7/5 - (8 votes)
FAQ

FAQ: Lån med kautionist

Hvor kan jeg låne penge når jeg står i RKI?

Nogle få låneudbydere tilbyder lån selvom du er i RKI, dog er det ikke ret mange. Hvis ikke du kan få et lån fordi du står registreret i RKI, har du muligheden for at optage et kautionistlån i stedet.

Hvad er et kautionistlån?

Et kautionistlån er et lån hvor du låner sammen med en anden person. Det vil sige at den anden person skriver under på, at vedkommende vil hjælpe dig med at afdrage på lånet, hvis ikke du selv kan betale afdragene i en periode.

Hvad kræver det at være kautionist?

En kautionist skal opfylde flere forskellige krav for at være egnet til at stille kaution. Nogle af kravende er:
Du skal være bosiddende i Danmark
Du må ikke være registreret i RKI
Du skal have en stabil indkomst
Du må ikke dele bankkonto med den der ansøger